2019. már 18.

MÁSODIK MÁTRIX KAPU - A FÁJDALOM FELOLDOZÁSA - SZERTARTÁS JÉZUS ÉS MÁRIA MAGDOLNA VEZETÉSÉVEL - A JÉZUSI KARMA FELOLDOZÁSA. SKYPON

írta: Eszter 777
MÁSODIK MÁTRIX KAPU - A FÁJDALOM FELOLDOZÁSA - SZERTARTÁS JÉZUS ÉS MÁRIA MAGDOLNA VEZETÉSÉVEL - A JÉZUSI KARMA FELOLDOZÁSA. SKYPON

2019. MÁRCIUS 22. PÉNTEK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

MÁSODIK MÁTRIX KAPU
A fájdalom feloldozása
Szertartás Jézus és Mária Magdolna vezetésével
A jézusi karma feloldozása
2019. március 22. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon
 
A pénteki szertartás a 13 Mátrix kapuból a másodikon az emberiség átléptetése a Terra Novára. 3D-ből 5D-be.
A fájdalom feloldozása, mint mindegyik hasonló, multidimenzionális, azaz időben és térben is több síkon zajló oldás, feloldozás, AZ EMBERISÉG MEGVÁLTÁSI SZAKASZÁNAK KÖVETKEZŐ LÉPÉSE.
A multidimenzionális feloldozás azt jelenti, hogy több reinkarnációs CIKLUSON - azaz nem csak földi reinkarnációkon - átívelő erőteljes oldás, melyben a fájdalmat oldjuk fel, valamint nem csak az emberiség ezen ötödik korát érinti, hanem az összes korábbit is, többek között az atlantiszit, a negyediket.
A Mátrix kapu szereken nem csak az emberiséget mentjük, a lelkeket, hanem a magunkét is felszabadítjuk azon negatív, zéró pont alatti illúziók alól, melyeket a kapuk nevei jelentenek. Mivel ezek erőteljes oldások, eddig az első kettő között hagytak az istenek nekünk egy kis szusszannivaló időt, és kaptunk néhány csodás szertartást útközben, útravalónak, bár a szerdai Sorsteremtő Restart szintén nem a könnyű szerek közé tartozik.
Gábriel már megfújta a harsonáját az Alázat Dimenzió Szertartáson, méghozzá 3x...
Itt az idő - mondta a Fényhozó Hajnalcsillag az emberiség elé térdelve, és kitárta arany szárnyait.
A fájdalmat időben és térben ebben az életedben is kioldjuk, mert még mindig tud blokkolni, bár minél tudatosabb vagy, annál kevésbé.
Emelkedünk, fel, egyre feljebb, a sötétből a fénybe, és most már egyre jobban, egyre közelebb a Jézus-Mária Magdolna Eredet Energiatérhez, ez ugyebár a feladat egyik teljesítendő része.
Erős szertartás lesz, és a Jézusi korba is elutazunk, hogy feloldozzuk azt a csinált /!!/ karmát, amit akkor az emberiségre tettek és azóta is nyögi, ezzel együtt feloldozzuk a társak közötti pontosan ugyanilyen odavetített csinált karmát, mely az elszakadásról, az elveszítésről és a SOHA EL NEM KÖVETETT BŰNÉRT VALÓ BŰNHŐDÉSRŐL SZÓL.
Bátor Neok és Trinityk, tartsatok velünk :)
 
 
A szertartáson való részvétel: 3.000/fő, egy hosszú szer van, ami általában másfél órás, és egy ráadás, ami általában 15 perces.
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Szólj hozzá

JÉZUS EMBERISÉG ESEMÉNY MÁRIA MAGDOLNA FELOLDOZÁS A KARMA FELOLDOZÁSA MEGVÁLTÁSI SZAKASZ MEGVÁLTÁS FÁJDALOM FELOLDOZÁSA REINKARNÁCIÓS OLDÁS