2018. nov 04.

MAG PIRAMIS A FIZIKAI SÍKON - ALAPKŐLETÉTEL - EGYLÉLEK KRITIKUS TÖMEG - FÉNYTEREMTŐ ESZKÖZÖK ÁTVÉTELE A MAG PIRAMISHOZ ÉS FELAVATÁS - ASTHAR ÉS A FÉNYFLOTTA VEZETÉSÉVEL SKYPON

írta: Eszter 777
MAG PIRAMIS A FIZIKAI SÍKON - ALAPKŐLETÉTEL - EGYLÉLEK KRITIKUS TÖMEG - FÉNYTEREMTŐ ESZKÖZÖK ÁTVÉTELE A MAG PIRAMISHOZ ÉS FELAVATÁS - ASTHAR ÉS A FÉNYFLOTTA VEZETÉSÉVEL SKYPON

2018. NOVEMBER 9. PÉNTEK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

MAG PIRAMIS A FIZIKAI SÍKON

ALAPKŐLETÉTEL

EGYLÉLEK - KRITIKUS TÖMEG

FÉNYTEREMTŐ ESZKÖZÖK ÁTVÉTELE A MAG PIRAMISHOZ

FELAVATÁS

A Mag Piramis mint küldetés

2018. november 9. péntek

20.00 órai kezdettel

Skypon

ASTHAR ÉS A FÉNYFLOTTA VEZETÉSÉVEL



Ez a szertartás, amit nagyon vártatok már :)

Régóta beszélgetünk róla a kis csapatunkkal, hogy elindulunk végre, de éreztük, még várnunk kell. Most már elindulhatunk, és ha már elindulunk, minden meg is fog hozzá érkezni, amire szükség van, valamint most az Univerzum megtámogatja számunkra, hogy az Egylélek Kritikus Tömeg a Mag Piramis magjában, az egységben, a piramis tetején lévő gömbben kellő számmal legyen JELEN.

Légy Te is Jelen :)

Megkaptuk az engedélyt odafentről hozzá, és én tudom, hogy a 2015. március 3-án általam meglátott hét szintes asztrális-mentális piramis, tetején a gömbbel, melyből Mihály utasításai alapján egy TELJESEN MÁTRIXON KÍVÜLI “vállalkozás” lesz, már készen áll ránk és mi is rá.

Azóta, hogy ezt megláttam, annyi minden történt…

Mostanra összeállt bennem minden hozzá, és bennetek is.

A küldetésetek immáron fizikai valóság, vegyétek át az ehhez szükséges támogatást és segítséget a pénteki szerünkön.

Letesszük a Mag Piramis Fizikai Alapjait, JEGYZETFÜZETTEL, TOLLAL KÉSZÜLJETEK, PONTOS UTASÍTÁSOKAT FOGTOK KAPNI.

Áldás kísérjen titeket :)

Hálás vagyok nektek :)

 

A következő hármas egységünk a rendrakás jegyében zajlik, vegyétek nyugodtan őszi nagytakarításnak :)

A pénteki pedig egy egyedülálló elindulás végre abban a témában, amit már annyira vártok, amiről már olyan sokat beszéltünk: A MAG PIRAMIS A FIZIKAI SÍKON - Alapkőletétel. A Mag Piramis, mint küldetésed.

Megkaptuk az engedélyt az elinduláshoz a fizikai síkon is :)

A hármas egységünk most minden ízében a FIZIKAI SÍKRÓL ÉS A VALÓSÁGRÓL FOG SZÓLNI - kendőzetlenül, közösen, igazan, leplezetlenül és kikerülhetetlenül. Mint amikor kijutottál egy sötét folyosóról, szürke lepleket lebbentve fel, és a fényben állva jössz rá: minden úgy van, ahogy remélted, ahogy mindig is tudtad, ahogy érezted és ahogy láttad előre.

Nagyon erős fizikai fényteremtő szerek lesznek, változatos, látványos eszköztárral.

A Közös Nevező csodálatos egylélek szertartás, ahol a közös nevezőtök, melyről csak ti tudjátok mi az, a felszínre jön.

Az egész sokkal egyszerűbb, igazabb, mint gondolnátok :)

A Férfi és Női mátrixot oldjuk fel, újabb elválasztó akadályokat az egylélek párok között odafenn, hogy idelenn ez meg tudjon testesülni egy jó párkapcsolatban. A férfi és női közös nevező a sallangoktól mentes, egyszerű, igaz szeretet mentén tud megmutatkozni két ember között.

A hét középső szere a Kendőzetlen Igazság, amely egy GLOBÁLIS FÉNYTEREMTŐ SZERTARTÁS LESZ, és IGAZSÁGOT ÉS RENDET TESZÜNK. Tovább segítjük a mátrix omlását, felbomlását, és letépjük az álarcot a világ csúcsragadozóiról, a NAGY TITKOKRÓL, tovább segítjük az emberiség öntudatra ébredését.

A hét harmadik szere pedig behelyez téged fizikailag a Mag Piramisba. PONTOSAN ÉS KONKRÉTAN ODA, AMIT VÁLLALTÁL ODAFENN, amikor ezt tökéletes felemelkedési tervet megalkottuk. Alapkőletétel. Nagy jelentőségű szertartás lesz, amely felavat téged a helyedre emelve a Mag Piramisban, és hamarosan elkezdhetjük fizikailag is, együtt :)

3 szertartás, mely nem hagy a komfortzónádban.

3 szertartás, mely rendet rak benned és a mátrixon kívüli fizikai valóságodba helyez.

3 szertartás, mely lehozza neked a csillagokat :)

3 áldás, melyre felkészültetek.

Tartsatok velem fénytestvérek :)



Heti hármas egységünk:

  1. Közös Nevező - Találkozunk a mátrixon kívül - Egylélek Szer - Az istenek vezetésével - 2018. november 7. szerda, 20.00 órai kezdettel skypon

  2. Kendőzetlen Igazság - Társad-alom - Porba hulló álarcok a világ színpadán a fénymunkások kezében - Az emberiség válasza a mátrixra - A Fényhozó és Mihály Szertartása - 2018. november 8. csütörtök, 20.00 órai kezdettel skypon

  3. Mag Piramis a fizikai síkon - Alapkőletétel - EGYLÉLEK KRITIKUS TÖMEG - FÉNYTEREMTŐ ESZKÖZÖK ÁTVÉTELE A MAG PIRAMISHOZ - FELAVATÁS - A Mag Piramis mint küldetés - Asthar és a Fényflotta vezetésével - 2018. november 9. péntek, 20.00 órai kezdettel skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter




Szólj hozzá

ESEMÉNY CSILLAGKÖZI FLOTTA KÜLDETÉS ASTHAR MAG PIRAMIS FIZIKAI SÍK FELEMELKEDÉS TERVE