LÉLEKCSALÁDOK A MAGBAN - EGYIPTOM-ATLANTISZ-SZÍRIUSZ-ORION FELSZABADÍTÁS ÉS FELAVATÁS - CSOPORTOS LÉLEKCSALÁD OLDÁS - AZ ARANYKORI TE - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - SKYPON
2018. szeptember 30. írta: Eszter 777

LÉLEKCSALÁDOK A MAGBAN - EGYIPTOM-ATLANTISZ-SZÍRIUSZ-ORION FELSZABADÍTÁS ÉS FELAVATÁS - CSOPORTOS LÉLEKCSALÁD OLDÁS - AZ ARANYKORI TE - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - SKYPON

2018. OKTÓBER 5. PÉNTEK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

LÉLEKCSALÁDOK A MAGBAN

EGYIPTOM-ATLANTISZ-ORION-SZÍRIUSZ

FELSZABADÍTÁS ÉS FELAVATÁS  

VS

NIBIRU - ÓEGYIPTOMI ÉS ATLANTISZI FEKETE MÁGUS SZÖVETSÉGEK

Csoportos sötét karmák és kényszerített szerződések feloldása

Képességek felszabadítása

Az istenek vezetésével

Az  Aranykori TE

Szertartás Skypon

2018. október 5. péntek

20.00 órai kezdettelEgy aranyló piramis belsejében, egy sötét folyosón állsz. A piramis falait érintve olvasod a hieroglifákat és keresed, hogyan juthatnál ki anélkül, hogy észrevennének. Mert az ő igazságtalan, jogtalan ítéletük már megszületett. Szerintük te bűnös vagy. Bűnös vagy abban, hogy nem vagy hajlandó a sötétség szolgálatába állni. Tudod, hogy egy rituáléra készülnek, ahol MINDENT ELVENNI AKARNAK, AMI TE VAGY, ÉS GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY SOK KÖVETKEZŐ ÉLETRE ELŐRE SE TUDJ ÖNMAGAD LENNI.

Meg is tették. Szövetséget alkottak, ahogyan ma is, és ráadásul azóta szabadkőműves fekete mágus páholyokba tömörülnek és hírt adnak rólunk egymásnak, figyelnek és előveszik az eszközeiket, mert tudják, mi hova tartunk, és úgy gondolják, most is megakadályozzák.

Akkor ott, Egyiptomban, nem jött a megmentésedre senki, mert mindenki elmenekült. Most itt vagyunk. Együtt.

Atlantiszban árulás és cselszövés áldozatai voltunk, és mire ráébredtünk arra, hogy az aranykor elveszett, és vannak, léteznek ellenségek, akiknek nem a szeretet a léte és nem a fény a célja, már késő volt. Ott nem jöttek segítségünkre az istenek, mert elpusztították a Földhöz kapcsolódó minden forrást, és módszeresen megalapozott tervvel dolgoztak. Most leraktuk az Új Atlantisz alapjait.

Platón szerint az ősi Egyiptom volt az egyik Atlantisz. Mi is ezt láttuk az Egylélek Párok Egyiptomi Felavatása Szeren.

Egy másik Atlantisz volt a Szíriuszon, megint egy másik az Orion egyik bolygóján.

Feloldozunk a mágikus terhek alól, melyek mentén a mágusszövetségek most is elérnek minket. MERT MI DÖNTÖTTÜNK ÉS A FÉNY MELLETT MARADTUNK. NEKÜNK EZ NEM KÉRDÉS.

  • oldjuk a fekete mágiák lenyomatait

  • a most zajló sötét mágikus tevékenységeket

  • a fekete mágus szövetségek ránk gyakorolt hatásait asztrális és mentális szinten

  • az egyiptomi, atlantiszi, szíriuszi, orioni csoportos sötét karmánkat és kényszerített szerződéseinket a sötétség gyermekeivel

  • felszabadítjuk az ott leblokkolt képességeket hogy

AZ ARANYKOR GYERMEKEKÉNT VÉGRE ÁTVEDD A BOLDOGSÁGHOZ VALÓ JOGODAT .

 

A Magban, ahol az Egység van, ragyoghatsz. Itt mindenki különleges és mindenki EGY - mindenhol máshol is az, de nem merik magukról elhinni az emberek, ezért belemennek olyan felesleges körökbe, és olyan életvitelbe, amely boldogtalanná teszi  őket. Te azért vagy itt most, és olvasol engem, mert te boldog akarsz lenni, sőt, már az is vagy… :) Boldog vagy, mert a saját erődet napról-napra jobban érzed. Boldog vagy, mert a világ már nem egy ismeretlen, sötét dolog a számodra, hanem felfedezted a valódi világot, a valóságot, a fényt és a szeretetet, az egység erejét, és az egymásba vetett hitet. Boldog vagy, mert már nem vagy EGYedül…

Lélekcsalád vagyunk. A Lélekcsaládon belül Fénycsaládokat alkotunk. /Egylélek párok, a meglévő és a születendő közös gyermekek, rokonok és hozzátartozók, akik a fényt választották/. A Fénycsaládokat egy korábbi szeren már egységbe kovácsoltuk és felemeltük. Most egy-egy egész lélekcsaládot fogunk emelni, tömegeket mozgatunk meg a fénnyel és a szeretettel, ébresztünk fel arra, hogy a világ nem az, aminek látszik.. nem egy sötét, kietlen, reménytelen hely, hanem AZ, AMIVÉ MI TESSZÜK ÉS TEREMTJÜK ÉS MI AZT VÁLASZTOTTUK, HOGY FÉNYT ÉS ÖSSZEFOGÁST, TÁMOGATÁST ÉS SZERETETET, SZERELMET ÉS CSALÁDOT, BŐSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT, KÜLDETÉST ÉS EGYENLŐSÉGET TEREMTÜNK.

Alkotást, szárnyalást és örömöt.

Mi így döntöttünk.

Mindig így, nem csak most, nem csak ebben az életben.A heti hármas egységünk különleges lesz. Hatalmas erő rejlik benne, és mindhárom KÖRÉD csoportosul.

A valódi TE a mátrixon kívül.

A rejtőzködő TE, aki felszabadult a láncok alól, és megmutatja önmagát.

Az aranykori TE, aki megszabadul a régi korok és világok kényszerített ördögi körei alól.

Leláncolt főnix voltál, amikor ezt az egészet elkezdted.

Most szárnyaló angyal vagy, aki próbálgatja erejét, és minden titkos zugba beles, most a Hold évében.

Mert ez az az év, a Hold éve, amikor minden láncot el kell vágnunk, amikor minden sötét zugot ki kell takarítanunk, minden blokkoló, gátló tényezőt, érzést, karmát, szerződést, ígéretet és fogadalmat előző életekből és más bolygókról is, le kell tennünk, hogy a Nap évére, 2019-re a fény ne világítson meg már fájdalmas, sebzett részeket se a lelkünkben, se a tudatunkban.  December 31-ig végeznünk kell a FELOLDOZÁSOKKAL ÉS A FELAVATÁSOKKAL, miközben a világ emelkedik, a ragadozó-reptilian faj leválása az empata társadalomról folyamatban van, és az Esemény a fizikai síkon egyre erősebb jelekkel tudatja, várnak ránk…

3 szer, ami ezt támogatja. Téged, és mindazt, ami TE vagy, valós TENmagadat, a letisztulást, a felszabadulást és azt, hogy minden képességed és az erőd teljes birtokában légy.

Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy mindannyian visszakapjátok minden képességeteket, minden erőtöket és minden hiteteket. Ehhez maximális segítséget kaptok a szereimen a csodálatos entitásoktól, akik aktívan segítik az emberiséget.

A heti hármasban minden szeren lesz oldás és emelés, mindezek tökéletes összhangban egymással, elindítva benned egy olyan felszabadulási folyamatot, ahol mindaz, ami most a kishitűségedet táplálja, a semmivé foszlik, ugyanis az oldások, mint mindig, most is sokrétűek lesznek, multidimenzionálisan zajlanak és érintik ezt a reinkarnációdat, a korábbiakat és másik bolygón megélt életeidet is.

A Mag Piramis Kristálykoponya Aktiválás látványos lesz és fenséges :) Ahogy haladunk majd szintről szintre, a Mag Piramis alsó három szintjén olduk fel benned minden blokkot és a Kristálykoponyákat segítségül hívva, felemelkedünk a “mátrixos bajainkból” :)

A Középkori Oldás misztikus lesz /már alig várom/, a rejtőzködő, szürke köpenyes, szűk sikátorban, rettegve suhanó akkori TE, aki szikrázó zöld szemét és vörös haját elbújtatni, a képességeit blokkolni kényszerült - az akkori egyház is alkalmazott “érzékeny” személyeket és besúgókat bőséggel - felszabadulsz mindattól, amit ott magadra kellett szedned, hogy NE ISMERJENEK FEL - és a lelked, a tudatod még nem feledte az akkori pánikszerű, folytonos menekülést, a máglyahalált és mindazt, amit a mostani emberiség legsötétebb korában megélned kellett, Neked, akinek az ereje már akkor is szemet szúrt. Ledobod a szürke csuhát :) Ragyogni fogsz, mert ragyogni születtél :)

A Lélekcsaládok a MAGban a hét záró szertartása, ahol a már emlegetett óegyiptomi és atlantiszi csoportos karma kerül oldásra, valamint a sötét szerződések és sötét karmák, melyeket ránk kényszerítettek, ezeken túl a Szíriuszon és az Orionon is. Feloldjuk a traumát, felszabadítjuk Benned az erőt az ott blokkolni kényszerült képességeket és az akkori fekete mágus szövetséggel való minden kötő, korlátozó, blokkoló energiát is /az akkoriak nagy valószínűséggel a mostaniak is….no de nem fogok mindent nyilvánosan leírni … :) /, és  Nibiru fekete energiáit is leválasztjuk e téren magunkról multidimenzionális szinteken és a jelenben is.

Egy - egy csodálatos felavatás is lesz mindhárom szerben, KOMOLY FÉNYMUNKA ÉS KONCENTRÁCIÓT IGÉNYLŐ SZERTARTÁSOK - HATALMAS LÉPÉSEK ÚJRA, ELŐRE, komoly fizikai síkú változásokkal járnak. Az életed átalakul és változik veled. Végre olyanná, amilyennek szeretnéd, de sosem hitted el, hogy megteheted, hogy megkaphatod, hogy megélheted, pedig IGEN.

Tartsatok velem fénytestvérek :)

 

SENKI NEM FORMÁLHAT A FÖLDÖN JOGOT ARRA, HOGY EGY-EGY ENTITÁST CSAKIS Ő CSATORNÁZHAT. SENKI NEM FORMÁLHAT ARRA JOGOT A FÖLDÖN, HOGY EGY-EGY SPIRITUÁLIS VONULATOT CSAK Ő KÉPVISELHET.

SENKI NEM ÁLLÍTHATJA AZT A FÖLDÖN, HOGY EGY BIZONYOS KÉPESSÉGGEL CSAK Ő RENDELKEZIK.

SENKI NEM MONDHATJA AZT A FÖLDÖN, HOGY EGY-EGY ENTITÁST CSAK Ő HALLHAT MEG ÉS CSAK Ő ADHATJA ÁT TISZTÁN. SENKI NEM FORMÁLHAT JOGOT A FÖLDÖN ARRA, HOGY EGY-EGY ENTITÁST CSAK Ő KÉPVISELHET.

SENKI NEM FORMÁLHAT JOGOT A FÖLDÖN AZ EGYSÉGBEN EGY-EGY RÉSZ KIZÁRÓLAGOS BIRTOKLÁSÁRA.

Az ilyen tanítók nem tanítani akarnak, hanem monopóliumot létrehozni.

Ezzel szemben Asthar világos utasítása:

“ A cél, hogy mindannyian meghalljatok minket.

A cél, hogy mindannyian képességetek és erőtök teljes birtokában legyetek.

A cél, hogy mindannyian letisztultan, felszabadultan, teremtő erőtök és visszakapott önmagatok teljes tudatában lépjetek rá a szabadság és az önállóság ösvényére. A cél, hogy egységben, együtt, egymást támogatva munkálkodjatok.”

/Ez csak egy apró részlet volt az egyik nemrég elhangzott Asthar csatornázásból/Heti hármas egységünk:

  1. Mag Piramis Kristálykoponya Aktiválás  - Szintenkénti oldás, emelés, teremtés - ÉBREDÉS- KÉPESSÉGEK FELISMERÉSE ENERGIA, ERŐ KONCENTRÁLÁS -A VALÓDI TE A MÁTRIXON KÍVÜL - Szertartás az istenek vezetésével. 2018. október 3. szerda, 20.00 órai kezdettel, skypon

  2. Középkori Oldás - A rejtőzködő TE - KÉPESSÉGEK FELOLDÁSA A KÖZÉPKORI KÉNYSZERÍTETT ELNYOMÁS LENYOMATAI ALÓL - ÖNMAGADRA ÉBREDÉS A TERRA NOVÁN - Szertartás Asthar és a Fényhajók vezetésével. 2018. október 4. csütörtök 20.00 órai kezdettel, skypon

  3. Lélekcsaládok a MAGban - EGYIPTOM-ATLANTISZ-ORION-SZÍRIUSZ FELSZABADÍTÁS ÉS FELAVATÁS VS NIBIRU-ÓEGYIPTOMI ÉS ATLANTISZI FEKETE MÁGUS SZÖVETSÉGEK - Csoportos sötét karmák és kényszerített szerződések feloldása, képességek felszabadítása - Az Aranykori TE - Szertartás az istenek vezetésével. 2018. október 5. péntek 20.00 órai kezdettel, skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

EszterA bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr3714273679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.