2018. okt 07.

A MEGVILÁGOSODÁS KORA SZER - A FÉNYHOZÓ VEZETÉSÉVEL - A FELVILÁGOSODÁS KORA ÉS A VÍZÖNTŐ KORA EGYSÉGBEN - SKYPON

írta: Eszter 777
A MEGVILÁGOSODÁS KORA SZER - A FÉNYHOZÓ VEZETÉSÉVEL - A FELVILÁGOSODÁS KORA ÉS A VÍZÖNTŐ KORA EGYSÉGBEN - SKYPON

2018. OKTÓBER 12. PÉNTEK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A Megvilágosodás Kora Szer

A Fényhozó vezetésével

A felvilágosodás kora és a Vízöntő kora

EGYségben

2018. október 12. péntek

20.00 órai kezdettel

Skypon



1740 . Győzelem - mondod mosolyogva. Körülötted a világ fénybe borul.

Falod a könyveket, azt sem tudod, mivel kezdd… nő vagy, de szabadabb, óh, sokkal szabadabb, mint valaha lehettél, már megszólalhatsz, már meghallgatnak, nem nevetnek ki és.. nem vetnek máglyára.

Merhetsz gondolkodni - a szívedet tűz, az elmédet fény tölti el.

Egy nap a férjed boldogságtól égő arccal, hadonászva, magyarázva jön haza, alig tudod követni, de a jókedve átragad rád is…

Hogy micsoda??

Kérdezel közbe, és ő csak mondja, mondja, mondja.. mosolyog a szeme, örül a lelke - SZABADOK VAGYTOK!

Kimész az utcára, mindenki izgatottan beszél, HANGOSAN, ez elképesztő… nem titkolózva, sugdolózva, óh, nem.. hangosan !

A főtéren nagy gyülekezet, valaki beszél. Egy francia, hangja ércesen zeng, a tömeg figyel, issza a szavait, lelkesen közbe-közbeszólnak néhányan. A francia elhallgat, figyelmesen válaszol, majd folytatja.

Könnyek  peregnek az arcodon.. te tudtad, te hitted, te láttad, LÁTTAD, LÁTTAD.. igen, igen, igen!!

Szabadok vagyunk! Jár a fejedben és a templom mellett már kihúzott derékkal mész el úgy, hogy csak a vállad felett odabiccentesz annak a vén hólyagnak a templomkertben, aki eddig csak leszólni tudott téged a “szabadosságodért”.

 

2012.

Történni kezdett valami.. még nem tudod mi az, csak érzed...igaz, a világvége nem jött el :)

De valami kétségkívül megváltozott. Az érzés pedig.. valahol már átélted…

Felvillan a felvilágosodás kora, hogy te akkor a Földön voltál és imádtad… boldog voltál, az első boldog és szabad reinkarnációtok volt a Társsal..

Érzed, hogy hasonló az Út de nem oda, hanem azon át vezet…

Az ÉRTELEM FÉNYÉN, MELY ÖTVÖZI A LELKET ÉS A TUDATOT.

 

2018.

Már tiszta a kép. Összeállt a kirakós.

Már EMLÉKSZEL. MINDENRE.

És az érzés ugyanaz. SZABADOK VAGYUNK!

Az emberek szemében az utcán különös fény csillog. Egymásra néztek, értően, figyelmesen. Ha beszél, te hallgatsz, majd figyelmesen válaszolsz.

Ha kérdez, megadod az iránymutatást. Ha kérdezel, pont azt és pont úgy mondja ki, ahogyan kell és amikor kell, és ezt ő és te is tudjátok. Nem csak beszélgettek, hanem egymásnak csatornáztok és ennek teljes tudatában vagytok, és mindez annak ellenére történik, hogy ezelőtt még soha nem találkoztatok.. ebben a reinkarnációban.

Már tudod, miért vagy itt. Ez boldoggá tesz és ha belegondolsz… hogy itt bármi lehetséges, már nincsenek korlátok, ez egy szabad, egy megértő, egy igaz világ, és a mi kezünkben van az Aranykor kulcsa…. eufória önt el.

Mindez sokkal szebb, mint eddig bármi volt.

Szavakat sem találsz a boldogságodra, a fényre, mely sugárzik belőled és melyből tudod, másoknak is jut és mások is adják ugyanezt.

Minden napod egy csoda, és már úgy állsz neki, hogy tudod: MA IS ADSZ VALAMIT AZ EMBEREKNEK.

Az energia mennyei, nagyon sok, nagyon erős és már tudjuk, hogy van.

Ez itt a Megvilágosodás Kora, a Vízöntő korán belül, az Aranykor kezdetén, az Esemény küszöbén.

MI VAGYUNK AZ ESEMÉNY. A FELÉBREDŐ EMBERISÉG.

MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS.

MI VAGYUNK A MEGVILÁGOSODÁS ÉS A MEGVILÁGOSÍTÁS.

MI VAGYUNK A FÉNY, A FÉNY, A FÉNY A FÉNY…

MI VAGYUNK A SZABADSÁG.

MI VAGYUNK A KÜLDETÉS.

MI VAGYUNK A JÖVŐ.

Az emberiség a szeretetre felvilágosodás korát éli.

Jézus ‘második eljövetele’ a szívekben történik.

Csodálatos :)



3 szertartás,

a következő hármas egységünkben.

3 ritka kincse a felemelkedésnek.

3 olyan szer, ami csupa fény, csupa erő és hit.

Amiből töltekezhetsz, ahol önmagadat tapasztalhatod.

Mindhárom önmagában is nagyon értékes oldás, emelés és teremtés, de mint mindig, egymásra épülnek és összefüggenek egymással. Mindig csodálom az égiek időzítését, és azt, ahogyan összerakajták velünk a kirakóst, immáron több mint egy éve, heti három-négy szertartással.

3 téma, mely mélyen érint Téged.

A Felemelkedési Tervet a Mag Piramis tökéletesen leképezi, és erre csak nemrég jöttem rá - éveken át úgy használtuk oldásra, emelésre, gyógyításra, tanításra és teremtésre, sokszor életmentésre a Mag Piramist, hogy ezt nem tudtuk róla: a Felemelkedési Terv tökéletes leírása, ráadásul 2015. március 3-án Mihály Arkangyal diktálta nekem le a szinteket és mutatta meg az arany piramist, melynek a tetején egy gömb van: az Egység.

Annyit tett még hozzá: “Minden út felfelé vezet.”

A Mag Piramis soron következő három szintjét fogjuk beaktiválni, ismét a Kristálykoponyák segítségével, majd szintenkénti felavatás jön.

Az, hogy az alsó három szint /ébredés, képességek felismerése, energia-erő koncentrálás/ be lett aktiválva, és eggyévált, igen komoly fizikai tünetekkel, és fizikai-lelki-tudatszintű változásokkal járt. Érezhető :) A következő három szint szintén eggyé fog válni, és ez már egy nagyon erős rezgésemelő folyamatot hoz magával, amely globálisan hat. Csodálatos a Mag Piramis. Nem találok rá szavakat, csak gyönyörködni tudok benne és minden nap hálát adni érte. Az istenek ajándéka az emberiségnek és abban a végtelen megtiszteltetésben részesülhetünk, hogy megmutatták nekünk, használhatjuk és másokat is segíthetünk benne. A múlt hét és a következő hármas egység is már a tömeges feloldozásról és emelésről szól. December 31-ig végeznünk kell a FELSZABADÍTÁSSAL - és mi tesszük a dolgunk.

A hát második szere megint egy komoly oldás, ahol benézünk azokba mélységekbe, melyekkel eddig csak reinkarnációs utazásokon szembesültünk. Ezúttal az I. és II. világháborút oldjuk ki magunkból, mert igen mély sebeket hagyott. Lesz minden… de nem az a cél, hogy traumatikus képeket nézegessünk, hanem Mihály az oldásra és a felszabadulásra helyezi a hangsúlyt. Elengedjük azokat a mély sebeket a Társunkkal, melyeket itt szereztünk. Elengedjük a félelmet, mely innen jön és minden bizonnyal a halálhoz kötődik, valamint a bőség és biztonságérzet elvesztéséhez. A KÉNYSZER KORSZAKA - én így nevezem, és ami azután jött, azt is - amikor betelepült a világba a MEGOSZTOTTSÁG, az erőltetett szocializmus és a kapzsikapitalizmus a maga összes rabszolgaláncával, az embereket egy nagyon erős bekeretezett mátrixba helyezve - az utolsó traktus már a mi reinkarnációnkat is érinti, ezt az életünket és a rákövetkező héten foglalkozni fogunk vele.

A Kényszer korszakában, az I. és II. világégés során, amikor a Háttérhatalom egy Aratást végzett - csakúgy, mint mondjuk a tatárjárás vagy a nagy  pestisjárvány, vagy a londoni tűzvész idején - milliók haltak meg és a lelkek óriási, feldolgozhatatlan traumával távoztak. Hitler komoly fekete mágiát alkalmazott, egyiptomi, szkíta és atlantiszi elemeket vegyítve, démoni alkukat kötve, tömeghipnózist alkalmazva, megvadult a világ, az emberek elvesztették önmagukat, és mindaz, ami előtte volt - egy szép korszak - a ködbe veszett. Sötét örvényben jártak, évtizedeken át, és épphogy fellélegeztek az I. világháborúból, jött a II. a maga végeérhetetlen borzalmával. Hogy miért foglalkozunk ezzel? Hogy miért megyünk be azon a sötét kapun, melyen senki nem mer bemenni? Azért, mert ezt a nemes feladatot kaptuk az égiektől: oldjuk fel az ottani traumákat, minden ottani sötét szerződést, sötét karmát, fogadalmat és ígéretet, minden félelmet és az elszakadás, a halál közelségének mélységesre szántott nyomait a lélekmagban.

Kitaszítottság, száműzetés, üldöztetés, menekülés, éhezés, atombomba… a Háttérhatalom mocskossága ott igazán kibontakozhatott, főleg a II. világháborúban, ahol igencsak meggazdagodtak és megerősítették alapjaikat.

Az egyház felhasználta befolyását és a hívőket “Isten szavával” vigasztalva még erősebbé tette a kereszténységet, újabb rohamot indítva a spiritualitás ellen - megalapozva azt, hogy a II. világháború után jóslásról, meditációról, befelé figyelésről, fehérmágiáról még csak beszélni sem szabadott. IGEN, NEM SZABADOTT! Gondolj csak vissza a nagyszüleidre. A mamád spirituális volt, de titkolta, és álcázta… pedig tudod, hogy az volt…. Néha célzott rá, majd hirtelen témát váltott, cinkosan rádkacsintva a befőttesüvegek felett, majd közönyösen bekapcsolta Kádárt a tévében… és elhitette a nagypapáddal, hogy érdekli, ő pedig bőszen szurkolt “Kádár apánknak”.

Szépséges idők voltak azok mégis… rejtetten buzogott az eltitkolt igazság, mégis, tudta mindenki.

A nagyszüleink azért voltak olyan összetartóak, olyan erősek, mindent elbíróak, rendíthetetlenek, alázatosak, azért nem volt kérdés, hogy negyven év házasság után is szeretettel fogták egymás kezét, mert a két világháborúból az egyik, a második, amiben már éltek, még gyerekként, megtanította őket arra, amire a szüleik is tanították: ha nincs összetartás, ha nincs odafigyelés, ha nincs szeretet, az ÉLETÜNK MÚLIK RAJTA…

Ha most is ilyen komoly következményei lennének a szeretet hiányának, talán több alázatot tanúsítanánk egymás iránt. Ezt a csodálatos szeretet mintát felhozzuk, a traumákat azonban, főleg egymás elvesztésének traumáját, feloldjuk.

Ismerek olyan ember, akinek a nagypapája harminc év hadifogolytábor után jött haza a nagymamához, aki MEGVÁRTA.. el tudjátok ezt képzelni? A könnyeimmel küszködve hallgattam… a nagymamának nem számított a harminc év… volna mit tanulni ettől a csodás asszonytól…

Nem lesz könnyű szer a középső, a 10.11.ei.

Komoly fekete mágikus, háttérhatalmi tevékenységet oldunk fel és komoly lefojtást. Hatni fog a magabiztosságodra, a képességeidre, a hitedre és a küldetésedre is - még jobban felszabadítja azokat.

A középkori oldásnak és azt azt megelőző Képességek fejlesztése szernek már szemmel látható pozitív következményei és jelei vannak a képességeitekben :)

A hét harmadik szertartása pénteken a A Megvilágosodás Kora Szer.

Nagyon várom :) Amikor a középkor véget ért, és a tudomány kora elindult, amikor a feudalizmusnak vége lett, és egy újfajta rabszolgaság jött a képbe: az ipari - kapitalista rabszolgaság -, amikor a munkásnegyedek épültek, és a világot körbeölelte az épülő sötét mátrix - mégis a tudás fénye csillogott az elmékben és a fejekben megszülettek a nagy felismerések. Istenről, a világról, az emberiségről. Számtalan csodálatos gondolkodót köszönhetünk annak a korszaknak, és a felvilágosodás kora elhozta a Hajnal fényét a szívekbe és az elmékbe, a sötét középkor, a hideg, a bűz, a tömegesen terjedő, a higiénia hiányából eredő betegségek a múltté lettek, jöttek a védőoltások, a fertőtlenítés, a nők biztonságosabban szülhettek, a gyermekek nagy valószínűséggel megélték a felnőttkort, megszületett az áram, a közcsatornázás, a szemétszállítás, a telefon… az emberek köré egy új világ épült, nem csak a sötét mátrix, hanem a biztonságos, tiszta lét is, ahol élni már érdemes volt. Itt egy erőteljes demográfiai robbanást élt meg az emberiség és egy boldog kis-aranykort, annak ellenére, hogy az iparosodás 12 órás munkára kényszerítette még a gyermekeket is a bányákban, hogy a szegény és a gazdag réteg továbbra is és még jobban kettévált, hogy sokan ugyanúgy szenvedtek és éheztek, de mégis, egy nagy rétege a társadalomnak, esélyt kapott: az életre.

Számtalan csoda született, a tudomány, a technika /annunaki sugallatok/, a filozófia, az egészségügy, az oktatás, a közellátás, a politika terén.

Nem volt minden tiszta, és a háttérhatalom itt is erősített, sőt, készültek már a két világháborúra, azonban a Fény, mely jött, azóta velünk van. Olyan értékeket helyezett el az emberiség kollektív tudatalattijában, mely túlélésre alkalmassá tette az azt követő két világháború időszakára is, olyan csodákat hozott el, mely mentén az emberek már akkor felébredtek az egyház  hamisságára és ELKEZDTEK MERNI NEMET MONDANI, BÁTRAK VOLTAK, MOZGALMAK ALAKULTAK, A TISZTA ELME ÉS TUDATOSODÁS FÉNYÉT HIRDETTÉK, AZT, HOGY A SORSUNK A KEZÜNKBEN VAN, HOGY MI ALAKÍTJUK A VALÓSÁGUNKAT.

Közeledtek a természethez, a tapasztalásból merítették a tudást, nem bízták azt holmi papra, aki megmondja, mit érezzünk és mit gondoljunk.

Lerázták a láncokat és most mi is ezt tesszük, mert ahogy Asthar mondta: Ez itt egy új Megvilágosodás Kora, olyan, mint a felvilágosodás kora volt, csak most még magasabbra emelkedünk, ez már nem csak az értelem és a szabadság fénye, hanem a spirituális kiáradás, a szeretet fénye.

AZ EMBERISÉG ÉPPEN A SZERETETRE ÉBRED FEL. Mondta Asthar és mi könnyeztünk a szavai hallatán.

Azt az Érzést, Tudást, Fényt és Hitet hozzuk át a felvilágosodás korából a jelenbe, ami ott született és a pozitív, tiszta mintát - A SZABADSÁG ÉS TUDATOSSÁG MINTÁJÁT, mely tökéletesen kiegészíti azt, ami most van bennünk. A felvilágosodás korában kibontakozó jólétet és boldogsághullámot lerombolták a két világháborúval, és az emberiség most épült fel belőle. Újra boldogságra, biztonságra, szabadságra, szeretetben élésre kaptunk esélyt.

Az Egység fog megszületni a pénteki szeren időn és téren át, a magas fokú ELME-ÉRTELEM és a magas fokú SPIRITUALITÁS közti tengelyen - fényhídon. Ez hatni fog a küldetésed kibontakozására, mert MAXIMÁLISAN HASZNÁLATBA VESZED AZ ELMÉDET.

“Sapere aude” :)

Hatni fog a Társaddal való kapcsolódásodra, mert egyrészt itt is oldunk majd, de emelünk és teremtünk is, és azt a fajta KÍVÜLRŐL SZEMLÉLŐDŐ TUDATOSSÁGOT HOZZUK EL, mely eddig hiányzott nálatok.

Hatni fog a bőségedre, mert MINDENRE MÁS SZEMSZÖGBŐL IS MEGTANULSZ TEKINTENI.

A felvilágosodás kora elhozta azt a hullámot a tudatosodásban, hogy az emberek eldobták a korlátaikat, a keretekiket szétfeszíttték, tömegesen elhagyták a komfortzónát, és mertek szabadon gondolkodni, EGYÁLTALÁN MERTEK GONDOLKODNI, MERTEK MÁSKÉPP GONDOLNI DOLGOKAT ÉS RÁJÖTTEK, HOGY EZ LEHETSÉGES - mert az önálló gondolat nem bűn, ahogyan azt az egyház a középkor mocsarában az emberiségre rányomta, mint egy bélyeget.

A Gondolkodás Diadala - talán ez a legjobb kifejezés a felvilágosodás korára, és a Megvilágosodás szer pontosan ezt hozza el neked.

 

3 SZER

AZ ELSŐ DIADALA AZ UTADNAK

A MÁSODIK DIADALA A LELKEDNEK

A HARMADIK DIADALA AZ ELMÉDNEK.

Útra fel fénytestvérek :)

 

Heti hármas egységünk:

  1. A Felemelkedési Terv - Mag Piramis Kristálykoponya Aktiválás - Szertartás Asthar és az istenek vezetésével - következő 3 szint /Küldetés felismerése, Tanítás-Gyógyítás, Atlantiszi-Ősmagor Ébredés/ 3 szintű oldás, emelés, teremtés és felavatás, 2018. október 10. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  2. Léleklángok Békében Szer - Ébredés a Terra Nován Mihály Arkangyal és Asthar vezetésével - I. és II. világháborús traumák, sötét szerződések, sötét karmák, fogadalmak és ígéretek, családi - férfi-női és Egylélek mátrix minták oldása, 2018. október 11. csütörtök 20.00 órai kezdettel, Skypon

  3. A Megvilágosodás Kora Szer - A Fényhozó vezetésével - A felvilágosodás kora és a Vízöntő Kora közötti Fényhíd - AZ ÉRTELEM FÉNYE - A SPIRITUALITÁS FÉNYE - Egység és ötvözés - 2018. október 12. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter



Szólj hozzá

FÉNYHOZÓ ESEMÉNY MEGVILÁGOSODÁS KORA FELVILÁGOSODÁS KORA