2019. ápr 09.

JIN-JANG TEREMTŐ EGYENSÚLY. AZ ÉRZELEM ÉS AZ ÉRTELEM. "LIBIKÓKA". Szertartás az Istenek vezetésével, Skypon

írta: Eszter 777
JIN-JANG TEREMTŐ EGYENSÚLY. AZ ÉRZELEM ÉS AZ ÉRTELEM. "LIBIKÓKA". Szertartás az Istenek vezetésével, Skypon

2019. április 10. szerda, 20.30-22.00

JIN-JANG TEREMTŐ EGYENSÚLY,

AZ ÉRZELEM ÉS AZ ÉRTELEM

“LIBIKÓKA”

Az istenek vezetésével

Szertartás Skypon

2019. április 10. szerda

20.30 -22.00-ig, Skypon

Könnyített szertartás :)

 

A hét első szertartása a hármasból a sokat emlegetett HOGYAN, és AKARÁS elengedése. Az az érzés, hogy NEM HISZED EL, hogy hiába teremtesz, nem érkezik meg, egy ILLÚZIÓ, melyhez a végletekig ragaszkodsz, sokszor a saját károdon is, sőt, csakis a saját károdon. Ugyanis mindaddig, amíg nem engeded el az akarást és a hogyant, csak az fog történni, amit erővel kikényszerítesz, homlokizzadva, a fizikai síkon, márcsakazértis megcsinálom alapon… és persze, mint minden légvár, ez is összeomlik egyszer.. pontosan ezért omlik az életed most, hullik darabokra és nem látod a kiutat belőle…. pedig a kiút a HOGYAN ÉS AZ AKARÁS ELENGEDÉSE, a FELADÁSA annak, hogy mindenáron meg akard oldani a fizikai síkon.

A mindenáron megoldásod oda vezetett, hogy az egész életedet egy fizikai síkú keretbe zártad, és mostanra már nagyon szoríthat téged ez e a keret, mert nem vagy önmagad. Nem élsz úgy, ahogyan élni szeretnél, és minden eddig próbálkozásod kudarcot vallott. Azért, mert nem engeded el a benned lévő félelmet attól, hogy nem tudod megoldani, valamint, hogy nem hiszed, hogy rajtad bárki segíthet.. hiszen eddig se tette.

De igen, csak mivel a NEM SEGÍTSÉGET gondoltad, és A NEM HISZEMET úgyszintén, valamint biztos voltál abban, hogy NEM SIKERÜL, mélyen legbelül, és ezt még stabilizáltad is, egyértelmű lett az eredmény.

Mert tudod, az Univerzum mindig reagál. Hallja, amit mondasz, hallja, amit érzel, és azt teszi, amit mondasz, gondolsz és érzel, mert egy Teremtő Energiával állsz szemközt, aki rád reagál. Akkor is, ha nem hiszel benne. Pontosan az történik, amit érzel és amit gondolsz. Mindig. Éppen most is.

 

Egyedül vagy, legalábbis így hiszed. Nincs, aki segítsen neked megoldani a problámákat. /kihívásokat/. Libikóka, melynek másik felén senki nem ül.. tehát egyértelmű, hogy EGYENSÚLYTALANSÁGBAN VAGY, és a libikóka másik fele üresen az égnek mered, míg te ezen a felén ülsz a padlón… Akkor is egyedül érzed magad, ha történetesen párkapcsolatod van, mert semmilyen módon nem tudsz a jin-jang energiába integrálódni, és NŐKÉNT az Érzelmi oldalba, FÉRFIKÉNT az Teremtő Értelem oldalba beleállni, hiszen hiányt érzel úgy általában mindenből, pedig a hiány is csak illúzió, mindenből bőségesen van.

 

A libikóka - a teremtő érzelmi és értelmi egyensúly mérlege - fennáll minden férfi és nő között, ha pedig történetesen egyedül vagy, akkor közted mint NŐ és az Istenek között, mint JANG ENERGIA, vagy közted mint FÉRFI és az Istenek között, mint JIN ENERGIA, mert az istenek nő avagy férfi képében jelennek meg neked a meditációid során, attól függ, hogy melyik energiára van szükséged. Tudod, hogy az istenek forrásenergiák, melyek a teremtésed során integrálódnak benned, ehhez azonban végre engedni kell a 48-ból…

Azaz beleállni a libikóka megfelelő részén az érzelmi avagy értelmi oldalba, és hagyni, hogy a másik oldal is érvényesülni tudjon. Ha nő vagy, csak érezz, és az érzéseiddel fogsz teremteni, mert a nő kezében van az asztrális és mentális sík, ő az érzéseivel a Teremtő EGY női oldalát, az Eredetet aktiválja. A férfi hozza le neked a fizikai síkra azt, amit az őt támogató érzéseiddel megteremtetek együtt, mivel ő a kitaláló, a kormány nála van. Ő az, aki a fizikai síkra hozza mindazt, amit fennt nőként létrehozol az érzéseiddel. AZ ÉRZÉSEIDDEL ÉS NEM A GONDOLATAIDDAL.

Férfiként a teremtő gondolatok elindításával és a nő támogató érzéseiből való töltekezéssel tudsz a fizikai síkra teremteni, és ahogy a nő nincs meg férfi nélkül, úgy a férfi sincs meg nő nélkül. Bárki mond bármit, ez így van. A nő és a férfi egymás nélkül: a nő elsorvad, a férfi elvadul.

A női energia az Eredet mentén tud érvényesülni, ösztönszerű, szer-elem, szer-etet, mely öleli a férfit és táplálja, emeli, gyógyítja. A férfi energia a Teremtő mentén tud érvényesülni, mely tervez, alkot és átlát, higgadt és józan tud maradni, stabil támasza a nőnek. Amikor az EGYség létrejön, akkor tudnak közösen teremteni, mert a Nő mer csak érezni, a Férfi pedig tud érvényesülni.

Ott már nem légvár fog épülni, hanem valami, ami a mátrixon kívül is meg tud maradni, mert nem illúziókból jött létre, tehát nem fenyegeti az összeomlás veszélye…

Ha pedig egyedül vagy, a Társ nem is tud beérkezni addig, amíg nem tudsz a libikóka megfelelő felére ülni, és engedni, hogy a másik oldal is felemelkedjen, hogy egy szinten legyél a Férfi és Női oldalt tekintve, tehát a jin és a jang egyensúlyban legyen benned, és engedd, hogy be tudjon érkezni hozzád.

 

A libikóka odafenn sokatoknak billeg. Hol te nyomod fel a Társat, és messziről csodálod, hol ő repít fel téged, és el sem éred olyan magaslatokról… hol makacsul lenn is maradsz, és nem engeded, hogy lejöjjön onnan fentről, hiszen el sem hiszed, hogy ő az, vagy egyáltalán létezik… hol ő ül lent makacsul és távol tart magától, biztonságos messzeségben, mert akkor nem kell megmozdulnia érted, és ülve odalenn, biztonságban érzi magát, de ez hamis biztonság. Egyensúlyban kell lennetek.

 

Érdekes szertartás lesz, és most változtattam az időtartamokon, kérlek figyeljetek a Szerek címei alatt feltüntetett kezdési időpontokra.

 

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Szólj hozzá

teremtés jin jang