2019. ápr 01.

SZERETETRE LEFORDÍTVA - GOND-OLDÁS A MÁTRIXON KÍVÜL - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON.

írta: Eszter 777
SZERETETRE LEFORDÍTVA - GOND-OLDÁS A MÁTRIXON KÍVÜL - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON.

2019. ÁPRILIS 3. SZERDA, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

SZERETETRE LEFORDÍTVA
GOND-OLDÁS A MÁTRIXON KÍVÜL
Szertartás az istenek vezetésével
Skypon
2019. április 3. szerda
20.00 órai kezdettel
 
A fordítva gondolkodást tanuljuk ezen a szeren. Mert mindaz, amit a fizikai síkon látsz, annak az ellenkezője az igaz. A mátrixban semmi nem az, aminek látszik.
Idézem Baál szavait a Fekete Ló szerről:
".. mert az igaz ember onnan ismerszik fel, hogy nem azt teszi, amit elvársz tőle, hanem éppen az ellenkezőjét, mert ő szabad. A hamis ember pedig onnan ismerszik meg, hogy mindig ELJÁTSSZA, hogy megteszi, amit elvársz tőle, de a végén rájössz, hogy csak színjáték volt az egész."
 
A fordítva gondolkodás voltaképpen az "éremforgatás". Megnézed az érem másik oldalát is, a másik ember vajon miért viselkedik úgy, ahogy viselkedik, mik az ő gondjai, érzelmi blokkjai, és egyebek. A MEGÉRTÉS MŰVÉSZETE.
A jézusi úton.
 
A szertartás GOND-OLDÁS is egyben, mert nem csak életed szereplőivel kapcsolatban forgatjuk az érmét, hanem a te MEGOLDATLAN PROBLÉMÁIDDAL KAPCSOLATBAN IS, melyek blokkolják hogy elindulj végre, hogy tegyél.
Hiába kérsz az istenektől, ha te magad nem teszel semmit érte!
Az anyagi síkon, a fizikain, a MÁTRIXBAN való állandó kattogás,
"korongpörgetés", miatt képtelen vagy elvonatkoztatni, elhinni, hogy a HOGYANT nem neked kell meghatározni. Pörgeted a negatív, rosszul teremtő gondolatokat, amikor teszem azt, egy sárga csekken agyalsz. Nem engeded fel a teremtő erődet, hogy az általad megírt sors érvényesüljön.
"A tett halála az okoskodás." /Lucifer - Ember tragédiája - Madách./
 
Csodás, piros tabletta adogató szer lesz :)
Csak bátraknak :)))
Megfordítja a gondolkodásotokat.
A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Szólj hozzá

Mátrixon kívül Szeretetre lefordítva gond oldás