A FEKETE LÓ - ERŐ-EGYENSÚLY-ÚJ SZÖVETSÉG - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON
2019. március 25. írta: Eszter 777

A FEKETE LÓ - ERŐ-EGYENSÚLY-ÚJ SZÖVETSÉG - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON

2019. MÁRCIUS 27. SZERDA, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A FEKETE LÓ - ERŐ-EGYENSÚLY-ÚJ SZÖVETSÉG
SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL
2019. március 27. szerda
20.00 órai kezdettel skypon
 
A múlt heti szertartások szálát fölvéve, folytatjuk a "küzdelmet" a sötét oldal "ellen.", azaz most, hogy a külső energiákat leküzdöttük, jönnek a belső okok, melyek a réseket szokták nyitogatni a pajzson.
Nem irthatod ki a démonaidat, csupán túlnőhetsz rajtuk. Megtanulod őket kezelni és elfogadni magadban a sötétet és a fényt egyaránt. Mert nincs olyan, hogy valaki CSAK FÉNY.
A sötét benned tanít téged arra, hogy meg tudd különböztetni a sötétséget és a fényt, és elhallgattasd a sötétség szavát önmagadban, hogy felül tudj kerekedni rajta, és megtanulj SZERETNI.
A Fekete Ló egy szövetséges, aki erőt ad, stabilitást és egyensúlyt. Megtanít téged elfogadni magadban a sötétséget, mint a fény árnyékát, miképp a jin és a jang, benned sincs fény sötétség nélkül. A dualitás eltűnése benned azt jelenti, hogy nem ítélkezel, nem vársz el, nem szabsz feltételeket, nem hallgatsz az ego szavára - engeded, elfogadod, hogy mint senki, te sem vagy tökéletes, és nem is kell, hogy az legyél.
Nem küzdés ez. Cseppet sem. Ez elfogadás.
Amikor Jézus előtt letérdeltek a démonok, pontosan ezért tették. Felismerték az erőt és a fényt, de főleg AZ ELFOGADÁSUKAT, A LÉTÜK ELFOGADÁSÁT, hogy nem irtani kell őket, hanem elfogadni a létezésüket, hiszen mindannyian a Teremtő EGYből jövünk.
A Fekete Lónak fenséges lovasa is van, egy új entitás, aki csatlakozik hozzánk az öntudatra ébresztés fényhídjain.
Érdekes szertartás lesz, akárcsak a múlt hét csütörtöki, azt a szálat viszi leginkább tovább, az ÖNTUDATRA ÉBRESZTÉS KULCSAIT. /A TILTOTT TUDÁS/.
Tartsatok velünk, fénytestvérek :)
 

A szertartáson való részvétel: 3.000/fő, egy hosszú szer van, ami általában másfél órás, és egy ráadás, ami általában 15 perces.
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr9814716165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.