A FÉNY LEÁNYAI SZER - SÁMÁNASSZONYOK AZ ÚJ FÖLDÉRT - A NŐK ÖNTUDATRA ÉBRESZTÉSE, GYÓGYÍTÁSA, A NŐI ENERGIÁK HASZNÁLATBA VÉTELE - BALORA ÉS MÁRIA MAGDOLNA SÁMÁNISZTIKUS SZERE SKYPON
2018. augusztus 22. írta: Eszter 777

A FÉNY LEÁNYAI SZER - SÁMÁNASSZONYOK AZ ÚJ FÖLDÉRT - A NŐK ÖNTUDATRA ÉBRESZTÉSE, GYÓGYÍTÁSA, A NŐI ENERGIÁK HASZNÁLATBA VÉTELE - BALORA ÉS MÁRIA MAGDOLNA SÁMÁNISZTIKUS SZERE SKYPON

2018. AUGUSZTUS 23. CSÜTÖRTÖK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A Fény Leányai Szer

Mária Magdolna és Balora Szere

ÉGI ANYA - FÖLDI ANYA

Sámánasszonyok az Új Földért

A NŐK ÖNTUDATRA ÉBRESZTÉSE, GYÓGYÍTÁSA, A NŐI ENERGIÁK HASZNÁLATBA VÉTELE

FÉRFIAKNAK IS - MERT A TÁRSAD “VENNI FOGJA AZ ADÁST”

/a női társra mint energiára gondolhatsz, ha Férfi vagy, mert szabad akarata van az általad kiszemelt hölgynek :), a szernél hangsúlyozottan NÉV NÉLKÜL a női társadra MINT NŐI ENERGIÁRA gondolhatsz csak, ugyanis hatalmas erőket mozgósít majd Balora és Mária Magdolna/

2018. augusztus 23. csütörtök

20.00 órai kezdettel

Skpon

AZ ELSŐ SÁMÁNISZTIKUS SZERÜNK

a szakrális magyar királyi fénymagban

 

Az égi anya és a földi anya. A mágikus nő és a fizika nő. Mely Benned összeér, mert közvetítő oszlop vagy ég és föld között. Királynő, anya, szerető, a holdvilággal játszó főpapnő, az arany fényekben örvénylő mágikus nő, a napfénynél doboló, Őstent szólító sámánasszony, aki egyetlen szavával népeket gyógyít meg.

Tudja. Érzi. Hiszi. Ezen múlik minden.

Szer-elemben áramló szívvel gyógyít meg mindent, ez táplálja, élteti. A Szer. Nem kell hozzá kábítószer által okozta bódulat, sem fizikai Férfi, mert a szer-elem a szívében magvat vetett ősi hitében rejlik, melyről TUDOMÁSA VAN.

Szólítja Őstent, a dob a tenyere alatt lüktetve kel életre és a levegő is másképp rezeg körülötte. Tanítványai körbeülik, és kapcsolódnak hozzá, aki éppen most, ebben a pillanatban mindenkinek Anyja. A tanítványoké, de azoké is, akik hátrébb állva hallgatják, és azoké is, akik távolabb teszik a dolgukat, és anyja a hegyeknek, a völgyeknek, a folyóknak és a tavaknak, az erdő vadjainak és termő gyümölcseinek, a mezők kalászainak és a férfiak vágyainak is. Táplálja a házi tűzhelyt, de táplálja népe tüzét is, hogy a magor vér ne aludjon ki soha.

Majd behívja égi mását, Balorát, aki lágyan megsimítja haját, és zöld szemében ott van az Univerzum. Kezébe adja a Kelyhet, melyet őrzött számára eddig, és melyet a sámánasszony szívével nyit meg. A Kehely, melyben ott az ősi tudás, a NŐK tudása, melyet a világ oly sok ezredévig elutasít majd ezután, hogy MOST, visszaemlékezvén Rád, a doboló sámánasszonyra, a világ újra kérjen TÉGED:

SEGÍTS. ADD MAGAD. ADD A SZÍVED. ADD AZ ERŐD. ADD AZ ANYASÁGOD. ADD A NŐISÉGED. ADD A HITED. ADD A BIZALMAD.

SEGÍTS A VILÁGON.

Ragadd meg a Férfi kezét, akit szeretsz úgy, ahogyan a sámánasszony voltod ragadta meg Ősten kezét és vezette ki népét a káoszból.

Fogadd el a Férfi, a Sámán, feléd nyújtott kezét, ahogy akkor, az ősmagyar korban a sámán ragadta meg asszonya kezét, miután démonokkal viaskodó hosszú útjáról hazaérkezett, és népe kőbe véste a szavait.

Fogadd be a Férfit magadba, ahogyan sámánasszonyként tetted, és légy te a földi anyja és az égi anyja egyszerre a simításodra vágyó, gyengéd férfiszívnek. Öleld át a lelkét, csókold le a könnyeit az arcáról, mert csókod mágikus és Örök.

Érezze a csókodban az elfogadást és a szenvedélyt egyszerre, és azt, te az övé vagy, mert mered adni magad.

Érezze a hitedet, melyet belé magként vetettél az idők kezdetén, mely egyezik a világba vetett hiteddel, mert a világ fizikai része neked Ő, Ő, aki megteremti, amit megálmodtál odafent Balora istennővel.

Kezében a kezeddel sétáljatok ki a hegyek alá, és rengessétek meg a Földet.

ITT VAGYUNK. OLY SOKÁ VÁRTUNK, DE ELJÖTT A MI IDŐNK.

 

Ha te vagy a Sámán, ha Férfiként olvasod a szavaimat, gyere be a varázskörbe, melyet asszonyod készített elő számotokra, ahol megszenteli a szerelmeteket.

Fogadd el a szerelmét és a kezét bátran vedd a kezedbe.

Vigyázz rá.

Mutass neki utat.

Mutasd meg neki a világot, melyet nem ismert, míg várt rád.

Mutasd neki meg, mit terveztél, mit álmodtál népeddel meg.

Majd mondd el neki, a szíved vágya utána és a szerelem, amit érzel iránta, felemelt téged a csillagok közé, de most itt vagy, láttál, tanultál, tapasztaltál, és tudod, a szerelmetek egy közös kiküldetés felé visz titeket.

Mondd el neki, hogy álmodjon melletted tovább, álmodja a népetek sorsát, majd reggelente a karodba bújva mondja el, mit látott, te pedig

MEGVALÓSÍTOD.

MERT TUDOD, HOGY TE KI VAGY. TUDOMÁSOD VAN RÓLA.

TUDOD, HOGY VELE EGYÜTT ELHÍVATVA VAGY IDE.

TUDOD, HOGY ADOD VELE MAGADAT, ÉS MINDAZT, AMI TI VAGYTOK, VILÁGOKAT MOZGAT MEG.

MERT HISZED, ÉRTED, AKAROD, LÁTOD, AZ ERŐTÖK ÖSSZEFONÓDVA RENGETI MEG A HEGYEKET A CSILLAGOK ALATT, ÉS NÉPEK ÁLLNAK MAJD ELŐTTETEK, ÉS HALLGATJÁK MAJD SZAVATOKAT.

TI ADJÁTOK A KÖVETENDŐ MINTÁT.

Te vagy a király, a sámán, az apa, a szerető, a bölcs és a mágus.

Az égi apa és a földi apa, Benned ég és föld Egy, közvetítő fényoszlopa vagy a világmindenségnek.

Együtt legyetek hát MAGatok Magja.

 

Hát… valahogy így. :)

Csodás két szer jön egymás után.

A Fény Leányai és a Fény Fiai Szer,

az előbbi Balorával és Mária Magdonával,

az utóbbi Baállal és Jézussal.

 

Talán több szó nem is kell ide.

Értitek úgyis..KÜLDETÉS, SZABADSÁG, SZERELEM, IGAZSÁG. A Négy Táltosló, mellyel a sámán és a sámánasszony hírül viszi a világnak: MEGVÁLTÁS VAN, JÖJJETEK A FÉNYBE, JÖJJETEK A SZERETETBE, JÖJJETEK ÉS HIGGYETEK MAGATOKBAN, AHOGY HISZTEK BENNÜNK.

 

Szombaton pedig a Fény Gyermekei sámánisztikus szer zárja a heti csodát.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

E

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr7014195965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.