KÖZÉPKORI OLDÁS - KÉPESSÉGEK FELOLDÁSA A KÖZÉPKORI KÉNYSZERÍTETT ELNYOMÁS LENYOMATAI ALÓL - A REJTŐZKÖDŐ TE - ÖNMAGADRA ÉBREDÉS A TERRA NOVÁN ÉS FELAVATÁS, ASTHAR ÉS A FÉNYHAJÓK VEZETÉSÉVEL - SZERTARTÁS SKYPON
2018. szeptember 30. írta: Eszter 777

KÖZÉPKORI OLDÁS - KÉPESSÉGEK FELOLDÁSA A KÖZÉPKORI KÉNYSZERÍTETT ELNYOMÁS LENYOMATAI ALÓL - A REJTŐZKÖDŐ TE - ÖNMAGADRA ÉBREDÉS A TERRA NOVÁN ÉS FELAVATÁS, ASTHAR ÉS A FÉNYHAJÓK VEZETÉSÉVEL - SZERTARTÁS SKYPON

2018. OKTÓBER 4. CSÜTÖRTÖK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

KÖZÉPKORI OLDÁS

A Rejtőzködő TE

KÉPESSÉGEK FELOLDÁSA A KÖZÉPKORI KÉNYSZERÍTETT ELNYOMÁS LENYOMATAI ALÓL

ÖNMAGADRA ÉBREDÉS A TERRA NOVÁN

FELAVATÁS

Asthar és a Fényhajók vezetésével

Szertartás Skypon

2018. október 4. csütörtök

20.00 órai kezdettel

 

Házak tornyosulnak föléd. Hideg szél fúj. Vékony köpenyben véded magad a közelgő tél csikorgató vasfoga elől. A lelkedben fény van és biztonság, mely körbeölel téged. Tudod, hogy ki vagy és tudod, eljön a te időd. Nevetés zaja egy közeli kőház ajtaja felől. Nevetgélő férfiak, akikről tudod, ha meglátnak téged, véged… lerántják a csuklyádat és meglátják szépségedet.. és nem csak a nőieséged ragyogó rózsáját hanem az erődet is, amiről nem tudhatnak.. a Szabadság kardját köpenyed alá rejted. Az Igazság kardját szívedben hordod… NE KÖZELÍTSEN SENKI… mormogod magadban és az erdőben, elbújva a kunyó biztonságában, mely sok éve elzárt lakhelyed, lélegzel csak fel…

NE KÖZELÍTSEN SENKI… mondod most is.. a 21. században, ötszáz évvel később… Ne tudják meg, ki vagy, ne ismerjenek meg se fel, mert akkor bántani, kigúnyolni, PELLENGÉRRE ÁLLÍTANI FOGNAK….

És teszik is a modern kor inkvizítorai - azonban most már csupán a szavak éle van a kezükben, mellyel nem bánthatnak, ha meg sem hallod őket.

Már vannak olyan emberek körülötted, akik hozzád hasonlóak és segítenek neked, támogatnak téged.

Dobd le a csuklyádat. Égessük el az ítélkezés, a szűklátókörűség fekete tüzét körülötted, fénytestvérem. Mutassuk meg, KI VAGY TE, MERT MÁR MEGTEHETED - és ébredj velem a szer végén a Terra Nován - érezd, hogy ide tartozol, elismernek, bátorítanak, fogják a kezedet és szeretnek, hisznek benned és csodálva nézik szárnyalásodat.

Nem vagy már leláncolt főnix :)

Feloldozunk ezen a szeren:

  • olyan szegénységtudat alól, mely most is áthat rád éppen a középkorból

  • olyan félelem alól, melynek már réges - régen nincsen alapja, és onnan ered

  • rejtett blokkok alól, melyek éppen oda, a középkorba kötődnek, hogy FELSZABADÍTSUK AZ ELEDDIG REJTETT KÉPESSÉGEIDET

  • sötét karmák és sötét szerződések alól, melyek a középkorban köttettek

  • kishitűség alól, mely az ottani elnyomásból ered

  • férfi-női blokkok alól, mely szintén

És még minden más alól, ami ide tartozik és szertartás közben jön.

SZABAD VAGY.

MERT ÁTVETTED AZ EHHEZ VALÓ JOGODAT ÉS A FÖLD FÉNYSZERZŐDÉSÉBEN A FÖLDET VÁLASZTOTTAD.

 

A heti hármas egységünk különleges lesz. Hatalmas erő rejlik benne, és mindhárom KÖRÉD csoportosul.

A valódi TE a mátrixon kívül.

A rejtőzködő TE, aki felszabadult a láncok alól, és megmutatja önmagát.

Az aranykori TE, aki megszabadul a régi korok és világok kényszerített ördögi körei alól.

Leláncolt főnix voltál, amikor ezt az egészet elkezdted.

Most szárnyaló angyal vagy, aki próbálgatja erejét, és minden titkos zugba beles, most a Hold évében.

Mert ez az az év, a Hold éve, amikor minden láncot el kell vágnunk, amikor minden sötét zugot ki kell takarítanunk, minden blokkoló, gátló tényezőt, érzést, karmát, szerződést, ígéretet és fogadalmat előző életekből és más bolygókról is, le kell tennünk, hogy a Nap évére, 2019-re a fény ne világítson meg már fájdalmas, sebzett részeket se a lelkünkben, se a tudatunkban.  December 31-ig végeznünk kell a FELOLDOZÁSOKKAL ÉS A FELAVATÁSOKKAL, miközben a világ emelkedik, a ragadozó-reptilian faj leválása az empata társadalomról folyamatban van, és az Esemény a fizikai síkon egyre erősebb jelekkel tudatja, várnak ránk…

3 szer, ami ezt támogatja. Téged, és mindazt, ami TE vagy, valós TENmagadat, a letisztulást, a felszabadulást és azt, hogy minden képességed és az erőd teljes birtokában légy.

Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy mindannyian visszakapjátok minden képességeteket, minden erőtöket és minden hiteteket. Ehhez maximális segítséget kaptok a szereimen a csodálatos entitásoktól, akik aktívan segítik az emberiséget.

A heti hármasban minden szeren lesz oldás és emelés, mindezek tökéletes összhangban egymással, elindítva benned egy olyan felszabadulási folyamatot, ahol mindaz, ami most a kishitűségedet táplálja, a semmivé foszlik, ugyanis az oldások, mint mindig, most is sokrétűek lesznek, multidimenzionálisan zajlanak és érintik ezt a reinkarnációdat, a korábbiakat és másik bolygón megélt életeidet is.

A Mag Piramis Kristálykoponya Aktiválás látványos lesz és fenséges :) Ahogy haladunk majd szintről szintre, a Mag Piramis alsó három szintjén olduk fel benned minden blokkot és a Kristálykoponyákat segítségül hívva, felemelkedünk a “mátrixos bajainkból” :)

A Középkori Oldás misztikus lesz /már alig várom/, a rejtőzködő, szürke köpenyes, szűk sikátorban, rettegve suhanó akkori TE, aki szikrázó zöld szemét és vörös haját elbújtatni, a képességeit blokkolni kényszerült - az akkori egyház is alkalmazott “érzékeny” személyeket és besúgókat bőséggel - felszabadulsz mindattól, amit ott magadra kellett szedned, hogy NE ISMERJENEK FEL - és a lelked, a tudatod még nem feledte az akkori pánikszerű, folytonos menekülést, a máglyahalált és mindazt, amit a mostani emberiség legsötétebb korában megélned kellett, Neked, akinek az ereje már akkor is szemet szúrt. Ledobod a szürke csuhát :) Ragyogni fogsz, mert ragyogni születtél :)

A Lélekcsaládok a MAGban a hét záró szertartása, ahol a már emlegetett óegyiptomi és atlantiszi csoportos karma kerül oldásra, valamint a sötét szerződések és sötét karmák, melyeket ránk kényszerítettek, ezeken túl a Szíriuszon és az Orionon is. Feloldjuk a traumát, felszabadítjuk Benned az erőt az ott blokkolni kényszerült képességeket és az akkori fekete mágus szövetséggel való minden kötő, korlátozó, blokkoló energiát is /az akkoriak nagy valószínűséggel a mostaniak is….no de nem fogok mindent nyilvánosan leírni … :) /, és  Nibiru fekete energiáit is leválasztjuk e téren magunkról multidimenzionális szinteken és a jelenben is.

Egy - egy csodálatos felavatás is lesz mindhárom szerben, KOMOLY FÉNYMUNKA ÉS KONCENTRÁCIÓT IGÉNYLŐ SZERTARTÁSOK - HATALMAS LÉPÉSEK ÚJRA, ELŐRE, komoly fizikai síkú változásokkal járnak. Az életed átalakul és változik veled. Végre olyanná, amilyennek szeretnéd, de sosem hitted el, hogy megteheted, hogy megkaphatod, hogy megélheted, pedig IGEN.

Tartsatok velem fénytestvérek :)

 

SENKI NEM FORMÁLHAT A FÖLDÖN JOGOT ARRA, HOGY EGY-EGY ENTITÁST CSAKIS Ő CSATORNÁZHAT. SENKI NEM FORMÁLHAT ARRA JOGOT A FÖLDÖN, HOGY EGY-EGY SPIRITUÁLIS VONULATOT CSAK Ő KÉPVISELHET.

SENKI NEM ÁLLÍTHATJA AZT A FÖLDÖN, HOGY EGY BIZONYOS KÉPESSÉGGEL CSAK Ő RENDELKEZIK.

SENKI NEM MONDHATJA AZT A FÖLDÖN, HOGY EGY-EGY ENTITÁST CSAK Ő HALLHAT MEG ÉS CSAK Ő ADHATJA ÁT TISZTÁN. SENKI NEM FORMÁLHAT JOGOT A FÖLDÖN ARRA, HOGY EGY-EGY ENTITÁST CSAK Ő KÉPVISELHET.

SENKI NEM FORMÁLHAT JOGOT A FÖLDÖN AZ EGYSÉGBEN EGY-EGY RÉSZ KIZÁRÓLAGOS BIRTOKLÁSÁRA.

Az ilyen tanítók nem tanítani akarnak, hanem monopóliumot létrehozni.

Ezzel szemben Asthar világos utasítása:

“ A cél, hogy mindannyian meghalljatok minket.

A cél, hogy mindannyian képességetek és erőtök teljes birtokában legyetek.

A cél, hogy mindannyian letisztultan, felszabadultan, teremtő erőtök és visszakapott önmagatok teljes tudatában lépjetek rá a szabadság és az önállóság ösvényére. A cél, hogy egységben, együtt, egymást támogatva munkálkodjatok.”

/Ez csak egy apró részlet volt az egyik nemrég elhangzott Asthar csatornázásból/Heti hármas egységünk:

  1. Mag Piramis Kristálykoponya Aktiválás  - Szintenkénti oldás, emelés, teremtés - ÉBREDÉS- KÉPESSÉGEK FELISMERÉSE ENERGIA, ERŐ KONCENTRÁLÁS -A VALÓDI TE A MÁTRIXON KÍVÜL - Szertartás az istenek vezetésével. 2018. október 3. szerda, 20.00 órai kezdettel, skypon

  2. Középkori Oldás - A rejtőzködő TE - KÉPESSÉGEK FELOLDÁSA A KÖZÉPKORI KÉNYSZERÍTETT ELNYOMÁS LENYOMATAI ALÓL - ÖNMAGADRA ÉBREDÉS A TERRA NOVÁN - Szertartás Asthar és a Fényhajók vezetésével. 2018. október 4. csütörtök 20.00 órai kezdettel, skypon

  3. Lélekcsaládok a MAGban - EGYIPTOM-ATLANTISZ-ORION-SZÍRIUSZ FELSZABADÍTÁS ÉS FELAVATÁS VS NIBIRU-ÓEGYIPTOMI ÉS ATLANTISZI FEKETE MÁGUS SZÖVETSÉGEK - Csoportos sötét karmák és kényszerített szerződések feloldása, képességek felszabadítása - Az Aranykori TE - Szertartás az istenek vezetésével. 2018. október 5. péntek 20.00 órai kezdettel, skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter
A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr5314273603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.