2019. ápr 01.

A SZATURNUSZ ISTENEI - A HETEK. AZ ELSŐK. A SZABADOK. SZERTARTÁS A HETEK VEZETÉSÉVELSKYPON

írta: Eszter 777
A SZATURNUSZ ISTENEI - A HETEK. AZ ELSŐK. A SZABADOK. SZERTARTÁS A HETEK VEZETÉSÉVELSKYPON

2019. ÁPRILIS 6. SZOMBAT, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A SZATURNUSZ ISTENEI
A HETEK
AZ ELSŐK, A SZABADOK
Szertartás az Hetek vezetésével
2019. április 6. SZOMBAT
20.00 órai kezdettel
Skyon
 
A neveik:
SZERETET.ALÁZAT.HŰSÉG.
EGYSÉG.
ÖNÁTADÁS.HIT.BIZALOM.
Szembesítenek a küszöb őrével, melyet nem mersz átlépni.
Nem mersz szeretni. Félsz, hogy sérülsz. Páncélban jársz. Csakis az elfogadásra nyílsz ki.
Nem mersz alázatot tanúsítani, mert az alázatot a megfelelési kényszer álruhájába csomagolod. Tudod, az Alázat Istene rejteget valamit a ruhája alatt. A tőrödet, melyre rá van írva az aktuális feladatod, és alázattal kell másokat ébresztened vele, azt is bevállalva, hogy nem fognak téged ezért szeretni, hiszen azokkal a részeikkel szembesíted őket, amiket ők magukban nem akarnak elfogadni, az ő "sötét oldalukat", hiszen mindenki csak fényt akar magában látni, azonban ez nem így működik. Az önmagad elfogadás a sötét részeid elfogadásával kezdődik, és azok kordában tartásával, hogy a sötétségedben lévő negatív érzéseket tudd transzformálni.
Nem mersz úgy hűséget elfogadni, hogy az nem a te elvárásaidat követi, hanem KI AKAROD KÉNYSZERÍTENI a másikból, elvárod tőle, hogy ha veled van, akkor hű legyen hozzád, és ha nem teszi, kidobod... Mert még mindig nem érted, hogy a hűségnek a testhez semmi köze, az a lélekből jön.
Nem mersz egységbe lépni senkivel. Tudod, az Egység Istene eléggé homályos, ködszerű ruhát hord, amíg nem mersz vele eggyéválni, mert pontosan azok a részek homályosak, melyeket magadban nem fogadtál el.
Nem mered magadat átadni, mert az Önátadásról hazudsz a legnagyobbakat magadnak, és ezt mélyen belül te is tudod... Hiszen nem az az önátadás, amikor látszólag mindent elfogadsz és megengedsz. Az az Önátadás, amikor MERED MAGADAT ADNI, és nem félsz attól, hogy a másik nem fogad el olyannak, amilyen vagy, azonban az Egyensúly az egyensúly, nincs kecmec, neked is el kell fogadnod őt olyannak, amilyen.
Ha pedig valamire nemet mond, csupán azt teszi, amit kell. Önmagát választja és ez nem önzés, hanem szabad akarat.
A hitedet kivetíted másokra, és amikor nem az történik, amiben hittél, őket okolod. A hitedet magadba kell vetni, nem másba, és magadban kell hinned elsősorban. Mert ha magadban hiszel, akkor tudod, hogy a dolgok nem fognak azért félrecsúszni, mert a másik nem tette, amiben hittél, hogy tenni fogja.
Tudod, a Hit Istene mindaddig, amíg a te hited sérült, cseppet sem bizalomgerjesztő alakban jelenik meg, hiszen a Hetek pontosan úgy jelennek meg, amilyenek ezek a minőségek bennünk.
Bízni pedig főképp nem mersz, mert mások már aláásták a bizalmadat, és a félelem-fájdalom-harag kötéseid miatt másokra vetíted rá a korábbi bizalmatlanságodat. A Bizalom Istene mindig álruhában jön. Ő az egyetlen, aki mégannyira sem tükröz téged, mint a többi, sőt, a Bizalom Istene próbára tesz, vajon tudsz - e bízni úgy, hogy a bizalmadat elvárások nélkül adod.
 
A Hetek a Fekete Ló Szeren jelentek meg először nekünk, és cseppet sem voltak szépek első látásra, mert bennünk ezek a minőségek nem voltak a helyükön. A Fekete Ló lovasa pedig a Társunk volt, aki azt mondta:
"Mindig akkor jövök, amikor nem számítasz rám."
"Soha nem azt fogom tenni, amit elvársz tőlem. "
" A páncélomat csak akkor vetem le, ha elfogadod, hogy páncélban jövök."
A Hetek a "heten mint a gonoszok " egyház által meghamisított metaforájának megfelelő Első Istenek, akik a Teremtésben az Elsők voltak, és a Szaturnuszhoz tartozó erősen tanító, szembesítő entitások, akik megtanítanak átértelmezni azt, amit a mátrixban látsz.
"Mi soha nem szolgáltunk senkit. Mi soha nem fogjuk azt mondani, amit hallani akartok. Szabadok vagyunk, és nem hívásra érkezünk, hanem akkor, amikor a legkevésbé sem számítasz ránk. Megmutatjuk a sötét részeidet, amiket eddig tagadtál, hiszen te mindig csak jó akartál lenni. Senki sem csak fény vagy sötétség, mindenki EGY. " / a Hetek szavai/
 
A Szaturnusz istenei most tanítani fognak minket arra, hogy a bennünk lévő sötét részeket hogyan alakítsuk át erővé, a legnagyobb erővé a fényoldalon, lévén ha a fent felsorolt minőségeket beintegrálod a FORDÍTVA GONDOLKODÁSSAL, azaz nem az elvárásaid mentén szemléled a világot, hiszen a mátrix maga is elvárások és megfeleltetések halmaza, akkor szeretettel, alázattal, hittel, önmagad választotta hűséggel, bizalommal, önátadással fogsz megtelni, és lépni tudsz az Egységbe.
 
Komoly sötét-fény egyensúlyteremtő szer lesz.
A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Szólj hozzá

Szaturnusz Istenek Hetek Elsők