FÖLDANYA/URÁNUSZ/NEPTUNUSZ/PLÚTÓ - BŐSÉG - FÉNYMÁTRIX RESTART II. A NAPRENDSZERREL TEREMTÜNK - SZELLEMI EGYSÉG-BŐSÉG KIEGYENLÍTÉS, ÁTVEZETÉS A BŐSÉG EREDETEDHEZ MA ESTE SKYPON - AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL
2018. szeptember 07. írta: Eszter 777

FÖLDANYA/URÁNUSZ/NEPTUNUSZ/PLÚTÓ - BŐSÉG - FÉNYMÁTRIX RESTART II. A NAPRENDSZERREL TEREMTÜNK - SZELLEMI EGYSÉG-BŐSÉG KIEGYENLÍTÉS, ÁTVEZETÉS A BŐSÉG EREDETEDHEZ MA ESTE SKYPON - AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL

2018. SZEPTEMBER 7. PÉNTEK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL SYKPON

FÖLDANYA-URÁNUSZ-NEPTUNUSZ-PLÚTÓ

BŐSÉG - FÉNYMÁTRIX RESTART II.

A NAPRENDSZERREL TEREMTÜNK

SZELLEMI TEREMTÉS - EGYSÉG - KIEGYENLÍTÉS - ÁTVEZETÉS A BŐSÉG EREDETEDHEZ

Reinkarnációs ciklusok szükség-tudata is tisztulni fog

Helyreállítjuk az eredeti bőség állapotot

Egyéni és globális szinten

Az istenek vezetésével

2018. szeptember 7. péntek

20.00 órai kezdettel

skypon

 

A mai szer a bőség visszakapásáról fog szólni, mellyel egyébként sokan küzdötök, de már egyre jobban gyakoroljátok a teremtést, és egyre sikeresebben. Sokan számoltok be nekem arról, hogy a teremtésetek egy-két órán belül a fizikai síkra érkezik. A bőséggel kapcsolatos blokkok, traumák, több bolygón és több reinkarnációs ciklusban elszenvedett hiányt okozó érzelmi-gondolati lenyomatok oldódása is meg fog ma történni amellett, hogy a csodálatos Restart energiával az Eredetedből hozzuk elő a bőség energiáit.

 

Bő-s-ég. Szűk-ség helyett.

Bőség a szerelemben.

Bőség a gyermekáldásban.

Bőség a családi egységben.

Bőség a szeretetben és a hálában.

Bőség az anyagi erőforrások áramlásában. /amit kiengedsz az áramlásba, az megsokszorozva tér vissza hozzád./

Bőség a küldetésben.

Bőség a szerencsében és az áldásban.

Bőség a harmóniában és a békességben.

Bőség a fejlődésben.

Bőség az egészségben.

Bőség a hitben és a bizalomban.

Bőség az összefogásban és az egységben.

 

A BŐSÉG VISSZAÁRAMOLTATÁSA A SÖTÉT OLDALRÓL A FÉNYOLDALRA MEGKEZDŐDÖTT, MÉGPEDIG IGEN LÁTVÁNYOSAN ÉS EGYÉRTELMŰEN.

 

Uránusz. Szellemi tudatosság, az információ befogadása és tovább adása.  A Naprendszer szellemi katalizátora, mely befogad és továbbad, nem kérdez, hanem tanít, az iskolapadban ülve rácsodálkozunk, kisdiákként, mekkora mentális tudásbázist vonz az Uránusz magja és mindig a megfelelő időpontban lép be olyan jegyekbe, ahol tovább is tudja adni azt.

Neptunusz. A teljes egység képviselője a Naprendszerben, önMAGvába olvasztótégely. Az örökkévaló és az Egy közötti összekötő kapocs.

A Plútó előtti utolsó bolygó, / a Plútót a csillagászok leminősítették, de én érzem az erejét/, a Naprendszer szélén, a Plútón átnyúlva behozza a Világegyetem Egységét.

Plútó. A Naprendszer legszélén, az összekötő más világok és a miénk között. Az örök információs szál a távoli galaxisok és a Föld között. Számtalan technikai újítás és tudományos felfedezés, spirituális áramlat ihletője a Plútó, akire bizton számíthatunk, ha a rejtett végtelen érdekel minket.

 

Földanya és az Uránusz között most elhozzuk a bőség tudatosságát, a teremtés ősi, szellemi tudását.

Földanya és a Neptunusz között az örök bőség MINT TÉNY áramlását, egységben

Mert a bőség tény. Alap, mely körbevesz minket és áramlik körülöttünk, csupán tudni kell felfedezni, behívni és megélni azt.

Földanya és a Plútó között most kialakítjuk a távoli és szomszédos galaxisokban lévő fénytestvéreink és köztünk a folyamatos információáramlást.

 

A Naprendszer olyan, mint egy varázskör. Belül a forró Nap, körülötte koncentrikus körpályákon forognak a bolygók, és minél távolabb vagyunk a Naptól, annál nagyobb a hideg, minél közelebb, annál nagyobb a forróság. A Merkúr van legközelebb a Naphoz, mindjárt utána a Vénusz, majd a Föld “véletlenül” éppen a Mars és a Vénusz közé esik :)

Mint jin és jang között a 3D teremtő bolygó a Naprendszer varázskörében. Ezt követi a Jupiter, akihez a Fényhozót is kapcsoljuk, akik augusztus végén és most is aktívan forgatja a Sors Kerekét, Jupiter mellett a Szaturnusz, örök tanítónk, az idő és a leckék ura, a csodálatos körgyűrűjével, Kronosz otthona, majd az Uránusz, a Neptunusz és a Plútó. Számtalan kisbolygó van még a Naprendszerben, és tengernyi még kisebb áramló törmelék, meteorit, fény és sötétség váltakozásában, bár azt mondják, az űr csak azért látszik sötétnek, mert elnyelni a fényt :)

A Naprendszert varázskörként értelmezve, ezt el is tudom hinni, és a tegnapi Egylélek Fénymátrix Restartnál beavatást kaptunk ennek a varázskörnek a működésébe.

Minden világos lesz és tiszta idővel, Astharék valóban iskolapadba ültettek minket és tanulunk.

A Teremtésről, az Egységről, a Társról, a Galaxisokról, a Fényről, a Küldetésről, az Igazságról, a Szabadságról, az Eredetről és az istenekről.

A Naprendszer egy olyan varázskör, melyben most már folyamatos az energiaáramlás, mivel a Földet az Intergalaktikus Fényszerződéssel visszacsatoltunk a Fény Teremtő Áramlásba, mely most már töretlen a Világegyetemben, ugyanis a Föld mint lényegi 3D teremtő bolygó, az arkhónok módosításai miatt ki lett véve az áramlásból, ezáltal a folyamat leállt. Most újraindult és szabadon teremthetünk.

Minden szeren átlépünk egy küszöb őrét, most éppen a bőség és köztünk lévő falat, ami miatt eddig megtorpantatok, ha nagyobb, mindent megváltoztató döntést kellett hozni.

 

ASTHAR:

“Elhagyod a komfortzónát. Eldobod az elvárásokat. Elengeded a félelmeket. Elengeded a hiányérzetet. Kiemelkedsz és felülemelkedsz. Hiszel, mersz és tudsz. Megengeded a változást. “

 

Igen. Engedd meg a változást. Hagyj fel az olyan dolgokon való agyalással, melyek egyébként nem tények :) /Asthar után szabadon/.

És hogy mi a mai szer voltaképpeni lényege? Az, hogy visszakapod a te bőséged TÉNYÉT a fizikai síkon, és ezáltal végre manifesztálod is. Bőség mindenben. A pénz csak egy része, sőt, a pénz mint energetikai megnyilvánulása a bőségnek, lévén arkhón módosítás, el is fog tűnni majd.

 

Légy ma JELEN fénytestvérem.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

 

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr9914227761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.