2018. nov 10.

MAG MÁGIA FELAVATÁS - KÉPESSÉGEK FELAVATÁSA - GYAKORLATI RÉSZ - GÁBRIEL ÉS A FÉNYHOZÓ SZERTARTÁSA SKYPON

írta: Eszter 777
MAG MÁGIA FELAVATÁS - KÉPESSÉGEK FELAVATÁSA - GYAKORLATI RÉSZ - GÁBRIEL ÉS A FÉNYHOZÓ SZERTARTÁSA SKYPON

2018. NOVEMBER 14. SZERDA, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Mag Mágia  Felavatás

GYÓGYÍTÁS-TANÍTÁS- FELOLDOZÁS - TEREMTÉS Képességek Felavatása

A képességek gyakorlati kipróbálása

ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK

Gábriel és a Fényhozó Szertartása

GYAKORLATI RÉSZ

2018. november 14. szerda

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

A mágia maga az élet. Az élet maga a mágia. Minden mágia energia. Minden energia mágia. Minden interakció élet és élet között, minden között, ami élő és aminek magja van, az MAGia. A mágia a közhiedelemmel ellentétben távolról sem valami negatív dolog, azonban az emberiség megtalálta a módját annak, hogy a mágia energiáját, mely mindenütt, kint és bent, lent és fent áramlik, rosszra használja, a sötét oldal bevonásával. No de ezen a szeren ennek nyoma sem lesz.

A Mag mágia egy olyan adomány a Mag Népének, melyet 2016. júliusában adott a kezembe Mihály és Jézus egy olyan mélymeditációmban, melyet egyedül végeztem. Úgy éreztem, az ágy alatt egy dimenziókapu nyílik meg, és levittek az ősmagyar korba, a kezembe adtak egy arany gömböt és közölték: ez itt a mag mágia, vidd fel a fizikai síkra, és add át az emberiségnek. Védelmezésre, tanításra, gyógyításra, oldásra, feloldozásra, felszabadításra, entitások leoldására, emelésre, teremtésre.

A Mag mágiát egyéni képzés formájában azóta folyamatosan tartom, de volt példa csoportos képzésre is. A képességeidet hozza fel, bontakoztatja ki és többszörös felavatás formájában képessé tesz másik tanítására, gyógyítására, oldására, emelésére és a teremtést is begyakoroltatja veletek.

Mindezt most Gábriel és a Fényhozó egy gyönyörű felavató szertartás keretében elhozza nektek, hogy a képességek és a valóság közötti blokkjaitak is tovább oldozgatva, a gyakorlatban próbálhassátok ki a képességeiteket.

A Mag mágiával már azóta gyógyítottak rákot, égési sérüléseket, kisebb és nagyobb lelki, mentális és fizikai bajokat is. Sokan használják mások oldásánál, és teremtésnél is. Az alapja a Mag Piramis.

Egy csoda, mely a Mag Piramis részeként a Felemelkedési Tervben benne van. Az Esemény fizikai síkra hozásában, melyet senki nem várhat ölbe tett kézzel, hanem nekünk is tenni kell és teszünk is. Minden nap, és minden szertartáson is.

Jól haladunk.

Az emberiség a Fényteremtő Korszakba lépett, ami azt jelenti, hogy már a fényből van több, mint a sötétségből, és az emberiség rabszolgásítása, a mátrix megszűnőben van, a katolikus egyház nárcisztikus hamis istennel megtámogatott rémuralmával együtt, mindez azonban csak a jéghegy csúcsa. A kis csapatommal mi is komoly fénymunkát folytatunk és oldozzuk fel az emberiséget kitartóan az arkhón módosítások alól, a reptilianokat, akik az arkhónok alatti kiszolgáló egységeket képezik a sötét rendszerükben, már hatástalanítottuk. Ha végeztünk az arkhónokkal, jönnek a dragonok :)

Nem állunk le, az ÉLET az Ötödik dimenziós Földön, mely éppen átmenetben van a Terra Novára, amit mások Tükörföldnek is hívnak, nem áll meg :)

 

3 szer, mely az Eseményt hozza le a fizikai síkra.

3 szer, mely támogatja a képességeidet, a küldetésedet, a családodat és a párkapcsolatodat, mely a mátrixon kívül zajlik, lehozza a fizikai síkra, az Egységélményt átélve, teremtve az egylélek energiával.

3 szer, mellyel túlhaladjuk korunkat, és az Esemény mi vagyunk.

3 szer, mely magas fokú tudatossági szintre emel, és tudatosítja benned: azért jöttél, hogy az emberiségnek elhozd az Eseményt, a fényt. Ezért hívnak minket Fényhozó Mag Népének.

3 szer, mely megmutatja, mire vagy képes. Mindegyik fizikai síkú teremtés, felavatás és a pénteki egy globális fénymunka is a felemelkedő emberiségért.

3 szer, melyben tehetsz másokért és MAGadért, melyben adhatsz, mert…

NEM ADHATSZ MÁST, CSAK MI LÉNYEGED.

Tartsatok velem fénytestvérek :)

Ezúttal szeretném átadni a kis csapatomnak, mely már majdnem 30 állandó főt számlál a szereken, ASTHAR ÉS A FÉNYFLOTTA, VALAMINT AZ ISTENEK KÖSZÖNETÉT azért az áldozatos és kitartó fénymunkáért, melyet az emberiségért tesznek, mellyel lehozzuk a fizikai síkra az Eseményt.

MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS.

MI VAGYUNK AZ ESEMÉNY.

Köszönet, áldás, hála.

 

Heti hármas egységünk:

  1. Mag Mágia Felavatás GYÓGYÍTÁS-TANÍTÁS-FELOLDOZÁS-TEREMTÉS KÉPESSÉGEK FELAVATÁSA - Gyakorlati Rész - Esemény, fizikai sík - Gábriel és a Fényhozó Szertartása - 2018. november 14. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  2. Fénycsaládok Felavatása - MAG PIRAMIS A FIZIKAI SÍKON - Szertartás az istenek vezetésével - 2018. november 15. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  3. EGYSÉGÉLMÉNY - Az Esemény mi vagyunk - Egylélek Energetika az Új Földért - A TERRA NOVA ÉS A FÖLD KÖZÖTTI ÁTMENET SEGÍTÉSE - ESEMÉNY, FZIKAI SÍK - Globális Fénymunkás Szertartás - Asthar és a Csillagközi Flotta vezetésével - 2018. november 16. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter

 

Szólj hozzá

Esemény Gábriel mag mágia Fényhozó Felavatás képességek felavatása