AZ ANYA KIOLDÁSA - A FÉRFIAK FELEMELKEDÉSE - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL SKYPON
2018. december 02. írta: Eszter 777

AZ ANYA KIOLDÁSA - A FÉRFIAK FELEMELKEDÉSE - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL SKYPON

2018. DECEMBER 6. CSÜTÖRTÖK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Az Anya Kioldása

Az Anya - A Lány - A Nő - A Királynő

A háttérhatalmi jahve kód eltávolítása a Nőkből

Az Anya és a Férfi kapcsolata - A FÉRFIAK felemelkedése

GLOBÁLIS FÉNYMUNKA

Az istenek vezetésével

Szertartás

Skypon

2018. december 6. szerda

20.00 órai kezdettelA misztikus ANYA, akit magadban keresel, mint fogódzót, mert kívül nem találod, vagy ha igen, már nem akarod őt terhelni. Már eljött az a korszak az életedben, amikor neked kell az ő kezét fogni, nem neki a tiédet, és szeretnéd neki visszaadni, amit tőle kaptál, nem pedig elvenni. Azonban nőként kapni szeretnél, és ez állandó ellentmondást szül. Adni szeretnél a MAGodban rejlő ANYÁNAK is, de kapni szeretnél NŐKÉNT, hogy legyen miből adni…

A félelmetes ANYA, melyet férfiként elutasítasz és nem tűröd, hogy irányítson, úgy mint kiskorodban.. ha egy nőben megtalálod az ANYÁT, ragaszkodni kezdesz hozzá, a végletekig, de amint egy picit is valóban emlékeztet arra az anyára, akit te ismersz, máris menekülőre fogod, mert nem akarod, hogy szeressen, babusgasson, hiszen nem vagy te gyenge, nincs neked erre szükséged.. már hogyne lenne. Erre van a legnagyobb szükséged, megértésre, elfogadásra, szeretetre.

A vágyott ANYA, aki után kisgyerekként sóvárogtál, és úgy érezted, semmi se jó neki, a szeretett ANYA, aki neked a példakép, és nőként olyan akarsz lenni, mint ő, férfiként olyat keresel, mint az édesanyád, vagy éppen az ellentéte, a megvetett ANYA, akiben az ÖSSZES NŐT ELUTASÍTOD. Mert tudattalanul, de minden nő az ANYÁBÓL indul ki benned.

Lesz dolgunk a NŐKKEL, hogy kioldjuk a negatív anyaképet és nőképet, a kegyetlen női nárcizmussal együtt, és a FÉRFIAK FELEMELKEDÉSE öröm lesz minden nőnek, nemcsak minden férfinak.

Meg kell találnod a tiszta és a valódi Anyát magadban és magadon kívül is, ahhoz, hogy megtaláld magadat.

Gyönyörű, megható szer lesz, akárcsak az Apa kioldása.

 

3 szertartás, mely megmozgatja az időt és a teret

3 szertartás, melyben még jobban megismerheted önmagadat és a társat,

3 szertartás, melyből az első kettő rólad szól, a harmadik a világról,

3 szertartás, mely megmozgatja a világodat és átformálja a világot.

 

A heti hármasunk NEM egy átlagos családi minták oldása szertartás sorozat. Ez kicsit másról szól. A családi mintákat már mi is oldottuk, és a családállítók és kineziológusok kiválóan elbánnak ezekkel a blokkokkal :) Mi mélyebbre megyünk időben és térben is.

A Teremtéshez, szó szerint az Első Bolygóra, ahonnan elindítjuk a NEGATÍV FÉRFI - APA minta kioldását a lélekgyökerekből, a lélekmagból, tudatmagból és szakrális magból. “Negatív férfi”.. vajon mit takarhat ez?

Egy olyan energiaspirál, mely az önzésen, uraláson, túlzott kontrollon, nárcizmuson alapszik, és a nárcizmussal napjainkban oly mértékben fertőzi a bolygót a háttérhatalom, mindenféle módon és eszközökkel, melyet meg kell állítani és a folyamatot át kell fordítani a szeretet globális nyelvére.

A NEGATÍV NŐI - ANYA minta kioldása is ugyanígy fog történni, mivel a vírusként terjedő nárcizmus az egész emberiséget, mindkét nemet érinti, csak mindkettőben másként jelenik meg. Olyan falat képez a valódi párkapcsolatok közé, hogy sajnos egylélek párok között is megjelenhet nyomokban, közvetve vagy közvetlenül is az a MÓDOSÍTOTT TUDAT ÉRZÉSVILÁG, melyre azt mondják modern korunk pszichológusai, hogy nárcizmus. Egyre többen foglalkoznak ezzel a témával, mivel mindenkinek feltűnt, hogy a jelenség már túl erős, és minden szeretetet felülír, minden kibontakozó szerelmet befertőz, minden család életét megkeseríti, és a háttérhatalmi fekete piramisban fentről lefelé hierarchikusan, szándékosan terjesztik, mint JAHVE KÓDOT. A Jahve kód több aspektusban is oldva lesz a hét első két szertartásán, a hamis isten hitvilágára megyünk rá egy kicsit, hogy az emberiség könnyebben szabaduljon az eleve nárcisztikus istenkép szorításából.

Az Apát keresed minden Férfiben - és ha megtalálod, ragaszkodni kezdesz. Azonban míg az apamintád sérült, a kapcsolatotok is az lesz, mert ugyanazt a kört futjátok be újra és újra. Jellemzően olyan férfit vonzasz magadhoz, akinek az anyaminta sérült, így egymást kergetve, csiki-csukiban mennek a fájdalmas ördögi körök - ezeknek oldása is folyamatosan zajlik a családállítók és kineziológusok által, illetve én is számtalan oldást végzek e tárgyban, ahogyan számtalan fénymunkás is, mi azonban megkíséreljük megragadni ennek az alapját, a GYÖKERÉT ANNAK, HOGY MIÉRT SÉRÜLT SZINTE MINDENKINÉL AZ APA ÉS ANYAMINTA, ennélfogva A PÁRKAPCSOLATI KÖTŐDÉSI SÉMÁINK IS SÉRÜLTEK, ÉS EZ KIHAT ÉLETÜNK MINDEN TERÜLETÉRE, no de.. hol indult ez el?

A hol és mikorra fogunk rámenni és oldjuk a gyökerét ennek a globális problémának.

Ez sokkal korábbra nyúlik vissza, mint jelen társadalmunk, és misztikus háttérvonulatok is vannak benne, melyeket mitologikus történetekként olvashattok akár a Bibliában /ott elferdítve/, akár az pl. az apokrif iratokban, vagy még korábbról. Számtalan, ma már mítosznak tartott keresztény és nem keresztény történet számol be az apa-anya-gyermek ,és a férfi-nő kapcsolatban lévő viharokról és a tiszta útról való letérésről, minden történetben van igazság és minden történet tanulságos, azonban részben valóban meg is történtek. Azaz, nyomot hagytak az emberiség kollektív tudatában és lélekmagjában.

Azok a bizonyos misztikus háttérvonulatok azok, amelyekhez az istenek fognak segítséget nyújtani.

Nagyon komoly, szép oldás és emelés lesz a hét első két szere, többrétegű, multidimenzionális és látványos. Azt az ÉRZÉST oldjuk ki, összefoglalva belőled, ami mélyen rezgő fájdalomként mindig odaáll a boldogságod és közéd, melyet már rég magadban keresel, mégsem éred el…Mert ott áll a félelem: BÁNTANI FOGNAK. VAGY ÉN BÁNTOK MÁSOKAT.

Ismét nagyon komoly hatást fog kiváltani ez a két hangsúlyos szer, akárcsak a LEGVIDÁMABB BARAKK, melyben ezt a vonulatot egy más aspektusból oldottuk ki.

A hét harmadik szertartása egy IGAZI NYITÁNY AZ EMBERISÉG ÖTÖDIK KORÁNAK FELEMELKEDÉSÉHEZ. Az Esemény fizikai síkra lépését segítő csapatunkkal Az emberiség születéséhez asszisztálunk, az új aranykorban, és a Születés kicsit olyan lesz, mint a MESSIÁS MÁSODIK ELJÖVETELE - mert a Szeretet születik meg az emberekben, melyhez az elmúlt hónapok előkészítő globális, minden fénymag által megtett munkája adta a lépcsőfokokat, mert mindannyian egy irányba haladunk, a SZERETET-MAG-EGYSÉG felé. Jézusról tudjátok, hogy a szívetekben van, minden ember szívében, még azéban is, aki sok rosszat tett életében. Jézus energiái fogják a Földet áthatni, és valóban eljön, Benned, Bennem. Azt gondolom, a megváltó második eljövetele ÉPPEN MOST ZAJLIK a Földön, mert az emberek oly mértékben vannak megkeseredve ettől a világtól, hogy lassan, sorban és biztosan elfordulnak a fogyasztói társadalomtól, a közösségi média és mérhetetlenül ordító közöny világától, és ugyanúgy egymás felé fordulnak, mint ahogyan az az emberiség más korszakaiban is megtörtént már, rendre, mindig, ugyanúgy.

Mert az ember szeretetre született, kapcsolatra, kapcsolódásra, kötődésre, együttlétre, társadalmi egységre, és ha ez megbomlik, ha az emberek évtizedek alatt a globális háttérhatalom által irányított változások miatt elszigetelődnek, elfordulnak egymástól, előbb-utóbb elindul az egymásra találás folyamata, amelyet én is látok, tapasztalok, hogy az emberek most már nyitnak az utcán is egymás felé, vadidegenek is egymásra mernek mosolyogni, az emberek elkezdtek udvariasabbak, összefogottabbak lenni.

A megváltó bennünk van és a világot mi váltjuk meg. Nem kételkedem Jézus létezésében, számtalanszor láttuk őt asztrálon, a szerek alatt, ahogyan a Földön szinte minden segítő kommunikál vele, és abban sem kételkedem, hogy a felemelkedő emberiség, a szabadon ébredő kritikus tömeg Jézus előfutárai, akik megmutatják az emberiségnek, hogy mi a szeretet. A jézusi energiákat terjesztjük, adjuk át, mutatjuk a mintát, amit tőle tanulunk. Ahogy Jézus sem egyedül jött le akkor a Földre, hanem sokadmagával, úgy mi sem egyedül tevékenykedünk, hanem sokan vagyunk és az ő energiáit visszük tovább.

A hét harmadik szertartása egy gyönyörű fény-szer lesz, melyre mindenkit várok, aki velem együtt megtartja a kitáruló aranykor-kapu szárnyait az emberiségnek, aki a kapuban áll :)

Tartsatok velem fénytestvérek :)Heti hármas egységünk:

  1. Az Apa Kioldása - A HÁTTÉRHATALMI JAHVE KÓD ELTÁVOLÍTÁSA A FÉRFIAKBÓL - Az istenek vezetésével - A NŐK FELEMELKEDÉSE - Szertartás Skypon, 2018. december 5. szerda, 20.00 órai kezdettel

  2. Az Anya Kioldása - A HÁTTÉRHATALMI JAHVE KÓD ELTÁVOLÍTÁSA A NŐKBŐL - Az istenek vezetésével - A FÉRFIAK FELEMELKEDÉSE - Szertartás Skypon, 2018. december 6. csütörtök, 20.00 órai kezdettel

  3. A Születés - AZ EMBERISÉG ÖTÖDIK KORÁNAK FELEMELKEDÉSE - A NYITÁNY - Asthar vezetésével - Szertartás Skypon, 2018. december 7. péntek, 20.00 órai kezdettelA szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

EszterA bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr3214412434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.