2018. nov 25.

SÁRKÁNYOK ÉBRESZTÉSE - ŐSMAGOR FÉRFI ENERGIA EGYSÉGBEHÍVÁS - BAÁL VEZETÉSÉVEL - ÚJ ONLINE FELÜLETEN TARTJUK A SZERT

írta: Eszter 777
SÁRKÁNYOK ÉBRESZTÉSE - ŐSMAGOR FÉRFI ENERGIA EGYSÉGBEHÍVÁS - BAÁL VEZETÉSÉVEL - ÚJ ONLINE FELÜLETEN TARTJUK A SZERT

2018. NOVEMBER 28. SZERDA, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Sárkányok Ébresztése

ŐSMAGORORSZÁG FÉRFI ENERGIA EGYSÉGBEHÍVÁS

2018. november 28. szerda

20.00 órai kezdettel

ONLINE

ÚJ ONLINE KONFERENCIA FELÜLETEN TARTJUK A SZERT,

LINK A CSATLAKOZÁSHOZ ÉS

RÉSZLETES LEÍRÁS EMAILBEN

/eszter888fenyhozo999@gmail.com/

 

A Sárkányok Ébresztése visszaadja az erőt a férfiaknak, helyrehozza, kiegyenlíti az energiáikat, visszaemeli őket méltó helyükre a Földön, a mátrixban is, és a mátrixon kívül is. A Sárkány ereje minden férfiban ott van, csak nem tud róla, a védelmező, a hittel teli, a lovagias, az erős, a szilárd támasz, aki egyetlen mozdulatával hegyeket mozgat meg, akinek a kezében a SZÍNTISZTA FÉRFIENERGIA van, mely a fizikai sík teremtője. A férfiak figyelmét, erejét TERELIK, és ezt a terelést is megállítjuk, miközben visszaadjuk a férfiaknak, amit elvettek tőlük. Miközben ezt a szert hozom le, spontán a harminc fős csapatunkkal rendbe raktunk a férfiakban már most valamit, pedig még csak vasárnap van… komoly, sorsfordulatokkal teli napok következnek.

A szer az ősmagor sárkányaink erejével /négyen vannak, mint az Esemény négy lova, Szerelem, Eredet, Szabadság, Küldetés/, feloldja azt az átkot is, melyet a férfiakra tettek, hogy ELVESSZEN BELŐLÜK AZ EGYÜTTÉRZÉS, hogy ne tudjanak megmaradni a nő mellett, hogy önmaguk és társuk ellen cselekedjenek, és hogy az ész  mindig felülírja náluk a szívet, hogy a nőket használati tárgynak tekintsék, hogy az egójuk erősebb legyen az érzéseiknél és hogy a félelmük a szerelemnél…

Nem akármilyen szer lesz, MINDEN NŐNEK ÉS FÉRFINEK aki kapcsolódni akar az Esemény fizikai síkra hozásának most zajló erős folyamatában, és aki változtatni akar, annak itt a helye.

Baál vezeti a szert, de karján, mint mindig, kedvese, Balora is ott lesz.

A férfiak mágikus erejét is felébresztjük, a mágia ősi, tiszta, gyógyító, emelő, védelmező, teremtő formájában és mint jóságos anya, vonjuk őket keblünkhöz, mint szerető feleség, öleljük át őket, hogy megnyugodjanak és elengedjék páncéljukat.

GLOBÁLIS SZAKRÁLIS-SÁMÁNISZTIKUS SZERELEM SZER LESZ, nem név szerint oldjuk a Társatokat, bár jelen lesz.. hanem GLOBÁLISAN MINDEN FÉRFIT.

A nők szeretetével oldjuk őket fel, feloldozzuk a sok évezredes átok alól, mely az arkhónok műve.

 

 

3 nagy szertartás

3 nagy erő

Egy Férfi energia-kritikus tömeg az ősmagor Sárkányok erejével.

Egy Női energia-kritikus tömeg az ősmagor sámánasszonyok erejével, Balorát ébresztjük fel a FIZIKAI SÍKON BENNED.

Egy nagyon régóta esedékes atlantiszi karma oldás, ahol a hamis ikerláng - lélekrészeket távolítjuk el - ha még vannak, márpedig jól tudnak rejtőzni.

3 hatalmas erő a TE, a MI kezünkben

3 szerelem-szeretet fegyver jézusi energiákkal változtatván meg a világot, a fegyver éle a szeretet ereje.

3 szerelem-szer, mely megváltoztat Téged és előhozza Benned a magorságodat.

3 szakrális-sámánisztikus szer, mely olyan, mint egy tündérmesevilág, mégis nagyon VALÓSÁG.

OLYAN ERŐKET ÉBRESZT FEL BENNED, AMIKRŐL EDDIG NEM TUDTÁL, HOGY A TIÉD.

Eljött az ősmagorság, az ŐSMAGORORSZÁG ideje.

A MÁTRIXON KÍVÜL NINCSEN MÁS, CSAK SZERETET.

A MÁTRIXON KÍVÜL NINCSEN MÁS, CSAK EGYSÉG.

TALÁLKOZUNK A MÁTRIXON KÍVÜL.

 

Heti hármas egység:

  1. A SÁRKÁNYOK ÉBRESZTÉSE - ŐSMAGOR FÉRFI ENERGIA EGYSÉGBEHÍVÁS - A TŰZ EREJE A FÉRFI KEZÉBEN - 2018. november 28. szerda, 20.00 órai kezdettel, ONLINE, ezúttal új felületen tartjuk a szert, link és leírás emailben - eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

  1. BALORA ÉBRESZTÉSE - ŐSMAGOR NŐI ENERGIA EGYSÉGBEHÍVÁS - AZ ŐSMAGOR SÁMÁNASSZONYOK EREJE - 2018. november 29. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, ONLINE, ezúttal új felületen tartjuk a szert, link és leírás emailben - eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

  1. IKERLÁNG LÉLEKRÉSZEK OLDÁSA - EGYLÉLEK FIZIKAI SÍK BEAVATÁS - 2018. november 30. péntek, 20.00 órai kezdettel, ONLINE, ezúttal új felületen tartjuk a szert, link és leírás emailben - eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

 

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

Eszter

 

Szólj hozzá

FÉRFI SÁRKÁNY ŐSMAGORSÁG FÉRFIENERGIÁK ÉBRESZTÉS FELEMELÉS FELOLDOZÁS