2019. jan 01.

NAP ÉVE NYITÁNY SZERTARTÁS - AZ ISTENEK RENESZÁNSZA - A TUDATOS BOLDOGSÁG FORRADALMA - FORRÁSENERGIÁK BEINTEGRÁLÁSA - SKYPON AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL

írta: Eszter 777
NAP ÉVE NYITÁNY SZERTARTÁS - AZ ISTENEK RENESZÁNSZA - A TUDATOS BOLDOGSÁG FORRADALMA - FORRÁSENERGIÁK BEINTEGRÁLÁSA - SKYPON AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL

2019. JANUÁR 2. SZERDA 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A Nap Éve Nyitány Szertartás

Az istenek vezetésével

Az istenek reneszánsza

Az istenek ébredése a Földön

Az tudatos boldogság forradalma

A forrásenergiák beintegrálása globális és egyéni szinten

2019. január 2. szerda

20.00 órai kezdettel

Skypon

AZ EREDETÜNK

 

A Nap kapuján fogunk átlépni ezen a szertartáson.

A Nap a Tarotban azt jelenti: BEÉRKEZTÉL, GYŐZTÉL :) Az élet napos oldalát, a fizikai síkon megvalósuló csodás dolgokat jelképezi, melyek már bizony kézzelfoghatóak :)

Nem szeretnék senkit valamiféle csodavárásba kergetni, hiszen éppen azért verekedtük át magunkat az illúziók erdején 2018-ban, hogy már illúziók nélkül induljunk neki az újévnek és soha ne feledjük el azt az alaptételt, hogy MINDIG IS MAGUNKRA VÁRTUNK, sosem másra :) A sültgalambok pedig nem tudnak repülni :)

A Nap éve nyitány egy nagyszabású szertartás lesz, melyben máris teszünk azért, hogy a fizikai síkodra érkezzenek a csodáid, melyeket még gyermekként TUDTÁL, hogy a tieid, de aztán elsodortak az illúziók, az ego és a mátrix.

Egy olyan szer lesz, aminél érezni fogod, hogy jó úton jársz, ha pedig még mindig nem, akkor az istenek beadják a piros tablettát neked, mert rávezetnek a lényegre. A Nap kapuján átlépve ugyanis érezni fogod a SAJÁT VALÓSÁGODAT ÚGY, AHOGYAN EDDIG NEM ÉREZTED, MERT A GONDOLATAID ÉS AZ ÉRZÉSEID AZ ILLÚZIÓK KÖRÜL FOROGTAK, A SOHA MEG NEM VALÓSULÓ ÁLMOK KÖRÜL,

DE MOSTANTÓL EMLÉKEZNI FOGSZ,

HOGY KI VAGY TE, ÉS MIT KÉPVISELSZ A FÖLDÖN.

Minden létező forrásenergiát be fogunk a szeren integrálni hozzád is és a fizikai síkra is, egyéni és globális szinten is, ami azt jelenti, hogy minden veled lesz. Például a szerelem teremtésének képessége /Aphrodité/, a szerencse teremtésének képessége /Fortuna/, a védelmezés /Poszeidon/, a fény / Apolló/, és még sorolhatnám az isteneket, mint forrásenergiákat, valamint az összes arkangyali energiát, mint Mihály / az igazság képviselete/ Gábriel / a szó ereje/, Uriel / a rend fenntartása/, az összes felemelkedett mestert, mint pl Jézus, Mária Magdolna és folytathatnám a sort a végtelenségig, úgyis érted :) Minden egyben, kívüled és benned, fent és lent, bent és kint.

Tartsatok velem fénytestvérek :)



Az újév csodás évet tartogat a számunkra, mert ez már a Nap éve.

Az elmúlt években le voltál ragadva, legalábbis ezt érezhetted, mert határozottan belső munka, a fizikai síkon nem látható önfejlesztés, önfeloldozás zajlott.

A szem számára nem látható történések voltak túlsúlyban, és a fizikai síkod mintha kiüresedett volna… “szivattak” mondod, valójában tudod, hogy nem, de egy igen komoly fejlődési utat kellett bejárni.

A Tarot Nagy Arkánumai alapján én nagyon jól le tudom neked vezetni, teljesen logikusan, hogy miért.

A Tarot a Lélek Szent Útja, a Beavatás Útja. A Bolondnál kezdődik, ami az új kezdetet jelképezi, a 0. Nagy Arkánummal, és a Világgal végződik a kör, amely az egységet, és ekkor jársz végig egy utat. 0-tól a XI-ig /Igazságosság, egyes Tarotfajtákban az Erő kártya/, A NAPPALI KÖRÍV, azaz a szem számára is látható, látványos fejlődés, és az egó elengedésének a szakasza, mivel az Akasztott ember /XII-es/ vezet át minket a XIII. Halál kártyával az egó lerakásába és egy KIFELÉ ÉLŐ ÉLETSZAKASZ LEZÁRÁSÁBA, a 12.-től az ÉJSZAKAI KÖRÍV, VAGY ÉJKÁRTYÁK következnek, a BEFELÉ ÉLŐ ÖNMUNKA, A LÉLEK MÉLYÉNEK IDEJE, mely egészen a XVIII. Hold kártyáig tart, ezzel ér véget a lélek BELSŐ ÚTJA, és a XIX. Nap kártyával indul újra a NAPPALI KÖRÍV, azaz a szem számára is látható, látványos, de már egomentes, boldogságot, bőséget teremtő időszak, mely a Világgal teljesedik be.

Innen már nem nehéz kitalálni, mi következik mostantól :) Én magam ezek tudatában már nagyon vártam a 2019-es évet, és örömmel tölt el, hogy a Hold évében, amikor a rejtett titkok kiderültek, az illúziók feloszlottak, és megküzdöttünk a szabadságunkért, sikerült átverekednünk magunkat az illúziók erdején, és beléptünk a Hold Kapuján, elengedve a múltat, amely átvezetett a Nap Évébe, és…

A NAP ÉVE NYITÁNY SZERTARTÁSON UGYE TÚLJUTVA A HOLD KAPUJA ÉS A NAP KAPUJA KÖZÖTTI ÁTMENETEN, BELÉPÜNK A NAP KAPUJÁN Baál karján, büszkén, tudván, hogy bejártunk egy óriási utat.

Igen, légy magadra nagyon büszke, és tudd, olyan csodálatos teremtő fénylény vagy, teremtő istenember vagy, hogy mindezt 2012-től végig tudtad csinálni :)

Bízz abban, amit én már tudok, hogy mostantól a jó következik végre, mert így is lesz, nem is lehet másként, ha az elmúlt éveket összegzed magadban, de segítek még egy kicsit:

Tehát…A Tarot Nagy Arkánumainak éjszakai köríve: /és jelentései dióhéjban/

12. Akasztott ember / Le vagy ragadva a fizikai síkon, meg kellene fordítanod a gondolkodásodat/

13. Halál / Lelki lezárása egy szakasznak, elengedés, befejezés, egy új dolog kezdete, melyért önmagaddal kell szembenézni/

14. Kiegyenlítődés / Egy kis égi vezettetés, angyali segítők megjelenése, alkímiai kiegyenlítő folyamat/

15. Ördög /Karma - nézz szembe a legnagyobb félelmeiddel és győzd le őket/ A LÉLEK POKLA

16. Torony / A légvárak összeomlása, “isten keze”, kívülről jövő hatalmas pofon, mely után az életed összeomlik és rá kell ébredned, hogy elvesztettél mindent, amire valójában tényleg nem volt szükséged/

17. Csillag / A Küldetés útjának kezdete, rálelés a lényed esszenciájára, az élet vizére, hosszú út áll előtted a Nap kapujáig, de elindulsz előre, kifelé a lélek poklából/

18. Hold / A rejtett dolgok felszínre kerülnek, fekete mágia, titkok, hazugságok kiderülése, két út áll előtted, vagy visszamész a múltba és újra ugyanabban az ördögi körben kattogsz, vagy a szabadságot és az ismeretlen választod/.

 

A Nap évének négyesfogata figyelemreméltó évkezdet, és az Esemény négy lovát, Szerelem /fehér ló/, Küldetés / vörös ló/, Szabadság /arany ló/, Eredet /ezüst ló/veti be e négy fontos területet körbejárva úgy, hogy voltaképpen ez a Föld Reneszánszának kora, melyet az is alátámaszt, hogy miképpen a reneszánsz korában, most is az istenekhez nyúlunk vissza, de most már tudatosan, mint forrásenergiákat fedeztük fel őket, és teremtő erőként érkeznek hozzánk a fizikai síkra, segítve a Föld felemelkedését. Az emberiség új reneszánsza most indul be úgy igazán, mert már nem akadályozza egyetlen illúzió sem. Kijöttünk a sötétségből és átléptünk a fényes útra :)

A heti négyesfogatban egy személyes szertartás is szerepel, január 6-án vasárnap, mely egyben képzés is, és itt Baál napisten ajándékát, a Teremtés Serlegét fogjuk használni - a december 30-ai, vasárnapi szeren kaptuk meg, a Szabadság Helyreállításán.

A Nap éve négyes nyitánya megadja neked, fáradt éji vándor, aki a felkelő napban gyönyörködve elindult előre a VALÓSÁG ÚTJÁN, a kellő erőt és inspirációt, információkat és felavatásokat ahhoz, hogy MEGTANULJ BEFOGADNI VÉGRE, ÉS ELFOGADNI A BOLDOGSÁGOT, A BŐSÉGET ÉS A PÁRKAPCSOLATOT IS A FIZIKAI SÍKON, MERT EZ MÁR A FIZIKAI SÍK ÉVE LESZ.

Négy csodás fényteremtő szertartásra invitállak benneteket.

Az elsőn, az istenek reneszánszán átlépünk a Nap Kapuján és az istenek ébredésének leszünk szemtanúi a Földön, magunkba integrálva minden forrásenergiát azaz minden istenséget, azok összes erejével együtt úgy, hogy a te részed bennük és az ő részük benned egységben legyen.

A másodikon, a szabadság reneszánszán,  a Nap éve koronázási szertartáson a Szabadságodat tanulod meg elfogadni és élni vele, és a koronát az istenektől veszed át, akik segítik az utadon a tudatosság teljes megélését és téged mint tiszta csatorna avatnak fel.

A harmadikon a Szerelem Reneszánszán a Fényisten és Fényistennő Egység Szeren a társaddal közös entitást fogadjátok be és indultok el előre a szer elem áramlásában úgy, hogy a kettőtök ereje mint teremtő erő is meg tud testesülni a fizikai síkon, ahogyan ti magatok is.

A negyedik egy személyes szertartás lesz, ahol a Teremtés Serlegének soha ki nem fogyó bőségével a képességeidet és a teremtésedet fogod fejleszteni egy általam irányított képzéssel és egy gyönyörű fényteremtő szertartással.

Csodás négyes, csak mert a négyes a fizikai sík száma :)

Tartsatok velem fénytestvérek, befogtuk a Diadalszekérbe a lovakat :)




Heti 4 lovas négyesfogatunk:

/Az Esemény négy lovára épül: Szabadság, Eredet, Küldetés, Szerelem/

  1. NAP ÉVE NYITÁNY SZERTARTÁS - Az istenek reneszánsza, az istenek ébredése a Földön - A tudatos boldogság forradalma - A FORRÁSENERGIÁK BEINTEGRÁLÁSA GLOBÁLIS ÉS EGYÉNI SZINTEN - 2019. január 2. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon  - AZ EREDETÜNK

  2. NAP ÉVE KORONÁZÁSI SZERTARTÁS ÉS BEAVATÁS - A Szabadságod Elfogadása, a szabadság reneszánsza - Ősi Napvallás Szer Alapján az istenek koronáznak meg Téged, a korona itt mint szakrális tudatossági tiszta csatorna jelenik meg - Baál és az istenek karának vezetésével - 2019. január 3. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon  - A SZABADSÁGUNK

  3. A Szerelem Reneszánsza - SZÍRIUSZ - ORION - TERRA NOVA - FÖLD - Fényisten és Fényistennő Egység Szertartás - EGYLÉLEK PÁROK EGGYÉOLVADÁSA AZ ISTENEKKEL - A közös entitás egységbehívása Veletek - Az istenek vezetésével - 2019. január 4. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon  - A SZER ELEM

  4. A TEREMTÉS SERLEGE - Képességek Fejlesztése és Aktiválása, Teremtő Erő Fejlesztése és Aktiválása - A Küldetés Reneszánsza - Baál Napisten és Asthar Sheran vezetésével - SZEMÉLYES KÉPZÉS ÉS SZERTARTÁS - 2019. január 6. vasárnap, 14.00-17.00, 13. kerület, a Westend mellett - A KÜLDETÉSÜNK /A szertartáshoz skypon is lehet csatlakozni, illetve hangfelvétel is készül róla/

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

Eszter




Szólj hozzá

TAROT NAP ÉVE 2019 NYITÁNY NAP KAPUJA ESEMÉNY NÉGY LOVA