2018. aug 31.

INTERGALAKTIKUS EGYEZMÉNY A CSILLAGKÖZI FLOTTÁVAL - A FÖLD ÚJ FÉNYSZERZŐDÉSÉNEK ÉRVÉNYBE HELYEZÉSE - SZERTARTÁS ÉS CSATORNÁZÁS ASTHAR VEZETÉSÉVEL - MA, SKYPON

írta: Eszter 777
INTERGALAKTIKUS EGYEZMÉNY A CSILLAGKÖZI FLOTTÁVAL - A FÖLD ÚJ FÉNYSZERZŐDÉSÉNEK ÉRVÉNYBE HELYEZÉSE - SZERTARTÁS ÉS CSATORNÁZÁS ASTHAR VEZETÉSÉVEL - MA, SKYPON

2018. AUGUSZTUS 31. PÉNTEK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Intergalaktikus Egyezmény a Csillagközi Flottával

A Föld Új Fényszerződésének érvénybe helyezésével

Asthar vezetésével

2018. augusztus 31. péntek

20.00 órai kezdettel

Skype

 

 

A Földnek volt szerződése a sötétséggel is. Ez Az Emberiség Nagy Titka szeren derült ki. Akkor tudtuk meg, hogy az intergalaktikus árulás mikor és hogyan történt, és miért van a Földnek szerződése a sötétséggel, és ez nyomán miért bukott meg a Föld már négyszer, és hogy ez az emberiség is egy bukott emberiség, melyből a felemelkedést a Föld 2012.12.21-én kezdte el.

A Sötétség szerződése felbontásra került /ezt követően, tegnap előtt bocsátottuk útjára a Sátánt /Jahve istent/ a sötét sereggel, akik egy fekete lyukon át egy másik Univerzumba távoztak, mely párhuzamos a miénkkel, és ott folytatják a tanítást/.

A Fény szerződését láttuk Baál kezében, és most érvénybe helyezik Astharék, ami azt jelenti, hogy

AZ EGÉSZ FÖLD A KIKÜLDETÉS ÚTJÁRA LÉP, AKIK VÁLLALTÁK AZ ESEMÉNYT ÉS AZT, AMI UTÁNA KÖVETKEZIK, AZAZ AZ ÚJ VILÁG, AZ ÚJ TÁRSADALOM MEGALKOTÁSÁT, ÉS A NEM MÓDOSÍTOTT FÖLD VISSZAÁLLÍTÁSÁT, MELYET MOST A TÜKÖRFÖLDÖN LÁTHATUNK, MINT ÁTVEENDŐ MINTA - ezt is mondta tegnap Asthar a Fénycsaládok helyreállítása szeren.

A Fény már legyőzte a sötétséget, melynek a legalapvetőbb oka éppen az, hogy több a fény az Univerzumban és a Földön, mint a sötétség, a módosított, eltolt mérleg helyrebillent.

Az Univerzum történetében Jahve elengedésével és az Anyával való kibékítésével egy ÚJ KORSZAK KEZDŐDÖTT.

A FÉNY TEREMTŐ KORSZAK.

Innentől a tükrök, amiket kapunk és a feladataink is másról szólnak, mint korábban. Nem lesz harc, nem lesz küzdés, hanem teremtés kezdődött el, és erre, ahogy tegnap jeleztem is, rá fogunk dolgozni, hogy tudjatok teremteni, hogy ráérezzetek és csináljátok, mert ez egy nagyon fontos kulcs.

A Fény Teremtő Korszak előre meg volt írva. Azonban mivel az arkhónok az Akashát is módosították, ezért elég sokáig akadályozták a bekövetkeztét, és időlopással, térmódosítással tovább tartották az emberiséget rabszolgaságban, mint az a természetes és vállalt tanulási folyamatához kellett volna az emberi fajnak, és ez a sötétséggel való szerződés miatt valósulhatott meg.

Most, hogy a Fény szerződését érvénybe helyezzük, mindennek az ellenkezője indul el, és az átalakulás, a fény betörése  mindenhova látványos lesz.

 

Asthar szavai most :

“Készüljetek.

A kiképzést megkaptátok. Most indultok el az úton, melyet velünk együtt terveztetek, amit régen elhatároztunk és erről egyezményt kötöttünk. Tudtuk és ti is tudtátok, hogy akadályozni fognak majd. Az egyezségünk egy biztosíték volt, hogy mégis sikerülni fog, amikor felkészültetek rá. Az emberiség a teremtéshez minden eszközt megkap, és a teremtést fizikai síkon kell érteni. Kézzel fogható dolgokat /csodákat/ fogtok teremteni a világotokban, átalakítva teljességgel így a fizikai síkot. Az emberiség most már SZABAD. Azonban aki nem tud a szabadságával élni, az egy másik reinkarnációs ciklusban tanulja meg érvényesíteni azt. Aki tud élni vele, és az ezzel járó felelősséget is vállalja, az megélheti azt a korszakot, melyre a lelke mélyén mindig várt, de azt hitte, ez így, egy ilyen Földön nem valósulhat meg. Mégis, ott vagytok a célnál, mert az elmúlt évtizedekben a fejlődésetek és a tömeges öntudatra ébredés behozta az évezredes lemaradást. Minden önzésen alapuló rendszer a világotokban látványosan omlik össze, és az összetartás a fénymagokban tapasztalható számunkra is, mert egyre több az olyan kérés felénk, hogy segítsük meg fénytestvéreiteket, mint hogy tegyük meg nektek ezt, vagy azt. Ezt méltányoljuk, mert látjuk a kollektív tudat tisztulását. Felkészültetek a Változásra. “

 

Nagy időket élünk meg fénytestvérek, és számomra újabb és újabb megtiszteltetés, hogy veletek együtt ekkora csodának a részesei és alkotói lehetünk.

AZ ÁLTALATOK KÉRT TITOKTARTÁSI SZERZŐDÉST IS MEGKÖTJÜK ASTHARÉKKAL MA.

 

Áldás, fény, békesség.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter

 

 

 

Szólj hozzá

CSILLAGKÖZI FLOTTA ASTHAR SHERAN FÉNYSZERZŐDÉS EGYEZMÉNY INTERGALAKTIKUS FÉNY HELYREÁLLÍTÁS