2019. jan 02.

A VALÓSÁG, PŐRÉN, az első napok az új évben, az új életedben

írta: Eszter 777
A VALÓSÁG, PŐRÉN, az első napok az új évben, az új életedben

2019 A NAP ÉVE

A VALÓSÁG, PŐRÉN

2019 A NAP ÉVE

Nem indul könnyen az új év, sem érzések, sem gondolatok terén. Érezhetitek azt, hogy nem találjátok a helyeteket, hogy valami kicsúszott a lábatok alól, egy biztos talaj, egy komfortzóna. A kapaszkodók, a korlátok eltűntek és a helyükre egy olyan valóság lépett, amiben mindent élesen megvilágít a Nap fénye. Semmi nem marad rejtve, és ami addig nem volt kézzelfogható, az az lesz, ami eddig illúzió volt, arról a napnál is világosabban ki fog derülni, hogy valóban illúzió, szintén kézzelfogható bizonyítékokkal. 

Olyan is lesz az év, mint egy nyári mező, tele illattal, színnel és virággal, és olyan is lesz, mint amikor kiengednek a börtönből, és hirtelen megcsapja a szemedet a fény....

Az év első napjai hangsúlyozottan lehetnek nehezek, mivel az elengedett illúziók fájdalmasan tisztulnak, bizonyos függésen és fájdalmon alapuló kötődések is, hogy átadhassák a helyüket a szeretet alapú tiszta kapcsolatoknak, valamint a múlt elengedése is zajlik még, nem úgy működik az emberi lélek, hogy december 31-én jön egy snitt, és minden hiper-szuper, ez ugye nyilvánvaló. 

 A lelki békédet úgy tudod most a leginkább megteremteni, ha ezúttal a saját valóságodban azokat a dolgokat fedezed el, amelyekért hálás lehetsz, és most erre fókuszálsz. Ez az öröm éve, a Nap éve, a fizikai síkra érkező bőségé /a bőség itt minden tekintetben értendő természetesen, bőség a szerelemben, a szeretetben, a gyermekáldásban, a jószándékban, a hitben, a sikerben, a fejlődésben stb/, ezért az örömre fókuszálj és egész egyszerűen csak érezd jól magad. Ne agyalj! Ne akarj minden átrohanó érzést megfejteni, mert értelmetlen és felesleges is, hiszen most NAGYON GYORSAN VÁLTOZOL BELÜL IS, és ennek megfelelően nagyon gyorsan változik minden kívül is. A bolygónkat érő energetikai behatások is a gyorsvonat sebességével száguldanak hozzánk, mert a felemelkedés felgyorsult, hiszen nagyobb a befogadó tere. 

A valóságot a lehető legegyszerűbben, leglogikusabban közelítsd meg, és az érzéseidet mindig vizsgáld meg, főleg ha tettekre sarkallnak: jól érzem? Tényleg ezt kell tennem? Tényleg ez a legjobb nekem és másoknak? Az érzések ugyanis a MÁTRIXBÓL VALÓ GLOBÁLIS KISZAKADÁS MIATT HULLÁMZÓAK LEHETNEK. A gondolatok úgyszintén, de ha tartod a pozitív gondolati fókuszt, nem lesz baj :) 

Kitartás, belső béke, fény.

E.

Szólj hozzá

2019 év eleji energiák