2019. már 03.

A 13 SZELLEMI TÖRVÉNY

írta: Eszter 777
A 13 SZELLEMI TÖRVÉNY

A TERRA DIMENZIÓBA LÉPŐ FÖLD ÚJ TÁRSADALMI ALAPJAI ATLANTISZI SZINTRŐL VISSZAÉPÍTVE

A  13 SZELLEMI TÖRVÉNY

A TERRA DIMENZIÓBA LÉPŐ FÖLD ÚJ TÁRSADALMI ALAPJAI ATLANTISZI SZINTRŐL VISSZAÉPÍTVE

 

“MOSTANTÓL A FÖLDI TÖRVÉNYEK HELYÉT ÁTVESZIK ÚJRA AZ ŐSI SZELLEMI TÖRVÉNYEK.

A FÖLDI TÖRVÉNYEK NEM AZ IGAZSÁGOT SZOLGÁLJÁK, HANEM AZ IGAZSÁGTALANSÁGOT. AZ ÖNZÉSEN ÉS A BIRTOKLÁSON, A KÉTSÉGEN ALAPSZANAK, NEM AZ EGYSÉGEN. HAMIS TANÍTÁSOK, MELYEK RABSÁGBA TASZÍTOTTAK TITEKET. “ /JUSTICIA - SZERETET.EGYSÉG SZERTARTÁS/

 

  1. rész  Ősanya tanításai

Az EREDET kapujától, a középsőtől BALRA, NŐI OLDAL

 

 

 1.  Szellemi törvény a Szerelem dimenziójához tartozik

 

AMIT KIENGEDSZ AZ ÁRAMLÁSBA, AZ MEGSOKSZOROZVA TÉR VISSZA HOZZÁD.

Amint vetsz, úgy aratsz, amit kiengedsz, azt kapod vissza megsokszorozva, amit teremtesz, magadnak az érkezik be.

Mivel a leges legnagyobb teremtő erőnk a Szer-Elem, ezért kifejezetten fontos, hogy mit teremtesz, hogy hogyan reagálsz, hogy mit áramoltatsz, hogy mit érzel.

 

2. Szellemi Törvény a Szabadság Dimenziójához tartozik.

SEMMI NEM AZ, AMINEK LÁTSZIK, MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ.

Ez nem csak a Földre és a mátrixra érvényes, hanem az egész Világegyetemre.

Mindig nézzetek a dolgok mögé, mert az igazság felszabadít.

Mindig nézzétek meg, hogy a látszat mögött mi van? Mert mindaz amit testet ölt, mindaz aminek formája van, az mögött van valami sokkal, de sokkal mélyebb.

Segítsetek a másiknak, aki a látszatot magára öltötte, hogy kibontsa a valódi Énjét, a valódiságát, ezáltal tegyétek őt szabaddá, ezáltal magatokat is szabaddá fogjátok tenni.

Minden negatív reakció a másik emberről szól, mindaz, amit felétek sugároz, mint látszat, azzal takargatja legnagyobb félelmeit és fájdalmait. Mindig tudjátok mi van mögötte. Bontsátok ki a szabadság dimenzióját az értelemben, és amikor egy adott helyzet előtt álltok és lépni kellene egy hatalmasat, tenni kellene valamit, amit nem mertek, tudjátok, tudnotok kell, hogy a látszat amely ott áll, mint a küszöb őre, valójában csak takarja mindazt a nagyon pozitív jövőt, ami küszöb őre mögött van. Mindaddig, amíg nem léptek, nem fogjátok megtudni mi van a küszöb őre mögött. Amíg a küszöb őrét, a látszatot nézegetitek, látszólag nem fog sikerülni, látszólag nem lesz pénzem, látszólag egyedül fogok maradni stb stb, addig rabok vagytok.

Ne feledjétek, a fizikai síkon minden csak látszat.

 

3.  Szellemi Törvény a Bőség Dimenzióhoz tartozik

CSAK AKKOR FOGSZ KAPNI, HA ELŐTTE ADSZ, MINÉL TÖBBET ADSZ, ANNÁL TÖBBET KAPSZ.

Mindig adj többet, mint amennyit kapsz, hogy az egyensúly fennmaradjon.

A bőség az csupán egy áramlás, mely átáramlik a kezeiden, átáramlik a szíveden, az elméden és a valóságodon. Folyamatos hömpölygő aranyfelhő, melyből bármikor bármennyit meríthetsz, és soha ne feledd, hogy a folyó mindig visszafordul, és újra átáramlik rajtad.

 

4. Szellemi Törvény a Küldetés Dimenzióhoz tartozik

A KÜLDETÉS EGY MEGENGEDÉS, MEGENGEDÉSE ANNAK, HOGY ÖNMAGATOK IS, ÉS MÁSOK IS, ÖNMAGUK LEGYENEK KÍVÜL ÉS BELÜL. ELENGEDÉSE MINDANNAK A FIZIKAI SÍKNAK, MELY RABBÁ TETT TITEKET, ÉS EGY TELJESEN ÚJ ÉLET BEENGEDÉSE.

A KÜLDETÉS TEHÁT MEGENGEDÉS- ELFOGADÁS ÉS BEENGEDÉS.

A küldetés szent és tiszta. A küldetés egy ősi program, egy ősi kód, melyet te írtál meg magadnak.

A küldetés tehát megengedés- elengedés -befogadás.

Nincsen más titka csak ennyi.

 

5.  Szellemi Törvény a HIT Dimenzióhoz tartozik

MINDEN AZON MÚLIK, HOGY TE MIT HISZEL, MINDEN CSAKIS RAJTAD ÁLL VAGY BUKIK.

A hiteddel teremtesz és pusztítasz. A hited az alap és a kulcs, a kormány, az ajtó, és a lépcső. A hited belülről áramlik kifelé, a hited Te magad vagy, ne engedd, hogy megingassanak a hitedben. A hited teremtő erő, a hited szabadság, a hited küldetés.

 

6.  Szellemi Törvény az Alázat Dimenzióhoz tartozik

AZ ALÁZAT EGY TELJES NYITÁS MINDEN FELÉ, MELY ÉLŐ, ÉS MELYNEK MAGJA VAN.

AZ ALÁZAT EGY TELJES EGYESÜLÉS MINDENNEL, AMI ÉLŐ, ÉS AMINEK MAGJA VAN.

Az alázat nem ítélkezik, nem támad, nem követel és nem kér, nem vár el semmit. Önmagában is, a Te belső lélek magod halhatatlan csodájának hordozója. Az alázat Te magad magja.

 

KÖZÉPEN ŐSANYA ÉS ŐSATYA EGYSÉGE = EREDET /ANYA - ÉRZELMI-ÖSZTÖNSZINTŰ TEREMTÉS/, TEREMTŐ EGY /ATYA - SZELLEMI TEREMTÉS, TUDATOSSÁG/ AZ EREDET D-BEN.

 

7.  Szellemi Törvény az Eredet Dimenziójához tartozik

Az EREDET és a Szeretet egység teljesen összefügg egymással.

Az EREDET olyan, mint egy fának a legősibb gyökere, ahhoz hogy eljuss hozzá, minden mást le kell szedni róla.

Az EREDET olyan belső tisztaság, mely kívül van minden ismert világon.

Amikor mindent megfordítasz és kifordítasz és rájössz, hogy semmi nem az, aminek látszik, akkor kezded kapizsgálni az EREDETET.

Az EREDET a dolgok mögötti valódi valóság. A valódi igazság, mert minden az EGYSÉG-be tart, még akkor is, ha látszólag csakis a kétségről van szó.

Soha ne feledd, bármi is van benned és körülötted, az EREDET mentén minden az EGYSÉG felé tart. Ez azt jelenti, hogy nem tudsz hibázni, nem tudsz rosszul dönteni, nem tudsz valamit elszalasztani, mert minden az EREDET-ben a terv alapján, az EGYSÉG-re van hangolva.

 

II. Ősatya Tanításai

A középső kaputól és dimenziótól jobbra, FÉRFI OLDAL.

 

8. Szellemi Törvény az IGAZSÁG Dimenzióhoz tartozik

AZ ÉN IGAZSÁGOM A TE IGAZSÁGOD ÉS A TE IGAZSÁGOD AZ ENYÉM.

Hogy lásd igazad van, én látom, hogy mennyire vagy a te igaz önmagadban.

Ha a Te igazad önmagadban nem elég nagy, akkor hiába fogod mondani, hangoztatni, kiabálni, üvölteni, hogy igazad van, én tudni fogom, hogy  valójában nincs, de nem fogom ezt neked elmondani, mert maradj te az igazságodban, hiszen az a te tanulási folyamatod.

Én maradok az én igazságomban, mely egyben a tiéd is és megengedem neked, hogy kiabálj, ordíts és toporzékolj, mert tudom, hogy a nagy IGAZSÁG, a nagy egyetemes IGAZSÁG, az csupán egy szó- SZERETET.

 

10.  Szellemi törvény a BIZALOM DIMENZIÓHOZ tartozik

A BIZALOM alaptörvénye

HA MAGADBAN NEM BÍZOL, MÁSBAN SEM BÍZOL, HA MÁSBAN NEM BÍZOL  MAGADBAN SEM BÍZOL.

A bizalmatlanság voltaképpen alázatlanság. Ha valakibe bizalmat helyezel, abba hitet helyezel, szeretetet, szabadságot, bőséget, szerelmet, küldetést és mindent belehelyezel, mert a bizalom, az vagy teljes vagy semmilyen.

A BIZALOM nem adható el, azonban a BIZALOM visszaszerezhető. Amikor valakit elítéltek, mert elvesztette a bizalmatokat, rosszul teszitek, mert az illető, ha szeretné, hogy visszakapja a bizalmatokat, adjatok neki esélyt, mert minden bizalmatlanság a részetekről alázatlanság.

Tehát a 10-es Szellemi törvény BIZALOM. Ha másban nem bízol, magadban sem bízol, ha magadban nem tudsz bízni, másban sem tudsz bízni. Ha valaki elveszti a bizalmadat, és nem adsz neki új esélyt, akkor az alázatlanság mentén cselekszel és hátat fordítasz egy fénytestvérednek, aki ugyanazon útra lépett mint Te, a változás útjára. Meglehet, hogy még sokkal lejjebb tart mint te, de ha akarja a bizalmadat, akkor akar téged, egy az egyben mindenestül, mindegy, hogy mi a háttér, szerelem, barátság, munkakapcsolat, közös szellemi kapcsolat, a bizalmat meg kell adni. Ha bizalommal fordulsz felé, bizalmat fog visszaadni, mert ne feledd AMIT ADSZ AZT KAPSZ.

 

9.  Szellemi Törvény A SZERETET-EGYSÉG DIMENZIÓJÁHOZ TARTOZIK.

A BIZALOM A SZERETETEN ALAPSZIK, A BIZALOM ALAPJA A SZERETET ÉS AZ EGYSÉG EZÉRT SZÁNDÉKOSAN ÉPÜL ÍGY FEL A SORREND !!! NEM TÉVEDÉS.

A SZERETET ÉS EGYSÉG ALAPJA MINDENNEK, AMI ÉL ÉS AMINEK MAGA VAN.

Ha kitérsz az egységből, látszólag kétséget látsz magad körül, ne állj ellen semminek, ne menj szembe semmivel, ne harcolj, ne türelmetlenkedj. Ami kétség, az csupán tanítás, a szeretet és egység alapköve, oly stabil, oly egyértelmű és megingathatatlan, hogy az egység mindig tény marad akkor is, ha kétségeket látsz magadban és magad körül.

Tehát a 9 szellemi törvény, az Egység tény. Ha kitérsz az egységből, a kétség csupán illúzió, ne harcolj, ne állj ellen, ne türelmetlenkedj.

 

11. szellemi törvény TANÍTÁS Dimenzióhoz tartozik

A Tanítás Szellemi törvénye

TANÍTÓ VAGY ÉS TANÍTOTT, MINDIG TANULSZ ÉS MINDIG TANÍTASZ.

Minden perc, minden lélegzet, minden mozdulat egy tanítás. Minden reinkarnációban, minden síkon és dimenzióban, minden térben és időben egyszerre tanítasz és tanulsz. Nincsen jó vagy rossz, fekete vagy fehér, nincsen sötét vagy fény. Tanító van és tanított.

Életünk legnagyobb tanítója, a legnagyobb próbáknak tesz ki téged, tanítása számodra tőle a legnagyobb alázattétel eme reinkarnációban, hiszen vállalta, hogy elfordulsz tőle, hogy gyűlölni fogod, hogy elzárkózol és elmenekülsz tőle újra és újra. Ámde hiába menekülsz, amíg meg nem tanulod a leckéket. Ha minden leckét megtanultál tőle, akkor van vége a tanulási folyamatnak. Azonban minden egyes interakció kettőtök között számára is egy tanulás.

Ha ez a folyamat nem épül az alatta lévő fénydimenziókra, mint a Szerelem, Szabadság, Bőség, Küldetés, Alázat, Hit, Bizalom stb,  akkor ez egy ördögi körré válik.

Soha ne változtassátok ördögi körökké az egymás tanítása Szent és Tiszta folyamatát.

 

12. Szellemi törvény a  GYÓGYÍTÁS Dimenzióhoz tartozik

A GYÓGYÍTÁS ÉS GYÓGYULÁS NEM MÁS, CSUPÁN EGY ILLUZIÓ.

Ha visszatérsz ősi Eredetbe nincs miből és nincs miért meggyógyulnod, hiszen nem vagy beteg. A gyógyulás, mint olyan, legyen innentől inkább egy emelkedés, egy fejlődés, egy tanulás, egy tanítás. Minden gyógyulás és gyógyítás ÁLDÁS, emelkedés és lépcső. Nincs olyan, hogy betegség, nincs olyan, hogy gyógyulás, nincs olyan, hogy gyógyítás, minden csupán illúzió.

Az illúziók eltávolítása maga a gyógyulási, gyógyítási folyamat és ami illúziót lesepertél a színpadról, akkor rájössz, hogy itt senki nem volt beteg.

Ne feledd, hogy az EGYSÉG TÉNY, SEMMI NEM AZ AMINEK LÁTSZIK, MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ.

NE FELEDD, CSAK EGY KÖZÖS EGYETEMES IGAZSÁG LÉTEZIK.

NE FELEDD, A GYÓGYÍTÁS MINT OLYAN, MINT EMELÉS ÉS TANÍTÁS FORMÁJÁBAN A  BIZALMON TUD ALAPULNI.

 

13. Szellemi törvény AZ ESEMÉNY Dimenzióhoz tartozik

A LEGFONTOSABB SZELLEMI TÖRVÉNY AZ ESEMÉNY.

AZ ESEMÉNY MINDIG IS VOLT, VAN ÉS LESZ, MERT AZ ESEMÉNY NEM KÖTHETŐ IDŐHÖZ.

AZ ESEMÉNY AZ EGY TÉNY.

AZ ESEMÉNY OTT VAN MINDIG MINDENHOL ÉS MINDENKOR.

Nem az eseménynek időben eljönnie, hanem nektek kell az illúzió fátylait lebontva elérni az eseményt, de nem időben és nem térben, hanem tudatban és lélekben.

Az ESEMÉNY SOHA NEM FOG BEKÖVETKEZNI, MERT AZ ESEMÉNY MÁR BEKÖVETKEZETT.

Akkor következett be, amikor a TEREMTŐ EGY az EREDETTEL megteremtette a világegyetemet.

Az ESEMÉNY nem egy időben előttetek álló történés, hanem a ESEMÉNY egy visszatérés az EREDETBE, a SZERETETBE és az EGYSÉGBE.

Tehát az ESEMÉNY, mint olyan megtörtént, meg fog történni és éppen most is történik, és minden Univerzumban és galaxisban a lényeg, a humanoid fajok amikor elérik az eseményt önmagukban érik el és tudják ezt.

A 13-as Szellemi törvény Esemény törvénye:

Az ESEMÉNY nem egy időbeli vagy térbeli történés.

Az ESEMÉNY VAN, VOLT és LESZ, SOHA NEM FOG MEGTÖRTÉNNI, mert MÁR MEGTÖRTÉNT.

AZ ESEMÉNY NEM ELŐTTÜNK ÁLL, HANEM MÖGÖTTÜNK VAN, VISSZATÉRÉS AZ EREDETBE, AZ EGYSÉGBE.

AZ ESEMÉNY BENNED VAN, ÉS NEM KIVŰLED VAN, és BELÜLRŐL FOG KIFELÉ SUGÁROZNI, amikor minden illúziót lebontasz magad körül.

EGYSZERRE FOGUNK VISSZATÉRNI AZ EREDETBE ÉS A TEREMTÉSBE, EZEN REINKARNÁCIÓN BELÜL, EZÉRT EGYMÁS EMELÉSE ÉS TANÍTÁSA, GYÓGYÍTÁSA ÉS ÉBRESZTÉSE. Az Eseményt úgy kell elképzelned, mintha visszafelé mennénk együtt, sokan az idővonalon. Amint elérjük a kellő rezgésszintet az Eredetben, bekövetkezik.

 

Lecsatornázva:

2019. március 1.

A Kilencedik Fénydimenzió -Szeretet-egység szertartáson Ősanya és Ősatya mint a Teremtés női-férfi aspektusa szavai alapján.

Végh Eszter

 

Szólj hozzá

Eredet Esemény Apolló Kronosz 13 szellemi törvény Jusiticia Ősanya Ősatya Teremtő EGY