TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL SZERTARTÁS - SZEMÉLYESEN NÁLAM
2019. március 16. írta: Eszter 777

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL SZERTARTÁS - SZEMÉLYESEN NÁLAM

2019. MÁRCIUS 17. VASÁRNAP 14.00-17.00

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL SZERTARTÁS
Személyesen nálam - 2019. MÁRCIUS 17. 14.00-17.00
Helyszín: Budapest, 13. kerület, a Westend mellett.
 
Közvetlen teremtés - a sors és az idő kezedbe vétele.
Szabadság és szabad akarat. Önálló gondolkodás és önálló teremtés. A képességek fejlesztése, és a teremtés folyamossá tétele.
Minden isten és istennő átadja a saját teremtő technikáját, újra az emberiség számára elérhetővé teszi. Ez azt jelenti a számodra, hogy a teremtésedet teljessé tudod tenni, és minden forrásenergiát /azaz az isteneket/ magadba tudod integrálni.
Létfontosságú, hogy tudd, mit is csinálsz :)
JIN ÉS JANG TEREMTŐ ENERGIÁK EGYSÉGBE INTEGRÁLÁSA.
A NŐI ÉS A FÉRFI TEREMTŐ EREJE.
A 13 kaput és a 13 Fénydimenziót is használni fogjuk, valamint a kulcsokat. Az istenek mellett Asthar és a Csillagközi Flotta is átad néhány információt a nemrég FÉNYTEREMTŐ KORSZAKBA lépett emberiség számára a teremtéssel összefüggésben. A teremtés tudatossá tétele fontos, mert akkor is teremtesz, amikor negatívan gondolkodsz, negatívan érzel és még működnek a mátrix sémák.
Csodálatos, fényességes szer lesz :)
Skypon való csatlakozás is lehetséges.
 
A szertartáson való részvétel: 3.000/fő, egy hosszú szer van, ami általában másfél órás, és egy ráadás, ami általában 15 perces.
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr714693152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.