2018. sze 02.

AMIKOR TÁMAD A MÁTRIX - ÉS A FÉNYOLDAL EGYSÉGBE ZÁR A SÖTÉTSÉG ELŐTT

írta: Eszter 777
AMIKOR TÁMAD A MÁTRIX - ÉS A FÉNYOLDAL EGYSÉGBE ZÁR A SÖTÉTSÉG ELŐTT

AZ UNIVERZUM A FÉNY TEREMTŐ KORSZAKBA LÉPETT

Amikor a mátrix támadásba lendül

AZ UNIVERZUM A FÉNY TEREMTŐ KORSZAKBA LÉPETT

Hamarosan éles lesz a határvonal fény és sötét között

A fény oldal kiterjeszti az egységet a fényre

A sötét oldal támadja a fényoldalt, a fényoldal ÖSSZEZÁR, és az összezárásunk EGYSÉG

A démonok magukra hagyták az embereket

A mátrix már a fizikai síkon is összeomlóban van

 

A sötétség energiái távoztak a Földről, és a pusztításra valamint leuralásra programozott emberiségellenes energiák kivonása megkezdődött az emberi fajból. A DNS-t átalakító folyamatok és a test-lélek-szellem energetikai egység helyreállítása valamint az illúziók összeomlása az emberekben nagy ellenállást vált ki.

Azokban, akik nincsenek felébredve teljesen és azokban, akik alszanak.

Az ébredésnek ugyanis szintjei vannak.

Ne lepődj meg, ha nem értik, amit mondasz  nekik. Ne állj le velük kiabálni, vitatkozni, ne akard őket minden áron meggyőzni. Mindenkinek magának kell  megtapasztalnia élete kártyavárának leomlását.

Lesznek, akik soha nem fogják tudomásul venni ezt. A végletekig fognak ragaszkodni a régi rendszerhez és a megszokott sémáikhoz. Lesznek, akiket annyira fejbecsap a mátrix összeomlása, egyéni és globális szinten is, hogy nem tudják feldolgozni. Lesznek, akik pont ezért távoznak, mennek el… mert nem tudnak a szabadsággal, a teremtő-isten-fény-ember felnőtté válással, a felnőtté váló emberiség Vízöntő korával mit kezdeni. Az Aranykorral.

Én ezt megértem és arra kérlek, fénytestvérem, hogy te is értsd meg. A Vízöntő kor , az Aranykor, melyről az emberiség azt hitte, hogy a semmit-nem-kell-majd-csinálni-isten-mindent-megold kora lesz /egyházi porhintés a’la Biblia, mise-mese a menyországról/, az a jelenség, mellyel a nem önálló, a negatív sémákat, a negatívan huzalozott gondolkodást mint az emberiség kollektív tudatába szándékosan betáplált rossz alapprogramot átírni nem tudó emberek most támadnak. Nem értik, nem akarják érteni, nem tudják érteni amit mi mondunk, mert akkor szembesülni kellene, és amikor még azt hiszik is, hogy szembesülnek, a SZEMBESÜLÉS-DÖNTÉS-CSELEKVÉS mátrixból való kitörési receptjéből a másodikat és a harmadikat kihagyják, mert ők tobzódni akarnak.

Tobzódni abban, hogy mi ilyenek vagyunk meg olyanok. Mindegy milyenek, /én pl közkedvelten luciferánus fekete mágus, diktátor, reptilan vezér stb, de szerintem nektek is van egész listátok, hogy szerintük kik vagytok :))/, a lényeg az, hogy addig is ne kelljen tenni semmit. Mert a kell, az F.Á.J. Folyamatos Állandó Javulás, azaz FÁJ - fogalmazza meg Tony Robbins, és bizony igaza van, szemléletesen közvetíti a fejlődés egyik allapillérét: azonnali szükségletkielégítés helyett a fejlődés és haladás frekvenciáján elengedni dolgokat, melyek addig nem szolgálták fejlődésünket és ez  hiányt okoz, de a hiányérzet csak átmeneti, és minél kevesebb az illúzió, és több a valóság az életedben, annál jobban átérzed, hogy mennyire fontos ez a folyamatos, állandó javulás és javítás, a célod pedig elérni az EGYSÉGET, és a ki-küldetésed útjára lépni.

Azok, akik a céljaikat a mátrix köré építették, most szenvednek a hirtelen fellépő hiánytól, az eddig megszokott módszerekkel való érdekérvényesítési sémáik folyamatos kudarcától. Például a kizárólag profit köré épített vállalkozásoknak két útjuk van, lévén a bőség átáramoltatása az egyensúly érdekében a sötét oldalról a fény oldalra megkezdődött -  vagy összeomlanak, mert nem tudják befogadni a szakrális célokat és a magasabb rezgésen lévő energiákat, mivel a régi rendszer mintái alapján akarnak továbbműködni, vagy átalakulnak és a céljaikban a fejlődés bekerül. Akik a társadalmi elvárások köré építették fel az életüket, azok most azt látják, hogy amit felépítettek, összeomlik, mert mások életét élték a sajátjuk helyett. Sokan, nagyon sokan erősen, megváltozva, felébredve jönnek ki ebből. Emberi életek alakulnak át látványosan. Nem mindenki ellenkezik a fény és erő, az újonnan kialakult fény-fény egyensúly befogadása ellen. Aki igen, az azt fogja megtapasztalni, hogy semmi nem sikerül, mindenhol falakba ütközik és egyre többen mondják neki ugyanazt:

  • légy önállóbb

  • légy pozitívabb

  • hagyj fel a játszmákkal

  • légy őszinte önmagadhoz és másokhoz

  • dönts, cselekedj, ne csak hangoztasd, mit kellene csinálni

  • légy alázatosabb

  • merj kitörni

  • merj teremteni

  • a negativitásod lehúzza az energiájukat és nincs szükségük erre mert habár többször felkínálták, hogy segítenek, neked kvázi semmi sem volt jó

  • senki nem lesz kíváncsi a folyamatos panaszkodásra, sőt, közli veled, hogy neki most dolga van…

  • senki nem lesz hajlandó a te problémáidat helyetted megoldani, sőt, közli, ezek nem problémák, hanem KIHÍVÁSOK ÉS PRÓBÁK

  • aki mégis belemegy veled ebbe a mátrix-játékba, az azt fogja érezni, hogy minden energiája elment miattad és te feltöltött egóval fél napig jól vagy /majd megint rosszul/, ő fél napig rosszul van, utána többé nem reagál neked semmire

  • senki nem lesz  hajlandó erősítgetni a te igazadat arról, hogy a világ milyen reménytelenül sz@r hely

  • ha mégis belefutsz egy hozzád hasonlóba /hasonló a hasonlót vonzza/, elcsámcsogtok a lerágott csonton, majd másnaptól még rosszabb a valóságotok mert EGYÜTT, EGYMÁST MÉG JOBBAN LEHÚZVA MEGTEREMTITEK AZT.  A baj az, hogy még ekkor sem jöttök rá, hogy ezt ti csináljátok magatoknak. Nem mások.

  • NEM A MINDENKORI KORMÁNYOK ÉS SZABADKŐMŰVES VEZETŐK DÖNTÉSEITŐL FÜGG AZ, HOGY TE HOLNAP MIT RAKSZ AZ ASZTALRA, HANEM TŐLED. Ha mégis hagyod, hogy tőlük függjön, akkor még mindig mélyen alszol. És most jön a sok de.. de mert a közszférában dolgozol. De mert neked ennyi és ennyi a havi KERETED, de mert nincs más út, nincs más lehetőség. Tudod, amikor még a világnak halvány fogalma sem volt a mátrixról, akkor is voltak emberek, akik ki tudtak törni ennél sokkal rosszabb körülmények közül is. “szerencséjük volt” mondod. NEM. A SZERENCSE A SORS ÉS AZ ÉBERSÉG TALÁLKOZÁSA. Cáfolj csak tovább, majd keress magadnak egy másik oldalt, ahol el lehet merülni az újabb és újabb rémséges hírekben arról, hogy a világ milyen rossz és egyre rosszabb. Etesd csak a sötét farkast magadban. Addig mi inkább tovább megyünk az úton. Csatlakozni bármikor lehet.

 

A mátrix támad, és akik vesztesnek érzik magukat, azok egyre agresszívebbek lesznek. Csak rajtuk áll, meddig érzik azoknak magukat. Minden attól függ, hogyan éreznek és hogyan gondolkodnak. Azonban lesznek, akik végleg elmerülnek a sötétben és nem tudnak kitörni, mert nem képesek, nem akarják megérteni a lényeget, amit mi már tudunk.

A VALÓSÁGOT MI ALKOTJUK, MINT EGY FESTŐVÁSZNAT. AZ ÉRZÉSEINKKEL ÉS A GONDOLATAINKKAL. KÉRÜNK, ELKÉPZELÜNK, ÉRZÉSEKET KAPCSOLUNK HOZZÁ, IDŐKORLÁTOT RENDELÜNK HOZZÁ, MEGÉRKEZIK A LEHETŐSÉG ÉS AKKOR LÉPÜNK, CSELEKSZÜNK, MAJD MEGINT ÚJRA ÉS ÚJRA UGYANEZ.

Az Univerzum a FÉNY TEREMTŐ KORSZAKBA LÉPETT. /Asthar szavai/

A tapasztalatom az, hogy mindehhez egy bizonyos ponton, a “nem merek, kevés vagyok, nem tudom, nem akarom” küszöb őrén kell átlendülni. Egyszer, csak egyszer az életben valami igazán őrültet csinálni, ÁTTÖRNI A KORLÁTOKAT, HANGOSAN NEVETVE, TÁNCOLVA AZ ESŐBEN, VILÁGGÁ KIABÁLVA, HOGY SZABAD VAGY, ÉS AKKOR AZ UNIVERZUM MEGHALLJA A HANGOD.

Amit utána tapasztalsz… az  maga a menyország, a valódi, amit te teremtettél a Földön.

Aki nem hisz magában, az sose fogja ezt átlépni. Ott fog ülni a sötét szobában, és saját magát fogja siratni. A határvonal nagyon éles!

A szívem vérzik sokszor emberekért, akik erre képtelenek, akik nem tudnak kitörni, pedig elmondtam, hogyan álljanak neki, de nem teszik.

Tudom és látom a jövőjüket, és nem tehetek mást, mint elengedem őket, mert ÁTMENNEK TÁMADÁSBA.

Egészen addig, amíg ez nem történik meg, én nem csinálok semmit, csak egy idő után már nem adok a saját önsajnáló hatalmi drámájukra energiát, hanem nem reagálok semmire. Mások körülöttem is így tesznek. Sajnos akkor, amikor valaki támadásba lendül, zárnunk kell az energiát, mert ha belemegyünk, akkor az azt az energiát szívja el, mely más, felébredt fénytestvérek emelésére kellene… és ilyenkor DÖNTENÜNK KELL. Ez nem jelenti azt, hogy soha többé nem kapnak esélyt, hanem azt, hogy addig, amíg nem tanulnak meg másként érezni, másként gondolkodni, addig nem adunk nekik több energiát. Előtte figyelmeztetjük arra, hogy változtasson, mert nem áll módunkban segíteni így.. általában ezt már nem hallják meg, hanem újabb és újabb támadások jönnek. Hányan vagyunk így ezzel… nagyon sokan. Egy átlagos munkahelyi napba is simán beleilleszthető ez a szituáció.. nem kell hozzá spirituálisnak sem lenni.

FÉNY A FÉNNYEL.

SÖTÉT A SÖTÉTTEL.

Ez zajlik most.

A fény támogatja a fényt.

A sötét még sötétebbé teszi a másik sötétet.

NAGYON ERŐS LEVÁLASZTÓ FOLYAMAT ZAJLIK, MELYBE AZ EMBEREKNEK NINCSEN BELESZÓLÁSA, de amikor kizárnak egy sötétségen, a saját egójában tobzódó, tőlük folyamatosan energiát elvivő másik embert, akkor magukat védik attól, hogy ne tudjanak az ÖNZŐ másik miatt fejlődni! MERT NEM MI VAGYUNK ÖNZŐK, HANEM AZOK, AKIK ELVÁRJÁK, HOGY ETESSÜK AZ EGÓJUKAT.

Egyszerű Univerzális törvény, a VONZÁS TÖRVÉNYE.

AKKOR IS TEREMTESZ, AMIKOR NEGATÍVAN GONDOLKODSZ.!!!

CSAK ÉPPEN NEGATÍVAN!

Itt van még a másik Univerzális törvény. A Kiegyenlítődés Törvénye. Ami azt jelenti, hogy az Univerzum mindig egyensúlyra törekszik és az a folyamat, ami most zajlik, az arról szól, hogy a fény és sötétség a sötétség javára eltoldódott egyensúlyban a helyére billen, azaz a sötétség nem tud további tereket hódítani. Sőt. Ellenállásba ütközik. A fényoldal összezárja pajzsait.

 

A mátrix máshogy is támad. A fizikai, a mentál, az asztrálsíkon, azonban ha kellő hittel, kellő erővel rendelkezel ahhoz, hogy ezt kivédd, akkor nem ér el. Elég sokatokat velem együtt, bizony nem ér el. Érezzük a támadást, és úgy, mintha egy üvegfalon keresztül néznénk a gomolygó sötét ködöt, ami nem tud bejönni az auránkon és nem tud belépni a magunk teremtette valóságba. Mert hiszünk magunkban és abban, hogy tőlünk függ, mi vesz körbe. A fizikai sík már keményebb dió. A chemtrail és a többi. A folyamatos mérgezés minden létező módon. Ezt azonban lehet kompenzálni. Folyamatos energetikai öntisztítások, csakra-aura tisztítások, meditálás, időt szánni minden nap arra, hogy tisztán tartsd az aurádat és a csakráidat, hogy leoldd a napi feszültséget, hogy a testedet energetizáld, hogy egészségesen étkezz, hogy mozogj, hogy tegyél valamit az egész-ségedért, hogy nyiss a világ felé és érezd jól magad. Semmi nem tud úgy feltölteni, mint a nevetés, a boldogság érzése, a hála, a szeretet áramoltatása, a szerelem érzése, a vágy, a hit, a bizalom.

 

Tudod, azt szoktam mondani, teljesen mindegy, mit mondanak azok, akik szerint ez az egész hülyeség, itt semmi nem változott, minden ugyanolyan sz@r maradt, mert ők a saját maguk által teremtett valóságot nézegetik, míg mi már egy új valóságot teremtünk egyéni szinteken és KÖZÖSEN IS, MERT MOST BIZONY EZ TÖRTÉNIK.

Tudod, ha valakik sokszor gondolnak ugyanakkor ugyanarra a pozitív dologra, az a valóságban megjelenik.

Tudod, a Földön több milliós a szabadon ébredők száma és ez percről-percre növekszik.

Tudod, ha hiszel magadban, akkor a világ is hisz benned.

A Föld fénymagjai egyre jobban kapcsolódnak egymáshoz, amiért mi igen sokat teszünk a szereken. Nálunk nem tiltott negatívan gondolkodni ugyan, de rászólunk a másikra, hogy a SAJÁT ÉRDEKÉBEN HAGYJA ABBA. Nem tiltott semmi, egy szabály van, hogy nincs szabály.. hanem közös, szabad teremtés van. Egymás támogatása, egymás emelése.

Én soha senkinek nem mondom meg, mit gondoljon, mit érezzen, de felismerem azokat, akik a többieket visszahúzzák, és nem hagyom, hogy ezt tovább folytassa. A csapatmunka nálunk alap, ami nem arról szól, hogy egy embert vért izzadva próbálunk meggyőzni arról, amit ő maga nem akar elfogadni, hogy nevezetesen, ha mindenki egy véleményen van, - de külön véleményt is szoktak alkotni -, akkor talán benne van a hiba, hanem arról, hogy KÖZÖSEN TEREMTÜNK VALAMIT, és a közös teremtésben a negatív energiákat kizárjuk, ugyanis nem kerülhet bele egy akkora teremtésbe negatív energia, mint mondjuk az Intergalaktikus Fény Szerződés Szerbe, ahol a Föld belépett a FÉNY TEREMTŐ KORSZAKBA.

Kizárjuk a manipulációt és azt, hogy valaki az energiákat rosszra használja. Ezt más fénymagok is ugyanígy csinálják, akik már elég erősek, és ahol a vezető van olyan karakán, hogy ne hagyja, hogy a közös fényteremtő munkát visszahúzza a mátrix.

Elhiszem, hogy akik a mátrixban ücsörögve olvassák az írásomat, azok tele vannak tiltakozással és szerintük ítélkezem. Nem, nem ítélkezem. A fényteremtő munka nem játék. A világ összes szabadon ébredője, akik már MEGTANULTÁK MEGHÚZNI A HATÁRAIKAT a sötétséggel szemben, egyet értene velem.

Kemény vonal ez, az biztos.

Mégis, akik változtatni akarnak, azoknak segítünk, teljesen mindegy, hogy hol tartanak. Van, aki még mindig azzal keres meg, hogy szerelmi kötést csináljak neki. Türelmesen megmondom neki, hogy az fekete mágia és javaslok valami mást. Ha úgy dönt, hogy a nehezebb és egyetlen igaz utat választja, akkor elkezdődik a közös munka, nekem mindegy, ki honnan indul el, mi is elindultunk valahonnan és még nagyon sokat kell tanulnunk.

Ahogy Asthar mondta, olyanok vagyunk, mint az iskolások az iskolapadban, türelmetlenül mindent tudni akarunk :) Most azonnal :)

Hatalmas tudás tárul fel előttünk, az Univerzum tudása. A világegyetem titkai. Az emlékezés folyamata zajlik.

Igen, a fényre fogunk koncentrálni és nem etetjük tovább az egóját senkinek.

Mindenkinek megvan a maga útja.

Mindenki tart valahol az úton, és a cél minél több ember öntudatra ébresztése, minél több lélek emelése a fénybe, az Eseményig.

Van dolgunk bőven, és az IDŐRESTART óta látványosan nem engedjük, hogy elvegyék tőlünk az időnket azok, akik nem tudnak hinni magukban, sem bennünk.

Legyetek erősek fénytestvérek. Egység van, és az egység egyre jobban bővül, ahogy az emberek belépnek az egység kapuján és rájönnek, mi van A MÁTRIXON KÍVÜL.

OTT NINCS MÁS, CSAK SZERETET. ELFOGADÁS ÉS FÉNY. TISZTELET ÉS ALÁZAT, EGY OLYAN VILÁG, AMI A VALÓS VALÓSÁG, NEM AZ, AMIT AZÉRT LÁTUNK MAGUNK KÖRÜL MOST A 3D-BEN MERT

 

A VILÁG OLYAN SOKÁIG ROSSZUL TEREMTETT.

 

Áldás, béke, egység

Eszter

2018. szeptember 2.

 

elérhetőségem és időpontfoglalás: eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

Szólj hozzá

mátrix Esemény fény teremtő korszak