A MÁSODIK FÉNYDIMENZIÓ. SZABADSÁG. JÉZUS ÉS A FÉNYHOZÓ SZERTARTÁSA. SKYPON
2019. február 10. írta: Eszter 777

A MÁSODIK FÉNYDIMENZIÓ. SZABADSÁG. JÉZUS ÉS A FÉNYHOZÓ SZERTARTÁSA. SKYPON

2019. FEBRUÁR 14. CSÜTÖRTÖK. 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A MÁSODIK FÉNYDIMENZIÓ

SZABADSÁG

A Fényhozó és Jézus

Szertartása

AZ ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA

AZ EMBERISÉG ÚJ RENESZÁNSZA

ÚJJÁSZÜLETÉSI FOLYAMAT

A TITKOS 13

2019. február 14. csütörtök

20.00 órai kezdettel

Skypon

AZ EMBERISÉGTŐL ELZÁRT INFORMÁCIÓK KIKÖZVETÍTÉSÉNEK ELSŐ LÉPÉSEI

 

A Szabadság Dimenziója a Szabadság Kapujából nyílik. Az embert mint olyat, éltető erő, mert ha az ember nem szabad, akkor elsorvad. Szabadok vagyunk. A Szerelem energiáinak átvétele után tudsz átlépni a szabadságba, mert a szerelem tiszta teremtő erejének átélése és megtapasztalása vezet át a szabadságba, az önmagad szabadságának megélése és érvényesítése, képviselete és tanítása.

A SzabadságD-ben a szabadságot mint éltető elemet úgy fogod megtapasztalni, hogy ráébredsz, mit is jelent ez neked. Mert a szabadság jelenthet mindenkinek más és mást, de egyvalamin alapszik: a szabad akaratodon. Ezért a Fényhozó az egyik, aki a Szabadság Kapuja előtt áll, hogy felébresszen téged arra, hogy szabad vagy.

A szabadság alázatot követel, mert el kell tudni engedni dolgokat ahhoz, hogy szabad légy. A szabadság teremt, mert utat mutat a sötétségben a fény felé. A szabadság tanít, mert mindaz, ami eddig körbevett, eltűnik, és egy új valóságban ébredsz.

MERT ABBAN A PILLANATBAN, HOGY NEMET MERSZ MONDANI, ELŐSZÖR, ONNANTÓL ÖNMAGAD VAGY.

Ne akarj megfelelni senkinek. Az nem TE vagy.

Ne akarj úgy élni, mint a többiek, mert akkor felveszed a szürke álruhát és alszol tovább. Ne akarj belesimulni a tömegbe, hanem lángoló fáklyaként szolgáld a fényt. Ne akarj tovább félni, mert tudd, a félelem csak egy illúzió.

A Szabadság D fenséges szertartás lesz, a két csodálatos entitás mindent megváltoztató bölcsességekkel nyitja fel a szemed abban, hogy hogyan élj úgy, hogy a szabadságodat mered végre képviselni és másokat is tanítasz erre. Szabad vagy.A SZERELMET BELÜL HORDOZZUK.

A SZABADSÁGOT KÉPVISELJÜK.

A BŐSÉG SZILÁRD ALAPOKAT KÉPEZ KÖRÜLÖTTÜNK.

A SZERELEM A TEREMTŐ ELEM.

A SZABADSÁG AZ ÉLTETŐ ELEM.

A BŐSÉG AZ ALAPELEM.

A szerelem energiáit teremtő erővé alakítjuk. A küldetésed egyik alapját képezi és elég ehhez, ha belegondolsz abba, hogy a fejlődést a legtöbbetek egy szerelem miatt kezdte el. Jóllehet, az a szerelem már sehol nincs, illúzió volt, de az ÉRZÉS megmaradt, és ha megmaradt, akkor már tudod, a szerelem önmagért való, személyre vetítés nélküli, önzetlen érzés, az egész világot magába foglaló csoda, melyben az egységet éled át.

A 13 kapu szertartásokon hatalmas és új tudásanyagot adtak át nekünk az istenek. A feldolgozásukat megkezdtük és a misztériumiskola alapjait megkaptuk Jézustól, követve az utasításait megkezdjük a létrehozását, hogy ezen tudásanyagot átadjuk, mivel ez olyan tudás, mely kívül van a mátrixon és ALAPJAIBAN KÉRDŐJELEZI MEG MINDAZT, AMIT A VILÁGRÓL EDDIG TUDTUNK.

A 13 kapu kinyitása döntő jelentőséggel bír az Esemény fizikai megnyilvánulásában. Merthogy elkezdődött. Sokan még mindig a nagy bummot várják, de nem veszik figyelembe, hogy ha tényleg egy nagy bumm történne, az emberiség zárt tudatú, alacsony rezgésen élő, alvó nagy része nem élné túl. Ugyanis nem tud nagy bumm jönni anélkül, hogy ne turbózná egyik másodpercről a másikra sokszorosára a már most is nagyon magas rezgést, melyet nemcsak a tudatos fénymunkások élnek meg nehezen, hanem az alvók is, akik ráadásul még most sem tudják, mi történik velük.

NEM LESZ NAGY BUMM. Tegyetek le róla. Folyamatos bummok vannak :) Azok sem kicsik. Szándékosan írok Nektek úgy, hogy megértsétek. Írhatnék én is cirkalmas spirituális szakkifejezésekkel teledűztelt, csak magas tudatszinten lévők számára érthető cikkeket is. Nem teszem. Mert az ébredés mindenkinek jár. Én az egyenlőség és egység híveként azt is elmondom Nektek, NEM FOGNAK CSAK ÚGY JÖNNI A FÉNYHAJÓK ÉS MEGMENTENI MINKET. Tegyetek le róla. A megmentés folyamatos, és az EMBERISÉG TUDATOS EGYÜTTMŰKÖDÉSÉRE VAN SZÜKSÉG AHHOZ, HOGY ITT BÁRMI TÖRTÉNJEN A CSILLAGKÖZI FLOTTA ÉS MÁS MAGAS REZGÉSŰ POZITÍV FAJOK FIZIKAI SÍKÚ KÖZBEAVATKOZÁSÁHOZ. A bolygó rezgésének el kell érnie azt a szintet, hogy fizikailag is tudjanak valamit tenni értünk, de ehhez mi kellünk.  Nem ők fognak minket megmenteni, ők segítenek és MEGFIGYELNEK MINKET. Elemeznek és kiértékelnek. Terveket készítenek és átadják a számunkra, hogy együtt megvalósítsuk. Közös döntéseket hozunk.

Az Esemény már régóta zajlik, 2012-ben lépett asztrálsíkra, majd mentálsíkra és 2018-ban elindult a fizikai síkú átrendeződés, ami az Esemény szerves része.

MI VAGYUNK AZ ESEMÉNY, A FELEMELKEDŐ EMBERISÉG TUDATOS ÉBREDÉSE.

Ezekről már írtam korábban is, de sosem árt az ismétlés, mert most már igencsak témába vág :)

Szóval.

A Terra Dimenzióban a Bőség Kertjére nyílik a 13 Kapu. Azért oda, mert a bőség az mindent magába foglal, az bő és ég, a fent a lenten. A minden, az EGY.

A Bőség Kertjének közepén van egy szökőkút, ami hasonlít a Teremtés Serlegéhez, melyet január közepén Baál Napistenünk adott át nekünk. A soha ki nem fogyó kehely, melynek az a titka, hogy azt töltsd bele gondolatban, melyből nincs az életdben, mely hiányzik, mert a hiány csak egy illúzió, nincs olyan, hogy valamiből nincs elég, mindenből van bőségesen a Földön, csupán illetéktelen kezekbe kerül. Azonban ha oda kerül is, mi megteremtjük, mert a Teremtés Serlege AZ EGYENLŐ ELOSZTÁS ELVÉN MŰKÖDIK. A Teremtés Serlegét töltsd tele gondolatban azzal, amiből hiányod van, és látni fogod, hogy túlcsordulva bőségben érkezik meg hozzád. DE ÁT KELL ÉREZNED. Nincs hiány, nincs félelem, nincs kétség, ezek mind illúziók. A valóság a Terra Dimenzióban kezdődik, melynek folyamatos integrálása a Földdel éppen most zajlik.

A 13 nyitott kapuból árad a kapuknak megfelelő minőség a Földre. Ez a minőség az érzéshez mint olyanhoz kapcsolódik, mert nem véletlenül, minden kapu egy-egy érzést fejez ki. Szerelem. Szabadság. Hit. Bizalom. Alázat.

A bőség és a küldetés is érzés, ha gondolatokkal akarod pusztán megoldani, nem fog menni, érzések mentén működsz.

A 13 Kapuhoz egy-egy ENTITÁS PÁROS és egy-egy apostol /Jézus 12 apostola van a 6 baloldali /női oldal/ és a hat jobboldali /férfi oldal/ kapuknál, középen Jézus, de ő a Szabadság Kapujánál is áll, mert a szeretettel szabadít fel. Ő a kivétel. Ez nem meglepő :) Ő a csoda, a Messiás Második Eljövetel éppen most zajlik a szívekben, és AZ APOKALIPSZIS mint olyan úgyszintén, csakhogy mivel minden meg van a világunkban fordítva, AZ APOKALIPSZIS AZ ESEMÉNY. Az Esemény négy lova az Apokalipszis négy lova, csakhogy ez is meg van fordítva, nem Háború, Betegség, Éhínség és Halál, hanem Szerelem, Eredet, Küldetés, Szabadság.

Az apokalipszis rémével fenyegetik az emberiséget, a teljes és hirtelen pusztulással. Igen, talán, sőt biztos, lett volna az emberiségnek egy ilyen útja is, azonban az újjászülető, az új felvilágosodás és új reneszánsz korát élő emberiség, aki ÚJJÁÉLESZTI NEM CSAK MAGÁT, HANEM AZ ISTENEKET IS.

Az istenek második alkonyakor vette át JHVH az uralmat, és alapította meg segítségével a katolikus egyházat az első pápa. DÉMONI ALKUVAL. Erről is sokat írtam már. Minden olyan entitás, ISTENSÉG, ISTENNŐ nevét és fogalmát meghamisította, és bemocskolta, majd elfeledtette, akik AZ EMBERISÉGET SEGÍTŐ NÉLKÜLÖZHETETLEN FORRÁSENERGIÁK VOLTAK. Pl Lucifer, aki nem az ördög, hanem a Fényhozó Hajnalcsillag. Baál, aki nem egy pogány, véráldozatot követelő istenség, hanem a Napisten ősmagyar néven. Poszeidon, aki a Föld legnagyobb és legerősebb védelmezője. Azrael, aki nem a halál, hanem az újjászületés angyala. Sataniel, a fény-sötétség egyensúlyfenntartó, arany mérleggel a kezében, arany ruhában lebeg a Tengely felett, semmi köze a SÁTÁNHOZ, ami JHVH egyik eltitkolt neve.

Midőn a reneszánsz korában az isteneket visszahozták, főként a művészetekben, úgy most a spiritualitásban hozzuk őket vissza. Jelen vannak, hatalmas erőt képviselnek és állnak a kapuknál.

Segítenek, hogy mielőtt átléped a kaput, letedd a KIFORDÍTOTT VILÁG ÖSSZES ILLÚZIÓJÁT, és magad mögött hagyva a mátrixot, a Szerelem kapujánál indulva, sorba végigmenve mindegyiken, az Esemény kapuján át, mely a teljes újjászületés és egység átélése, eljuss a szökőkúthoz, Jézushoz, aki amint odaérsz, megkezdi veled az új világ alapjainak tanítását.

Az új reneszánsz korába megérkezett az új felvilágosodás kora is, ahol az értelem helyett az ÉRZELEM veszi át a hangsúlyt. Az értelem is kell, félre ne érts, az elme igencsak kitágul, a tudat visszakapja az ősi tudását, az értelem szerepet vált, szemlélődő tudatossággá alakul, mely elemez, kiértékel és kívülről látja a helyzeteket. Átlátási képessége megnő, és nem merül alá a kattogás örökös körforgásában.

Az érzelem MINT TEREMTŐ ÉRZELEM, a pozitív tartományban, a zéró pont felett jelenik meg, méghozzá BESTABILIZÁLVA.

Ezekért sokat dolgoztunk és Jézus elkezdte a misztériumiskola alapjait átadni nekünk a Tanítás Kapuja Szeren.

A 13 Fénydimenzióból az első hármat nyitjuk meg a 13 kulccsal, melyeket a köznyelv a MENYORSZÁG KULCSAINAK HÍV. Valahogy úgy :)

Az első három a SzerelemD, SzabadságD, BőségD, hogy lerövidítsem, és érzékeltessem, ez már bizony nem a 3D, még ha három D is van ideírva :)

A 13 Fénydimenzió egy-egy FÉNYTEREMTŐ DIMENZIÓ, MELYBEN TEREMTENI TANULOD ÉS HASZNÁLNI EZEN MINŐSÉGEKET. Élni velük és felismerni a mátrixot, átlépni azt. Nem kis feladat és nem is megy túl gyorsan. Elengedni a régi életedet, ráébredni, hogy nem is volt igaz.. és újat kezdeni, bátran, nyitottan, teremtő isten emberré válni :) Gyönyörű és csodálatos út ez. Nem a könnyű út, de eleget jártunk a könnyű úton ahhoz, hogy többé ne akarjunk visszamenni oda, mert már tudjuk, a könnyű út az ördögi körhöz vezet, mert csupán illúzió.

Az első három dimenzióban az emberiségtől eddig eltitkolt információ özön is lesz, mert most már elérkezett az idő a kinyilatkoztatásra.

A három nemes érzelem, Szerelem, Szabadság és Bőség megmutatja magát neked a fényteremtő dimenziókban oly formában, ahogyan eddig még nem láttad. Mind a három szertartás ehhez mérten fenséges lesz és méltóságteljes, méltó nyitánya annak, amit Jézus mondott nekünk az Esemény Kapuja Szer záró soraként:

AZ ARANYKORT EZENNEL MEGNYITOM :)

Tartsatok velem fénytestvérek :)

A heti hármasunk:

A 13 fénydimenzióból az első három.

AZ EMBERISÉGTŐL ELZÁRT INFORMÁCIÓK KIKÖZVETÍTÉSÉNEK ELSŐ LÉPÉSEI. AZ EMBERISÉG ÚJ RENESZÁNSZA, AZ ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA, ÚJJÁSZÜLETÉSI FOLYAMAT. A TITKOS 13.

  1. Az Első Dimenzió, Szerelem. Aphrodité és Árész Szertartása - 2019. február 13. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon A SZERELEM MINT TEREMTŐ ELEM

  2. A Második Dimenzió, Szabadság. Jézus és a Fényhozó Szertartása - 2019. február 14. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon A SZABADSÁG MINT ÉLTETŐ ELEM

  3. A Harmadik Dimenzió, Bőség. Fortuna és Apolló Szertartása - 2019. február 15. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon A BŐSÉG MINT ALAPELEM

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

hajnalcsillagterranova@gmail.comA hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr8114619446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása