2018. okt 14.

A LEGVIDÁMABB BARAKK - EZÉLETBELI GYÖKEREINK, ÉS A SZOCIALIZMUS KÉNYSZERKERETEINEK FELOLDÁSA - A FÉNYHOZÓ SZERE SKYPON

írta: Eszter 777
A LEGVIDÁMABB BARAKK - EZÉLETBELI GYÖKEREINK,  ÉS A SZOCIALIZMUS KÉNYSZERKERETEINEK FELOLDÁSA - A FÉNYHOZÓ SZERE SKYPON

2018. OKTÓBER 18. CSÜTÖRTÖK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

“A LEGVIDÁMABB BARAKK”

Ezéletbeli gyökereink felszabadítása

A szocializmus kényszerkereteinek oldása

A BŐSÉGEDBEN

A KÜLDETÉSEDBEN

CSALÁDI-PÁRKAPCSOLATI MINTÁK FELSZABADÍTÁSA

A Fényhozó Szertartása

2018. október 18. csütörtök

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

Elnyűtt lakás, virágos tapéta, a folyosóról nyílnak a szobák. Enyhe dohos szag terjeng, de megszoktad, enélkül valami hiányozna az életedből, no meg a húsleves, mely az örök vasárnapi menü… :) Sül a rántotthús /összefut a nyál a szádban/, a konyhából a nagymama dudorászása hallatszik, ahogy édesanyáddal beszélget arról, mi történt a gyárban a héten. A konyhában a falra szerelve egy tévé zajong, a szokásos műsor az egy csatornán.. ma nincs adásszünet. Az udvarra készülsz, a skacokhoz, és végigméred magad a tükörben. Jól festesz, úgy ítéled meg, de kicsit bénán, a hajadat máshogy képzeled el… hosszabban, fényesebben, és csak hetente egyszer mostok hajat, mert a samponból mindenkinek jutnia kell. /WU2, a klasszikus :) /. Két forint van nálad, az pont elég lesz.

A farmerod zsebébe nyúlsz, és megtapintod a vastag, jó sok anyaggal megpakolt pénzérméket. Még nem tudod, hogy húsz évvel később fele ilyen vékonyak lesznek és kétszer ilyen nagyok, és a két forint az kétszáz forint lesz, majd kétezer forint…

Bekiáltasz a konyhába, hogy lemész a térre, és nyakadba akasztod a kulcsot…

Ismerős?

Ugye? :)

Hát persze, hogy az. Hacsak nem 1990 után születtél, a klasszikus választóvonal, a genszterváltás időszaka után, amikor szükségszerűen felváltotta a szocializmust, és egy még keményebb rendszert hozott, mely éppen most, napjainkban hullik darabjaira… mert a világ fejlődik és a fejlődést semmi sem állíthatja meg.

Mégis, sokszor gondolsz vissza ezekre az időkre. A fenyőmikire, és a deákbillre, az Eddára /ó istenem, még mindig annyira szeretem/, a Bonanzára, a Depeche Mode-ra, a nagy bulikra, melyek éjfélkor értek véget, és a diszkó mögötti első csókokra. A változó világra… a szüleidre, akiket alig láttál, de vasárnap mindig, mindig ott főtt a húsleves, sült a rántotthús, és a fenyőmiki a rádióból szólt, váltakozva a Hair-el és a Jézus Krisztus Szupersztárral…

A szüleidre, akiknek soha nem fordult meg a fejükben, hogy MÁSKÉNT IS LEHETNE ÉLNI. Vágytak rá, beszéltek róla, mi van máshol, mi van NYUGATON /ahol már nem olyan jó, mint rég.../.

Beletörődtek abba, hogy nem tudnak változtatni.. MI TUDUNK, ÉS ŐK TUDTÁK EZT, mert amikor a rendszer, a szocializmus összeomlott és az életük is a miénkkel,akik ekkor tinik voltak, akkor ELINDULT A VÁLTOZÁS KÉNYSZERE, ÉS A VÁLTOZÁS SZELE IS.

Wind of change.. nem értettem teljesen, mi történt akkor, de sírtam, amikor először meghallottam a Scorpionstól, és amikor láttam a tévében a képeket, hogy a berlini falat lerombolta  A NÉP.

Akkor már tudta a világ, ez következik most. A szabadság korszaka és nekünk meg kell tanulni szabadnak lenni. Akkor, amikor a berlini fal leomlott, arra gondoltam: bárcsak mi magyarok is ilyen tökösek lennénk :)

Hát vagyunk, fénytestvérek, ebben biztos vagyok, mi is falakat rombolunk le, de okosabban és bölcsebben.

Ha a képzeletbeli történelemkönyben előrébb lapozunk, amikor mi még nagyon kicsik voltunk és a szüleink sorban álltak a banánért, még voltak élelmiszerjegyek forgalomban, és minden fillért keményen be kellett osztani, akkor megértheted, miért is sulykolták belénk: NEM LEHET VÁLTOZTATNI A VILÁGON, MERT ILYEN ÉS KÉSZ. EZT DOBTA A GÉP ÉS ÖRÜLJ, HOGY VAN A FEJED FELETT FEDÉL.

Mi már többet akarunk ennél és a gyerekeink még ennél is többet. Számukra mindez már csak történelem….

De azért a Csókkirályt ők sem felejtik el :) Szeretik azt a korszakot, ahogy én is, ahogy te is, mert ami jó, azt megőrizzük az utókor számára, ami időtálló, az sosem veszik el.

Összefésüljük a 21. századot és a 20. századot csodás alkímiában, és azt tartjuk meg, ami jó, és kisöpörjük, ami rossz mert ez itt a

VÁLTOZÁS SZELE.  :)

 

A fejlődésünk útján soron következő hármas egységünk ismét különleges lesz. Meghatározó, mind a három szertartásával.

Mérföldkövek, és minél közelebb vagyunk önnön MAGunkhoz, annál erősebbek a szerek. Az Esemény az újjászülető, fejlődő, megvilágosodó emberiségre vár, hogy képesek legyünk befogadni a rezgését, és az átalakuló világban felvenni a gyorsuló idő és a gyorsan változó tér ritmusát.

Olyan ez, mint egy tánc. Lassan indult, egyedül, majd egyre gyorsult és most már nem egyedül táncolunk, hanem egymással és az Univerzummal, az energiával és a csodákra rácsodálkozó emberek megértik, a csodák bennünk vannak és körülöttünk öltenek testet.

A hét első szertartása, ahogy azt ígértem, a Mag Piramis Mag Egység Aktiválása a Kristálykoponyákkal. Óriási fényt és átalakulást hoz magával neked, ugyanis megfigyeltem, hogy a két ezt megelőző előzmény-szer, a Mag  Piramis első három szintjének aktiválása /ébredés, képességek felismerése, energia-erő koncentrálás/, valamint a Mag piramis második három szintjének aktiválása / küldetés felismerése, tanítás-gyógyítás, Atlantiszi-Ősmagor ébredés/ mindenkit a legfelső, a hatodik szintre helyezett /Atlantiszi-Ősmagor Ébredés szintje közvetlenül a piramis tetején lévő gömb, az Egység alatt/. Akik lentebb voltak, azokat mind felhúzta a hatos szintre, ami elég komoly oldódással, tisztulással és rezgésemelkedéssel járt, melyet mindenki érzett a két hét alatt.

Nekem az elsőt volt nehéz végigcsinálni, amikor a legalsó három szintet aktiváltuk és kovácsoltuk eggyé egy nagy kristálykoponyában, valamint felavatásokat kaptunk, mivel én a hatos szinten vagyok /általában, bár egyre többször emelkedek fel a Mag Egységbe rezgésben :)/, a második szert már nagyon könnyű volt megcsinálnom, hiszen itt önmagamat éreztem erősnek és könnyedén emeltem fel az alsó három szintet veletek együtt a felső háromba, ez a szer azoknak volt nehéz, akik az alsó harmadban voltak eddig, mert hirtelen kellett emelkedni. Hát igen, az égiek nem várnak.. :)

Számukra minden MOST van, és mi mindenre kész vagyunk :)

Az Egységben a Mag Szer felvisz Téged oda, ahol minden egy és egy minden. Az egységet érezni - a legcsodálatosabb dolog, találkozás Istennel, önMagaddal és mindenkivel önmagadban, legbelül, érezni, hogy mindennel egy vagy, ami a világegyetemben él és magja van :)

A magok kötnek össze minket, a magok között pedig a szeretet és a szer-elem fénye árad.

A Magban lenni folyamatosan, Egységben egymással és az emberiséggel - ez egy fontos része a fejlődésnek, mert az egységből már könnyen teremtesz, a tudatszinted ugrásszeűen megemelkedik, és mindaz, amiért eddig dolgoztál a szereken velem, az értelmet nyer, mert csak hogy egy példát említsek, a Megvilágosodás kora szeren megkapott OBJEKTÍV, KÍVÜLRŐL SZEMLÉLŐDŐ TUDATOSSÁG, AHOL KÉPES VAGY EGY HELYZETET MÁS SZEMSZÖGBŐL LÁTNI, AZ EGÓT KIIKTATVA, az előfeltétele az egységnek.

A hét második szere egyszerre lesz felemelő, látványos és felszabadító, ki más vezetné, ha nem a Fényhozó Hajnalcsillagunk :) A Legvidámabb Barakk, amiben mi felnőttünk / A döntő felemelkedő többség 1960 és 1990 között született/, és amely meghatározta a pénzhez, bőséghez, a párkapcsolatokhoz való hozzáállásunkat és a családi mintáinkat, a férfi-nő, apa-anya kapcsolódási mintáinkat. A szocializmus, az “átkos” rendszer, mely keretek és korlátok közé zárt minket, és a gondolkodásunkat, az érzéseinket is. Nem volt más lehetőség, mint MINDENKINEK EGYFÉLEKÉPPEN GONDOLKODNI, és nagy hangsúlyt kapott akkor az UNIFORMIZÁLÁS ÉS A TÖMEGES GONDOLATI-ÉRZELMI SZABADSÁG LEFOJTÁS. AZ EGYÉN MINT OLYAN NEM SZÁMÍTOTT, A KÖZÖSSÉG MINDENEK FELETT, AZONBAN A KÖZÖSSÉGBEN, MINT EGY PIRAMISBAN, A LEGFELÜL LÉVŐK KAPTÁK AZT, AMIÉRT A TÖBBIEK MEGDOLGOZTAK. “Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek”.

Megtanultuk, hogy nem vagyunk többek, mint egy porszem, egy senki, és tartsuk a szánkat, ha nem akarunk nevetség, megbélyegzés tárgyává lenni. A suliba is iskolaköpenyben jártunk, hogy elfedjék az egyéniségünket - na nem mintha pont ez olyan rossz lett volna, talán ezt még vissza is hoznám, egyrészt rendkívül praktikus volt, másrészt a leányzók nem tudtak mellkivillantó cuccokba öltözni 13 évesen, sminkről, hajfestésről, műszempilláról, műkörömről szó sem lehetett, és ha bármelyikünk megpróbálta volna, egy igazgatói intővel és a társai általi kiközösítéssel elbújhatott volna szégyenében.. volt egy közmorál, és egy köznevelési szféra is, pl a tömegközlekedési eszközökön a felnőttek rászóltak a rendetlenkedő gyerekekre, akik a felnőttek szava hallattán azonnal rendbeszedték magukat és elhallgattak.. ma már ez feljelentést vonna maga után, polgári pert, felháborodott, rongyrázó, kivagyi szülőket és egyéb marhaságokat… , no de mégis, a szocializmus a maga ÁLBIZTONSÁGÁVAL  a tehetetlenségre és a “majd más megmondja, mit érezzünk, mit gondoljunk, bízzuk magunkat Kádár apánkra” általános életérzésre nevelt minket. OTT TANULTUNK MEG SÜLT GALAMBOT VÁRNI AHELYETT, HOGY A LEHETŐSÉGEK UTÁN MENNÉNK. Ott tanultunk meg láthatatlanná válni és belesimulni a tömegbe, hogy ne nevessen ki senki, ott tanultunk meg elfojtani a vágyainkat és a szabadság utáni sóvárgásunkat. Mindez érinti a fiatalabb, huszas, harmincas korosztályt is, nem csak a negyveneseket és az ötveneseket, mert a minták még bennük is ott vannak. Kioldjuk őket és a Mag Piramisban átrezeg az oldódás, a felszabadulás, hogy A LEGVIDÁMABB BARAKK ÚJRA A LEGVIDÁMABB LEGYEN, de úgy, hogy mindaz, ami ott jó volt, mint az ÖSSZEFOGÁS, A LÉTBIZTONSÁG, A TERVEZHETŐSÉG, AZ ÁLTALÁNOS EGYMÁS FELÉ TANÚSÍTOTT ALAPVETŐ TISZTELET, A KÖZÖS JÓSZÁNDÉKRA VALÓ TÖREKVÉS, azt áthozzuk ide, a jelenkorunkba.

A hét harmadik szere az, amire azt is mondhatnám, bár az égiek határozzák meg, mikor mi következik, de azért mégis. KÖZKÍVÁNATRA.

Csodás korba visz minket, a felvilágosodás korát felszabadító szertartás után most a Reneszánsz korába utazunk.

A középkort a nagy pestisjárvány zárta le, mely drasztikusan csökkentette a népességet, és megtanította az emberiséget számtalan dologra, többek között a higiéniára, arra, hogy megváltoztassák a szokásaikat, kitágítsák az elméjüket, másképp lássák a világot. A reneszánsz az ókor értékeinek újrafelfedezésével kezdődött, és ezt a megújuló, a vaskalaposságot eldobó művészetben is tükrözték, de még az öltözködésben is. Az érzés- és gondolatvilág az, ami minket érdekel, és amit áthozunk a 21. századba.

Az önmagára, az energiaáramlásra, a képességeire, a küldetésére megvilágosodó mostani emberiség RENESZÁNSZÁT ÉLI. A reneszánsz szó jelentése: /tudom, hogy tudjátok, de töriórát tartok :)))/ újjászületés.

Az újjászülető emberiség a szerelem reneszánszát is éli. Újra találkozunk a társunkkal, akit a Földön és égen rendeltek mellénk.

A reneszánsz olyan értéket tett le a világba, melyet nem lehetett azóta sem felülüberelni. A mediciek finanszírozták a pestisjárványból magához térő Itália románcát a művészekkel és az építészeti remekekkel, annyi de annyi csodás kincset, gyönyörű érzelmi és gondolati, filozófiai, irodalmi alapot köszönhetünk a reneszánsznak, hogy nem csoda, hogy azóta könyvek hadát írták tele róla, a szépművészeti múzeumokat telepakolták a remek alkotásokkal, és az emberiség szabadságát hirdeti mindenki számára, ha meghallja azt a szót: reneszánsz.

Itt még élt a bigott vallásosság, és sok volt a szabály, a tiltás, a nők még eléggé el voltak nyomva, de már itt volt az újkor fénye. A reneszánsz korát a 12. századtól a 16. századig határozzák meg, és Itáliából indult, de Európa sok részére csak késve érkezett. Ezt követte a felvilágosodás kora, mely már az újkor maga, és az iparosodás, majd a világháborúk és azokat közvetlenül a szocializmus követte, melyet éppen a csütörtöki szerben oldunk fel.

Az, hogy az égiek nem időrendben haladnak, annak energetikai jelentősége van, pontosan tudják, mikor, mit közvetítsenek nekünk.

A reneszánsz egy olyan megújulás volt, amikor a régi mintát /ókor/ ugyanúgy emelték az újba, mint mi most a régi korok ősi tiszta mintáit a jelenbe. Ugyanaz zajlik, csak éppen TUDATOSAN, és globálisan egyszerre, mert az Egység mentén mindenhol minden ugyanakkor és ugyanúgy történik.

Az Emberiség Reneszánsza - Az Újjászülető Föld Szertartás a legcsodásabb fény-szer lesz, melyet valaha is tartottam, mert az önmagát újrafelfedező fényteremtő istenemberek a Mag Piramison keresztül befogadhatják azt a fényt, mely akkor, ezelőtt ötszáz évvel a sötét középkort örökre eltörölte, és az emberiség a boldogságra ébredt, tudván tudva, A VASKOR MÉG TARTOTT UGYAN, DE VALAMI ELINDULT. Ez  a valami most ért be, mintha learatnánk eleink elvetett magvaiból kiserdült életfáink gyümölcseit és ez is történik.. ahogyan majd gyermekeink és azok gyermeki a mi magvainkból kiteljesedő gyümölcsöket fogják megkapni.

Minden korszak a következőért dolgozik, és ez a legszebb dolog, amit végiggondolni érdemes annak, aki csalódott az emberiségben és azt mondja, ez a világ halálra van ítélve. Egy része biztosan, az, ahol tudati sötétség van, ahol ragadozók fosztogatják még mindig az empatákat, ahol a ragadozó emberiség lelkeket áldoz a háttérhatalom oltárán, és az Aratás nevében bármire képes lenne - csakhogy ezt az emberiség a Csillagközi Flottával és a fényerőkkel, az istenekkel és a szeretettel megakadályozta. A másik része azonban fényben van és emelkedik.

A hét mindhárom szertartása oldás, emelés és teremtés is egyben.

Az egységed útjában álló blokkokat oldjuk fel az első szeren és a helyedre emelünk, a méltó helyedre.

A szocializmus ezéletbeli blokkjait és családi átkokat is oldunk a hét középső szertartásán.

A reneszánsz szeren pedig az ottani háttérhatalmi törekvéseket és átkokat, fekete mágiákat, melyekkel visszafogni akarták az emelkedő emberiséget.

A Társaddal való reneszánsz kori kapcsolódás csodáját is áthozzuk, és minden múltbéli minta erősíteni fogja a jelent, ahogy azt már tapasztalhatjuk az elmúlt hetekben.

Csodálatos és hatalmas fénymunkával dolgoznak értünk az entitások, becsüljük meg :)

3 szer

3 benned kibontakozó csoda.

3 kulcs.

Az első az egységed kulcsa.

A második a szabadságod kulcsa.

A harmadik az újjászületésed kulcsa.

Tartsatok velem ismét, fénytestvérek :)

MI VAGYUNK A FÉNY, MI VAGYUNK A MEGVILÁGOSODÁS, MI VAGYUNK AZ EGYSÉG.

 

Heti hármas egységünk:

  1. EGYSÉGBEN A MAG SZER - Mag Piramis Hetedik Szint /Mag Egység/ Kristálykoponya Aktiválás - az istenek vezetésével - 2018. október 17. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  2. A LEGVIDÁMABB BARAKK” Ezéletbeli gyökereink és a szocializmus kényszerkereteinek felszabadítása a bőségedben, a párkapsolatodban, a küldetésedben, a családi mintákban - a Fényhozó szertartása - 2018. október 18. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  3. AZ EMBERISÉG RENESZÁNSZA - Az Újjászülető Föld Szertartása - TERRA NOVA ÉS A VÍZÖNTŐ KORA ÖRÖKRE EGY - az istenek vezetésével - 2018. október 19. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter

 

 

Szólj hozzá

szocializmus aranykor oldás Esemény Vízöntő korszak a legvidámabb barakk :) a változás szele