A NEGYEDIK FÉNYDIMENZIÓ - KÜLDETÉS - SZERTARTÁS NIMRÓD ÉS DIANA VEZETÉSÉVEL - SKYPON
2019. február 17. írta: Eszter 777

A NEGYEDIK FÉNYDIMENZIÓ - KÜLDETÉS - SZERTARTÁS NIMRÓD ÉS DIANA VEZETÉSÉVEL - SKYPON

2019. FEBRUÁR 20. 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A NEGYEDIK FÉNYDIMENZIÓ

KÜLDETÉS

Szertartás

NIMRÓD ÉS DIANA VEZETÉSÉVEL

2019. február 20. szerda,

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

Nincs mitől félned. Árad belőled, TE MAGAD VAGY a küldetésed. Minden, ami történik veled életed során, és amit ezekből megtanulsz. Teljesíted, mindenképpen, csak nem biztos, hogy tudsz róla. Mégis, ha engem olvasol, akkor igenis tudni akarod, miért vagy itt, a Földön. Rengeteget gondolkodtál már rajta.

Írtam már korábban, a Küldetés Kapujánál, hogy ÉLETED LEGFŐBB MEGOLDATLAN PROBLÉMÁJA a küldetésed lényege, és meg kell oldanod és meg is tudod oldani, de ehhez be kell integrálnod újra magadba, PONTOSABBAN MEG KELL LÁTNOD MAGADBAN, HOGY MEGVANNAK MIND, MIND A 13 KAPU MINŐSÉGE, csak eddig illúziók takarták őket - hit, alázat, bőség, szabadság, szerelem, szeretet, egység, igazság, bizalom, eredet, gyógyítás, tanítás és igen..

AZ ESEMÉNY IS benned van, BE VAN KÓDOLVA, efelé tartunk.

A megvalósítása minimum ötven százalékban az emberiségtől függ, de úgy gondolom, ez akár több is lehet.. hiszen mi kellünk elsősorban ennek a bolygónak a megváltásához.

Végső soron mindenkinek ez a küldetésben a nagy kerek egészben a része, azonban utána is lesz teendő bőven. Már sokszor írtam róla, hogy ne a nagy bummot várjátok és nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy az Esemény már zajlik a fizikai síkon is, EZ EGY FOLYAMAT, mely látványosan fog csúcsosodni.

A változás már elindult, semmi nem állíthatja meg.

Te pedig ebben PONTOSAN A HELYEDEN VAGY.

Ami téged zavarhat, hogy NEM AZZAL FOGLALKOZOL, AMI IGAZÁN BOLDOGGÁ TESZ, AMI IGAZÁN TE VAGY, hanem “mátrixos” munkahelyed van.. csakis rajtad áll, mikor lépsz ki belőle és végre bízod magadat úgy igazán ÖNMAGadra, és a magad által megírt tervedre.. és oldódsz fel a létben úgy igazán…

A KÜLDETÉS DIMENZIÓ SZERTARTÁS NIMRÓDDAL ÉS DIANÁVAL NAGY MEGLEPETÉSEKET TARTOGAT SZÁMUNKRA. NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓKAT FOGNAK KÖZÖLNI VELÜNK, TÖBB ENTITÁS IS, NEM CSAK E KETTŐ, DE E KETTŐBEN REJLIK AZ ENERGIÁJA A KÜLDETÉS DIMENZIÓNAK, MIKÉPPEN APHRODITÉBAN ÉS ÁRÉSZBAN A SZERELEM, JÉZUSBAN ÉS A FÉNYHOZÓBAN A SZABADSÁG, FORTUNÁBAN ÉS APOLLÓBAN A BŐSÉG.

Ők tartogatták eddig, és átadják az emberiség számára, mert készek vagyunk rá.

A KüldetésD tudatossá tesz téged a küldetéseddel kapcsolatban, felfedve előtted az illúzióid fátylait, rávilágítva, hogy

AZ AMI TE VAGY, AZT HOGYAN ÉRVÉNYESÍTSD VÉGRE A 3D-BEN.

Tartsatok velünk fénytestvérek :)

 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM, MOSTANTÓL SEMMI MÁST NEM KELL TENNED, CSAK HÁTRADŐLNI, ÉS FELOLDÓDNI A LÉTBEN?

HA CSAK LÉTEZNED KELLENE A TISZTA FÉNYBEN, ÉS NEM GONDOLNI MÁSRA, CSUPÁN A JÓRA, NEM LENNE SEMMI, AMI VISSZAHÚZ?

HA NEM KELLENE FOLYTON FIGYELNI AZ ÉRZÉSEIDET ÉS A GONDOLATAIDAT, HANEM CSAK HAGYNI MEGTÖRTÉNNI ŐKET?

 

HA AZT ÉREZHETNÉD VÉGRE, HOGY TÖKÉLETES BIZTONSÁGBAN VAGY, KIÁRADÓ FÉNYBÖLCSŐBEN, A TEREMTŐ ANYA KEBELÉN, SOHA EL NEM MÚLÓ ÖRÖMBEN, MELY VOLTAKÉPP OLYAN, MINTHA SEMMI TÖBBÉ NEM TÖRTÉNNE, MERT HABÁR TÖRTÉNIK, TELJES NYUGALOMBAN VAGY?

 

Kicsit talán félsz még ettől, mert annyira új. Nem tudod elképzelni, hogy NEKED NE KELLJEN TENNI SEMMIT AZ ANYAGI SÍKON.

MEGSZOKTAD, HOGY ROHANNOD KELL, FEJLŐDNÖD KELL, OLDÓDNOD KELL.

Ez nem verseny. Ez a te terved, és hidd el, hogy minden pillanatban TÖKÉLETES VAGY.

 

Születésedtől fogva a küldetésedet viszed, csak nem tudsz róla. Minden lépésed, mozdulatod, tetted ezt tükrözi és adja át, akkor is, ha nem vagy jó passzban, ha látszólag rossz irányba haladsz.

Nem tudsz rossz irányba haladni.

Nincs rossz irány, többé már nincs. Egyetlen irány van, és ha le is térítettek korábban az utadról, azóta visszataláltál.

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM, AKKOR IS TEREMETSZ, AMIKOR NEM TUDSZ RÓLA? Ezt bizonyára a Vonzás Törvénye alapján tudod ugyan, de mégis, mindig elfeledkezel róla, és gyakorta teremtesz rosszul. Mégis, azt mondom neked, nem teremtesz rosszul, csupán csinálsz néhány időkitérőt és hajtűkanyart, hogy tanulj és még erősebb légy. Hiszen a kitérők türelemre tanítanak. Időbe kerülnek és némi fájdalomba is akár, de amikor túl vagy rajta, mindig tudod, értelme volt.

TEHÁT VOLTAKÉPPEN NINCSEN ROSSZ IRÁNY, ÉS MINDEN A MAGA MEDRÉBEN ZAJLIK, MERT A TEREMTŐ EGY OLYAN, MINT EGY TRÜKKÖS ÖREGÚR A SAKKTÁBLA FELETT. RÉG TUDJA, HOGY MINDIG IS JÓL CSINÁLTAD, CSAK KAPTÁL NÉHÁNY KIHÍVÁST, HOGY BEÉRKEZZ UGYANODA, AHOVA EGYÉBKÉNT IS MENNI AKARTÁL.

A teremtésed ÖNTUDATLANUL ZAJLIK, és minél inkább vagy a fényben, annál inkább megkíméled magadat a kitérőktől. Minél magasabban vagy, annál nagyobbnak tűnnek az álruhás áldások, éppen ezért tudod, egyre több az áldás.

Biztonságban érzed magad.

 

Születésedtől fogva részed a hit, melyet akkor veszítesz el először, amikor semmiségért letolnak, meggyanúsítanak és nem tudod bizonyítani az igazadat, amikor valami nem sikerül, és azt mondják, na ugye én megmondtam!

Amikor mások akadályoznak és te ELHISZED, HOGY MEG TUDNAK ÁLLÍTANI, és meg is állsz.

Amikor a szerelem hátat fordít neked, és mivel bevetítetted valakibe a nagy Ő-t, aki nem az, naná, hogy bottal ütheted a nyomát… mert függővé váltál valakitől, akihez semmi közöd…

Ekkor elveszíted a hitedet. Aztán életed során újra és újra, mígnem rájössz: A HITED EGY STABIL ALAP, BENNED LAKOZIK, MEGMÁSÍTHATATLANUL, ÉS VALÓJÁBAN SOSEM VESZETT EL. MINDIG OTT VOLT, CSUPÁN AZT HITTED, ELHITTED, HOGY TE KEVÉS VAGY VALAMIHEZ, VALAMIT NEM KAPHATSZ MEG, VALAMIRE NEM VAGY KÉPES… de igen, az vagy, csak sokszor a hited tárgya rosszul lett megválasztva.  Amikor ráébredsz arra az egyszerű tényre, hogy a hited a te belső bizonyosságod, melyet csupán másoknak való megfelelni akarásból vetettél el eddig, akkor végre már tudod: A HITED A TIÉD. Többé nem vehetik el tőled azt, ami te magad vagy, amint fel mered vállalni.

 

Születésedtől fogva részed az alázat, csupán elhitették veled, hogy ha alázatos vagy, ha szeretettel élsz, akkor mindent elvesznek tőled. NEM. Akkor veszik el, ha hagyod, és ha MEGALÁZKODSZ, azaz MEG AKARSZ FELELNI AZ ELVÁRÁSOKNAK, ha megtagadod önmagad. Ha nem tagadod többé önmagadat, ha fel mered vállalni, akkor másokban is az önmagukat elfogadva, valamint sokszor az álarcaik mögé nézve, tudsz alázatos maradni velük szemben azaz, ELFOGADSZ, BEFOGADSZ ÉS NEM VÁRSZ EL SEMMIT, NEM ÍTÉLKEZEL, NEM URALKODSZ, NEM BIRTOKOLSZ, ÉS TUDSZ MEGBOCSÁTANI.

Születésedtől fogva egy tiszta fénylény vagy, aki alázattal viszi amit vállalt, mégis, az idők során elhitették veled, hogy AMI ÖNMAGAD, AZ NEM ELFOGADHATÓ, MERT MÁSOK ÍTÉLKEZTEK, NEM FOGADTAK EL, URALKODTAK ÉS BIRTOKOLTAK, FELÜLBÍRÁLTAK ÉS MEG AKARTAK VÁLTOZTATNI… ÉS TE VÁLTOZTÁL, DE ÚGY, AHOGYAN ŐK AKARTÁK.

Nem gyakoroltak alázatot veled szemben és te sem önmagaddal szemben.

Most már tudod, az alázat nem megalázkodás, mert ez utóbbi végtelen gyávaság és alku - az alázat a belső hited és bizonyosságod mentén születő végtelen szeretet csodája.

 

Tisztul az idő, egyre jobban érezzük, hogy a miénk. Mivel a sorsunk az idő mentén zajlik, azt is tudjuk, hogy a sors a kezünkben van, nem vagyunk a véletlen és az istenek játékszerei. Ők, ami azt illeti, sokkal inkább támogatják a szabad akaratot, mint ahogyan azt JHVH követői sulykolták a fejekbe, miszerint az Isten akarata teljesül mindenben.

Nem.

Közös utat járunk a Teremtő eggyel, együtt döntöttünk, együtt írtuk meg a sorsunk arany könyvecskéit, melyeket az Akashában rejtettünk el. Hamarosan a teljes sorsunkat meg fogják nekünk mutatni - mondta Baál a Bőségdimenzió Szeren.

Tisztul a tér. Egyre kézzelfoghatóbb a teremtésünk. Nem érezzük magunkat többé kiszolgáltatottnak.

A Tanítás Kapuja Szeren megkaptuk az információkat a küldetésünk konkrét elkezdéséhez. A Gyógyítás Kapujánál pedig megláttuk az összefüggéseket a küldetéseink között, az Esemény Kapujánál összekapcsolódtunk az egész emberiséggel, teljes elfogadással, hittel és alázattal, egymást közös egy kerek egészként közös küldetésnek tekintve, felemelve az emberiséget a Terra Novára.

MINDENKIT, MERT JÉZUS ÚTJÁN NINCS MEGKÜLÖNBÖZTETÉS.

 

Amikor megtapasztalod a tiszta létet, a Teremtő EGYben a teljes fényt és önfeladást, azt, hogy elengeded a fizikai létedet és a benne lévő gondokat és végre átengeded felsőbb önmagadnak és a Teremtőnek az irányítást, akkor elengeded a görcsös megfelelni akarást, a hitetlenséget és félelmet attól, hogy valami nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd.

 

A SzerelemD, a SzabadságD és a BőségD a három első fénydimenzió, melyek megalapozzák az összes többit.

A Szerelem mint kivetített személy nélküli alap teremtő elem vált eggyé bennünk a férfi és női résszel, a kettő tüzéből táplálva, hozzáadva a szexualitással járó teremtő erőt.

A SzerelemD-ben akkora energiával és képességekkel rendelkezel, melyeket eddig nem tapasztaltál meg, mert nem hittél magadban eléggé, pedig ez az erő, mint az angyalokban és az istenekben, bennünk is ott van. HOGYAN TUDNÁNK FELEMELNI EGY BOLYGÓT 3D-BŐL 5D-BE, ha nincs hozzá erőnk?

A SzabadságD-ben a szabadság négy aspektusát mesélte el a Fényhozó és Jézus nekünk.

  1. AMIKOR CSAK ÚGY LÉTEZEL ÉS FELOLDÓDSZ A LÉTBEN.

  2. AMIKOR ELENGEDED MINDAZT, AMI A FIZIKAI SÍKON MOST FOGVA TART ÉS NAGYON SOK ENERGIÁDBA KERÜLT EDDIG FENNTARTANI

  3. AMIKOR KAPCSOLÓDNI MERSZ A TÁRSHOZ TELJES SZÍVVEL-LÉLEKKEL, FELSZABADULVA, ANÉLKÜL, HOGY RABKÉNT ÉLNÉD MEG A SZERELMET

  4. AMIKOR KAPCSOLÓDNI MERSZ MINDENHEZ A VILÁGEGYETEMBEN, MELY ÉLŐ ÉS MELYNEK MAGJA VAN.

A BőségD-ben megtapasztaltuk a bőség mint olyan teljesen kiáradó voltát, mert végre megláttuk: KÖRÜLÖTTÜNK MINDEN BŐSÉGBŐL VAN, a szükség csupán illúzió.

Minden körülöttünk a bőséget tükrözik, csak mi nem látunk át rajta, mert a mátrixból nézve elvárásokkal falazzuk el magunkat a valóságtól. A BőségD megmutatta nekünk, ahogy egyenlően osztják el a javakat a Földön az istenek úgy, hogy megmozgatják az energiát és a bőségáramlást helyreállítják. Azt mondod, ez lehetetlen? Nincs egyenlő elosztás?

Én meg azt mondom, de igen van, csupán a PÉNZT birtokolják, és a pénz mint olyan, a bőségnek pusztán egy kis része, az egyik megtestesítő formája.

A BőségD megmutatta a Teremtő EGYben való tiszta létet, a feloldódást, amikor elengedtük a pénzmátrixot és ráébredtünk, végtelen bőségben és ragyogásban élünk, csak eddig vakok voltunk.

A Fénydimenziókhoz való kapcsolódás óriási fizikai-lelki-mentális átalakulással jár, és a valóságod is nagyon gyorsan fogja követni. LÉPJ BE A MÁTRIXON KÍVÜLI VILÁGBA :)

 

3 újabb fénydimenzió nyílik meg az emberiség számára, melyek a 13 kapuhoz vannak kapcsolva.

A NEGYEDIK, KüldetésD, az ÖTÖDIK, HitD, a HATODIK, AlázatD. A szerek ezúttal egymásra épülnek, de külön-külön is meghallgathatóak, azonban mivel folyamatosan használunk a 13 kapuban kapott fényteremtő eszközökből néhányat, valamint a dimenziókban is összefüggések vannak, a teljes képet akkor kapod, ha mindegyiket meghallgatod. Ez akkor jó, ha most készen állsz ekkora tudás befogadására, ha nem, akkor érezz rá valamelyik kapura, akár többre is, és a hozzá tartozó fénydimenzióra is, sorban nyitjuk őket :)A heti hármas egység:

  1. NEGYEDIK FÉNYDIMENZIÓ - KÜLDETÉS - Nimród és Diana vezetésével  - Szertartás, 2019. február 20. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  2. ÖTÖDIK FÉNYDIMENZIÓ - HIT  - Szertartás, Baál és Balora vezetésével, 2019. február 21. csütörtök , 20.00 órai kezdettel, Skypon

  3. HATODIK FÉNYDIMENZIÓ - ALÁZAT - Szertartás, Jézus és Mária Magdolna vezetésével, 2019. február 22. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon
A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

hajnalcsillagterranova@gmail.comA hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr8214632080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.