2018. aug 29.

A GONDOLATAID EREJE - TE DÖNTESZ, HOGY MIKOR AKARSZ VÉGRE FELNŐNI!!

írta: Eszter 777
A GONDOLATAID EREJE - TE DÖNTESZ, HOGY MIKOR AKARSZ VÉGRE FELNŐNI!!

A GONDOLATAID EREJE

TE DÖNTESZ, HOGY MIKOR AKARSZ VÉGRE FELNŐNI!!



Fogalmad sincs, hogy mit teszel magaddal akkor, amikor belemész a negatív gondolataid sűrűjébe. Fel sem fogod, meg sem érted, hogy a negatív irányú gondolkodás egy háttérhatalmi, szándékosan rögzített rossz program, melyet az erős mátrixhoz kapcsoltak hozzá.

Hogy ez mit jelent?

Elmagyarázom neked.

Először is.

A NEGATÍV GONDOLATAID, A FOLYTONOS UTÁLKOZÁS NEGATÍV  VALÓSÁGOT TEREMT KÖRÜLÖTTED ÉS NEM AZOKNAK, AKIKRŐL BESZÉLSZ, HANEM MAGADNAK ÁRTASZ VELE! - ma reggel egy gyomorforgatóan negatív, mindent, a kormányt, az országot, az embereket, a munkahelyeket szidalmazó, csupa felkiáltójeles bejegyzésbe futottam a facebookon, és habár szándékosan kerülöm az idővonal tekergetését, lévén időrabló tevékenység, amikor tekergetem, akkor okkal teszem, ma reggel pont azért, hogy belefussak ebbe. “Ebben az országban minden sz@r, a kormány tehet mindenről, rohadt fidesz, stb.” Nem érdekel a Fidesz. Nem érdekel a kormánypárt. Nem érdekel az  államfő. Nem érdekel a politika. Mert nem érdekel a mátrix, mert én azon kívül élek sokadmagammal. A poszt tele volt fröcsögő negatív energiával, és nem csak magának ártott az illető, hanem mindenki másnak is ezzel, de ő erről nem tud! Nem tudja, hogy mit tesz magával ilyenkor, és ezt másoknak is átadja, mint egy fertőzést, és ez is a cél! EGYMÁST FERTŐZNI A NEGATÍV GONDOLATOKKAL.

Mondok egy példát, de úgyis tudod, csak ha nem akarod esetleg tudni, akkor azért mondom, hogy de igenis, kapd a tükröt.

Legyen egy párbeszéd.

  • Kivan a t@köm az egész élettel. Itt csak kilátástalanság van. Már minden segélyt megvontak és közmunkára se tudok menni. Ki akarok menni külföldre. Majd ott /szerinte ott kolbászból van a kerítés, és meglepődik majd, hogy mivel a gondolatai negatívak, OTT SEM LESZ JOBB! - végigcsináltam a külföldi kört és mivel én is negatívan gondolkodtam, nekem sem lett jobb!/

  • Áh, most, hogy mondod, nekem is. Az asszonnyal azt tervezzük, hogy eladjuk a házat, mielőtt viszi a bank.

  • Nektek is? Nekünk is. Most kaptuk a levelet, hogy a bank átadta egy követelésbehajtó cégnek.

  • Ebből nincs kiút cimbi.

  • Nincs hát. Mocskos ez az ország.

  • Nem is tudom, mit lehetne kezdeni. Ha kimegyünk, vinni kell a gyerekeket is. Nem akarjuk őket kiszakítani, de nincs más út.

  • Hát nekünk sincs. De amíg ez a rohadék Orbán a miniszterelnök, semmi nem fog változni.

  • Előtte sem volt jobb, cimbi. Mindegyik rohadék.

  • Szerintem is, de még mekkora. A zsidók vezetik az országot.

  • Jah. Ki kellene őket irtani.

  • De mi úgysem tehetünk semmit.

  • Nah, ezért lépünk le.

 

Tetszett? Mert nekem nem!

Hány ilyen beszélgetés zajlik le itt, Magor-országban egy nap alatt? Hány ezer, százazer? Mind ugyanerről szól.

Ha megfigyeled, egymást húzzák még mélyebbre, és ahelyett, hogy azon gondolkoznának, hogy a jelenből hogyan hozzanak ki valamit, még a külföldi munkavállalás ötletét is elfelejtik, csak hogy szidhassanak valakit.

Engem nem érdekel a Gyurcsány, az Orbán, az összes zsidó sem, sem az összes volt államfő és leendő államfő sem érdekel. A saját és a Ti, a TE gondolataid érdekelnek, mert ha rájössz, hogy TŐLÜK FÜGGETLENÍTENI KELL MAGADAT, és nem tőlük függ a te életed, akkor arra is rájössz, hogy miről beszélek.

 

AMIKOR VALAKIK MÁSOKAT SZIDNAK, AKKOR A SAJÁT FELELŐSSÉGÜKET TUSOLJÁK EL ÉS KENIK AZT MÁSOKRA.

Mivel ez ragadós, és az utálkozás energiájában azért szeretnek lenni, mert akkor nem kell gondolkodni, GOND-OL-KODNI, és nem a problémával - KIHÍVÁSSAL - néznek szembe, hanem tovább gerjesztik a negatív dolgokat és abban tapicskolnak, ezt átadják másonak is, így együtt tapicskolnak a jó meleg kakiban. Mert TOVÁBBRA IS MARADHATNAK GYEREKEK, és nem teremtő isten-emberek, felnőttek.

Gyerekek, akik a mindenkori kormányok ÁPOLÁSÁRA ÉS SEGÉLYEZÉSÉRE SZORULNAK és az életük szerintük a kormánytól és a segélytől meg a támogatásoktól függ.

NAGY HIBA!

Az ÉLETED CSAKIS TŐLED FÜGG! A BEÁRAMLÓ BŐSÉG ÉS A KIÁRAMLÓ BŐSÉG IS ATTÓL FÜGG, HOGY TE HOGYAN ÁLLSZ HOZZÁ!

Nem másoktól!

NE MÁSHOL KERESD A BŰNBAKOT!

HA AZ ÉLETED NEM OLYAN, MINT AMIT SZERETNÉL, AZT BIZONY TE TEREMTETTED, ÉS HA ENNEK A ROSSZ ÉLETNEK SOK KÖZE VAN A MINDENKORI POLITIKAI VEZETÉSHEZ ÉS DÖNTÉSEKHEZ, AKKOR AZ AZÉRT VAN, MERT MÉG NEM NŐTTÉL FEL AZ ÖNÁLLÓSÁGRA, AZ ÖNÁLLÓ TEREMTÉSRE ÉS ARRA, HOGY ÉSZREVEDD: te egy teljesen külön álló ember vagy, akinek semmi köze a mátrixhoz, és akkor jössz ki belőle, amikor akarsz - amikor mersz…!!

Jah, hogy te nem mersz.

Na igen.

Elérkeztünk a következő pontra.

A háttérhatalom beleprogramozta az emberekbe azt, hogy ne merjenek, és rá támaszkodjanak. A mátrixra. Az állambácsikra és az önkormányzatnénikre.

“Megyek a polgárjenőbe” :D

Kicsinyes, negatív, irigy gondolkodási programot ültettek az emberekbe, akik nem is tudnak erről, és köré építettek egy naaaaagy kiszolgáló rendszert, a mátrixot, mely a 20. században lett nagyon erős.

Először a két világháborúval tönkretették a világot, majd behozták a mátrixot különféle próbálkozásokkal, mint a szocializmus, a kapitalizmus - majd eljátszották nekünk, hogy ezek egymással szemben állnak, hiszen a népnek kenyér kell meg cirkusz.

A 21. századra pedig kialakítottak egy tökéletes kiszolgáló rendszert, egy totálisan kényelmes, eltunyult embereket /elhízott/ termelő világot, ahol lassan már a fiúk lányok,a lányok meg fiúk.. folytassam még?

Tehát először beprogramoztak minket, mint a robotokat, majd körénk építettek egy birodalmat.

És mi úgy gondolkodunk, ahogyan azt ők szeretnék.

MINDEN GONDOLAT MEGELEVENEDIK.

Igen, és ezt ők is tudják, ezért még többet és többet tettek azért, hogy tényleg negatív légy és ne láss kiutat, és ha nem látsz kiutat, kibe kapaszkodsz? Beléjük!

Állam bácsiba és önkormányzat nénibe.

Ha pedig már ők sem tudnak segíteni, mivel kifulladtak, mert kifulladtak ám, nincs több ász a paklijukban, akkor kit okolsz? Őket.

Amikor nem mersz kitörni ebből, akkor azért nem mersz, mert EL SEM TUDOD KÉPZELNI, HOGY MÁSKÉPP IS LEHET.

Pedig lehet.

NÉZD. A MÁTRIX KIHALÓBAN VAN. ÁLLAM BÁCSI ÉS ÖNKORMÁNYZAT NÉNI EL FOG MENEKÜLNI. Nincs más utad, mint felnőni.

Teremteni.

Mert igenis TUDSZ!

Addig fogsz  nélkülözni, és negatív energiában, rossz életkörülmények között tobzódni a saját egódat táplálva, amíg nem tanulsz meg TEREMTENI, POZITÍVAN.

Ugyanis most is teremtesz, de most negatívan.

Vedd a kezedbe a teremtő erődet és TEREMTS VÉGRE TUDATOSAN.

ÉS MERJ FELNŐNI!

Merj önMAGad lenni, és azt tenni, amiért erre a Földre jöttél, és nem azt, amit mások elvárnak tőled!

Merd végre a kezedbe venni az irányítást az életedben és segítséget kérni az Univerzumtól, mert arra vár, hogy segítsen!

Ó, hát tény, hogy ezért tenni kell, ugye?

Hogy ez nem úgy működik, hogy bemész a postára és felveszed a segélyt, hanem:

  • használni kell az agyadat gondolkodásra és teremtésre, utálkozás helyett megdolgoztatni azt

  • amikor jönnek az ötletek, akkor ráadásul még dönteni is kell és cselekedni

  • jah és nem lesz ott a pénz azonnal, hanem te hozod létre azt A SEMMIBŐL, és te ebben nem hiszel, /spiri kamu duma szerinted, bár tények azok vannak, hogy egyeseknek sikerül, de biztos átverik az embereket :D - na ez itt a baj… az irigység energia!! ezzel is magadnak ártasz, nem nekem!/

  • nem tudsz többé alkalmazottként a mátrixban dolgozni, és havi fizetés keretek között sakkozva a csekkekel élni, hanem FELELŐSSÉGET KELL VÁLLANI A SAJÁT ÉLETEDÉRT ÉS A SAJÁT BŐSÉGEDÉRT.

 

Hát igen.

A mátrix összeomlóban van.

Az a naaagy kiszolgáló rendszer nemsokára nem lesz többé. Nem tudom, hány év, de a hanyatlás látványos.

Az illuminati ÚJ VILÁGRENDJE, mely gyökeresen különbözik attól, amit én Új Világnak hívok, az arról szól, hogy mindenki robot, mindenkit lehet programozni /chemtrail, mátrix implantátumok, erős és folyamatos gondolati és érzelmi besugárzás, médiakampányok/, és mindenki el van nyomva, azt teszik, amit ők mondanak, NOS AZ ILLUMINATI ÚJ VILÁGRENDJE MEGBUKOTT.

Soha nem fog létrejönni, mert van kritikus tömeg, kellő számú szabadon ébredő a Földön, és megállítottuk ezt. Nem tudnak minket lenyomni többé.

Ugyanis  nem csak negatív ragadós gondolkodás van, hanem pozitív ragadós is :)

Gyere át a fényoldalra fénytestvérem, és engedd el a sötét, negatív gondolataidat, merd végre bevállalni az életedet, a küldetésedet, elengedni a Hogyant, és kérni,kérni, kérni, teremteni, hinni a látatlanban, ezerszer naponta meghallgatni a Titkot, és minden pozitív önmegerősítést, letenni végre a számodra is rossz életet, és felrúgni a korlátokat.

Minden tőled függ!

Amikor munkát keresel ezerrel, akkor időt pocsékolsz, mert még mindig nem veszed észre, hogy azért nem találsz munkát, mert más a dolgod. Ülj le és kezdj el ötletelni. Add át magad az égi vezetésnek és írd le, ami jön!

Kezdj el végre ÉLNI!!

UGORJ!

Ha mindezt nem mered, akkor addig tart a szenvedésed, amíg nem fejezed be és nem nősz fel.

Csak rajtad áll.

A pozitívak egyre többen lesznek, és eljön az a korszak az emberiség történetében, amikor már ciki lesz negatívnak lenni, ciki lesz  manipulálni, mert látjuk egymás gondolatait, ciki lesz hazudni, ciki lesz utálkozni, irigykedni, nem lesz büntetésvégrehajtás és földi törvény, mert az égi törvények azonnal megmutatják azoknak, akik másokat bántanak, hogy mi a következmény.

A pozitív gondolkodás és a spirituális szemléletmód terjed, és egyre több és több ellenállásba ütközik a negatív gondolkodás.

Egyre többen fogják helyretenni utálkozó, kicsinyes társaikat.

Egyre többen fogják neked azt mondani, amikor arról panaszkodsz, hogy nincs ez, nincs az, neked milyen nehéz anyagilag, te egyedül nevelsz x gyereket, neked mennyire nincs kiutad, hogy UGYAN MÁR, MINDEN TŐLED FÜGG ÉS AMIBEN VAGY, AZT IS TE TEREMTETTED MAGADNAK.

Egyre többen fogják megfogni azok kezét, akik ugrottak és hajlandóak voltak változtatni.

Egyre többen fognak elfordulni azoktól, akik ezt nem teszik, és amikor látjuk, hogy nem lehet rajtuk segíteni, nem fogunk belemenni velük a közös jó kis fincsi utálkozásba, hanem kilépünk a chatről, letesszük a telefont, felállunk a padról a parkban. /és még akkor is mondja, mikor már messze járunk, csak magának, hogy igazolja, deigenisigazavan/

Igazságot akarsz vagy boldogságot?

Rabok legyünk vagy szabadok?

A teremtésed mikéntje rajtad múlik. A hogyan pedig arról szól, hogy amit megteremtesz fennt, az leérkezik.

Minden segítséget megkapsz hozzá.

Térdig jársz a bőségben, és nem veszed észre.

Térdig jársz a tengernyi energiában és nem látod.

NYISD KI A SZEMED ÉS LÁSS, ÉREZZ, KAPCSOLÓDJ AZ ÁRAMLÁSBA.

 

Ébredj fel!!

 

Áldás

Eszter

2018. augusztus 29.

elérhetőségem és időpontfoglalás: eszter888fenyhozo999@gmail.com




Szólj hozzá

TEREMTŐ ERŐ VÁLTOZTASS