A HOLD ÉVE FINÁLÉ - VALÓSÁG A LELKEDBEN - SZERELEM - APA, EREDET - ANYA, A SÉRÜLÉSEK HELYREHOZÁSA, A LÁNCOK ELVÁGÁSA, SZERELEM ÉS EREDET 3D TEREMTÉS - MAGTUDAT - SZERTARTÁS SKYPON
2018. december 26. írta: Eszter 777

A HOLD ÉVE FINÁLÉ - VALÓSÁG A LELKEDBEN - SZERELEM - APA, EREDET - ANYA, A SÉRÜLÉSEK HELYREHOZÁSA, A LÁNCOK ELVÁGÁSA, SZERELEM ÉS EREDET 3D TEREMTÉS - MAGTUDAT - SZERTARTÁS SKYPON

2018. DECEMBER 28. PÉNTEK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A HOLD ÉVE FINÁLÉ

VALÓSÁG A LELKEDBEN

Szerelem és Eredet

=

Apa és Anya Minta

A sérülések helyrehozása,

a láncok elvágása,

a tiszta szerelem és eredet

fizikai síkú teremtése

Apa = párkapcsolati viszonyulások

Anya = a valóság érzékelése.

Szertartás Skypon

Jézus és Mária Magdolna vezetésével

2018. december 28. péntek

20.00 órai kezdettel

MAG-TUDAT

 

Az szerelem az apa. Mindaz, amit a párkapcsolataidban érvényesítesz, az az a viszonyulás, ahogyan az apádhoz kapcsolódtál és kapcsolódsz  most is, lélekben is, akkor is, ha már nincs az élők sorában, mert a minta, amit átadott, ha jó, ha rossz, azt követed, öntudatlanul is, akkor is, ha nem akarod követni…. mindezzel már mások is sokat foglalkoznak, a kineziológusok, a családállítók, az SVT-sek, a theta healingesek, mi azonban ismét mélyebbre megyünk, és most másképp, mint a hetekkel ezelőtti, nagy áttöréseket hozó - a csapatomban a társakkal konkrét fizikai történéseket előidéző  - Apa Kioldása Szeren, mert most a Szerelem Valósága mentén gyógyítjuk meg benned a Szerelem Mintáját

Az eredet az anya. Talán nem is kell ezt sokat fejtegetni, hiszen tőle eredsz, belőle születsz, benne fogantál, és ő adott neked életet. Maga a Forrás is egy Anya, a bolygó, melyen élünk is, az anya nevét viseli magán, Földanya. Ringató bölcső, simogató kéz, gondoskodás, biztonság és törődés, vagy bántalmazás, bizonytalanság, kétségek, az anya elutasítása, az anya élhetetlen viselkedése.. ezzel is foglalkoznak más spirituális vonulatokban, ezért mi ismételten mélyebbről és másként közelítjük meg, tudván, hogy miként az Anya Kioldása Szer a bőségáramlásban és a valóság érzékelésében hozott áttörést hetekkel ezelőtt, most az Eredet helyreállításával a valóságod önmagad körüli tiszta érzékelésének létrehozása és az, hogy azt a valóságot válaszd illúziók nélkül, mely tényleg a fejlődésedet szolgálja.

A szer nagyon szépnek ígérkezik, lévén két olyan forrásenergia és entitás vezeti, akiket a világ mindig is a szívében hordozott, a világ számára a követendő példa, a földi apa és a földi anya, Jézus és Mária Magdolna, azonban ők nem rejtik véka alá az igazságot sem, és éppen azt az igazságot, mely a te valódi valóságodat követi és teszi élhetővé.

Erős feloldó, felszabadító, felemelő, teremtő szertartás lesz :)

Tartsatok velem fénytestvérek :)TÖBB IGAZSÁG VAN ÉS TÖBB VALÓSÁG. A valóság érzékelése attól függ, neked melyik valóság szolgálja a fejlődésedet és tesz boldoggá. Ha az aktuális valóságod tele van illúziókkal, ideig-óráig még boldogíthat is, azonban egy idő után az ember automatikusan kezdi el keresni a válaszokat. A valóságod ekkor alakulni kezd, pontosabban átalakulni és sorban dobod le az illúziókat, melyek eddig a valóságod és az aktuális igazságod részei voltak, de már nem szolgálják a te utadat, hanem akadályozzák, és te megérzed ezt. Bízz a belső hangodban és engedd, hogy megmutassa a számodra legjobb valóságot. A valóság sokrétű, és mindenkinek más és más valósága van. Akkor lesz két ember EGY, és kezdenek el egy közös életet, ha a valóságaik és az igazságaik találkoznak, és közös valósággá válnak.

A valóságod a te részed. Veled együtt fejlődik, miképpen az igazságod is. Amikor a teljes igazságot akarod, akkor a teljes valóságot is, mely mentes az illúzióktól, és ekkor már nem csúszhatsz félre. Szembesülsz azzal, hogy mások valósága nem egyezik a tiéddel és ezért nincs közös út. Ebben semmi rossz  nincs, és ne büntesd magadat azért, mert korábban mások valóságát és a tiédet eggyé akartad gyúrni, majd amikor rájöttél hogy nem lehet, csalódtál. Az az ő igazságuk és az ő valóságuk.

Az én szereim a valóságról szólnak, a valóság változását is követve. A Hold éve, 2018, az illúziók elengedéséről szólt és az igazság kiderüléséről minden téren. Hogy mi az igazság, az teljesen szubjektív, és mindig az aktuális igazságod mentén cselekszel. Az igazságod nagyon sokrétű, és egy része mindig igaz, egy része a valóság egy darabja alapján azonban nem. Nem maga az igazság a fontos, hanem hogy számodra melyik igazság a boldogító, melyik nem. Egyetlen igazságod boldogító számodra: az, amelyik találkozik a valósággal, azzal a valósággal, melyben élni szeretnél.

Sokan még mindig tartanak attól, vajon az én szereim nem e túl sokak nekik, félnek szembesülni, félnek attól, hogy meglátják, kiderül számukra, eddig illúziókat kergettek. Én mindig azt mondom: vágj bele, a puding próbája az evés, nézd meg, vajon a jelenlegi igazságod mennyire szolgálja a fejlődésedet és mennyire tesz boldoggá, ha nem, akkor légy bátor és engedd el azt az illúziót, mely egy hamis valóságban tart téged.

Szókimondó vagyok és az entitások is azok, akiket közvetítek. Tudtam, hogy egy bizonyos szinten már erőteljes tiltakozást fogok kiváltani azok körében, akik nem mernek szembesülni a saját illúzióikkal és nem merik megélni azt a valóságot, mely tényleg az övék, engem fognak hibáztatni és támadni, mert a saját mátrixukhoz ragaszkodnak, a saját illúzióhálójukhoz, és nem viselik el, hogy olyan dolgokat mondok ki, olyan szereket tartok, olyan írásokat teszek közzé, melyek kitartóan a valóság azon útját követik, mely az egyéni és globális fejlődést szolgálják.

A Hold éve fináléja nem hagy benned kétséget. Nem tudsz többé elbújni önmagad elől, a belső sürgetés és késztetés elől, hogy végre olyan életet élj, melyet tényleg szeretnél. A világ maga is az illúziók elengedését éli meg, egymást követik a nagy leleplezések és világraszóló botrányok, politikai, egyházi és egyéb szinteken, de az egyéni életutakban is sok a válság, mert az emberek már nem kerülhetik el a szembenézést a saját illúzióikkal.

Az évben nagyon sokat tettünk azért, hogy minden illúziót felfejtsünk, minden fátylat ellibbentsünk, minden irányból a valóság felé tartsunk.

A rohanó, élenjáró, igaz valóság felé, melyben létezni, élni tudni kell.

Nem könnyű sokaknak az év vége, mert aki eddig hárított, azt elementáris erővel éri utol a saját valósága, és összetörhet a súlya alatt, azonban soha ne feledjétek, amikor eléritek a mélypontot, onnan kell megtanulni kibontogatni a szárnyaitokat és mindent magatok mögött hagyva, hátra sem nézve, repülni, szárnyalni és végre a mostban, a valóságban élni. Illúziók nélkül.

Az év utolsó három szertartása a valóságról szól, annak minden ízében, leplezetlenül és kellemesen borzongatóan, úgy, ahogyan te megálmodtad magadnak, de nem úgy, ahogyan eddig akartad, hanem úgy, ahogyan valóban meg is írtad azt a sorsod könyvében.

Azaz összhangba hozzuk a fentet és a lentet, magadat MAGoddal, illúziómentesen a pőre valóságot és

MEG FOGOD LÁTNI, AMITŐL A LEGJOBBAN FÉLTÉL, AMIT A LEGINKÁBB NEM AKARTÁL MEGLÁTNI, ÉSZREVENNI, ÉRZÉKELNI, TUDATOSAN FELFOGNI, AZ EZZEL VALÓ SZEMBESÜLÉS UTÁN JÖN AZ ÉLETEDBEN A LEGNAGYOBB BOLDOGSÁG, ÉS ÉPPEN AZ, AMITŐL LEGJOBBAN TARTOTTÁL, AZ HOZZA MEG SZÁMODRA A SZABADSÁGOT ÉS AZ IGAZI ÉLETET, AMIT MINDIG IS ÉLNI AKARTÁL .

Ehhez erő kell és neked van :)

Ne félj, gyere velem, mutatom az utat.Az év utolsó hármas egysége:

  1. A HOLD ÉVE FINÁLÉ, VALÓSÁG A LELKEDBEN - Szerelem és Eredet = Apa és Anya Minta, a sérülések helyrehozása, a láncok elvágása, a tiszta szerelem és eredet fizikai síkú megteremtése - Jézus és Mária  Magdolna vezetésével - Szertartás Skypon - 2018. december 28. péntek, 20.00 órai kezdettel - MAG-TUDAT

  2. A HOLD ÉVE FINÁLÉ, A VALÓSÁG A TUDATODBAN - Küldetés = Egység - A Küldetés és Egység Mintája - A sérült egységed és küldetésed helyrehozása, a láncok elvágása, a küldetésed fizikai síkú megteremtése - Baál és Asthar vezetésével - Szertartás Skypon - 2018. december 29. szombat, 20.00 órai kezdettel - KÜLDETÉSTUDAT

  3. A HOLD ÉVE FINÁLÉ, VALÓSÁG A SORSODBAN - Szabadság = Illúziók Nélküli Saját Sors Terv - A szabad akarat és a sorsod útjának illúziómentesítése - kitörés a mátrixodból - A Fényhozó és Mihály vezetésével - Szertartás Skypon - 2018. december 30. vasárnap - VALÓSÁGTUDAT
A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

Eszter

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr9414515174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása