SZEXUÁLIS FELSZABADÍTÁS - ŐNMAGOD MAGJA ÉS KELYHE EGYSÉGBEN - JIN ÉS JANG A 3D-BEN - AZ EMBERISÉG REJTETT SZEXUALITÁSÁNAK FELSZABADÍTÁSA - BAÁL ÉS BALORA, JÉZUS ÉS MÁRIA MAGDOLNA VEZETÉSÉVEL, SKYPON
2018. november 18. írta: Eszter 777

SZEXUÁLIS FELSZABADÍTÁS - ŐNMAGOD MAGJA ÉS KELYHE EGYSÉGBEN - JIN ÉS JANG A 3D-BEN - AZ EMBERISÉG REJTETT SZEXUALITÁSÁNAK FELSZABADÍTÁSA - BAÁL ÉS BALORA, JÉZUS ÉS MÁRIA MAGDOLNA VEZETÉSÉVEL, SKYPON

2018. NOVEMBER 22. CSÜTÖRTÖK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Szexuális FELSZABADÍTÁS

ÖnMAGod Magja és Kelyhe Egységben

Jin a jangban a 3D-ben

ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK

Az ESEMÉNY MI VAGYUNK:

A szabadon ébredő emberiség

AZ EMBERISÉG REJTETT SZEXUALITÁSA

A szexualitásra tett külső módosítások, és a te belső blokkjaid oldása

Baál és Balora - Jézus és Mária Magdolna

/Égi apa, égi anya - Földi apa, földi anya/

vezetésével

11.22. a SZEKSZ NAPJA :)

Szerelem-Eredet-Küldetés-Szabadság =SZEKSZ=Jin-jang a 3D-ben

2018. november 22. csütörtök

20.00 órai kezdettel

Skypon

Egylélek-Feloldó-Felszabadító SzerA legrejtettebb, a legsikamlósabb, a legsokszínűbb, a legtitkoltabb, melyet álarcok mögé rejtenek, melyhez évezredekig a bűnt és a szégyent kapcsolták, mely TILTOTT GYÜMÖLCS volt, melyet az emberiség nem értett, és nem mert átélni, megélni, átadni.

Ami tele van tabukkal, amit csak egy ember tud benned felszabadítani igazán, mert jóllehet, sokan vagyunk sokfélék, csak egy kard illik a hüvelyébe…

Gondoltál már arra, hogy AZ EGYSÉGBE A SZEXAULITÁS IS BELETARTOZIK? Hogy ezen a gyönyörű bolygón a szexualitás mentén is kapcsolódik mindenki mindenkivel? Mielőtt még felháborodva felvonnád a szemöldököd, hogy úristen /JHWH!!/, mit akarok ezzel mondani, gondold át, érezd át még egyszer. A szexuális energiának RÉTEGEI VANNAK, éppúgy, mint az érzéseknek, melyekt a hét első szerében, az Elvárások Nélkül - Mátrixon kívüli hetedik dimenziós kapcsolatok felszabadítása szeren fogunk mélyebben is megnézni, illetve a SZEXUALITÁS NEM CSAK A TÖMÉNY SZEX, hanem TEREMTŐ ERŐ is egyben, globálisan áramló, csodálatosan erős, a legerősebb teremtő erő, és itt nem arra gondolok, hogy mindenkivel össze vagy kapcsolódva szexuális értelemben, hanem a szexualitás mint teremtő erő értelmében vagy ráhangolódva, ráizzva az egész világra, és ő rád… azaz A SZEXUALITÁS távolról sem csak szex, hanem egy olyan erő, melyet szándékosan nyomtak el a világban, módosítottak az arkhónok a DNS módosításával az emberiségben, hogy ne jöjjünk rá, hogy a SZEXUALITÁS AZ SZERETET, AZ SZER-ELEM, és NEM CSAK AZ ÉRINTÉSRŐL VAGY AZ ORGAZMUSRÓL SZÓL, hanem a szexuális jin-jang, férfi-nő, kundalini energia globális TEREMTŐ ÁRAMLÁSÁRÓL, és ezzel még keveset mondtam, mert ez a szer pontosan megmutatja neked, hogy mi az emberiség újabb nagy titka e témában.

Ledobatja veled a gátlásaidat, segít megérteni azt, hogy habár az Egylélek Párok az EGY-EGY, azaz egy férfi, egy nő /vannak azonban egynemű párosok is/, de mindenki más is kapcsolódik hozzátok a szexualitás NEM FIZIKAI, NEM GYÖNYÖR-ALAPÚ értelmében, hanem teremtő alapú értelmében, és az egész mint SZEKSZ /szerelem-eredet-küldetés-szabadság/ áramlik az Esemény négy lova által húzott diadalszekéren, mert FELSZABADÍTJUK AZ EMBERISÉG REJTETT SZEXUALITÁSÁT, MELY A TEREMTŐ EREJÉN ALAPSZIK.

Hát így.

Erős szertartás lesz, de nem tizennyolc karikás, hanem igazi felszabadító, feloldozó, amely önMAGod mélyebb megértését hordozza magában.

Bátrak és nem bátrak is jöhetnek :)

 

3 szer, hogy merj élni, nevetni, szabadnak lenni, szabadon szeretni, szabadon szárnyalni, és a magyarságodat szabadon, büszkén viselni. A következő hármas egységünk a Felszabadítás jegyében zajlik majd. Mind a három szertartás nagyon erős lesz, és más, mint a többi, mert AKTÍVAN KELL RAJTUK RÉSZT VENNETEK. Nem csak passzívan hallgatni engem, hanem ti is tenni fogtok közben. Jegyzetfüzetre, tollra és szakrális tárgyakra lesz szükség, ez utóbbi is mindenkinek van, egy angyalkaszobor, egy kő, egy kristály, egy kártya, inga, bármi megfelel, ugyanis a tárgyakat fel fogjuk avatni arra, hogy a szerek alatt lehozott energiákat stabilan tartsuk a fizikai síkon.

Érdekes hármasnak nézünk elébe, ráadásként még a dátumok sem akármilyenek. 11.21., 11.22…

Mindkét napra egy-egy egylélek felszabadító szert kértek tőlünk az istenek, mert a Hold évének utolsó másfél hónapjában a legrejtettebb blokkjainkat kell felszabadítanunk.

Mi lehetne a két legnagyobb mumus? Az elvárás és a szexualitás, melyek ugye gyakran még kéz a kézben is járnak, de alapvetően, külön-külön is mindig felbukkannak és kiesnek a szekrényből, mint egy csontváz, előkerülnek, amikor a legkevésbé számítasz rá, és amikor azt hiszed, már nincs elvárásod, ahogy Asthar mondta, de igen van.. :)

Az elvárások, mint ahogy minden pozitív és negatív érzelem, /érz-elem/, több rétegűek. Több rétege van a bizalomnak is, a haragnak is, a szerelemnek is, a gyűlöletnek is, az elvárásnak és az elfogadásnak is.

Ez a több réteg, mint a fekete, a szürke és a fehér ötven árnyalata, a tudatos szinttől egészen a tudattalan legmélyéig nyúlnak, az ezéletbeli általunk is ismert “hibáinktól” kezdődően az előző életből átjövő tudattalan félelmek által generált elvárásokig, minden szinten érvényesülnek, és ahogy fejlődünk, és a Női-Férfi Beavatás útján ledobjuk magunkról a tudatos szintet, eljutunk oda, amiről a hét első két szertartása szól: az elvárásokig és a szexuális blokkokig, mely utóbbiak szintúgy ezéletbeli és reinkarnációs szinteken, tudatosan és tudattalanul rejtőzködnek a tudattalanunkban.

Az Egylélek Párok között ez a két téma sorsdöntő: az elvárások elengedése minden tudatos és tudattalan szinten, és a szexuális falak elengedése.

A hét második szertartásában, a Szexuális Felszabadításban lesz szó az emberiség egy újabb nagy titkáról a szexualitást illetően, melyet a lehető legjobban elnyomtak, lévén A SZEXUALITÁS A LEGNAGYOBB TEREMTŐ ERŐVEL BÍR. Nem csak a titkot tudjuk meg, hanem egy ősi szexuális kollektív, az emberiség egészét érintő blokkot és MÓDOSÍTÁST is feloldunk, valamint az Egylélek párok közötti szexuális falakat leromboljuk.

A hét harmadik szertartása az Ősmagor Egységbehívás a nemzeti ÖN-TUDAT-unkat fogja felszabadítani, mert LÉGY BÜSZKE, HOGY MAGYAR VAGY, légy büszke arra, amit képviselsz, és ne akarj kimenekülni vállalt sorsod elől oda, ahol nem találsz megnyugvást, ne szidd a magyarságot, ne szidd a múltunkat, ne keseregj a történelmünkön, hanem TEGYÉL VALAMIT, ahogy mi is teszünk.

A Trianoni fájdalmat is kioldjuk a magyarságból, valamint TRIANON ÖSSZES KÖVETKEZMÉNYÉT, minden síkon és dimenzióban, továbbá az ősmagorságon lévő átkokat.

Tehát, a következő hármasunk  FELSZABADULÁSról fog szólni.

Szabadnak születtél, akkor legyél is az.

Tartsatok velem fénytestvérek, a szerelem-eredet-küldetés-szabadság útján.

 

Heti hármas egységünk:

  1. ELVÁRÁSOK NÉLKÜL - MÁTRIXON KÍVÜLI HETEDIK DIMENZIÓS PÁRKAPCSOLATOK FELSZABADÍTÁSA - A rejtett elvárások oldása - Egylélek Egységélmény Szer, az istenek vezetésével - 11.21. a Társak napja :) 2018. november 21. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK, AZ ESEMÉNY MI VAGYUNK, a szabadon ébredő emberiség

  2. SZEXUÁLIS FELSZABADÍTÁS - ÖnMAGod Magja és Kelyhe egységben - Jin-jang a 3D-ben - AZ EMBERISÉG REJTETT SZEXUALITÁSA - A szexualitásra tett külső módosítások és belső blokkok feloldása, az Egylélek párok közötti szexuális falak lerombolása - Baál, Balora, Jézus, Mária Magdolna vezetésével - 11.22. a SZEKSZ /Szerelem-Eredet-Küldetés-Szabadság, az Esemény négy lova/ napja :) 2018. november 22. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon, ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK, AZ ESEMÉNY MI VAGYUNK, a szabadon ébredő emberiség

  3. ŐSMAGOR EGYSÉGBEHÍVÁS SZER- NAGYMAGYORSZÁG VS TRIANON - A nemzeti öntudat és a ősmagorság - Ősmagország felszabadítása - A Magyarország körüli szakrális blokkok és a magyarság feletti átkok feloldása, az ősmagorság helyreállítása a Földön és a Terra Nován, Ashtar és a Csillagközi Flotta, Baál és a Fényhozó vezetésével, 11.23. a Magyaro napja :) 2018. november 23. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon, ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK, AZ ESEMÉNY MI VAGYUNK, a szabadon ébredő emberiségA szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr2214379704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása