KORONACSAKRA ÉS TESTEN KÍVÜLI FELSŐ CSAKRÁK KAPCSOLÓDÁSA A TEREMTŐ EGYHEZ
2019. március 28. írta: Eszter 777

KORONACSAKRA ÉS TESTEN KÍVÜLI FELSŐ CSAKRÁK KAPCSOLÓDÁSA A TEREMTŐ EGYHEZ

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL VI. RÉSZ

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL

VI. RÉSZ

KORONACSAKRA ÉS TESTEN KÍVÜLI FELSŐ CSAKRÁK KAPCSOLÓDÁSA A TEREMTŐ EGYHEZ

 

A koronacsakránál Ősanya és Ősatya. A fölső testen kívüli csakrákkal egy időben nyitja a tudatot. Most erős nyomást fogtok érezni a korona csakránál. Eközben Asthar plazmagömbjei, melyek a 3.szemben benne vannak, azok a fénydimenzión keresztül ,az emberiségnek is átmennek a Földre, Ugyanígy a többi fénydimenzión keresztül is a többi energia a piramisból, a kehelyből, és pajzsokból és a  pentagrammából is. Ilyenkor nem a ti energiátok megy át, hanem a fénydimenziók, amelyekről már tudjátok , hogy óriási erővel bírnak és olyan tudást és képességeket tesznek hozzáférhetővé az emberiség számára, amik eddig nem voltak hozzáférhetőek. Az ezekben a fénydimenziókban rejtett minőségek a képességeink által felerősítve, mint egy prizma mennek le Földanyára, a Terra Novára. Tehát az emberiség érzékeli azt, amit csinálunk. Nem tudja, hogy mi történik, de érzi, hogy valami tisztul időben és térben egyaránt. A koronacsakra és a felső 3 csakra felett, melyekhez a felsőbb énhez, a Szíriusz, Orion Plejádokhoz és a teremtő egyhez és eredethez csatlakozunk így sorrendben. Ezek erőteljes hófehér fényoszloppal nyitódnak Ősanya és Ősatya által. Amikor szeretnél kapcsolódni a teremtő egyhez és eredethez, akkor így tedd. Őket kérd meg, hogy a koronacsakrától fölfelé nyissanak ki téged. Azért fontos kapcsolódni, mert enélkül, sem a képességeket nem tudod használni, és nem tudsz teremteni sem, de még annyira sem, hogy megvédd magad esetleges támadások ellen. Tehát létfontosságú, hogy mind a 13 csakrád csatlakoztasd a fénydimenziókhoz, a kapukhoz, a teremtő egyhez, Földanya magjához és a Belső Föld kristályához. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint hogy elképzelned, hogy te egy arany fényben álló fényoszlop vagy Ég és Föld között, mint teremtő istenember, összekötő kapocs. Amikor megvan a kapcsolódás, akkor teljes a teremtésed. Ekkor a többi Istenség és Istennő, akik a mai napon még nem szerepeltek, valamint felemelkedett mesterek és arkangyalok forrásenergiái becsatlakoznak hozzád, ebbe a bizonyos fényoszlopba és újra fogod érezni a forrásenergiák teljes beintegrálódását, ahogyan ennek az évnek az elején már egyszer éreztük. Ez egy nagyon erős, tiszta energia, amely arról szól, mind az, ami a mátrixon kívüli földi valóságban az élethez kell az benned most teljes lesz. Az integrálódás 18 órán keresztül tart, mondja Asthar. Ahogy folyamatosan töltődtök fel, úgy fogtok kinyílni, használni a kreativitást, a teremtő erőt és a szeretet erejét.

 

Megjelentük a bőség kertjében a teremtés serlege, a szökőkút körül, lebegünk fényoszlopokban. A teremtés serlegéhez kapcsolódva magához a Terra Dimenzióhoz kapcsolódunk. Éld át a teljességet és a biztonságot, a kiáramlási egységet, a magabiztosságot és azt, hogy jó helyen vagy jó időben és jó dimenzióba, mondjuk így és ezt a fajta korlátok nélküliséget, szabadságot, amit ti is mondtatok. Mert a teremtés folyamatos, folyamatosan zajlik és ezen a magas rezgésen zajlik, ahol most vagytok. És mivel most itt stabilak vagyunk, ezért innentől kezdve stabilan ilyen magas rezgésen fogtok tudni teremteni. Mint ahogy mondtam is, a teremtő technikák, amiket kaptunk, azokból bármelyiket tudjátok egyesével is alkalmazni, azonban érdemes megtanulni a sorrendet, és egyben csinálni az egészet. Ha többször végig hallgatjátok, akkor egy idő után már nagyon gyorsan fog menni.

 

A részlet a "Teremtő technikák az istenektől" szertartásom hanganyagából való.

Áldás

Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr3914724935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.