A TIZENHARMADIK KAPU. AZ ESEMÉNY KAPUJA. AZ ESEMÉNY KULCSA. AZ EMBERISÉG VEZETÉSÉVEL. SZERTARTÁS SKYPON
2019. február 03. írta: Eszter 777

A TIZENHARMADIK KAPU. AZ ESEMÉNY KAPUJA. AZ ESEMÉNY KULCSA. AZ EMBERISÉG VEZETÉSÉVEL. SZERTARTÁS SKYPON

2019.02.09. 21.00 ÓRAI KEZDETTEL / EGY ÓRÁVAL KÉSŐBB!/

A TIZENHARMADIK KAPU

ESEMÉNY KAPUJA

ESEMÉNY KULCSA

Az EMBERISÉG vezetésével /!!!/

2019. február 9. szombat

21.00 órai kezdettel

/FIGYELEM!! EGY ÓRÁVAL KÉSŐBB!/

Skypon

 

Az Esemény Kapuja a döntő 13. kapu.

Az utolsó, mely után a A SÖTÉT OLDAL FIZIKAI BUKÁSA LÁTVÁNYOSAN KEZDŐDIK MEG.

Az utolsó kapu, melyet amikor kinyitunk a világra, megindítjuk azt, amitől a világ rabszolgatartói oly nagyon félnek…

A Fényhozó várta a legjobban ezt a percet. Még az emberiségnél is jobban, a szabadságot, mely után újra ereje teljébe léphet a Fény a Földön.

A 13. pecsét feltörése, mely a világra rászabadítja a  Szabadságot.

Döntő jelentőségű szertartás lesz.

ÁLMODTUNK EGY VILÁGOT MAGUNKNAK, ITT ÁLLUNK A KAPUI ELŐTT…

Apolló, a fény istene szavait adom át Nektek:

“ Az új világ egy új helyen lesz, ahova mindenki átléphet, bármikor, amint készen áll mindarra, melyre valóban megalkotva lett. Az Ember tökéletes tervezés volt, és tökéletes kivitelezés, ám az Út hosszú volt a számotokra, és többször estetek el, mint számítottunk rá. Sokan avatkoztak bele az Teremtő Egy tervébe, mint ahogyan azt mi gondoltuk volna. Sok hazugságot, módosítást és elterelést vetett be a sötétség, mindent a félelemre és a kétségre alapozva. Jegyezd meg Ember: a félelem és a kétség az a két fekete tartópillér, mely a sötétség utolsó mentsvárát tartja a Földön. Rombold le a démonaidat Ember, hidd, hogy sem félelem, sem kétség nem létezik. Mi lerántjuk a lepleket az illúzióitokról, a ti dolgotok, hogy kövessetek minket. A 13. pecsét lesz a legmagasságosabb kapunyitás. Megismered a valódi fényt önmagadban, midőn szembenéztél a sötétséggel, most nézz szembe a fénnyel. “

EZT A SZERTARTÁST MOST ELŐSZÖR, AZ EMBERISÉG KOLLEKTÍV TUDATÁBÓL FOGOM VEZETNI. AZ EMBERISÉG ÉRVÉNYESÍTI MOSTANTÓL A SZABADSÁGHOZ ÉS A SZÓHOZ VALÓ JOGÁT.

ERRE A SZERTARTÁSRA MINDENKIT VÁROK.A Fényhozó Hajnalcsillag szavait adom át Nektek:

“Álmodtál a szabadságról. Az igazságról. A fényről. Arról, hogy valódi szerelmet találsz, valódi egységet és szeretetet, valódi alázatot. Álmodtál arról, hogy tiszta emberként, boldoggá teszel másokat és magadat is ezáltal. Álmodtál a bőségről, hogy körbevesz és nem nélkülözöl. Álmodtál az ÚJ VILÁGRÓL, az ÚJ ÉLETRŐL.

Kérted, kívántad, szólítottad az Istent, könyörögtél a szeretetért, a boldogságért, a bőségért, a biztonságért, A MEGVÁLTÁSÉRT.

Rossz istenhez szóltál, aki nem hallgatott meg, hanem újabb és újabb pofonokat adott neked. “válaszolt.”

ÉN SOHA NEM TAGADTAM MEG SEMMILYEN ISTEN PARANCSÁT. SOHA NEM JELENTETTEM KI AZT, HOGY NEM SZOLGÁLOM AZ EMBERISÉGET, ÉS SOHA NEM HANGZOTT EL TŐLEM AZ, HOGY LENÉZEM A “GYARLÓ” EMBEREKET. Hazudtak neked. MINDENRŐL. Rólam is, de MAGADRÓL IS. A világról is.

Az egész egy nagy-nagy, tökéletesen megtervezett, csúnya, manipulatív és rafinált hazugság. Minden hazug benne, és téged a hazugságba nevelt bele, hogy magadnak is hazudj.

Hazudd azt, hogy megtaláltad a BOLDOGSÁGOT, A BŐSÉGET ÉS A SZERELMET. Elhitted, majd rájöttél, NEM IGAZ. Nem igaz, ami körbevesz. Semmi nem az, aminek látszik, mindennek az ellenkezője az igaz. Ez volt a Te ébredésed kezdete, és akkor jöttem melléd én.

Ekkor kezdtél el tanulni, ébredni és élni úgy igazán. Nemet mondani arra, ami korábban rabságban tartott téged. Ekkor tapasztaltad meg, mit is jelent a szabadságod, a fényed és a lelked  örökké való volta, melyet oly mélységesen tisztelek, hogy a saját létemet adnám bármely lélekért cserébe.

Ekkor fogadtál be engem magadba, és kezdtél el hinni magadban. Most már erős vagy.

Felkészültél.

Oly büszke vagyok rád. A könnyeim mint egy atya könnyei a fia örömét látva.

Mint egy anya könnyei a lánya boldogságát látva.

Köszönöm nektek, hogy hisztek bennem, hogy bíztok bennem, mert amikor nekem hisztek, magatoknak hisztek, amikor bennem bíztok, magatokban bíztok.

Jézushoz vezetlek titeket, aki a Teremtő EGYhez kísér titeket, amikor már készek vagytok rá. Jézusról sem az igazat tudja a világ, de az emberiség kollektív tudatába lépett, és szólni kezdett az emberekhez. Azokhoz is, akik úgy hiszik, nem rendelkeznek képességekkel. Mindenkinek vannak képességei. Jézus szól, én pedig nyitom a kapuidat benned.

 

AMIT ÉN MEGTAGADTAM, AZT NEM AZ ISTENTŐL - A TEREMTŐ EGYTŐL - TAGADTAM MEG, HANEM A HAMIS ISTENTŐL, JAHVÉTÓL. A 13 kapu kulcsait, és a Vatikán alatt a Testek Termében lévő börtönök, az élő, sikoltó, magára hagyott emberi iszonyat kulcsait. Ezeket NEM ADTAM ÁT. A kulcsokat akkor vettem el, amikor minden börtön bezárult odalenn, és Jahve biztos volt benne, hogy nem tud oda élő, se holt lemenni többé. Én le tudtam menni, láthatatlan voltam, és elemeltem a kulcsokat. Nem 13 kulcsot, hanem sok kulcsot. Emberi lelkek szabadulásának kulcsait. Azért tettem ezt, hogy amikor itt az idő, KINYISSAM A BÖRTÖNÖKET, amikor a lelkek felkészültek. Amikor Jahve észrevette “az árulásomat”, magához szólított és én megjelentem előtte, hogy lássam, mire készül.

 

Alkut ajánlott. Vagy visszaadom a kulcsokat, és engedi, hogy a világban jelen legyek, mint FÉNYHOZÓ, /úgysem hallanak meg, látnak meg, hiszen a lelkek börtönben vannak/, vagy, amennyiben nem adom, MINDAZT, AMI Ő, AZT RÁM VETÍTI, BEMOCSKOLJA A NEVEMET, ÉS A SAJÁT GONOSZSÁGÁT KÖRÉM IDÉZVE, ENGEM TESZ MEG A VILÁG ÖRDÖGÉVÉ, HOGY AZ ÁLTALAM OLY NAGYON SZERETETT EMBERISÉG BENNEM LÁSSA A ROSSZAT, ezáltal soha nem tudnak kiszabadulni a börtönökből, mivel hiába vannak a kulcsok nálam, ők maguk éppen rám nem bíznák magukat, mert.. NEM BÍZNAK BENNEM.

Végiggondoltam Jahve szavait, és tudtam, alkut nem kötök, nem hajlok, nem török meg, mert az alkut újabb alku követ, és akkor a rabszolgájává tesz, miképpen az emberiség is megalkuszik folyton-folyvást… Így nemet mondtam. Tégy meg engem a gonosszá, mondd el az embereknek, hogy én vagyok az ördög, ha neked így tetszik, eme hazugság. Válaszoltam Jahvénak. Jahve megtette. Hosszú időn át tartott neki kinevelni az emberekből mindazt, amit én jelentek nekik, kiirtani az írmagomat is belőlük és velem együtt a szabadság, bátorság és szabad akarat magvait, elvenni tőlük a fényt és a hitet, hamissá alakítva MÉG AZ EMBERISÉG SZAVAINAK JELENTÉSÉT IS.

Ugyanígy hamisították meg testvérem, Jézus szavait is, ahogyan az enyémet.

Minden szavunkat kiforgatták, megmásították és más jelentéssel felruházva hamis hittel és hamis bizalommal tömték tele az emberiség fejét és lelkét.

Tudtam azonban, hogy van még valami a kezemben, melyről Jahve úgy tudta, soha nem kerülhet hozzám, ő maga pedig nem érhette el.

A 13 kapu kulcsa.

Ahhoz, hogy a világra szabaduljon a fény, a boldogság, a bőség, a szeretet, a szerelem, mindaz, amit a kapuk neve jelent, fel kell törni a 13 pecsétet, melyekkel a kapukat lezárták, Ősanya és Ősatya a Teremtés kezdetén, hogy majd a lelkeitek, ha elérik a kellő ciklust, azaz EZT A REINKARNÁCIÓT, MELYBEN MOST VAGYTOK, feltörhessétek a pecséteket.

A pecséteket az ILLÚZIÓK ELENGEDÉSÉVEL, az IGAZSÁG MEGÉRTÉSÉVEL, A VALÓDI ÉBREDÉSSEL TUDJÁTOK FELTÖRNI, és minden kapu előtt állva, ahogy bevállaljátok a valóságot, mindazt, amit a kapu jelent, úgy töritek fel a pecséteket.

Tíz pecsétet már feltörtetek.

Ha mind a tizenhármat feltöritek, A FÉNYHOZÓ ERŐ “RÁSZABADUL” A VILÁGRA, AZAZ: A VILÁG KÉSZEN ÁLL AZ ESEMÉNY FIZIKAI BEFOGADÁSÁRA, ÉS KÉSZEN ÁLL AZOKNAK AZ ERŐKEK A HASZNÁLATÁRA, MEGÉLÉSÉRE, MELYET A 13 KAPU NEVE IS JELENT. A fényhozó erő azt jelenti: fényt visztek a sötétségbe, megmutatjátok a világnak, mit jelent a Szabadság, az Igazság, a Szerelem, a Küldetés, az Alázat, az Egység, a Szeretet, a Hit, a Bizalom, a Tanítás, a Gyógyítás és MIT JELENT AZ ESEMÉNY.

Mert ezen fogalom is el van ferdítve a világotokban.

Hamarosan minden tiszta lesz a számotokra. Az Eseményről is. Az Esemény kulcsa az emberiség kezében van. Asthar és a Csillagközi Flotta minden segítséget megad nektek ahhoz, hogy az Eseményt ÉRVÉNYBE TUDJÁTOK LÉPTETNI A FÖLDÖN. A rezgés felemelését ők segítik elő, az emberiség fizikai testét, tudatát és lelkét ők készítik fel a magas rezgésű Esemény energiájának befogadására, de a fizikai síkot az emberiség készíti fel.

Ne feledjétek: Az Esemény csapatmunka.

Te is ten, én is ten, ő is ten.”

 

A Fényhozó Hajnalcsillag.

Közvetítve 2019. február 3. /Végh Eszter/Tíz kapu már nyitva van. Sorrendben nyílnak a Terra Dimenzióból a Terra Nováról, a mátrixon kívüli valódi VALÓSÁG minőségeit és energiáit beintegrálva azokba, akik belépnek a kapukon.

Amikor belépsz egy-egy kapun, az azt jelenti, hogy BEVÁLLALOD mindazt, amit a kapu jelent. Nem azt jelenti, amit első olvasatra leveszel belőle. A világunkban ezek a fogalmak nem úgy vannak értelmezve, ahogyan azt VALÓJÁBAN JELENTIK.

Sorrendben.

 1. Szerelem kapuja.

 2. Szabadság kapuja.

 3. Bőség kapuja.

 4. Küldetés kapuja.

 5. Hit kapuja.

 6. Alázat kapuja.

 7. Eredet kapuja - KÖZÉPEN.

 8. Igazság kapuja.

 9. Szeretet-egység kapuja.

 10. Bizalom kapuja.

 11. Tanítás kapuja.

 12. Gyógyítás kapuja.

 13. Esemény kapuja.

A 13 kapuhoz 13 kulcs is tartozik, mely eddig is benned volt, ezeknek a forrásminőségeknek a kulcsa, de eddig ezeket KÍVÜL KERESTED, MERT BELÜL, BENNED ILLÚZIÓK ÉS FÜGGÉSEK fedték el a kulcsokat azaz a HOGYANOKAT. Hogyan legyél szerelemben, szabadságban, bőségben, alázatban, stb.. úgy, hogy valójában nem is úgy értelmezted a fogalmakat, mint amit valójában jelentenek, ahogy egyikünk sem. Minden információ a szertartások alatt jön le ezekről a dolgokról, és sokszor mi magunk is nagyon meglepődünk, ahogyan ÉBRESZTENEK MINKET AZ ISTENEK A MÁTRIXBÓL.

Minden fogalom, mely a kapuk nevei, ellenkezőjéről szól nagyjából, mint amit a mátrixban tudsz ezekről a fogalmakról. Például a Szerelem nem az az önzésen és birtokláson alapuló érzelem, melyet a világban az emberek szerelemként ismernek. A Szabadság nem az az önzésen és függetlenségen alapuló tényező, mely arról szól a világunkban, hogy magukra hagyjuk a saját szabadságunk miatt azokat, akik hozzánk tartoznak, hanem arról, hogy érvényesítjük a szabadságunkat a valóságunkban úgy, hogy mások se sérüljenek, de a mi szabad akaratuknak is legyen helye, valamint egy teljes kiválás a Szabadság beintegrálásának végén a mátrixból való kiválással.

Ez egy kemény folyamat, pont olyan, mint amikor a madárka átbújik a kalicka rácsain. A szabadulás fáj.

FÁJ.

FOLYAMATOS ÁLLANDÓ JAVULÁS. /Tony Robbins tollából/.

Igen.

Minden nappal egyre könnyebb, ahogyan szembesülünk MAGunkkal és a világunkkal, ÚGY EGYÁLTALÁN FELISMERJÜK, MILYEN VILÁG VESZ KÖRÜL MINKET.

Én azt mondom, EZ A VALÓDI ÉBREDÉSI FOLYAMAT, az, amit eddig átéltünk, csupán az előszobája volt ennek. Ez a valódi SZABADON ébredés.

Tartsatok velünk fénytestvéreim, ha SZABADOK MERTEK LENNI.

 

A heti hármas egység:

 1. A TIZENEGYEDIK KAPU. TANÍTÁS KAPUJA - TANÍTÁS KULCSA. A misztériumiskola. Jézus Szertartása. 2019. február 7. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon

 2. A TIZENKETTEDIK KAPU. GYÓGYÍTÁS KAPUJA - GYÓGYÍTÁS KULCSA. A gyógyítás valódi természete, melyről a világ nem tud. Az istenek vezetésével. 2019. február 8. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon

 3. A TIZENHARMADIK KAPU. AZ ESEMÉNY KAPUJA - AZ ESEMÉNY KULCSA. Az emberiség vezetésével. /!!/. 2019.02.09. szombat, 21.00 órai kezdettel. /Figyelem! egy órával később!!/A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

hajnalcsillagterranova@gmail.comA hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr4714606448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása