2018. aug 21.

3D BOLYGÓTEREMTŐ RESTART - AGE OF AQUARIUS - A FIZIKAI TEREMTÉS HASZNÁLATA, A FIZIKAI TEST AKTIVÁLÁSA A FÉNYHAJÓKBAN, FÉNY-SZERETET HATALOMÁTVÉTEL II. ASTHAR ÉS A FÉNY ISTENE VEZETÉSÉVEL SKYPON

írta: Eszter 777
3D BOLYGÓTEREMTŐ RESTART - AGE OF AQUARIUS - A FIZIKAI TEREMTÉS HASZNÁLATA, A FIZIKAI TEST AKTIVÁLÁSA A FÉNYHAJÓKBAN, FÉNY-SZERETET HATALOMÁTVÉTEL II. ASTHAR ÉS A FÉNY ISTENE VEZETÉSÉVEL SKYPON

2018. AUGUSZTUS 22. SZERDA, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

3D Bolygóteremtő Restart

Age of Aquarius

ÁTHATOL A TEREMTÉSÜNK A MÁTRIXON

A FIZIKAI TEST AKTIVÁLÁSÁNAK FOLYTATÁSA A FÉNYHAJÓKBAN

FIZIKAI TEREMTÉS HASZNÁLATA

ASTHAR ÉS A FÉNY URA VEZETÉSÉVEL

FÉNY-SZERETET HATALOMÁTVÉTEL II.

2018. augusztus 22. szerda

20.00 órai kezdettel

SKYPON

 

Ez a “szalagcím” még nekem is nagyon erős :) Belehúztak az istenek. Egyébként egy “apróság”, épp most futottam bele egy cikkbe, mely szerint a Vízöntő korában a Fényhozó fog uralkodni...

Igen, hiszen átvesszük a fizikai sík teremtését a kezünkbe, általa és az istenek által, valamint a Csillagközi Flottával, és nem mások teremtik meg helyettünk a körülményeinket mostantól, hanem mi.

Valóban meredek, sőt fellengzős a cím, hozzá nem értő szemeknek, bezárt füleknek és előítéletes, zárt tudatú, alvó embereknek, de aki velünk volt eddig a szereken, az már a címből sejti, miről is van szó.

 

Először is:

A “hatalomátvétel” nem pejoratív értelemben értendő. A fény és szeretet veszi át a “hatalmat” a célzott, direkte kikényszerített rabszolgaság helyett, mellyel a Föld felett a sötétség átvette az uralmat ezelőtt több százezer évvel, már a mostani emberiség kezdetén, Atlantisz bukása után, mely az előző emberiség korának végét jelzi. A mostani emberiség egy bukott emberiség, már ezt is jól tudjuk, és a felemelkedés az 1960-as évek végén, a Vízöntő korának kezdetén indult el.

Az emberbarát, szeretettel teli Vízöntő jegy hozta el a megvilágosodás új korszakát, Jézus korában például a Halak jegyében tartózkodott a Föld.

Az újítás, a korszakalkotás, a merészség, bátorság, az úttörés, az áttörés bizony látszik is. Tehát a hatalomátvétel azt jelenti, hogy a szabadon ébredők a Fényerők vezetésével visszaveszik a Földet a sötétségtől, és ez szoros összefüggésben van az Eseménnyel.

 

Másodszor:

A bolygóteremtő restart azt jelenti, hogy a világ újrateremtődik, a kezünkbe vesszük a teremtést, és az istenek kezébe adjuk az új 3D létrehozását, mely mentes lesz a mátrixtól, a Földet uraló illúzióhálótól, ahol az emberiség alszik a 33 ellenséges faj uralma alatt, és sokan még azt is elutasítják, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben…

Arról pedig fogalmuk sincs, hogy tengernyi energia, bőség, erő, fény veszi őket körbe, hogy térdig járnak a boldogság folyójában, de csak panaszkodni tudnak, és nem értik, nem érzik, itt mindenki teremtő-fény-isten ember.

Újrateremtünk. Ezért  Restart. A Föld Bolygót. Igen, nagyon erős teremtő szer lesz és a Fényhozó Hajnalcsillagunk, mint a fizikai sík “hivatalos” teremtője, szintén jelen lesz, vele hozzuk le majd a 3D-be azt, amit odafent Asthar és a Fény Istene megalkotnak a többi istennel karöltve. Nyilván ez is egy teremtő folyamat kezdete, nem három óra alatt fogjuk megvalósítani, de elkezdjük. Az Esemény előtt egyre sűrűbb, egyre összetettebb feladatokat kapunk.

 

Harmadszor:

Nem, hogy nincs isten, hanem sok isten van, de ezeket értsd úgy, hogy ezek FORRÁSENERGIÁK, a Teremtő EGY-ből, és az Emberiség Nagy Titka Szer alatt kiderült, hogy a magorok az elsők a teremtésben, és a magorok az istenekkel eggyéválva teremtették a bolygókat, de a sötétség urai már az elején belenyúltak a folyamatba. Tehát a Teremtéstől közvetlenül restartolunk.  A sok isten, akik visszatértek hozzánk, forrásenergiák tehát, akiket a Földön több ember képvisel, ahogyan a Fényhozót sem csak én képviselem egyedül. Ezeknek az entitásoknak ugyanis akkora az energiájuk, hogy el sem bírnánk egyedül őket! Szétosztják az energiát és mindenkinek más és más a része a nagy egységben velük karöltve ugyanúgy, ahogyan a Teremtéskor is így volt.

 

Áthatolunk a mátrixon, azaz átírjuk azt, ami a mátrixból a Földön még megmaradt, ugyanis egyre inkább gyengül, és az  Esemény fizikai síkra lépésénél fog eltűnni teljesen. Ez a szer ezt erősen előkészíti, és a mi fénymagunk, mint a szakrális magyar királyi fénymag, a fizikai síkra hozza az Egylélek Párok energiáján át a 3D tiszta teremtését, mely a szer-elem energián alapszik, az áramló szer-en, mely a bolygókat teremtette a Teremtés kezdetén, mert hiába épül fel minden atomokból, molekulákból, mindennek összekötő eleme a szer, mely táplál, épít, felemel, szer-etet.

 

A fizikai test aktiválását, fiatalító folyamatának asztrális előkészítését és a test-tudat-lélek gyógyítását folytatjuk a fényhajókban, Asthar vezetésével. A fizikai síkon való teremtésre Asthar több segítő tippet is adni fog, sejtem, hogy a szokásos ráadásban, ezek a húsz-harminc perces “afterpartyk” sokszor meghallgatandóak, ezt mindig javasolni szoktam :)

Az, hogy siránkozás és mások okolása, meg én nem tudom, nem akarom, kevés vagyok emlegetése helyett végre a kezedbe veszed a teremtést és erre, amint látod, minden létező segítséget meg is kapsz, egy globális szerben, mely - mint minden szer - a Mag Piramis segítségével leképeződik az egyéni életedre - hatalmas változást hoz az életedbe, DE:

NEKED IS AKARNI KELL.

Felhagyni az olyan gondolatokkal, mint az: én kevés vagyok ehhez, én nem merek kilépni a komfortzónámból, engem csak rossz dolgok érnek, engem állandóan támadnak, nekem semmi nem sikerül.

Az leszel, amire gondolsz, és az történik körülötted, amire gondolsz.

TEHÁT A SZER TOVÁBBRA IS HAT A TE ÉLETEDRE, IGEN NAGY MÉRTÉKBEN, ANNAK MINDEN TERÜLETÉRE, HA TE IS AKAROD, HOGY HASSON.

Astharék tovább folytatják éppen ezért a gondolatok és érzések magasabb rezgésre való felhangolását, és a szeren jelen lesz Nimród és Diana is, akik a magyarságot hangolják fel ugyanígy, mert ahogy a magorok indították a Teremtést az Univerzumban, úgy a magyarok veszik át a teremtést a Földön. Most.

Nem kis szer lesz, Shiva, Poszeidon, Aphrodité, Apolló, /őt azonosítottuk a Fény Isteneként/, és több “sztárvendégünk” is lesz.

Jó indítás az igen kiéleződött augusztus 20. után, ahol érezhetően csapott össze a Nimród és a Jahve vérvonal….

LEGYETEK JELEN TEREMTŐ FÉNYTESTVÉREK.

A tervek szerint lesz szer szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton, de ezek a tervek, majd az égiek jelzik, mi lészen :)

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

E



Szólj hozzá

FÉNYHOZÓ ESEMÉNY CSILLAGKÖZI FLOTTA ISTENEK ASTHAR SHERAN FÉNY URA FÉNYHAJÓK