KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE ÉS HASZNÁLATA KÉPZÉS-SZER - SKYPON
2018. szeptember 25. írta: Eszter 777

KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE ÉS HASZNÁLATA KÉPZÉS-SZER - SKYPON

2018. SZEPTEMBER 27. CSÜTÖRTÖK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Képességek Fejlesztése és Használata

Gábriel-Ashtar-Mihály vezetésével

Képzés-Szer

2018. szeptember 27. csütörtök

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

Az Egyéni Kapcsolatfelvétel Astharral és a Terra Nova szeren lett mindenki számára világos a küldetése. Ahogy látom, e kettő szer kellett hozzá, mert az egyéni kapcsolatfelvételen még nem mindenki hallotta meg a küldetését és a hogyant, de a Terra Nova szeren végre igen :)

Ha már megvan a küldetésetek, hát vegyétek használatba. Fejlesztő gyakorlatok Gábrielünk különleges szer-a-szerben technikájával, sok fontos információ Asthartól és a képességek KIPRÓBÁLÁSA Mihállyal, aki csodálatosan fogja irányítani az Esemény előkészítését ezen a szeren. A képességeitekkel emelő-teremtő fénymunkát fogunk végezni az emberiségéért és mivel minden egy és egy minden, hat az egyéni életetekre is, nem beszélve arról, hogy végre MEGÉRZITEK AZ ERŐTÖKET.

Tartsatok velem fénytestvérek :)

 

A heti hármasunk három külön-külön is nagyon erős szertartás, és szinte kívánságlistásan teljesíti mindazt, amire most igényetek van. A Teremtésre, és annak erősítésére, a Mag Piramis Aktiválása Szerrel, a Képességek Fejlesztése és Hasznosítása három kedvencetekkel, Gábriellel, Mihállyal és Astharral, és egy gyönyörű egylélek-egység-szerelem-szeretet-sámánisztikus-égi-földi női-férfi párkapcsolódási energia aktiválás az Ibolyaláng Szeren pénteken.

Az első két szert élőben hallottátok, ahogy megsúgja nekem Asthar a pénteki szertartás utáni beszélgetés közben, a harmadikat maga Balora küldte le nekünk és kérte, hogy vegyük a kezünkbe a Föld fejlődő egylélek párosainak segítését energetikailag.

3 szer, mely a képességeidet előhozza,

mely a teremtésed csodáját mutatja meg,

mely a szerelem FÜGGETLEN ENERGETIKÁJÁT TÁRJA ELÉD ÉS ÉRTETI MEG VELED LÉLEK ÉS TUDAT SZINTEN IS.

 

Heti hármas egységünk:

  1. Mag Piramis Univerzális Aktiválás Szer-Kör, A Fény istene és a Csillagközi Flotta vezetésével 2018. szeptember 26. szerda, 20.00 órai kezdettel skypon

  2. Képességek Fejlesztése és Használata Gábriel-Asthar-Mihály vezetésével, Képzés-Szer, 2018. szeptember 27. csütörtök 20.00 órai kezdettel skypon

  3. Ibolyaláng Szer , SÁMÁNISZTIKUS SZERELEM SZER, AHOL MEGÉRTED A SZERELEM FÜGGETLENSÉGÉT ÉS EGYSÉGÉT Balora és Mária Magdolna égi anya és földi anya, Baál és Jézus égi apa és földi apa, A SZERELEM FÜGGETLEN ENERGETIKÁJA, AZ EGYLÉLEK PÁROK SEGÍTÉSE GLOBÁLIS SZINTEN 2018. szeptember 28. péntek 20.00 órai kezdettel skyponA szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter
A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr8614262395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.