A KILENCEDIK KAPU - SZERETET,EGYSÉG KAPUJA, SZERETET,EGYSÉG KULCSA. ŐSANYA ÉS ŐSATYA SZERE. SKYPON
2019. január 27. írta: Eszter 777

A KILENCEDIK KAPU - SZERETET,EGYSÉG KAPUJA, SZERETET,EGYSÉG KULCSA. ŐSANYA ÉS ŐSATYA SZERE. SKYPON

2019. FEBRUÁR 1. PÉNTEK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A KILENCEDIK KAPU

SZERETET-EGYSÉG KAPUJA

SZERETET-EGYSÉG KULCSA

Ősanya, Ősatya Szere

Beérkezés

2019.02.01. péntek

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

A Kilencedik Kapu. A számozás egyértelmű. Nem kell sokat ragozni. Szeretet és egység. Természetes, alapvető energiák és új élet-alapok, melyeket mostanra már kezdünk megszokni újra, azonban nem volt ez  mindig így. Nem éltünk sem szeretetben, sem egységben. Újra kellett tanulnunk. Emlékezni a hogyanjára.

Most is ki-kicsúszunk belőle a kétségbe időnként, de egyre többet vagyunk az egységben. Ezt a Mag Piramisnak is köszönhetjük, amely megtanított minket erre. Egymás energiáinak befogadására.

Ez a szer, a kilencedik kapunál látványos lesz. Fénybe fog borulni az Univerzum, és vele mi is.

A szeretet-egység kapuján átlépve az életed is meg fog változni, mert nem úgy állsz hozzá, ahogyan eddig. Fényben fogsz járni, emelt fővel. Áthatja a szeretet minden lépésedet és tettedet, ahogyan eddig is, de most TUDATOSAN fogod megélni.

Az egységet.

Ősanya és Ősatya szertartása lesz. A héten a legszebb és legmegmozgatóbb.

Mihály piros tablettája után a kifogyhatatlan arany kehely.ISMERD MEG MAGAD, ISMERD MEG A VILÁGOT, A SAJÁT ERŐDET ÉS A KÉPESSÉGEIDET. ISMERD MEG AZOKAT A DOLGOKAT, MELYEKRŐL EDDIG AZT HITTED, NEM LEHETNEK A TIEID, PEDIG VALÓJÁBAN ALAPOK AZ ÉLETEDBEN, DE EDDIG ILLÚZIÓK FEDTÉK ŐKET.

 

A 13 kapuból 7 már nyitva van. Elérkeztünk a középső, legfontosabb egyensúlytartó Eredet Kapuja után a következő hatra. Minden kapu beintegrálja a maga minőségét, feloldja azokat az illúziókat az életedben lelki, mentális és fizikai síkon is, amelyek ezt a minőséget blokkolták. Mindegyik kapu kinyitása nagyon erős oldódás is egyben, olyan akár évtizedek óta feloldatlan blokkok alól, melyeket eddig nem tudtál magadban felszabadítani.

Érezhető a Szabadság, a Szerelem, a Bőség, a Küldetés, a Hit, az Alázat és az Eredet Kapujának energiája, ezekre kapunk folyamatosan próbákat és visszaigazolásokat.

A kapuk minőségeinek beintegrálása azonban időbe telik, amíg megtanulod használni, befogadni ezeket a minőségeket, melyek az emberiség számára elérhetővé vált. Eddig is ott voltak ezek bennünk, de nem tudtunk élni vele, sőt, általában pont ezek azok a dolgok, melyektől menekültünk. Illúziókba, látszatba, szerepekbe és játszmákba. Csak ne kelljen megélni valódi önMagunkat, ugyanis ez nagy feladatnak tűnik.

Valójában nem az. A zéró pont felett élni igazság szerint természetes.

A következő három kapu kinyitása körül sem lesznek csendes napjaink :)

Igazság, Szeretet-Egység, Bizalom, mely közül az utóbbi igazi Egylélek Szer is, Aphrodité és Árész vezetésével. Ők istenpárok, akik a szerelem két aspektusát eggyéolvadva képviselik. Két eléggé ellentétes, mégis hasonlatos erő ők, és pontosan ők kellenek a társak egységbe hívásához.

A mítoszok szerint öt gyermeket nemzettek, köztük Ámort :)

A világ új reneszánszának korában az isteni forrásenergiák újjáélesztésével minden teremtő erőnk és képességünk, minden eredet-én lélek-tudat részünk a helyére kerül.

Ahogy sorban nyílnak a kapuk előttünk, és megkapjuk a kulcsokat is önmagunk különböző részeihez és a valóságunk részeihez, úgy fedezünk fel egy-egy újabb kincset önmagunkban.

 

A heti hármas egységünk:

  1. A NYOLCADIK KAPU. AZ IGAZSÁG KAPUJA, AZ IGAZSÁG KULCSA, Mihály Arkangyal Szertartása. 2019.01.31. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon - Az életed nagy igazságait takaró illúziók eltávolítása - ÉBREDÉS

  2. A KILENCEDIK KAPU. A SZERETET ÉS AZ EGYSÉG KAPUJA, A SZERETET ÉS AZ EGYSÉG KULCSA, Ősanya és Ősatya Szere. 2019. 02.01. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon - BEÉRKEZÉS

  3. A TIZEDIK KAPU. A BIZALOM KAPUJA, A BIZALOM KULCSA. Mars és Vénusz /Aphrodité és Árész/ Szertartása. 2019.02.02. szombat, 20.00 órai kezdettel, Sykpon - Egylélek egységbeléptető Szertartás - ÖSSZEFONÓDÁS
A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

hajnalcsillagterranova@gmail.comA hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr4014592380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.