2018. aug 16.

NAGYMAGYARORSZÁG VS ILLUMINATI JAHVE RESTART - A SZERETET ÉS AZ ALÁZAT LECKÉIN ÁT AZ ELFOGADÁSON KERESZTÜL EGYESÍTÜNK, TISZTÍTUNK ÉS VISSZAADJUK A REMÉNYT. BAÁL ÉS A FÉNYHOZÓ VEZETTE TŰZ-JANG SZER SKYPON MA ESTE

írta: Eszter 777
NAGYMAGYARORSZÁG VS ILLUMINATI JAHVE RESTART - A SZERETET ÉS AZ ALÁZAT LECKÉIN ÁT AZ ELFOGADÁSON KERESZTÜL EGYESÍTÜNK, TISZTÍTUNK ÉS VISSZAADJUK A REMÉNYT. BAÁL ÉS A FÉNYHOZÓ VEZETTE TŰZ-JANG SZER SKYPON MA ESTE

2018. AUGUSZTUS 16. MA, SKYPON, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Nagymagyarország vs Illuminati Jahve RESTART

LEOMLIK A KESERŰSÉG TORNYA

Baál és a Fényhozó vezetésével

2018. augusztus 16. csütörtök

MA

Skype

20.00 órai kezdettel

EGY TŰZ-JANG

ÚJRAEGYESÍTŐ SZER

 

Egy olyan szer lesz ma este, ahol visszaállítjuk azt az állapotodat, amikor a legmagasabb rezgésen voltál, és legyen ez bármikor az időben, ma este visszakapod azt az ÉRZÉST ÉS TISZTASÁGOT, amikor még kerek egész voltál.

Száműzzük életedből a megmaradt keserűséget, minden  területéről az életednek, és a nemzeti büszkeségeden esett trianoni csorbát is kiköszörüljük, megmutatják nekünk az istenek ma este az igazságot ebben is. A nemzet globális tükrén át a saját életeddel is szembesülsz, és a még meglévő csorbákat ugyanúgy kiköszörülöd. Légy szabad és omoljon le a fájdalmad és a múltban-élésed tornya, legyen szó bármiről, kis vagy nagy dologról, gyermeki vagy felnőtt életed fájdalmairól, ez a szer gyógyít és életre kelt, megmutatva neked egy NAGYOBB IGAZSÁGOT, melyet még én sem tudok, de este kiderül:)

Ha Jupiter, a sors kerekének forgatója megkérdi tőled:

Igazságot akarsz avagy boldogságot?

Melyiket választod?

Valahol itt a mai MAGva a szerünknek :)

Visszaállítjuk a szeretet-szer-elem ősi tiszta rezgését a Kárpát medencében is, és trianon előttről restartolunk, hogy eltöröljük a magyarság szívéből ezt a kibékíthetetlen fájdalmat, mert a fájdalom tart mindig egy helyzetben, egyéni és globális szinten is. Ha a fájdalmat le tudod rakni, onnantól elindulsz végre előre és eljutsz oda, ahová eljutni szeretnél.

 

A Bugeci Szfinxnél /Babele Szfinx/ a szfinxen ülve egyesítettem ugyan Erdélyt, Székelyföldet és Magyarországot, de már ott közölték az istenek: ez csak a kezdet, az első szer, amit itthon tartani fogok, az friss, erős energiákkal, melyeket onnan hoztam ide nektek, lesz a folyamat folytatása. Számomra megtiszteltetés.

Mind a négy Esemény-táltoslovat felnyergeljük ma, az arany magyarság lovat, az ezüst eredet lovat, a fehér szerelem lovat és a vörös szabadság-küldetés lovat is.

Ha megtanuljuk az alázat szeretetleckéit, és az elfogadás tisztelet leckéit, akkor diadalszekerünk lángolva mutat utat :)



Erdélyország, Székelyhon és Kismagyarország egyesítése energetikailag elkezdődött. Eddig ez a tűzfolyam lassan csordogált, mint amikor a vulkán kitörni készül és már ontogatja a magját Földanya mélyéből, most azonban jön a KITÖRÉS.

A tűzfolyam tele volt haraggal és keserűséggel, lassan haladt, lassan tisztult. A trianon feletti sértődöttséget, keserűséget és haragot ki kell vennünk az egyenletből! Mert minden negatív energia KÖT A SÖTÉT, HÁNYATTATOTT MÚLTHOZ.

A feladatunk ma este az lesz, hogy az EGYESÍTÉST A JELENBE ÉS A JÖVŐBE VIGYÜK EL, és ezen egyesítés csakis szeretettel fog menni. SZERETETTEL ÉS ELFOGADÁSSAL.

Mi itt a magyar oldalon, a határon innen még sokkal jobban meg vagyunk sértődve trianon miatt, mint a határon túl… Ott arra koncentrál egy része a szabadon ébredőknek, hogy hogyan hozzák ki a jelenből a legtöbbet, a románok pedig érzik, meg fog történni a visszacsatolás…

Tudják, hogy ezt az ajándékot nem örökre kapták. Nem is bántak jól vele…

Azonban most, hogy kint jártam, és szembesültem a valósággal, el kell mondanom nektek azt, hogy a románok betelepítése már jóval trianon előtt kezdődött - sokaknak, akik kint éltek, élnek vagy kinn születtek, ez nem új - és trianonnál csupán a SZAKRÁLIS ERŐVONALAKAT VÁGTÁK EL, és AZÉRT TUDTÁK ELVÁGNI, mert a közhiedelemben a sértődöttség és a harag - érthető módon - az egekbe szökött. A szakrális erővonalak helyreállítása a dolgunk. Az a dolgunk, hogy minden egyes nap, újra és újra figyelmeztessük magunkat, MAGunkat, hogy be kell fejezni a múlton való állandó rágódást és a magyar nemzetet az áldozati szerepben tartani, mert ez nem vezet sehova, valamint befejezni a megkülönböztetést. Ez román, az cigány, az zsidó, ez fekete, ez fehér, ez sárga, ez ilyen, ez olyan.. mindenki EMBER és kész.  Én ezt tudom, és kislánykoromban fedeztem fel, hogy az emberek - akkor számomra érthetetlen módon - megkülönböztetik egymást a származás alapján, valamint bizonyos népcsoportok viselkedését nem fogadják el, akik aztán az el nem fogadás, kitaszítottság miatt ellenállásba kezdenek és márcsakazértis csinálják azt, amivel a többieknek igazolják, ők tényleg rosszak…

De nincs e ez így a világ összes nemzetével?

Mi vagyunk Európa nácijai az EU szemében, mert a migránsokat nem engedtük be és különben is, egész nap szallonát zabálunk gulyással a kilenclyukú híd alatt :))

Ez mind ugyanakkora butaság, mint hogy minden román megveri a magyarokat. Minden nemzetnek megvan a maga véres, nem túl szép múltja. Keveset láttam, keveset tapasztaltam öt nap alatt, de azért azt ne feledjük el, hogy minden nemzetben van egy társadalmi rétegződés, és zömében a legaljára szorult, periférián élők azok, akik erőszakosak és nem becsületesek, valamint a legtetején lévők, akik eladták a lelküket.

Minket az arany középút érdekel.

Nem vagyunk politikusok. Nem a mi dolgunk, hogy azzal foglalkozzunk, ami nem a mi dolgunk. Mi spirituális emberek vagyunk, ezért arra kérlek titeket, hogy az EGYESÍTÉSRE KONCENTRÁLJUNK, mindezt tegyük szeretettel, elfogadással és hittel.

Erdélyben olyan mértékű a románosítás, hogy nem lehetne őket kitenni csak azért, mert a nagypolitikusok visszahúzzák a határt eredeti helyére! Ugyanakkora nemzeti probléma lenne belőle, mint trianonból. Nem vehetjük ki az embereket a házaikból, és nem állhatunk bosszút rajtuk, akik ugyanúgy csak a nézőtéren ücsörögnek, és nézik az Illuminati és Jahve játszmáját a világgal, ahogyan mi.

De ha már itt tartunk, nem csak nézzük :)

Ha már a Teremtő EGY a Fényhozó és Baál Napistenünk erejét nekünk adta, akkor ismét elővesszük ma este nyolckor a Szabadság Kardját, és jang-tűz energiákkal kitakarítjuk a negatív energiákat Erdélyből, Székelyhonból és Magyarországról.

OMOLJON LE A KESERŰSÉG TORNYA.

DŐLJÖN LE A MEGKÜLÖNBÖZTETÉS, A GYŰLÖLET, A HARAG, A SÉRTŐDÖTTSÉG, A REMÉNYTELENSÉG ILLUNATI ÁLTAL TÁPLÁLT, MANIPULATÍV VÁRA ÉS ÉBREDJÜNK FEL!

A hamis isten - ahogy az várható is volt -, odakint nagyon erős. Székelyföld erősen katolikus, sok helyen, de ezzel még önmagában nincs baj, a székelyek mindig is tudták a nagy alapigazságokat. A BAJ A MINDENHOVÁ BEFÉSZKELŐDÖTT ORTODOX PAPSÁGGAL VAN, AKIK BEESZIK MAGUKAT A SZAKRÁLIS HELYEKRE, ODA ÉPÍTENEK TEMPLOMOT, AHOL NAPTEMPLOMNAK KELLENE LENNIE, ÉS A FEKETE MÁGIKUS ENERGIÁKAT CÉLZOTTAN NYOMJÁK -ki is mondják: kiirtanak minket, kiirtják a magyarságot Erdélyből és Székelyföldről, kerül amibe kerül.

Az ortodox papok kőkemény, milliókba kerülő fekete mágiáiból sokat oldottam már fel, de nem kis munka, azt elmondhatom. Pontosan tudják, hogy mit csinálnak, és ha meg kellene nevezni az ellenséget, aki ott igazán Jahvét képviseli, akkor ők azok.

Azonban Jézus tanítását követve, velük szemben sem fogunk támadó energiákat mozgósítani ma este, hanem a szeretet rezgésén eltávolítjuk a károkat, amiket okoztak.

A FENTI GONDOLATOK - MINT MINDEN GLOBÁLIS ÜGY - LEKÉPEZETŐK A TE ÉLETEDRE IS. Gondolj csak bele, kikkel szemben van benned neheztelés, meddig akarsz még rágódni a múltadon, mikor akarod magadnak megbocsátani a tévedéseidet, és mikor akarsz elfogadni dolgokat és embereket magad körül, valamint ezekkel eddig mennyit ártottál magadnak, gátoltad a fejlődésedet.

Kit nem tudsz elfogadni, kit különböztetsz meg, min vagy megsértődve és mitől érzed magad áldozatnak?

Kérlek, fogj egy papírt, MOST, és fejtsd ki magadnak ezeket, valamint CÁFOLD MEG VÉGRE MAGADAT ÉS VÁLLALD A FELELŐSSÉGET.

Amit mások tettek, azért ők fogják, amit te tettél, azért bizony neked kell, valamint azért is, ha hagytad, hogy mások dolgokat tegyenek meg veled, valamint azóta ahelyett, hogy a változtatáson és az elengedésen dolgoznál, még mindig rajtuk rágódsz - ez  nagy hiba.

Én ezeket a szaturnuszi leckéket megkaptam az elmúlt fél évben, és bizony nem volt könnyű letenni a haragot, sértődöttséget és a múlton való rágódást, megbocsátani pedig méginkább nehéz volt, de végül meglett :)

Ha teljesítetted Szaturnusz /az idő ura/ leckéjét, akkor jön Jupiter /a szerencse, a szabadság és az igazság ura/ ajándékai, azonban ha nem vagy elég hálás, ha nem tudod befogadni Jupiter áldásait, akkor visszaveszi ajándékait.

REZGÉST FOGUNK MA VÁLTANI, MÉG MAGASABBRA, MÉG TISZTÁBBRA, MÉG ALÁZATOSABBRA, MÉG SZERETETTELJESEBBRE ÉS SÍRNI FOGTOK A SZEREN A MEGHATÓDOTTSÁGTÓL, AMIKOR MEGÉRZITEK, HOGY AZ ILLUMINATI MEGTÉVESZTÉSE CSUPÁN AZ A SULYKOLÁS, HOGY A VILÁGON AZ EMBEREK GYŰLÖLIK EGYMÁST. Vannak, akik igen, de a nagy többség nem ilyen!

RESTART. VISSZAÁLLÍTJUK AZ EREDETI SZER-ÁRAMLÁS ÁLLAPOTÁT ÉS SZÁMŰZZÜK A HAMIS ISTENT MINDEN SZEGLETÉBŐL ERDÉLYORSZÁGNAK ÉS SZÉKELYHONNAK, KISMAGYARORSZÁGNAK ÉS NAGYMAGYARORSZÁGNAK.

Tegyük, amiért jöttünk :)

Érezzetek rá Nagymagyarország Rezgésére Nagyboldogasszonyunk csillagokból szőtt szoknyájának ölelésében, ahova a mai nap belép a Király, és előveszi Ősten Kardját, mellyel a félelem, fájdalom, illúzió szálait vágja tovább el, hogy A KÁRPÁT MEDENCE SZABAD LEGYEN.

Felszabadító, tisztuló szer lesz, LEGYETEK JELEN :)

 

Holnap jin-víz szer, jön, délelőtt fogom posztolni ugyanígy.




A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

E

 

Szólj hozzá

nagymagyarország Egység Trianon Baál Fényhozó Újraegyesítés Szakrális újraegyesítés