2018. sze 18.

TERRA NOVA - EGYLÉLEK PÁROKKAL TEREMTŐ SZER - A MÉRLEG HELYREBILLEN - ŐSZI NAPÉJEGYENLŐSÉG - SKYPON

írta: Eszter 777
TERRA NOVA - EGYLÉLEK PÁROKKAL TEREMTŐ SZER - A MÉRLEG HELYREBILLEN - ŐSZI NAPÉJEGYENLŐSÉG - SKYPON

2018. SZEPTEMBER 21. PÉNTEK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

TERRA NOVA

EGYLÉLEK PÁROKKAL TEREMTŐ SZER

A MÉRLEG HELYREBILLEN

ŐSZI NAPÉJEGYENLŐSÉG

2018. szeptember 21. péntek

20.00 órai kezdettel

Skypon



A hét záró szertartása éppen az őszi napéjegyenlőség napjára esik, “véletlenül”, és a hangzatos Terra Nova nevet kapta, amit amikor megsúgtak nekem, elmosolyodtam , mert akkora erő van a szóban magában is, mint amit jelent. Az Új Földet. Mindent kifejez. Mindent, amit létrehoz most az emberiség felébredett része.

Az egyensúly magától billen helyre, de mi végig fogjuk nézni, ahogyan a DOLGOK,a MINDENSÉG a helyére kerül, és asszisztálni fogunk hozzá, a Mag Piramisban lebegve, fény teremtő energiákkal megtámogatva az emberiség beérkézését oda, ahonnan évezredeken át visszatartották. A fénybe, a szabadságba, az egyenlőségbe.

Ez a Vízöntő kora, és mint olyan, az arkhónok pontosan tudhatták, hogy ha idáig nem is, mostantól sikerül az emberiségnek kitörni. Fel voltak rá készülve és a kitörést, sőt, az Esemény leérkezését is többször megállították. 2012-től végre elindult a Felülrezgés, mely most olyan szakaszban tart már, ahol elmondhatjuk, ez itt a Terra Nova, és minden, ami sötét, a manipulatív, ami hazug, ami a sötétséget szolgálja, ami érdekekre épült, annak itt nincs helye.

Az Egylélek Párok erejét használja fel az Univerzum most arra, hogy a kialakuló új egyensúlyt /fény-fény/, megvédje, megtartsa és tovább teremtse.

Ez, ahogyan a hét másik két szere is, hat az egyéni életedre, lévén, egy feloldozás, egy újrateremtés és egy egyensúlyi helyreállítás, mely fentről lefelé és lentről felfelé is hat, egyéni és globális szinten.

Ne hagyd ki egyiket sem :)

Legyen teljes a fényteremtő folyamatod és rombold le a falaidat, a korlátaidat, lépj át és léptesd át az emberiséget a Terra Nova új korszakába, ahol a sötétség már nem tud hatni, ahol az érdekek már nem érvényesülnek, a hazugságok már nem működnek,  az egyenlőtlenség azonnali kiegyenlítést von maga után, a teremtés a fizikai síkra érkezik.

FELELŐSSÉG. DÖNTÉS. CSELEKVÉS.

Legyetek Jelen :)

3 szer

3 áttörés

3 sorsfordítás

KEZÜNKBEN AZ ASZTRÁLSÍK, A MENTÁLSÍK ÉS A FIZIKAI SÍK, KEZÜNKBE A TÉR ÉS AZ IDŐ,

KEZÜNKBEN GAIA, HORDOZZUK HÁT A TENYERÜNKÖN :)



Heti hármas egységünk:

  1. Szabadság Kód - Intergalaktikus Felszabadítás - A rabszolga kód eltörlése - Időn és téren át, multidimenzionális teremtés az istenek és a Fényhozó vezetésével, a Csillagközi Flotta közreműködésével, 2018. szeptember 19. szerda, 20.00 órai kezdettel, skypon

  2. Akasha az Aranykorban - Mag Piramis Újrateremtés-Kapcsolódás Szer - A hibás determináció és az arkhónok semlegesítése - A Fényhozó és az istenek vezetésével, Csillagközi Flotta közreműködésével, 2018. szeptember 20. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, skypon

  3. TERRA NOVA - Egylélek Párokkal Teremtő Szer - A mérleg helyrebillen - Őszi napéjegyenlőség - 2018. szeptember 21. péntek, 20.00 órai kezdettel, skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

Eszter

 

Szólj hozzá

Terra Nova Esemény