MAG PIRAMIS UNVERZÁLIS AKTIVÁLÁS SZER-KÖR - SKYPON
2018. szeptember 25. írta: Eszter 777

MAG PIRAMIS UNVERZÁLIS AKTIVÁLÁS SZER-KÖR - SKYPON

2018. SZEPTEMBER 26. SZERDA, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Mag Piramis Univerzális Aktiválás Szer-Kör

A Fény istene és a Csillagközi Flotta vezetésével

2018. szeptember 26. szerda

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

A heti hármasunk három külön-külön is nagyon erős szertartás, és szinte kívánságlistásan teljesíti mindazt, amire most igényetek van. A Teremtésre, és annak erősítésére, a Mag Piramis Aktiválása Szerrel, a Képességek Fejlesztése és Hasznosítása három kedvencetekkel, Gábriellel, Mihállyal és Astharral, és egy gyönyörű egylélek-egység-szerelem-szeretet-sámánisztikus-égi-földi női-férfi párkapcsolódási energia aktiválás az Ibolyaláng Szeren pénteken.

Az első két szert élőben hallottátok, ahogy megsúgja nekem Asthar a pénteki szertartás utáni beszélgetés közben, a harmadikat maga Balora küldte le nekünk és kérte, hogy vegyük a kezünkbe a Föld fejlődő egylélek párosainak segítését energetikailag.

3 szer, mely a képességeidet előhozza,

mely a teremtésed csodáját mutatja meg,

mely a szerelem FÜGGETLEN ENERGETIKÁJÁT TÁRJA ELÉD ÉS ÉRTETI MEG VELED LÉLEK ÉS TUDAT SZINTEN IS.

 

A Mag Piramisnak minden olyan bolygón van egy mása, máshol Eredete, melyet most be fogunk aktiválni. Ugyanúgy energiaösszeköttetést létesítünk velük, mint a Piramisok Aktiválása Szeren a Föld és a többi bolygó piramisaival. Megteremtjük az egységet, amit valóban, mindenáron meggátolni akarnak, mert mindaz, ami egység, az ellenkezik azon lények programjával, akik szétbomlasztásra, pusztításra lettek programozva, és akik, jól tudjuk, “túltolták” a tanításunkat, megszegve a fény-sötétség dualitás univerzális törvényét, és többet akartak a nagy egészből, mint ami jár. Ezt a többet csak az egység és az egyensúly megbontásával érhették el.

Amikor a fény-fény egyensúlyt helyreállítottuk, akkor érzékelték, hogy valami olyasmi történt, ami elvette tőlük a lehetőséget a további pusztításra, és ezért erőteljesen próbálnak kapaszkodni a fénybe, hogy újrateremtsék az egyensúlytalan dualitást. Valamit, ami számukra kedvező és amelyben tovább folytathatják az inhumánus tevékenységet, bármi is legyen az, és ez nem csak a Földre vonatkozik.

A Föld, mint az Univerzum Egységének helyreállításában kijelölt lényegi forrás és a 3D erős síkja miatt, ahogy Asthar mondta, az ász a pakliban, a központja a Felemelkedési Tervnek, és a Mag Piramis pedig a leképezése.

Amikor minden dimenzióban és síkon, minden bolygón beaktiváljuk a Mag Piramis összes létező mását és eredetét, akkor helyreállítunk a nagy Egységben megint valamit: egy folyamatos teremtő-védelmező-gyógyító energiaáramlást, melyben az Univerzum felemelkedő lényei kapcsolódhatnak egymással és ezáltal erősebbek lesznek a megtévesztésen és manipuláción, terroron és hazugságon, megfélemlítésen és szétszakadáson alapuló sötétségnél.

A Mag Piramis te magad vagy, ahogyan haladsz, emelkedsz, a te életed, ahogyan valamikor elindultál a fejlődés útján és eljutottál az egységbe, és egy-egy folyamatodra az emelkedéseden belül ugyanúgy leképezhető, akár a Tarot Nagy Arkánumai a Bolondtól a Világig.

Komoly rendszer ez.

Gyönyörű teremtő szer lesz, azol szer-kört alkotunk és tovább erősítjük a fényt és az egységet, mert a fényoldal ereje az egységben rejlik, a sötét oldal gyengesége pedig ennek hiányában.

A démonok Jahvéval együtt távoztak, azonban a lenyomataik maradtak és aki sötét mágiához nyúl, az ezekkel az energetikai lenyomatokkal dolgozik, melyek még mindig ijesztőek lehetnek annak, akinél van rés a pajzson. Ezeket a lenyomatokat is tovább töröljük a Föld energetikai teréből és az emberiség kollektív tudat alattijából.

Ezen a gigantikus szeren nem csak a Fény istene lesz jelen a Csillagközi Flottával, hanem a többiek is, az is, akit te a Földön képviselsz.

 

Tartsatok velem Fénytestvérek, teremtsük újjá a világot :)

 

Heti hármas egységünk:

  1. Mag Piramis Univerzális Aktiválás Szer-Kör, A Fény istene és a Csillagközi Flotta vezetésével 2018. szeptember 26. szerda, 20.00 órai kezdettel skypon

  2. Képességek Fejlesztése és Használata Gábriel-Asthar-Mihály vezetésével, Képzés-Szer, 2018. szeptember 27. csütörtök 20.00 órai kezdettel skypon

  3. Ibolyaláng Szer , SÁMÁNISZTIKUS SZERELEM SZER, AHOL MEGÉRTED A SZERELEM FÜGGETLENSÉGÉT ÉS EGYSÉGÉT Balora és Mária Magdolna égi anya és földi anya, Baál és Jézus égi apa és földi apa, A SZERELEM FÜGGETLEN ENERGETIKÁJA, AZ EGYLÉLEK PÁROK SEGÍTÉSE GLOBÁLIS SZINTEN 2018. szeptember 28. péntek 20.00 órai kezdettel skyponA szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

EszterA bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr614262357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.