2018. dec 08.

A FELSŐBB ÉNEK EGYSÉGE - AZ EGO HALÁLA - A SÖTÉT MÁTRIX FIZIKAI BONTÁSA A FELSŐBB ÉNEK SEGÍTSÉGÉVEL - SZERTARTÁS JÉZUS VEZETÉSÉVEL. SKYPON

írta: Eszter 777
A FELSŐBB ÉNEK EGYSÉGE - AZ EGO HALÁLA - A SÖTÉT MÁTRIX FIZIKAI BONTÁSA A FELSŐBB ÉNEK SEGÍTSÉGÉVEL - SZERTARTÁS JÉZUS VEZETÉSÉVEL. SKYPON

2018. DECEMBER 11. KEDD - 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A Felsőbb Ének Egysége

Az Ego Halála

A sötét mátrix fizikai bontása a felsőbb ének segítségével

7D.5D.3D.

Szertartás

Skypon

Jézus vezetésével

2018. december 11. kedd

20.00 órai kezdettel

12.11.  A FÖLD VISSZAVÉTELE

 

A pénteki szer után csodálatos nyitányunk lesz a héten, éppen 12.11-én, kedden. A Felsőbb Ének tisztaságát hívjuk egységbe azért, hogy az emberiség érzéseit a lehető legmagasabbra hangoljuk, olyan istenihez közeli jézusi frekvenciára, mint ahogyan a hangszerébe szerelmes zenész hangolja a húrokat, hogy eljátssza azt a dallamot, mely kinyitja a szíveket :)

A szeretet felülírja a sötét mátrixot még a fizikai síkon is, és ez a szertartás azért is nagyon fontos, mert a világ jelenleg még mindig a szokásos gyermeki dühvel rugdossa a mátrix falait, és mi konvertálunk és transzformálunk, felülemelkedünk és felülemelkedtetünk Jézus vezetésével.

Ha szeretnéd magadat végre JÓL ÉREZNI, és a világot is JÓNAK ÉREZNI, tarts velünk. Itt az ideje, hogy átérezd, mi van belül, a szívedben.

 

A heti hármas egységünk rendhagyó módon ezúttal KEDD, 12.11., SZERDA, 12.12., CSÜTÖRTÖK, 12.13.

Az ok a dátumok erőteljes jelentősége, és az égiek kérése, hogy pontosan ezekre a napokra időzítsünk.

A következő hetekben egyébként sem a szokásos szerda-csütörtök-pénteki rendszerben lesznek a szerek, az ünnepek miatt, mindig figyeljétek a kiírásokat.

 

3 olyan szertartás jön, melyek elősegítik a Föld visszaadását az emberiség kezébe, ugyanis, most nincs a Föld nálunk, hanem éppen most kerül vissza hozzánk… tudjátok, hogy a háttérhatalom irányította a Földet, és már ki is mondják, MÉLYÁLLAM, mely csak egy rétege, az alsó szintje az ő fekete piramisuknak.

A fekete piramis tetején a CHIMERA csücsül. Sokmindent írhatnék, de a szertartások közbeni háttérhatalmi támadások már óvatosságra intenek minket. Segítségünk is van, bőséggel :) Azonban folyamatos információs zárlatra vagyok felszólítva, ezért tartom is magam ehhez. A cikkek, melyeket annyira szerettetek, ezért maradnak el. Egyelőre vissza kell tartanunk az információt, mert a háttérhatalom embereket használ fel a fényoldal ellen, akik erről nem is tudnak, hogy leállítsanak minket és más fénymagokat. Azokat tudják használni, akiknek erre szerződésük van, illetve akik hamis próféták.

Alulról bontjuk a piramist, más fénymagokkal együtt, globálisan és a fizikai világban - a mátrixban - már kezdenek látszani az eredmények.

 

A Felsőbb Ének Egysége szer szerdán távolról sem csak egy felsőbb én meditáció… azt bárhol megtaláljátok a neten. A Felsőbb Éneket hívjuk Egységbe ahhoz, hogy a sötét mátrixot a fizikai síkon bontsuk, azonban ezt nagyon finoman, megfontoltan kell csinálni.. gondoljatok bele, hogy a Földön több millió fénymag lehet, aki ugyanezen dolgozik, csak máshogy hívja, és miközben integráljuk a forrásenergiákat a 3D-be, bomlik a hamis, uralmi rendszer, de ha egyik napról a másikra tűnne el, azt a világ alaposan megszenvedné. Nagyon jól meg van tervezve a folyamat, és a mi fénymagunk az Egylélek Párok energiáit is segítségül hívja hozzá, ami a jin-jang tökéletes egységét jelenti, a szer-elem rezgésével “csap oda” a sötét mátrixnak. Tapasztaltuk, hogy a szer-elem rezgése valóban a legerősebb elem, és amikor megálltunk egy-egy sötét fal előtt, ez a csoda bontotta le. Mindezt nem emberekhez  kapcsoljuk hozzá, hanem kimondotan energiáról van szó, és a csapatom minden tagja megtanulta már, hogy a Társ odafenn csak egy energia. Idelent ölt testet valakiben.

A Felsőbb Ének Egysége Szert Jézus vezeti, és az Ego Halála annyit tesz, hogy mindaz, mely még mindig az alacsony rezgésű érzéstartományhoz köti az emberiséget, mely a mátrixból táplálkozik, a fizikai síkban éléshez, az lesz áttranszformálva a magas rezgésű hetedik dimenziós érzéstartományba.

A Felsőbb Énekkel fogjuk integrálni ezeket az érzéseket, már hetedik dimenziós, tiszta és szabad rezgésben, és ez az érzelmi áramlik le a 3D-be. Mert a legnagyobb erő az érzésekben van.

 

A Szabad Akarat Diadala Szertartás már most a kedvencem, lévén azt az entitást képviselem a Földön, a Fényhozó Hajnalcsillagot, akinek a szabad akaratért való megküzdés és a szabad akarattal való élés tanítása az egyik legnagyobb küldetése. Mindaz, ami a szabad akarat témakörébe tartozik, az már hegymenetben diadalszekéren rohan előre az Esemény kapuján átléptetett emberiség kezében. A szabad akarat nem csak arról szól, hogy azt teszed, amit te szeretnél, hanem arról is, hogy azt gondolod, azt érzed, amit valóban te érzel és nem más sugallja, bemágiázza, befolyásolva téged,  az a hited, amit te döntöttél el és te választottál ki, úgy élsz, ahogyan te akarsz és nem úgy, ahogyan mások mondják neked, hogy élj. Sokkal mélyebb és összetettebb téma, mint gondolnátok és még én is csak most ismerkedek igazán a mélységeivel és magasságaival.

Az emberiség, amint teljesen visszaveszi a szabad akaratot, egyáltalán nem fogja tűrni az elnyomást. Ez a folyamat már elindult, egyre kevésbé viselik el az emberek, hogy felülről irányítsák őket. A Szabad Akarat Diadala annak alapköveit rakja le, hogy az emberiség át tudja venni az irányítást az fölött, ami az övé: a Föld bolygón, mindezt úgy, hogy továbbra is egységben tartjuk a Föld ökoszisztémájával ezzel a gyönyörű bolygóval felelőtlenül bánó emberiséget.

Mert igazából a Föld mindené, ami élő és a minek magja van.

A vallási, politikai, és háttérhatalmi vezetők félnek a szabad akarattól.

Az emberek maguk pedig még jobban félnek tőle.

Félnek maguk meghatározni a sorsukat, félnek döntéseket hozni, melyekért vállalni kellene a felelősséget, sokkal jobban szeretik a sorsuk rossz irányát a felettük álló vezetőkre kenni.

Félnek attól, hogy mit kezdjenek a szabad akarattal, a sorsukkal, az életükkel, az idejükkel, a fizikai és szellemi erejükkel.

Lesznek, akik soha nem tudnak majd valamiféle vezetés nélkül meglenni és lesznek, akik örömmel veszik tudomásul, végre a maguk urai lehetnek, valamint vannak, akik most is a maguk urai.

 

A 13 kapu Szer nem ismeretlen azoknak, akik részt vettek velem az Anya kioldása szeren. Ők tudják, mit is jelent ez… Láttuk kinyílni a 13 kaput… Elválik az igaz a hamistól, aminek ki kell mennie, az kimegy a 13 kapun, aminek be kell jönnie, a helyére, a legtisztább isteni fénynek, az bejön. Ez az a szertartás, melyről én sem kapok még sok információt, de 12.13-án kiderül..:)

A Fénytanács elé fognak járulni azok, akik döntést hoztak, akár a sötét, akár a fény oldalra lépve, ezúttal VÉGLEGESEN, ugyanis innentől nincs meggondolási idő, sem visszaforgatási lehetősége. Továbbgondolva azonban, mivel a mátrixon kívül nincs se jó, se rossz, se igaz, se hamis, se sötét, se fény, csupán Egység van és Szeretet van, amikor döntést hozva a Fénytanács elé járulnak, átlépnek a mátrixon kívülre, és hogy kimennek-e a 13 kapun, vagy belül maradnak, az attól is függ, hogy a mátrixon kívüli fizikai síkon mi a dolguk.

Nagyon különleges, nagy erejű szertartás lesz a csütörtöki, melyet teljes egészében úgy fogok levezényelni, hogy csak narrátora leszek az eseményeknek, inkább lesz csatornázás mint szertartás, ugyanis ebben a szertartásban nem vállalunk aktív szerepet, hiszen ez nem a mi szintünk, amin ez zajlik, azonban megtisztelnek minket azzal, hogy számunkra elérhetővé teszik az információt és az igazságot.

 

3 szertartás, mely kezedbe adja a Földet.

Bánj vele jól.

 

Heti hármas egységünk:

  1. A Felsőbb Ének Egysége - Az  Ego Halála - A sötét mátrix fizikai bontása a felsőbb ének segítségével - 7D.5D.3D. - Szertartás Jézus vezetésével - 2018. DECEMBER 11. 20.00 ÓRAI KEZDETTEL SKYPON - 12.11. A FÖLD VISSZAVÉTELE

  2. A Szabad Akarat Diadala - Szertartás Jézus, Mihály és a Fényhozó vezetsével - 2018. DECEMBER 12. 20.00 ÓRAI KEZDETTEL SKYPON - 12.12. A FÖLD SORSA AZ EMBERISÉG KEZÉBEN

  3. A 13 Kapu Szertartás - ELVÁLIK AZ IGAZ A HAMISTÓL - Asthar és a Fénytanács vezetésével - 2018. DECEMBER 13. CSÜTÖRTÖK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL SKYPON - 12.13. A DÖNTÉS AZ EMBERISÉG KEZÉBEN

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter

 

Szólj hozzá

egység Jézus felsőbb ének