AZ EMBERISÉG RENESZÁNSZA - AZ ÚJJÁSZÜLETŐ FÖLD - TERRA NOVA ÉS A VÍZÖNTŐ KORA EGY - AZ ISTENEK ÉS A CSILLAGKÖZI FLOTTA VEZETÉSÉVEL - SKYPON
2018. október 14. írta: Eszter 777

AZ EMBERISÉG RENESZÁNSZA - AZ ÚJJÁSZÜLETŐ FÖLD - TERRA NOVA ÉS A VÍZÖNTŐ KORA EGY - AZ ISTENEK ÉS A CSILLAGKÖZI FLOTTA VEZETÉSÉVEL - SKYPON

2018. OKTÓBER 19. PÉNTEK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

AZ EMBERISÉG RENESZÁNSZA

Az Újjászülető Föld

Az egyik legcsodásabb fény-szertartás

az istenek és a Csillagközi Flotta vezetésével

TERRA NOVA ÉS A VÍZÖNTŐ KORA ÖRÖKRE EGY

2018. október 19. péntek

20.00 órai kezdettel

Skypon


Virágok mindenütt. Az illatuk bódító. A parkban sétálsz, természetesen kísérettel, hiszen egy ifjú hölgy egyedül nem mehet sehova. Az a vén némber árgus szemekkel figyeli minden lépésedet, olyan rosszindulatú, folyton rólad pletykál a cselédekkel a konyhán, nem csoda, hogy egyedül  öregedett meg, sosem kapott férjet. De te fogsz… álmodozva egy verseskötetet olvasol, és a sorok oly merészek, hogy pironkodva pillantasz a vén tyúkra, vajon látja-e, mily arcpirító részhez érkeztél, ahol az ifjú herceg a egy hozzád hasonló ifjú szépség mellyét bámulja, mely már merészen kikandikál a melleket felemelő fűzős ruhából.

Forróság önt el, ahogy felnézel. Éppen előtted áll Ő… vágyaid netovábbja, akinek tudod, hogy a felesége leszel…. vagy legalábbis reménykedsz benne, de már SZABADON VÁLASZTHATTOK, egymást, akár. Nincs tiltás, nincs szabály, nincs kényszerházasság, most már lehettek egyek.

Előtted áll, és udvariasan magázódva köszönt téged, az arca csupa mosoly, olyan fényes, mint az angyalok azokon a képeken, melyeket mostanában Boticelli fest…. na de nem olyan  pufók azért, sőt, ez a fess fiatalember neked olyan, mint egy félisten.

Gyengéden nyújtja a karját, a vén némber rosszalló pillantásainak kíséretében, és azon az édes hangján, mely a szívedet is megremegteti, hát még a térdeidet, megkérdezi tőled, elkísérhet e a sétádon. Természetesen a vén tyúkanyódat is udvariasan köszönti, megkérdi tőle, vajon hogyan tudja fenntartani a szépségét, mint a tavasz legszebb virágát, és szinte udvarol neki, amitől belül méregbe gurulsz, pedig tudod, ez csak játék, melyben a férfiak és a nők udvariassági kötelező köröket futnak, hogy egymáshoz eljussanak.

Mert színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő.

Leendő hitvesed karján egyensúlyozva végigsétáltok a parkon.  Nem nagyon tudod, mit mond, elég, ha a hangját hallod, mert az neked teljesen elég. A hangja betölti a szívedet, a lelkedet, és sírni tudnál a boldogságtól, mert tudod, azért jött ide a parkba, mert tudta, jönni fogsz és a kísérgetés csak álca. Jelzi ezzel a többi hódolódnak, hogy ezúttal és örökre, végérvényesen őt vetted előre a táncrendben :)

Megálltok a lila virágaiban elaléló gyümölcsfa alatt, a tavasz már szinte szétfeszíti a társadalmi bigottság kereteit, mert ez itt az emberiség tavasza, és ti ezt tudjátok. Nem kell róla beszélni, elég, ha összenéztek, értitek egymást fél szavakból is, és miközben finom csókot lehel a kézfejedre, úgy, hogy az ajkai nem érnek hozzá, de a kezében tartja a kezedet, a szemedbe néz, cinkosan, mindent tudón: Itt vagyok kedvesem, szabadok vagyunk, csupán eljátszuk, hogy nem vagyunk azok, ahogyan az egész világ tetteti magát, mintha nem tudnának semmit, de már a templomba is csak az udvariassági körök miatt járnak be, a papot vén kéjencnek nevezik, és részegedik is, bort iszik, vizet prédikál, de titeket ez nem érdekel, sokkal inkább az őrültnek tűnő Leonardo legújabb találmányai, aki azt állítja, van olyan szerkezet, mellyel az emberiség egyszercsak felszáll a levegőbe..

Reneszánsz.

Újjászületés.

E régi kor a maga játékaival elveszett, de az értékei itt vannak velünk. A titkok, melyeket szívünkben őrzünk, és csak mi értjük őket. A világban lassan, de annál biztosabban, rejtetten kibontakozó szabadság, ahol kinevetnek minket, amikor azt mondjuk, az emberiség hamarosan fényhajókon fogja látogatni az Univerzum más bolygóit és tér-idő kapukon áthaladva jut át másodpercek alatt egy másik galaxisba, ahogyan Da Vincit is kinevették akkortájt, sőt, az egyház vértől tajtékozva máglyára akarta vetni.

Régi kor, de a csodái bennünk élnek és emlékezünk, nincs olyan nap, hogy ne gondolnánk rá, mert ERRE A REINKARNÁCIÓNKRA EMLÉKSZÜNK. Ebben biztos vagyunk.

Imádjuk a kosztümös filmeket, az Üvöltő szelek korszakalkotó, a Büszkeség és balítélet követendő példa.

Eleink akkor - talán éppen mi voltunk ők, sőt biztos - lefektették a mintát, elénk tették az utat, melyen járunk és az út oda vezet, a virágjába borult, a tavasz tüzében pironkodó fa alá, ahol a kedvesedddel újra találkozol…

Ahol minden ÚJRA ELKEZDŐDIK.

Ahol a fény újjászületik bennünk, itt és most.

Már sokkal erősebben, sokkal mag-a-biztosabban haladunk, egységben és fényben, az újjászülető emberiség útján, aki egy főnix, mely ledobta láncait. A reneszánszát éli mindaz, ami akkor ott, abban a korban érték volt, most újra az lesz és ha kinevetnek téged az emberek, mert a fényhajók mellett azt is elmondod: az emberek hamarosan újra tisztelni és becsülni fogják egymást, megszűnik a torzsalkodás, a gyűlölet, a lopás, a hazudozás, és az emberek a ragadozókat ugyanúgy kiközösítik, ahogyan azt hang nélkül, színházat játszva a reneszánsz korában tették, csak most sokkal nyilvánvalóbban, egymásnak kézről-kézre adva a piros tablettát, kimondva, odatéve az igazságot, és összefogva, erősen, szabadon, ha kinevetnek ezért fénytestvér, ha szajkózni kezdik, a világ úgyis úgy sz@r, ahogy van, sőt jön a világvége /már megint? :D/, akkor jusson eszedbe reneszánsz kori önmagad, aki azt mondta büszkén: nem tűrjük a zsarnokságot, sem a láncokat, szabadon születtünk, szabadon szeretünk, szabadon élünk, szabadon halunk meg, és ezt megmutatjuk mindenhol és mindenkinek, mindenben.

Minden képben.

Minden hangban.

Minden szóban.

Az egyik legerősebb fényszertartás lesz :)

Tudom, hogy nagyon várjátok.

Én is :)

Csodálatos utazás ez, fénytestvérek, melyre az égiek invitálnak minket hétről-hétre.

Hálás vagyok.A fejlődésünk útján soron következő hármas egységünk ismét különleges lesz. Meghatározó, mind a három szertartásával.

Mérföldkövek, és minél közelebb vagyunk önnön MAGunkhoz, annál erősebbek a szerek. Az Esemény az újjászülető, fejlődő, megvilágosodó emberiségre vár, hogy képesek legyünk befogadni a rezgését, és az átalakuló világban felvenni a gyorsuló idő és a gyorsan változó tér ritmusát.

Olyan ez, mint egy tánc. Lassan indult, egyedül, majd egyre gyorsult és most már nem egyedül táncolunk, hanem egymással és az Univerzummal, az energiával és a csodákra rácsodálkozó emberek megértik, a csodák bennünk vannak és körülöttünk öltenek testet.

A hét első szertartása, ahogy azt ígértem, a Mag Piramis Mag Egység Aktiválása a Kristálykoponyákkal. Óriási fényt és átalakulást hoz magával neked, ugyanis megfigyeltem, hogy a két ezt megelőző előzmény-szer, a Mag  Piramis első három szintjének aktiválása /ébredés, képességek felismerése, energia-erő koncentrálás/, valamint a Mag piramis második három szintjének aktiválása / küldetés felismerése, tanítás-gyógyítás, Atlantiszi-Ősmagor ébredés/ mindenkit a legfelső, a hatodik szintre helyezett /Atlantiszi-Ősmagor Ébredés szintje közvetlenül a piramis tetején lévő gömb, az Egység alatt/. Akik lentebb voltak, azokat mind felhúzta a hatos szintre, ami elég komoly oldódással, tisztulással és rezgésemelkedéssel járt, melyet mindenki érzett a két hét alatt.

Nekem az elsőt volt nehéz végigcsinálni, amikor a legalsó három szintet aktiváltuk és kovácsoltuk eggyé egy nagy kristálykoponyában, valamint felavatásokat kaptunk, mivel én a hatos szinten vagyok /általában, bár egyre többször emelkedek fel a Mag Egységbe rezgésben :)/, a második szert már nagyon könnyű volt megcsinálnom, hiszen itt önmagamat éreztem erősnek és könnyedén emeltem fel az alsó három szintet veletek együtt a felső háromba, ez a szer azoknak volt nehéz, akik az alsó harmadban voltak eddig, mert hirtelen kellett emelkedni. Hát igen, az égiek nem várnak.. :)

Számukra minden MOST van, és mi mindenre kész vagyunk :)

Az Egységben a Mag Szer felvisz Téged oda, ahol minden egy és egy minden. Az egységet érezni - a legcsodálatosabb dolog, találkozás Istennel, önMagaddal és mindenkivel önmagadban, legbelül, érezni, hogy mindennel egy vagy, ami a világegyetemben él és magja van :)

A magok kötnek össze minket, a magok között pedig a szeretet és a szer-elem fénye árad.

A Magban lenni folyamatosan, Egységben egymással és az emberiséggel - ez egy fontos része a fejlődésnek, mert az egységből már könnyen teremtesz, a tudatszinted ugrásszeűen megemelkedik, és mindaz, amiért eddig dolgoztál a szereken velem, az értelmet nyer, mert csak hogy egy példát említsek, a Megvilágosodás kora szeren megkapott OBJEKTÍV, KÍVÜLRŐL SZEMLÉLŐDŐ TUDATOSSÁG, AHOL KÉPES VAGY EGY HELYZETET MÁS SZEMSZÖGBŐL LÁTNI, AZ EGÓT KIIKTATVA, az előfeltétele az egységnek.

A hét második szere egyszerre lesz felemelő, látványos és felszabadító, ki más vezetné, ha nem a Fényhozó Hajnalcsillagunk :) A Legvidámabb Barakk, amiben mi felnőttünk / A döntő felemelkedő többség 1960 és 1990 között született/, és amely meghatározta a pénzhez, bőséghez, a párkapcsolatokhoz való hozzáállásunkat és a családi mintáinkat, a férfi-nő, apa-anya kapcsolódási mintáinkat. A szocializmus, az “átkos” rendszer, mely keretek és korlátok közé zárt minket, és a gondolkodásunkat, az érzéseinket is. Nem volt más lehetőség, mint MINDENKINEK EGYFÉLEKÉPPEN GONDOLKODNI, és nagy hangsúlyt kapott akkor az UNIFORMIZÁLÁS ÉS A TÖMEGES GONDOLATI-ÉRZELMI SZABADSÁG LEFOJTÁS. AZ EGYÉN MINT OLYAN NEM SZÁMÍTOTT, A KÖZÖSSÉG MINDENEK FELETT, AZONBAN A KÖZÖSSÉGBEN, MINT EGY PIRAMISBAN, A LEGFELÜL LÉVŐK KAPTÁK AZT, AMIÉRT A TÖBBIEK MEGDOLGOZTAK. “Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek”.

Megtanultuk, hogy nem vagyunk többek, mint egy porszem, egy senki, és tartsuk a szánkat, ha nem akarunk nevetség, megbélyegzés tárgyává lenni. A suliba is iskolaköpenyben jártunk, hogy elfedjék az egyéniségünket - na nem mintha pont ez olyan rossz lett volna, talán ezt még vissza is hoznám, egyrészt rendkívül praktikus volt, másrészt a leányzók nem tudtak mellkivillantó cuccokba öltözni 13 évesen, sminkről, hajfestésről, műszempilláról, műkörömről szó sem lehetett, és ha bármelyikünk megpróbálta volna, egy igazgatói intővel és a társai általi kiközösítéssel elbújhatott volna szégyenében.. volt egy közmorál, és egy köznevelési szféra is, pl a tömegközlekedési eszközökön a felnőttek rászóltak a rendetlenkedő gyerekekre, akik a felnőttek szava hallattán azonnal rendbeszedték magukat és elhallgattak.. ma már ez feljelentést vonna maga után, polgári pert, felháborodott, rongyrázó, kivagyi szülőket és egyéb marhaságokat… , no de mégis, a szocializmus a maga ÁLBIZTONSÁGÁVAL  a tehetetlenségre és a “majd más megmondja, mit érezzünk, mit gondoljunk, bízzuk magunkat Kádár apánkra” általános életérzésre nevelt minket. OTT TANULTUNK MEG SÜLT GALAMBOT VÁRNI AHELYETT, HOGY A LEHETŐSÉGEK UTÁN MENNÉNK. Ott tanultunk meg láthatatlanná válni és belesimulni a tömegbe, hogy ne nevessen ki senki, ott tanultunk meg elfojtani a vágyainkat és a szabadság utáni sóvárgásunkat. Mindez érinti a fiatalabb, huszas, harmincas korosztályt is, nem csak a negyveneseket és az ötveneseket, mert a minták még bennük is ott vannak. Kioldjuk őket és a Mag Piramisban átrezeg az oldódás, a felszabadulás, hogy A LEGVIDÁMABB BARAKK ÚJRA A LEGVIDÁMABB LEGYEN, de úgy, hogy mindaz, ami ott jó volt, mint az ÖSSZEFOGÁS, A LÉTBIZTONSÁG, A TERVEZHETŐSÉG, AZ ÁLTALÁNOS EGYMÁS FELÉ TANÚSÍTOTT ALAPVETŐ TISZTELET, A KÖZÖS JÓSZÁNDÉKRA VALÓ TÖREKVÉS, azt áthozzuk ide, a jelenkorunkba.

A hét harmadik szere az, amire azt is mondhatnám, bár az égiek határozzák meg, mikor mi következik, de azért mégis. KÖZKÍVÁNATRA.

Csodás korba visz minket, a felvilágosodás korát felszabadító szertartás után most a Reneszánsz korába utazunk.

A középkort a nagy pestisjárvány zárta le, mely drasztikusan csökkentette a népességet, és megtanította az emberiséget számtalan dologra, többek között a higiéniára, arra, hogy megváltoztassák a szokásaikat, kitágítsák az elméjüket, másképp lássák a világot. A reneszánsz az ókor értékeinek újrafelfedezésével kezdődött, és ezt a megújuló, a vaskalaposságot eldobó művészetben is tükrözték, de még az öltözködésben is. Az érzés- és gondolatvilág az, ami minket érdekel, és amit áthozunk a 21. századba.

Az önmagára, az energiaáramlásra, a képességeire, a küldetésére megvilágosodó mostani emberiség RENESZÁNSZÁT ÉLI. A reneszánsz szó jelentése: /tudom, hogy tudjátok, de töriórát tartok :)))/ újjászületés.

Az újjászülető emberiség a szerelem reneszánszát is éli. Újra találkozunk a társunkkal, akit a Földön és égen rendeltek mellénk.

A reneszánsz olyan értéket tett le a világba, melyet nem lehetett azóta sem felülüberelni. A mediciek finanszírozták a pestisjárványból magához térő Itália románcát a művészekkel és az építészeti remekekkel, annyi de annyi csodás kincset, gyönyörű érzelmi és gondolati, filozófiai, irodalmi alapot köszönhetünk a reneszánsznak, hogy nem csoda, hogy azóta könyvek hadát írták tele róla, a szépművészeti múzeumokat telepakolták a remek alkotásokkal, és az emberiség szabadságát hirdeti mindenki számára, ha meghallja azt a szót: reneszánsz.

Itt még élt a bigott vallásosság, és sok volt a szabály, a tiltás, a nők még eléggé el voltak nyomva, de már itt volt az újkor fénye. A reneszánsz korát a 12. századtól a 16. századig határozzák meg, és Itáliából indult, de Európa sok részére csak késve érkezett. Ezt követte a felvilágosodás kora, mely már az újkor maga, és az iparosodás, majd a világháborúk és azokat közvetlenül a szocializmus követte, melyet éppen a csütörtöki szerben oldunk fel.

Az, hogy az égiek nem időrendben haladnak, annak energetikai jelentősége van, pontosan tudják, mikor, mit közvetítsenek nekünk.

A reneszánsz egy olyan megújulás volt, amikor a régi mintát /ókor/ ugyanúgy emelték az újba, mint mi most a régi korok ősi tiszta mintáit a jelenbe. Ugyanaz zajlik, csak éppen TUDATOSAN, és globálisan egyszerre, mert az Egység mentén mindenhol minden ugyanakkor és ugyanúgy történik.

Az Emberiség Reneszánsza - Az Újjászülető Föld Szertartás a legcsodásabb fény-szer lesz, melyet valaha is tartottam, mert az önmagát újrafelfedező fényteremtő istenemberek a Mag Piramison keresztül befogadhatják azt a fényt, mely akkor, ezelőtt ötszáz évvel a sötét középkort örökre eltörölte, és az emberiség a boldogságra ébredt, tudván tudva, A VASKOR MÉG TARTOTT UGYAN, DE VALAMI ELINDULT. Ez  a valami most ért be, mintha learatnánk eleink elvetett magvaiból kiserdült életfáink gyümölcseit és ez is történik.. ahogyan majd gyermekeink és azok gyermeki a mi magvainkból kiteljesedő gyümölcsöket fogják megkapni.

Minden korszak a következőért dolgozik, és ez a legszebb dolog, amit végiggondolni érdemes annak, aki csalódott az emberiségben és azt mondja, ez a világ halálra van ítélve. Egy része biztosan, az, ahol tudati sötétség van, ahol ragadozók fosztogatják még mindig az empatákat, ahol a ragadozó emberiség lelkeket áldoz a háttérhatalom oltárán, és az Aratás nevében bármire képes lenne - csakhogy ezt az emberiség a Csillagközi Flottával és a fényerőkkel, az istenekkel és a szeretettel megakadályozta. A másik része azonban fényben van és emelkedik.

A hét mindhárom szertartása oldás, emelés és teremtés is egyben.

Az egységed útjában álló blokkokat oldjuk fel az első szeren és a helyedre emelünk, a méltó helyedre.

A szocializmus ezéletbeli blokkjait és családi átkokat is oldunk a hét középső szertartásán.

A reneszánsz szeren pedig az ottani háttérhatalmi törekvéseket és átkokat, fekete mágiákat, melyekkel visszafogni akarták az emelkedő emberiséget.

A Társaddal való reneszánsz kori kapcsolódás csodáját is áthozzuk, és minden múltbéli minta erősíteni fogja a jelent, ahogy azt már tapasztalhatjuk az elmúlt hetekben.

Csodálatos és hatalmas fénymunkával dolgoznak értünk az entitások, becsüljük meg :)

3 szer

3 benned kibontakozó csoda.

3 kulcs.

Az első az egységed kulcsa.

A második a szabadságod kulcsa.

A harmadik az újjászületésed kulcsa.

Tartsatok velem ismét, fénytestvérek :)

MI VAGYUNK A FÉNY, MI VAGYUNK A MEGVILÁGOSODÁS, MI VAGYUNK AZ EGYSÉG.

 

Heti hármas egységünk:

  1. EGYSÉGBEN A MAG SZER - Mag Piramis Hetedik Szint /Mag Egység/ Kristálykoponya Aktiválás - az istenek vezetésével - 2018. október 17. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  2. A LEGVIDÁMABB BARAKK” Ezéletbeli gyökereink és a szocializmus kényszerkereteinek felszabadítása a bőségedben, a párkapsolatodban, a küldetésedben, a családi mintákban - a Fényhozó szertartása - 2018. október 18. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  3. AZ EMBERISÉG RENESZÁNSZA - Az Újjászülető Föld Szertartása - TERRA NOVA ÉS A VÍZÖNTŐ KORA ÖRÖKRE EGY - az istenek vezetésével - 2018. október 19. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr1414301617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása