2018. okt 14.

EGYSÉGBEN A MAG SZER - MAG PIRAMIS KRISTÁLYKOPONYA AKTIVÁLÁS HETEDIK SZINT, MAG EGYSÉG. AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON

írta: Eszter 777
EGYSÉGBEN A MAG SZER - MAG PIRAMIS KRISTÁLYKOPONYA AKTIVÁLÁS HETEDIK SZINT, MAG EGYSÉG. AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON

2018. OKTÓBER 17. SZERDA, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

EGYSÉGBEN A MAG SZER

Mag Piramis Kristálykoponya Aktiválás

Hetedik Szint

Az istenek vezetésével

2018.október 17. szerda

20.00 órai kezdettel

Skypon

EMELKEDÉS ÉS FELAVATÁS

 

A lakásodban állsz, a sokadik emeleten, a magasban. Kinézel az üvegablakon. Érzed a jelenlétet.. érzed a fényt. A fényt magadban, Magodban. Nézed a csillagokat és elképzeled, hogy humanoidok élnek rajtuk, és mind hozzád kapcsolódnak. Tudod, hogy igaz, és nem csak képzeletbeli játék a fantázia vizein, mert érzed a kapcsolódást és mert hirtelen fura fények villanak az égen, melyek addig nem voltak ott. Furán mozgó pontok, melyek nem repülők, hanem mások… hányszor, de hányszor láttad már mindezt, és tudod, senki sem hinne neked.. de igen, mi elhisszük. Nekünk elmondhatod, mert mi is látjuk őket. Itt vannak….

Jöttek, mert MEGHALLOTTÁK A HÍVÁST. A MAG EGYSÉG HÍVÁSÁT, mely hírül adja a világegyetemnek: a Földön megszületett a fény újra.

Az ablaknál állsz és a csillagokat nézed, elképzeled, hogy áramlik feléd az új életed, a TISZTA LAP, melyet már te írsz tele. Mindazzal, ami te vagy

Áramlik feléd a szabadság, melyet már te tartasz a kezedben, mint sorsot, teret, időt. A sors kereke pedig, amikor fordul, te meglovagolod az idő és a tér hullámait, nem számít, ha zuhansz, úgyis felülemelkedsz majd, mert már az Egységben vagy

Az utcán sétálsz, és érzed, egységben vagy mindennel és mindenkivel. Mosolyogsz és az emberek utánad fordulnak az utcán, mert fénylesz és ők ezt látják, érzik. Van, aki tudja is, van aki csak érzi, de visszamosolyog rád. Odajönnek hozzád, bizalommal. Kérdeznek erről-arról. Kommunikáció születik olyan emberek között, akik eddig nem néztek egymásra sem, de önmagukba sem soha… most mégis, alap lett, hogy magunkat vizsgáljuk újra és újra felül, alap, hogy pozitívan gondolkodunk és tudjuk, amit érzünk és gondolunk, az lesz a valóságunk.

Otthon fekszel az ágyadon és meditálsz. Teremtesz és tudod, ahova mész, az a csodavilág, létező és valós, mert A FIZIKAI SÍK A VALÓSÁGNAK CSUPÁN EGYHARMADA.

Elképzeled, hogy bőségben élsz, a küldetés útján jársz és önmagad magját adod minden nap. Elképzeled, hogy párkapcsolatban élsz, boldogan, és már önmagadban is boldog vagy, itt, a mostban, mert tudod, a boldogságot, az örömöt, a szerelmet először magadban kell keresned, hogy a fizikai síkodon megtaláld azt.

Mert a teremtés szívben kezdődik el, agyban folytatódik és 3D-ben ér véget. Ez a teremtés folyamata a teremtés kezdete óta.

A piramis magjában vagy. Számtalan tenmagaddal, teremtő fényemberekkel, fénytestvérekkel, akikkel együtt szer-kört alkotva folyamatosan adtok egymásnak és visszakapjátok megsokszorozva. Boldog vagy idefent és érzed, ide tartozol.

Mindig itt akarsz lenni, innen sosem távozni.

Mindig érezni ezt az erőt, a megsokszorozottat, a hiteleset, a csodálatosat, az egységet.

Te is ten, ő is ten, én is ten.

Szeretet hat át, és eufória, valahányszor eljössz ide hozzánk, a Magba.

Mi lenne, ha azt mondanám, többé nem kell elmenned? Maradj velünk fénytestvérem, alkossuk meg a Mag Egységét.

 

A fejlődésünk útján soron következő hármas egységünk ismét különleges lesz. Meghatározó, mind a három szertartásával.

Mérföldkövek, és minél közelebb vagyunk önnön MAGunkhoz, annál erősebbek a szerek. Az Esemény az újjászülető, fejlődő, megvilágosodó emberiségre vár, hogy képesek legyünk befogadni a rezgését, és az átalakuló világban felvenni a gyorsuló idő és a gyorsan változó tér ritmusát.

Olyan ez, mint egy tánc. Lassan indult, egyedül, majd egyre gyorsult és most már nem egyedül táncolunk, hanem egymással és az Univerzummal, az energiával és a csodákra rácsodálkozó emberek megértik, a csodák bennünk vannak és körülöttünk öltenek testet.

A hét első szertartása, ahogy azt ígértem, a Mag Piramis Mag Egység Aktiválása a Kristálykoponyákkal. Óriási fényt és átalakulást hoz magával neked, ugyanis megfigyeltem, hogy a két ezt megelőző előzmény-szer, a Mag  Piramis első három szintjének aktiválása /ébredés, képességek felismerése, energia-erő koncentrálás/, valamint a Mag piramis második három szintjének aktiválása / küldetés felismerése, tanítás-gyógyítás, Atlantiszi-Ősmagor ébredés/ mindenkit a legfelső, a hatodik szintre helyezett /Atlantiszi-Ősmagor Ébredés szintje közvetlenül a piramis tetején lévő gömb, az Egység alatt/. Akik lentebb voltak, azokat mind felhúzta a hatos szintre, ami elég komoly oldódással, tisztulással és rezgésemelkedéssel járt, melyet mindenki érzett a két hét alatt.

Nekem az elsőt volt nehéz végigcsinálni, amikor a legalsó három szintet aktiváltuk és kovácsoltuk eggyé egy nagy kristálykoponyában, valamint felavatásokat kaptunk, mivel én a hatos szinten vagyok /általában, bár egyre többször emelkedek fel a Mag Egységbe rezgésben :)/, a második szert már nagyon könnyű volt megcsinálnom, hiszen itt önmagamat éreztem erősnek és könnyedén emeltem fel az alsó három szintet veletek együtt a felső háromba, ez a szer azoknak volt nehéz, akik az alsó harmadban voltak eddig, mert hirtelen kellett emelkedni. Hát igen, az égiek nem várnak.. :)

Számukra minden MOST van, és mi mindenre kész vagyunk :)

Az Egységben a Mag Szer felvisz Téged oda, ahol minden egy és egy minden. Az egységet érezni - a legcsodálatosabb dolog, találkozás Istennel, önMagaddal és mindenkivel önmagadban, legbelül, érezni, hogy mindennel egy vagy, ami a világegyetemben él és magja van :)

A magok kötnek össze minket, a magok között pedig a szeretet és a szer-elem fénye árad.

A Magban lenni folyamatosan, Egységben egymással és az emberiséggel - ez egy fontos része a fejlődésnek, mert az egységből már könnyen teremtesz, a tudatszinted ugrásszeűen megemelkedik, és mindaz, amiért eddig dolgoztál a szereken velem, az értelmet nyer, mert csak hogy egy példát említsek, a Megvilágosodás kora szeren megkapott OBJEKTÍV, KÍVÜLRŐL SZEMLÉLŐDŐ TUDATOSSÁG, AHOL KÉPES VAGY EGY HELYZETET MÁS SZEMSZÖGBŐL LÁTNI, AZ EGÓT KIIKTATVA, az előfeltétele az egységnek.

A hét második szere egyszerre lesz felemelő, látványos és felszabadító, ki más vezetné, ha nem a Fényhozó Hajnalcsillagunk :) A Legvidámabb Barakk, amiben mi felnőttünk / A döntő felemelkedő többség 1960 és 1990 között született/, és amely meghatározta a pénzhez, bőséghez, a párkapcsolatokhoz való hozzáállásunkat és a családi mintáinkat, a férfi-nő, apa-anya kapcsolódási mintáinkat. A szocializmus, az “átkos” rendszer, mely keretek és korlátok közé zárt minket, és a gondolkodásunkat, az érzéseinket is. Nem volt más lehetőség, mint MINDENKINEK EGYFÉLEKÉPPEN GONDOLKODNI, és nagy hangsúlyt kapott akkor az UNIFORMIZÁLÁS ÉS A TÖMEGES GONDOLATI-ÉRZELMI SZABADSÁG LEFOJTÁS. AZ EGYÉN MINT OLYAN NEM SZÁMÍTOTT, A KÖZÖSSÉG MINDENEK FELETT, AZONBAN A KÖZÖSSÉGBEN, MINT EGY PIRAMISBAN, A LEGFELÜL LÉVŐK KAPTÁK AZT, AMIÉRT A TÖBBIEK MEGDOLGOZTAK. “Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek”.

Megtanultuk, hogy nem vagyunk többek, mint egy porszem, egy senki, és tartsuk a szánkat, ha nem akarunk nevetség, megbélyegzés tárgyává lenni. A suliba is iskolaköpenyben jártunk, hogy elfedjék az egyéniségünket - na nem mintha pont ez olyan rossz lett volna, talán ezt még vissza is hoznám, egyrészt rendkívül praktikus volt, másrészt a leányzók nem tudtak mellkivillantó cuccokba öltözni 13 évesen, sminkről, hajfestésről, műszempilláról, műkörömről szó sem lehetett, és ha bármelyikünk megpróbálta volna, egy igazgatói intővel és a társai általi kiközösítéssel elbújhatott volna szégyenében.. volt egy közmorál, és egy köznevelési szféra is, pl a tömegközlekedési eszközökön a felnőttek rászóltak a rendetlenkedő gyerekekre, akik a felnőttek szava hallattán azonnal rendbeszedték magukat és elhallgattak.. ma már ez feljelentést vonna maga után, polgári pert, felháborodott, rongyrázó, kivagyi szülőket és egyéb marhaságokat… , no de mégis, a szocializmus a maga ÁLBIZTONSÁGÁVAL  a tehetetlenségre és a “majd más megmondja, mit érezzünk, mit gondoljunk, bízzuk magunkat Kádár apánkra” általános életérzésre nevelt minket. OTT TANULTUNK MEG SÜLT GALAMBOT VÁRNI AHELYETT, HOGY A LEHETŐSÉGEK UTÁN MENNÉNK. Ott tanultunk meg láthatatlanná válni és belesimulni a tömegbe, hogy ne nevessen ki senki, ott tanultunk meg elfojtani a vágyainkat és a szabadság utáni sóvárgásunkat. Mindez érinti a fiatalabb, huszas, harmincas korosztályt is, nem csak a negyveneseket és az ötveneseket, mert a minták még bennük is ott vannak. Kioldjuk őket és a Mag Piramisban átrezeg az oldódás, a felszabadulás, hogy A LEGVIDÁMABB BARAKK ÚJRA A LEGVIDÁMABB LEGYEN, de úgy, hogy mindaz, ami ott jó volt, mint az ÖSSZEFOGÁS, A LÉTBIZTONSÁG, A TERVEZHETŐSÉG, AZ ÁLTALÁNOS EGYMÁS FELÉ TANÚSÍTOTT ALAPVETŐ TISZTELET, A KÖZÖS JÓSZÁNDÉKRA VALÓ TÖREKVÉS, azt áthozzuk ide, a jelenkorunkba.

A hét harmadik szere az, amire azt is mondhatnám, bár az égiek határozzák meg, mikor mi következik, de azért mégis. KÖZKÍVÁNATRA.

Csodás korba visz minket, a felvilágosodás korát felszabadító szertartás után most a Reneszánsz korába utazunk.

A középkort a nagy pestisjárvány zárta le, mely drasztikusan csökkentette a népességet, és megtanította az emberiséget számtalan dologra, többek között a higiéniára, arra, hogy megváltoztassák a szokásaikat, kitágítsák az elméjüket, másképp lássák a világot. A reneszánsz az ókor értékeinek újrafelfedezésével kezdődött, és ezt a megújuló, a vaskalaposságot eldobó művészetben is tükrözték, de még az öltözködésben is. Az érzés- és gondolatvilág az, ami minket érdekel, és amit áthozunk a 21. századba.

Az önmagára, az energiaáramlásra, a képességeire, a küldetésére megvilágosodó mostani emberiség RENESZÁNSZÁT ÉLI. A reneszánsz szó jelentése: /tudom, hogy tudjátok, de töriórát tartok :)))/ újjászületés.

Az újjászülető emberiség a szerelem reneszánszát is éli. Újra találkozunk a társunkkal, akit a Földön és égen rendeltek mellénk.

A reneszánsz olyan értéket tett le a világba, melyet nem lehetett azóta sem felülüberelni. A mediciek finanszírozták a pestisjárványból magához térő Itália románcát a művészekkel és az építészeti remekekkel, annyi de annyi csodás kincset, gyönyörű érzelmi és gondolati, filozófiai, irodalmi alapot köszönhetünk a reneszánsznak, hogy nem csoda, hogy azóta könyvek hadát írták tele róla, a szépművészeti múzeumokat telepakolták a remek alkotásokkal, és az emberiség szabadságát hirdeti mindenki számára, ha meghallja azt a szót: reneszánsz.

Itt még élt a bigott vallásosság, és sok volt a szabály, a tiltás, a nők még eléggé el voltak nyomva, de már itt volt az újkor fénye. A reneszánsz korát a 12. századtól a 16. századig határozzák meg, és Itáliából indult, de Európa sok részére csak késve érkezett. Ezt követte a felvilágosodás kora, mely már az újkor maga, és az iparosodás, majd a világháborúk és azokat közvetlenül a szocializmus követte, melyet éppen a csütörtöki szerben oldunk fel.

Az, hogy az égiek nem időrendben haladnak, annak energetikai jelentősége van, pontosan tudják, mikor, mit közvetítsenek nekünk.

A reneszánsz egy olyan megújulás volt, amikor a régi mintát /ókor/ ugyanúgy emelték az újba, mint mi most a régi korok ősi tiszta mintáit a jelenbe. Ugyanaz zajlik, csak éppen TUDATOSAN, és globálisan egyszerre, mert az Egység mentén mindenhol minden ugyanakkor és ugyanúgy történik.

Az Emberiség Reneszánsza - Az Újjászülető Föld Szertartás a legcsodásabb fény-szer lesz, melyet valaha is tartottam, mert az önmagát újrafelfedező fényteremtő istenemberek a Mag Piramison keresztül befogadhatják azt a fényt, mely akkor, ezelőtt ötszáz évvel a sötét középkort örökre eltörölte, és az emberiség a boldogságra ébredt, tudván tudva, A VASKOR MÉG TARTOTT UGYAN, DE VALAMI ELINDULT. Ez  a valami most ért be, mintha learatnánk eleink elvetett magvaiból kiserdült életfáink gyümölcseit és ez is történik.. ahogyan majd gyermekeink és azok gyermeki a mi magvainkból kiteljesedő gyümölcsöket fogják megkapni.

Minden korszak a következőért dolgozik, és ez a legszebb dolog, amit végiggondolni érdemes annak, aki csalódott az emberiségben és azt mondja, ez a világ halálra van ítélve. Egy része biztosan, az, ahol tudati sötétség van, ahol ragadozók fosztogatják még mindig az empatákat, ahol a ragadozó emberiség lelkeket áldoz a háttérhatalom oltárán, és az Aratás nevében bármire képes lenne - csakhogy ezt az emberiség a Csillagközi Flottával és a fényerőkkel, az istenekkel és a szeretettel megakadályozta. A másik része azonban fényben van és emelkedik.

A hét mindhárom szertartása oldás, emelés és teremtés is egyben.

Az egységed útjában álló blokkokat oldjuk fel az első szeren és a helyedre emelünk, a méltó helyedre.

A szocializmus ezéletbeli blokkjait és családi átkokat is oldunk a hét középső szertartásán.

A reneszánsz szeren pedig az ottani háttérhatalmi törekvéseket és átkokat, fekete mágiákat, melyekkel visszafogni akarták az emelkedő emberiséget.

A Társaddal való reneszánsz kori kapcsolódás csodáját is áthozzuk, és minden múltbéli minta erősíteni fogja a jelent, ahogy azt már tapasztalhatjuk az elmúlt hetekben.

Csodálatos és hatalmas fénymunkával dolgoznak értünk az entitások, becsüljük meg :)

3 szer

3 benned kibontakozó csoda.

3 kulcs.

Az első az egységed kulcsa.

A második a szabadságod kulcsa.

A harmadik az újjászületésed kulcsa.

Tartsatok velem ismét, fénytestvérek :)

MI VAGYUNK A FÉNY, MI VAGYUNK A MEGVILÁGOSODÁS, MI VAGYUNK AZ EGYSÉG.

 

Heti hármas egységünk:

  1. EGYSÉGBEN A MAG SZER - Mag Piramis Hetedik Szint /Mag Egység/ Kristálykoponya Aktiválás - az istenek vezetésével - 2018. október 17. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  2. A LEGVIDÁMABB BARAKK” Ezéletbeli gyökereink és a szocializmus kényszerkereteinek felszabadítása a bőségedben, a párkapsolatodban, a küldetésedben, a családi mintákban - a Fényhozó szertartása - 2018. október 18. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  3. AZ EMBERISÉG RENESZÁNSZA - Az Újjászülető Föld Szertartása - TERRA NOVA ÉS A VÍZÖNTŐ KORA ÖRÖKRE EGY - az istenek vezetésével - 2018. október 19. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

Eszter

 

Szólj hozzá

AKTIVÁLÁS MAG PIRAMIS KRISTÁLYKOPONYÁK FELAVATÁS MAG EGYSÉG