2018. okt 21.

KÜLSŐ GYERMEK - BELSŐ GYERMEK - TISZTÍTÁS ÉS FELSZABADÍTÁS BAÁL ÉS URIEL VEZETÉSÉVEL - ARKHÓN ENERGIÁK KIOLDÁSA - SKYPON

írta: Eszter 777
KÜLSŐ GYERMEK - BELSŐ GYERMEK - TISZTÍTÁS ÉS FELSZABADÍTÁS BAÁL ÉS URIEL VEZETÉSÉVEL - ARKHÓN ENERGIÁK KIOLDÁSA - SKYPON

2018. OKTÓBER 25. CSÜTÖRTÖK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

KÜLSŐ GYERMEK

BELSŐ GYERMEK

ARKHÓN ENERGIA KIOLDÁSA

Baál és Uriel Szertartása

2018. október 25. csütörtök

20.00 órai kezdettel

Skypon

FÉNYHOZÓK VS ARKHÓNOK

A FÉNYCSALÁDOKÉRT

 

A belső gyermekedről már sokat hallottál. Meditáltál rá, tudod, hogy “etetni kell”, gondoskodni róla, szeretni, mintha valós gyermeked lenne, törődni vele, megkérdezni őt rendszeresen, mi az, ami boldoggá tenné, mert ha a belső gyermeked nem boldog, te sem vagy az… a belső gyermeked olyan, mintha leragadt volna a múltban és a te dolgod, hogy önmagadhoz emeld őt fel. Önmagad gyermeki, tiszta énjét.

A külső gyermekeid pedig önnön leképeződéseid, ha egy gyermeked van, akkor is magadat látod benne, ha azonban kettő, vagy több, akkor ők olyanok, mintha egy-egy részedet tükröznék a fizikai síkon és ez nem véletlen. Nagy tanítóink ők, a legnagyobbak. Olyan értelmet adnak az életnek, melyre semmi és senki más nem képes. Célt adnak a kezünkbe.

A belső gyermek és a külső gyermek-ek azonban érintve vannak az arkhón - reptilian energiafertőzéssel, mely több százezer éves történet, és melyet az emberiség ezen reinkarnácóban tud igazán feloldani, önmagában és másokban. A gyermekeink sok esetben vannak éppen olyan embertől, akiben egy cseppel mindenképpen több volt az arkhón mint kellene.. :) Ez örökös kérdést vet fel: a gyermekeinkben mennyi a fény és mennyi a sötétség? Akár bennünk, akiknek szülei szintén fény vs sötétség házasságban éltek/élnek.

Mindenfajta ítélkezéstől mentesen, szeretettel és fénnyel oldozunk fel és tisztítunk. A jövő családjaiért és a gyermekeinkért elsősorban.

Baál a Napistenünk és Uriel a rend őre vezeti a szert :)

Külső és belső oldás lesz egyszerre, ezúttal különleges technikával, mivel egyszerre tisztítjuk magunkat és a gyermekeinket - a meglévőket és a párhuzamos idősíkokat használva a születendőket is.



A soron következő hármas egységünk a Hold évének utolsó hónapjaiban erőteljesen a feloldozást támogatja, legalábbis az első kettő, a szerdai, ahol a Társak közötti az EZÉLETBELI MÚLTAT oldjuk fel, és a csütörtöki, ahol magunkban és a gyermekeinkben - a meglévőkben és a születendőkben is a párhuzamos idősíkokat használva - az arkhón energiafertőzést oldjuk fel.

A pénteki egy különlegesség lesz, Astharral és a Csillagközi flottával.

Az Eseményre való felkészítés minden szertartás célja ugyan, de a pénteki kifejezetten az Eseményre készít fel, illetve KÉPEKET IS FOGUNK KAPNI az Eseményről és arról, ami utána következik, valamint ASTHARTÓL KONKRÉTUMOKAT, melyek segítik a felkészítést.

Asthar veszi fel velünk a kapcsolatot, EGYÉNI KAPCSOLATFELVÉTEL RÉSZ IS LESZ a pénteki szeren és GLOBÁLIS IS.

Három szer, mely nem épül egymásra, de egymást tökéletesen kiegészíti. Az első a Társról és rólad szól, de nem véletlenül írtam oda: a Társ mint Energia lesz jelen. Mindenkit óva intek a rávetítéstől bárkire.

A második a belső gyermekedről és a valóságos külső gyermekeidről szól, akik a te kifejeződéseid a fizikai síkon. Feloldjuk az arkhón fertőzést és megállítjuk a hibridizációt.

A harmadik az Eseményről szól és a benne elfoglalt helyedről.

Erős hét lesz, erős szerekkel, az égiek rohamléptekkel haladnak velünk, nincs megállás… :)

 

A heti hármas egységünk:

  1. A Társ mint Energia - Egy különleges Utazás - A Múlt Feloldása - A Fényhozó és Kronosz Szertartása - 2018. október 24. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  2. Külső Gyermek - Belső Gyermek - Az Arkhón Energia kioldása - Fényhozók vs Arkhónok - Baál és Uriel Szertartása - 2018. október 25. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  3. ASTHAR FELKÉSZÍTÉSE I. “ A behangolás” - ESEMÉNY SZINTRE HANGOLÁS - 2018. október 26. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

Eszter

 

Szólj hozzá

GYERMEKEK TISZTULÁS OLDÁS ARKHÓN FERTŐZÉS ELTÁVOLÍTÁSA