2018. dec 26.

VALÓSÁG A SORSODBAN - SZABADSÁG =ILLÚZIÓK NÉLKÜLI SAJÁT SORS TERV - A SZABAD AKARAT ÉS A SORSOD ILLÚZIÓMENTESÍTSE - KITÖRÉS A SAJÁT MÁTRIXODBÓL - A FÉNYHOZÓ ÉS MIHÁLY VEZETÉSÉVEL - SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
VALÓSÁG A SORSODBAN - SZABADSÁG =ILLÚZIÓK NÉLKÜLI SAJÁT SORS TERV - A SZABAD AKARAT ÉS A SORSOD ILLÚZIÓMENTESÍTSE - KITÖRÉS A SAJÁT MÁTRIXODBÓL - A FÉNYHOZÓ ÉS MIHÁLY VEZETÉSÉVEL - SZERTARTÁS SKYPON

2018. DECEMBER 30. VASÁRNAP 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A HOLD ÉVE FINÁLÉ

VALÓSÁG A SORSODBAN

Szabadság = Illúziók Nélküli Saját Sors Terv

A szabad akarat és a sorsod útjának illúziómentesítése

kitörés a mátrixodból

A Fényhozó és Mihály vezetésével

Szertartás Skypon

2018. december 30. vasárnap

20.00 órai kezdettel

VALÓSÁGTUDAT



Az év befejező szertartása méltó fináléja lesz egy egész éves csodálatos fénymunkának, amit önmagunkért és másokért tettünk :)

Egy olyan igazi ébredés a legcsodásabb valódi valóságodra, mely ajándék lesz számodra és felismerés, hogy semmi nem volt hiába, hogy amikor illúziókat kergettél is, éppen afelé haladtál, ahova most velünk együtt beérkezel.

Tenni fogunk azért is, hogy a világ beérkezzen, fényteremtő globális része is lesz a szernek.

A valódi piros tabletta választó befejezés, mely áttöri nálad végleg a téged akadályozó nem-igaz illúziók fátylát, és innentől már tiszta úton haladsz előre. Az istenek is jelen lesznek a Fényhozó és Mihály mellett, és a Csillagközi Flotta is. Segítik a szertartást, emelik a fényét és megalapozzák, hogy a december 31.-e éjfél a világ számára és a számodra is valódi áttörés legyen a Nap évébe, 2019-be, melyet már annyira vártunk.

Azok számára, akik jól dolgoztak az elmúlt években, 2019 határozottan jó év lesz, bőséggel, valódi párkapcsolattal, szerelemmel, életörömmel teli, az élet napos oldalát fogja mutatni, és végre élvezhetik a fénymunka gyümölcsét. Azok számára, akik eddig konzekvensen ellenálltak önmaguknak, egy erős ébresztő év lesz, ahol minden nagyon gyorsan és eléggé durván fog a helyére kerülni, de akik ezen már túl voltak a Torony évében, 2016-ban, azok segítik majd őket.

Gyönyörű, látványos zárás lesz, és gondolat-lélek ébresztő, teremtő is :)

Tartsatok velem :)

 

TÖBB IGAZSÁG VAN ÉS TÖBB VALÓSÁG. A valóság érzékelése attól függ, neked melyik valóság szolgálja a fejlődésedet és tesz boldoggá. Ha az aktuális valóságod tele van illúziókkal, ideig-óráig még boldogíthat is, azonban egy idő után az ember automatikusan kezdi el keresni a válaszokat. A valóságod ekkor alakulni kezd, pontosabban átalakulni és sorban dobod le az illúziókat, melyek eddig a valóságod és az aktuális igazságod részei voltak, de már nem szolgálják a te utadat, hanem akadályozzák, és te megérzed ezt. Bízz a belső hangodban és engedd, hogy megmutassa a számodra legjobb valóságot. A valóság sokrétű, és mindenkinek más és más valósága van. Akkor lesz két ember EGY, és kezdenek el egy közös életet, ha a valóságaik és az igazságaik találkoznak, és közös valósággá válnak.

A valóságod a te részed. Veled együtt fejlődik, miképpen az igazságod is. Amikor a teljes igazságot akarod, akkor a teljes valóságot is, mely mentes az illúzióktól, és ekkor már nem csúszhatsz félre. Szembesülsz azzal, hogy mások valósága nem egyezik a tiéddel és ezért nincs közös út. Ebben semmi rossz  nincs, és ne büntesd magadat azért, mert korábban mások valóságát és a tiédet eggyé akartad gyúrni, majd amikor rájöttél hogy nem lehet, csalódtál. Az az ő igazságuk és az ő valóságuk.

Az én szereim a valóságról szólnak, a valóság változását is követve. A Hold éve, 2018, az illúziók elengedéséről szólt és az igazság kiderüléséről minden téren. Hogy mi az igazság, az teljesen szubjektív, és mindig az aktuális igazságod mentén cselekszel. Az igazságod nagyon sokrétű, és egy része mindig igaz, egy része a valóság egy darabja alapján azonban nem. Nem maga az igazság a fontos, hanem hogy számodra melyik igazság a boldogító, melyik nem. Egyetlen igazságod boldogító számodra: az, amelyik találkozik a valósággal, azzal a valósággal, melyben élni szeretnél.

Sokan még mindig tartanak attól, vajon az én szereim nem e túl sokak nekik, félnek szembesülni, félnek attól, hogy meglátják, kiderül számukra, eddig illúziókat kergettek. Én mindig azt mondom: vágj bele, a puding próbája az evés, nézd meg, vajon a jelenlegi igazságod mennyire szolgálja a fejlődésedet és mennyire tesz boldoggá, ha nem, akkor légy bátor és engedd el azt az illúziót, mely egy hamis valóságban tart téged.

Szókimondó vagyok és az entitások is azok, akiket közvetítek. Tudtam, hogy egy bizonyos szinten már erőteljes tiltakozást fogok kiváltani azok körében, akik nem mernek szembesülni a saját illúzióikkal és nem merik megélni azt a valóságot, mely tényleg az övék, engem fognak hibáztatni és támadni, mert a saját mátrixukhoz ragaszkodnak, a saját illúzióhálójukhoz, és nem viselik el, hogy olyan dolgokat mondok ki, olyan szereket tartok, olyan írásokat teszek közzé, melyek kitartóan a valóság azon útját követik, mely az egyéni és globális fejlődést szolgálják.

A Hold éve fináléja nem hagy benned kétséget. Nem tudsz többé elbújni önmagad elől, a belső sürgetés és késztetés elől, hogy végre olyan életet élj, melyet tényleg szeretnél. A világ maga is az illúziók elengedését éli meg, egymást követik a nagy leleplezések és világraszóló botrányok, politikai, egyházi és egyéb szinteken, de az egyéni életutakban is sok a válság, mert az emberek már nem kerülhetik el a szembenézést a saját illúzióikkal.

Az évben nagyon sokat tettünk azért, hogy minden illúziót felfejtsünk, minden fátylat ellibbentsünk, minden irányból a valóság felé tartsunk.

A rohanó, élenjáró, igaz valóság felé, melyben létezni, élni tudni kell.

Nem könnyű sokaknak az év vége, mert aki eddig hárított, azt elementáris erővel éri utol a saját valósága, és összetörhet a súlya alatt, azonban soha ne feledjétek, amikor eléritek a mélypontot, onnan kell megtanulni kibontogatni a szárnyaitokat és mindent magatok mögött hagyva, hátra sem nézve, repülni, szárnyalni és végre a mostban, a valóságban élni. Illúziók nélkül.

Az év utolsó három szertartása a valóságról szól, annak minden ízében, leplezetlenül és kellemesen borzongatóan, úgy, ahogyan te megálmodtad magadnak, de nem úgy, ahogyan eddig akartad, hanem úgy, ahogyan valóban meg is írtad azt a sorsod könyvében.

Azaz összhangba hozzuk a fentet és a lentet, magadat MAGoddal, illúziómentesen a pőre valóságot és

MEG FOGOD LÁTNI, AMITŐL A LEGJOBBAN FÉLTÉL, AMIT A LEGINKÁBB NEM AKARTÁL MEGLÁTNI, ÉSZREVENNI, ÉRZÉKELNI, TUDATOSAN FELFOGNI, AZ EZZEL VALÓ SZEMBESÜLÉS UTÁN JÖN AZ ÉLETEDBEN A LEGNAGYOBB BOLDOGSÁG, ÉS ÉPPEN AZ, AMITŐL LEGJOBBAN TARTOTTÁL, AZ HOZZA MEG SZÁMODRA A SZABADSÁGOT ÉS AZ IGAZI ÉLETET, AMIT MINDIG IS ÉLNI AKARTÁL .

Ehhez erő kell és neked van :)

Ne félj, gyere velem, mutatom az utat.



Az év utolsó hármas egysége:

  1. A HOLD ÉVE FINÁLÉ, VALÓSÁG A LELKEDBEN - Szerelem és Eredet = Apa és Anya Minta, a sérülések helyrehozása, a láncok elvágása, a tiszta szerelem és eredet fizikai síkú megteremtése - Jézus és Mária  Magdolna vezetésével - Szertartás Skypon - 2018. december 28. péntek, 20.00 órai kezdettel - MAG-TUDAT

  2. A HOLD ÉVE FINÁLÉ, A VALÓSÁG A TUDATODBAN - Küldetés = Egység - A Küldetés és Egység Mintája - A sérült egységed és küldetésed helyrehozása, a láncok elvágása, a küldetésed fizikai síkú megteremtése - Baál és Asthar vezetésével - Szertartás Skypon - 2018. december 29. szombat, 20.00 órai kezdettel - KÜLDETÉSTUDAT

  3. A HOLD ÉVE FINÁLÉ, VALÓSÁG A SORSODBAN - Szabadság = Illúziók Nélküli Saját Sors Terv - A szabad akarat és a sorsod útjának illúziómentesítése - kitörés a mátrixodból - A Fényhozó és Mihály vezetésével - Szertartás Skypon - 2018. december 30. vasárnap - VALÓSÁGTUDAT




A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

Eszter

 

 

Szólj hozzá

SZABADSÁG MÁTRIX FÉNYHOZÓ MIHÁLY ESEMÉNY VALÓSÁG A SORSODBAN