HATODIK MÁTRIX KAPU. HAMISSÁG. SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON.
2019. április 17. írta: Eszter 777

HATODIK MÁTRIX KAPU. HAMISSÁG. SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON.

2019. ÁPRILIS 18. CSÜTÖRTÖK, 20.00-22.30

HATODIK MÁTRIX KAPU - HAMISSÁG

Szertartás az istenek vezetésével

Skypon

2019. április 18. csütörtök

20.00-22.30

NEHEZÍTETT SZAKASZ

CSODÁS TANÍTÁSOK :)

 

Újabb Mátrix kapu, mely segíti újabb részedet kimászni a mátrixból, és nélkülözhetetlen kapaszkodókat ad a kezedbe, hogy a mátrixban megtanulj különbséget tenni az igaz és a hamis között. Mert ugye, az Egységben nem léteznek ezek a fogalmak, igaz, hamis, jó, rossz, fény, sötétség, egység van. A mátrix azonban DUÁLIS, és amikor KIJÖSSZ BELŐLE, MÁR NEM LESZ SZÜKSÉGED DUALITÁSRA, TUDSZ MAJD EGYSÉGBEN GONDOLKODNI.

A Hamisság kapu nem csak arról szól, hogy felismerd a hamisságot magad körül, amelyet transzformálni fogunk áldássá, hanem arról is, hogy MAGADBAN FELISMERD A HAMIS RÉSZEKET.

Komoly tanítás lesz, mely újabb szembesítés azzal,hogy mit nem tettél magadban eddig helyre, és HOGYAN TEDD HELYRE.

Miben voltál te hamis, bármennyire fáj is a tény.

A Hamisság eléggé tág fogalomkör, erről részletesen is fogunk hallani, hiszen sok minden lehet ebben a kalapban benne, VALAMINT FELTÁRJUK A GYÖKÉROKOKAT, és a Hetekkel táncolva ismét átlendülünk egy újabb küszöb őrén.

Tartsatok velünk fénytestvérek :)

Tükröm..tükröm.. .:)

 

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr1814771472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.