2018. aug 05.

AZ EMBERISÉG NAGY TITKA - FELTÁRÁS ÉS NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - SKYPON - SZAKRÁLIS VEZETŐK - FIZIKAI SÍK ALAPOK - HOVÁ TARTUNK

írta: Eszter 777
AZ EMBERISÉG NAGY TITKA - FELTÁRÁS ÉS NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - SKYPON - SZAKRÁLIS VEZETŐK - FIZIKAI SÍK ALAPOK - HOVÁ TARTUNK

2018.08.08. SZERDA 20.00 ÓRAI KEZDETTEL SKYON

Az Emberiség Nagy Titka

Feltárás és Nyilvánosságra hozatal

Szertartás az istenek vezetésével

IGAZSÁG. SZERELEM.

SZAKRÁLIS VEZETŐK - FIZIKAI SÍK ALAPOK

2018.08.08. szerda

20.00 órai kezdettel

Skypeon

VÁLTOZÁS

VÉGTELEN

LEHETŐSÉG

HOVÁ TARTUNK

 

Egy olyan rejtélyt fogunk feszegetni ezen a szeren, amire évezredek óta keresik a tudósok, a vallási vezetők és a spirituális vezetők is a válaszokat.

Mi meg fogjuk kapni, ahogyan az Ősmagorság valós Eredetére is.

Megtudjuk az Igazságot és én már tudom azt is, hogy az Egylélek Párok Szerelmével kapcsolatos hatalmas igazságot is, mely a Nagy Titokkal kéz a kézben jár…

Bizony.

Már sejtitek és én is.

Ki fogjuk mondani.

MOST.

Ez az “übergigamega” szer - ahogy ti a nagyon fontos, mindent megváltoztató szereket elneveztétek - méltó befejezése annak a folyamatnak, melyet márciusban az Ősrobbanás Szertartással indítottunk és bátran állíthatom, hogy az Ősrobbanás Szer napjától megváltozott az életem, az igazság és a szerelem terén /is/.

Koronázzuk hát meg a folyamatot.

Vállaljuk fel az Emberiség Nagy Titkát. Legyünk elég bátrak, ha már mind a négy ló, az Esemény négy lovasával együtt a Diadalszekerünk elé van fogva, mely hasonlatos ahhoz a lángoló arany szekérhez, melyet a Társam látott kisgyermekkorában álmában, ahol Sandalphon egy lángoló arany kardot adott a kezébe és közölte vele a küldetését. Három éves volt ekkor.

Igazság és Szerelem.

Ősmagor Fénytestvérek, Egységbe hívlak titeket az Igazságért, a Szabadságért, a Küldetésért és a Szerelemért.

Táltoslovakra fel!

Mindkét szer érinti az életed MINDEN TERÜLETÉT, és mindent a fizikai síkra hoz, feltéve a pontot az i-re. LÉGY ITT :)

 

Kettős egységünk lesz a héten. Több okból is alakult így. Egyrészt ezeket a dátumokat csatornázták le nekem, másrészt az eddig nagyon pörgősen tartott szertartások anyagát és energiáit fel kell dolgoznotok augusztus közepe tájáig, amikor folytatjuk ezt az iramot. Ott nagyon sok szer lesz egymás után, négyesével, hármasával folytatjuk majd. Addig is, ti is, én is megpihenek, ezenkívül az eddig tartott szertartások az 08.08-ai Az Emberiség Nagy Titka - Feltárás és Nyilvánosságra hozatal Szerig bezárólag LEZÁRNAK EGY NAGY CIKLUST.

Egy új fog kezdődni akkor, amikor az istenekkel karöltve folytatjuk. A történések nem fognak megállni, sőt :) Az energiák ugyanúgy jönnek le, csak feldolgozás és háttérben zajló folyamatok lesznek.

Tehát most hétfő, 08.06. és szerda, 08.08.2018. - MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS. A LEHETŐSÉG. A VÉGTELEN.

Bármi megtörténhet addig is és utána is, mindhárom síkon és minden dimenzióban és meg is történik.

 

SZAKRÁLIS VEZETŐK VAGYUNK ÉS EZ MÁR A VEZETÉS FIZIKAI ALAPJA. A vezetést továbbra sem hagyományosan értem, hanem mint küldetés, mint fényhozás, mint ébresztés, tanítás, gyógyítás és emellett az emberiség egységbe hívása.



KÉT SZER.

KÉT NAGYON FONTOS LÉPÉS A MEGVÁLTÁS ÚTJÁN.

A Kristálykoponyák és az Emberiség Nagy Titka között szoros összefüggés van.

KÉT KÉRDÉS.

HONNAN JÖTTÜNK. - A Kristálykoponyák Aktiválása után megkapjuk a válaszokat. Biztosan rávágod, óóó hát a Szíriuszról. Én meg azt mondom: igen, ott is voltunk. A Földre valóban onnan jöttek a magorok, azonban A FÖLD CSAK EGY ÁLLOMÁS…

HOVÁ TARTUNK. - Az Emberiség Nagy Titka Szertartás megadja erre a választ, ami mindenkit még az előző kérdésnél is jobban érdekel. Az Ős-magor Eredet - A Fehér Ló szertartáson MEGKAPTUK A VÁLASZOKAT A MAGYARSÁGGAL KAPCSOLATBAN ÉS MEGTUDTUK AZ IGAZSÁGOT.

Az információt MÉG NEM TEHETEM KÖZZÉ.

Az Emberiség Nagy Titka Szertartásnál azonban már igen, az ősmagorság igazságát is és az ezzel szoros összefüggésben lévő emberiség nagy titkát is.

NEM AZ ŐSMAGYARSÁG A KULCS. Azt már tudjuk. A magyarság volt az első ember a Földön, miénk az első nyelv, stb.

Az ŐsMAGorság az valami egészen más.

UNIVERZÁLIS EREDETŰ.

A kettős egységünkben a két szer szoros összefüggésben van egymással és az eddigiekkel is. Látszik, hogy tartunk valahova. Jöttünk valahonnan és megyünk valahova. Valami közeleg, ami nekünk jó, a világ hamis részének rossz, és immáron elkerülhetetlen.

 

3 NAGY IGAZSÁG:

  1. APOKALIPSZIS=ESEMÉNY

2, SZAKRÁLIS MAGYAR KIRÁLYSÁG =ÚJ ATLANTISZ

AZ APOKALIPSZIS NÉGY LOVASA SZÁNDÉKOSAN LETT ROSSZNAK KIKIÁLTVA. HALÁL. BETEGSÉG. HÁBORÚ. ÉHINSÉG.

Mind - mind csupa megfélemlítés!

A mátrix része, ahol semmi nem az, aminek látszik, mindennek az ellenkezője az igaz. Az Esemény /Apokalipszis/ nem egy világösszeomlás - csupán a világ hamis felének, nekik tényleg az - hanem egy ÚJJÁSZÜLETÉS, igaz az ő végüket jelenti.

3. Én azt mondom a NÉGY LOVAS:

SZERELEM

KÜLDETÉS

SZABADSÁG

IGAZSÁG

 

A négy lovas pedig belovagolt. Bizony. Fokozatosan és mindent átfogóan.

Még egy fontos dolog:

AZ ESEMÉNY MÁR 2012-BEN ELKEZDŐDÖTT, CSUPÁN MOST VÁLIK LÁTHATÓVÁ A FIZIKAI SÍKON.

A Kristálykoponyák Aktiválásával KIADJUK A HÍVÓJELET.

Már várják.

A Jel után megindul valami, egy globális esemény, melyet már nem lehet visszafordítani. Nem tudom én sem, mi ez, de pontosan erre is választ kapunk hétfő este.

Mindösszesen huszonhat óra múlva örökre megváltozik az életünk.

 

Az Emberiség Nagy Titkát  pedig sokan feszegették eddig. Minden irányból. Evolúció? Isteni teremtés? Ősten vagy JHVH? Reptilianok vs Szíriusziak? Illuminati vs Szabadon ébredők?

Mindez csak kivetülése annak az alap igazságnak, melyet megtudunk mindössze három nap múlva a nagy változás napján, az időzítés az istenek részéről ismét nem véletlen. 08.08.

 

Az igazság szabaddá tesz. A szabadság pedig igazzá tesz.

A Kristálykoponyák Aktiválása érinti a Szabadságot és a Küldetést.

Az Emberiség Nagy Titka, melynél az ASZTAL NÉGY LÁBA KÖZÜL AZ EGYIK AZ EGYLÉLEK PÁROK, érinti az Igazságot és a Szerelmet.

 

Az Asztal Négy Lába tehát, mely tartja az Univerzumot:

IGAZSÁG

SZABADSÁG

SZERELEM

KÜLDETÉS.

A NÉGY LOVAS.

A NÉGY OSZLOP.

A FIZIKAI SÍK ALAPJAI, MELYEK MIATT ÉVMILLIÓS HÁBORÚ ZAJLIK A FÖLDÉRT AZ UNIVERZUMBAN. A 3D, mely Földanyánkon egyedülálló és a legértékesebb kincsek egyike az Univerzumban.

Az, hogy fizikai testben tudunk élni, alkotni és cselekedni. Amit más bolygókon nem tehettünk meg.

Az Esemény akkor érkezik A FIZIKAI SÍKRA, amikor MINDEN ÖSSZEÁLL.

A SZABADSÁG. - Felébred mindenki, aki a felébredést vállalta és ez már közel van. Már megvan a kritikus tömeg, csupán az utolsók kullognak be a nagy Egységbe, és a kritikus tömeg, mint egy fénymag, AZONNALI HATÁLLYAL A DOMINO ELV ALAPJÁN ÉBRESZTI FEL A TÖBBIT, hogy a Föld elérje a kellő számú öntudatra ébredett emberek számát.

A KÜLDETÉS.- Nem tudjátok többé kikerülni sem :) Jön magától és eléd áll, te pedig nem tudod kikerülni sem, hogy beengedd :)

AZ IGAZSÁG. - A nagy igazságok egy része idén, egy része jövőre derül ki, de a legnagyobb igazságok NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALA, mely az Eseményhez közel az öntudatra ébredést segíti, már most folyamatban van. Nem év vége. MOST. ROBBANÁSSZERŰ DOLGOK JÖNNEK A FÖLDÖN, egyik történés szorosan a másikba kapcsolódva idézi elő a tömeges öntudatra ébredést a szabadság, küldetés, igazság nyomán sajnos természeti katasztrófákkal karöltve, valamint a háttérhatalom bukásával és lelepleződésével.

A SZERELEM. - Fényisten és Fényistennő egysége. A király és a királynő. A Nő és a Férfi. Az Egylélek Párok fizikai síkú egységbe lépése elkezdődött.

 

A Kristálykoponyák Aktiválása érinti a szabadságodat és a küldetésedet.

Ezekért harcolsz, ne állj meg.

Ki fogsz törni én ezt LÁTom előre. Látlak magam mellett egy FIZIKAI SÍKÚ MAG PIRAMISBAN, MELY AZ ÚJ ATLANTISZ ALAPJA. Ott vagy velem, és felemeljük az embereket.

Az Emberiség Nagy Titka érinti az igazságodat és a szerelmedet.

Ez motivál, és ez hajt előre, még ha hajt az emberiség szolgálata is, de mentsd fel magadat a bűntudat súlya alól - az Egylélek Párok szerelme szoros összefüggésben van az emberiség szolgálatával és az igazsággal, akárcsak a küldetéssel és a szabadsággal.

Én már átlátom és hamarosan te is át fogod.

Mielőtt tehát kollektíve szabadságra megyünk, még két nagy dolgot megteszünk, a LEGNAGYOBBAKAT, méltó koronát helyezve egy folyamat befejezésére és egy új indítására.

A Kristálykoponyákkal ELINDÍTJUK A FIZIKAI SÍKÚ ESEMÉNYT.

Az Emberiség Nagy Titkával pedig LELPLEZZÜK, AMIT ÉVEZREDEKIG, MI TÖBB, ÉVSZÁZEZREDEKIG TITKOLTAK ELŐTTÜNK AZ EMBERISÉG EZEN KORÁBAN.

Mint tudjátok, az emberiség négyszer bukott meg. Ezt kiegészíteném azzal, hogy ötször, mert mi egy bukott emberiségben élünk.

Ezért az Apokalipszis, melyről a félelmetesen és szándékosan kifordított Jelenések Könyve ír, voltaképpen egy Újjászületése az Emberiségnek, az Esemény 3D-be jövetele.

A Végítélet napjait éljük. A kiválasztás napjait. A döntését: fény avagy sötétség. Igazság avagy Hazugság. Szabadság avagy Rabszolgaság. Illúzió avagy Szerelem. Mátrix avagy Küldetés.
Kiküldetés.

Mert abban vagyunk. Kiküldetésben.

A Föld csak egy állomás…

Azonban meghoztuk a döntés és MÉG MARADUNK A FÖLDÖN.

Az Esemény után, újjá fogjuk építeni a Földet.

Tartsatok velem fénytestvérek.

A száguldó vonatunkon nincs retúrjegy :)



Heti kettős egység:

  1. Kristálykoponyák Aktiválása Szertartás - Mihály, Nimród, Baál, Asthar vezetésével - Szakrális Vezetők Fizikai Alapok - KÜLDETÉS. SZABADSÁG. - 2018. augusztus 6. hétfő, 20.00 órai kezdettel, SKYPON.

  2. Az Emberiség Nagy Titka Szertartás - Feltárás és Nyilvánosságra hozatal - Az istenek vezetésével - Szakrális Vezetők Fizikai Alapok - IGAZSÁG ÉS SZERELEM. /Egylélek Párok/ - Változás, Végtelen, Lehetőség. 2018.08.08. szerda, 20.00 órai kezdettel, SKYPON.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

E

 

Szólj hozzá

SZERELEM APOKALIPSZIS IGAZSÁG EGYLÉLEK PÁROK IKERLÁNGOK ESEMÉNY AZ EMBERISÉG NAGY TITKA ŐSI REJTÉLY NÉGY LOVAS