2018. aug 19.

IDŐRESTART - A FÉNY-SZERETET-HATALOMÁTVÉTELI FOLYAMAT KEZDETE - ŐSMAGOR EGYLÉLEK RESTART III. FIZIKAI SZINT - ÉBREDÉS - A FIZIKAI TEST AKTIVÁLÁSA A FÉNYHAJÓKBAN - MA ESTE SKYPON , ASTHAR-KRONOSZ VEZETÉSÉVEL

írta: Eszter 777
IDŐRESTART - A FÉNY-SZERETET-HATALOMÁTVÉTELI FOLYAMAT KEZDETE - ŐSMAGOR EGYLÉLEK RESTART III. FIZIKAI SZINT - ÉBREDÉS - A FIZIKAI TEST AKTIVÁLÁSA A FÉNYHAJÓKBAN - MA ESTE SKYPON , ASTHAR-KRONOSZ VEZETÉSÉVEL

2018. AUGUSZTUS 19. VASÁRNAP MA, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

IDŐRESTART

A Fény - SZERETET -HATALOMÁTVÉTELI FOLYAMAT KEZDETE

Asthar - Kronosz vezetésével

Az Ébredő Emberiség Időátvétele

Ősmagor Egylélek Restart III.

Fizikai szint - ÉBREDÉS

A FIZIKAI TEST AKTIVÁLÁSA A FÉNYHAJÓKBAN

AZ EMBERISÉG FELKÉSZÍTÉSE A LINEÁRIS IDŐ MEGSZŰNÉSÉRE

AZ IDŐ ÁTSTRUKTÚRÁLÁSA

AZ IDŐRABSZOLGASÁG MEGSZÜNTETÉSÉNEK

ELŐKÉSZÍTÉSE

MA ESTE SKYPON

2018. augusztus 19. vasárnap

20.00 órai kezdettel

 

A heti szer-folyam záró szertartása, mely felteszi a koronát az előző háromra, /Nagymagyarország vs Illuminati Jahva Restart, Az Esemény Négy lova Szer, Globális Kapcsolatfelvétel a fényhajókkal/.

Az Időrestart magáért beszél. Az idő linearitása elkezdett megszűnni, ezt mindannyian érezzük, és eléggé stresszessé tesz minket, de nemsokára elkezdődik az alkalmazkodási folyamat ebben, mely szoros összefüggésben van az irányítás átadásával. Ők előkészítik, mi lehozzuk a 3D-be, az Esemény erőteljes fizikai síkra hozása zajlik.

Mint azt tudjátok is, az Esemény 2012. december 21-én kezdődött el, és idén indul el a fizikai síkon láthatóság. Sokan valami hatalmas, világmegrengető eseményt várnak, apokalipszist. Az “apokalipszis” azaz az Esemény EGY FOLYAMAT. Az emberiség évei a nagy egészben csupán porszemek, univerzálisan nézve valóban egy pillanat, azonban aki azt hiszi, hogy hirtelen fog mindent elönteni az arany fény, és megváltva leszünk azonnal, az téved!

Nekem már világos az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján, hogy először is, nagyon alaposan fel kell készülnünk, és a rezgést kellő mértékre emelnünk ahhoz, hogy az Esemény FIZIKAI ENERGIÁIT be tudjuk fogadni, másodszor, az Esemény ASZTRÁLIS ÉS MENTÁLIS ENERGIÁI MÁR A BEFOGADÁS FOLYAMATÁBAN VANNAK, és ezek előkészítése éppen 2012. december 21.-étől indult.

A “világvége” nem egy szempillantás, az égieknek nem célja egy tömegkatasztrófa, sem az, hogy az emberiség alvó tagjai halálra rémüljenek, amikor megjelenik több száz fényhajó a fizikai síkon. A céljuk, hogy kellő számú felébredett ember fogadja őket /kritikus tömeg, ami  nem 144ezer, ez is egy badarság, már eleve több millióra tehető az aktív szabadon ébredők száma, és több ezerre az erős, egységben lévő fénymagoké/

Tehát előkészítjük az Esemény fizikai szintű befogadását, és a megváltásunkhoz elsősorban mi kellünk, ők segítséget, inspirációt nyújtanak és átvették az asztrál-mentálsík irányítását is tőlünk, mert ugyancsak kellő számú szabadon ébredő jár már a jézusi úton ahhoz, hogy a Sötétségtől a Fény szétválasztódása tökéletes tudjon lenni, azaz ahogy Asthar mondta: NINCS ÁTJÁRÁS.

Az, hogy nincs átjárás, azt jelenti, nincs energia se oda innen, se innen oda.  Ezért nem hatnak a szerelmi kötések, a fekete mágiák egyike sem, a már elkészítettek hatása látványosan csökkenni fog, aki manipulációval és a sötétség erejével, a lelkét eladva akart célt érni, annak az élete látványosan omlik össze.

Jupiter augusztus végétől igen aktívan leckéztet, és hatalmas sorsfordulatok várhatóak, a csalásra, hazugságra épített egyéni és globális várak szélfútta kártyavárként látványosan omolnak össze, erőteljes SZÉTVÁLASZTÁS VESZI KEZDETÉT, - erről még sokat fogok majd írni - a hamis kapcsolatok, az illúziók, a rossz kapcsolatok, a ragadozó-empata kapcsolódások, a hamis baráti kapcsolatok, az érdekek mentén szőtt bármilyen emberi, munkahelyi, szerelmi kapcsolat nagyon gyorsan omlik össze, és minden illúzió hirtelen, eléggé fájdalmasan és kikerülhetetlenül távozik. NINCS TÖBB IDŐ EZEKRE!

Mindenkinek villámgyorsan kell vállalnia a felelősséget, és nem tudja elkerülni az elszámoltatást az, aki eddig rosszul vetett, mert ne aratni fog, hanem rádöbbeni élete nagy hazugságraira.

Az idő hatalomátvétele a mai szer témája, miszerint előkészítjük a globális időrabszolgaság megszüntetését. Ezt ésszel felfogni azért nehéz, mert az időtényezőt, mely valóban rabszolgává tesz minket és az időn keresztül tudnak a sötétség erői minket rabszolgává tenni, ez alapján kapjátok a fizetést, az időmérce határoz meg mindent a világunkban, a sötét mátrix az időre épül, mi már ezt észre sem vesszük. Az időhöz vagyunk KÖTVE. Mindenben. Ezt a kötést oldjuk fel.

Ezt a fajta kötődést, mert az egyetlen, amin keresztül igazán tudtak ránk hatni, az az idő.

Az Időrestart egy alapjaiban mindent megváltoztató szer, mert az időt kihúzzák a kezünkből majd visszaadják átstruktúrálva, úgy, hogy az idő minket szolgáljon és mi határozzuk meg az időnket, valamint ez szoros összefüggésben van a fizikai test visszafiatalításának asztrális előkészítésével és a fizikai test aktiválásával a fényhajókban és mindez még szorosabb összefüggésben van az Ősmagor Egylélek Restarttal a fizikai szinten. Már kezd összeállni a kirakós, de most még jobban össze fog :)

Hatalmas szer lesz  megint :)

Talán az sem véletlen, hogy nincs időm a szereket egy héttel előre megírni, hanem csupán órákkal előtte.

A szert Asthar és Kronosz fogják vezetni, de sejtem, hogy a Fény istene is velünk lesz mostantól :)

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter




Szólj hozzá

Esemény Mátrix Asthar Kronosz Szabadulás Fényhajók Időrabszolgaság