2019. ápr 22.

HETEDIK MÁTRIX KAPU. HAMIS SZERELEM. ÁRÉSZ, APHRODITÉ, VALAMINT A HETEK ÉS AZ ÖTÖK VEZETÉSÉVEL. SKYPEON

írta: Eszter 777
HETEDIK MÁTRIX KAPU. HAMIS SZERELEM. ÁRÉSZ, APHRODITÉ, VALAMINT A HETEK ÉS AZ ÖTÖK VEZETÉSÉVEL. SKYPEON

2019. ÁPRILIS 25. CSÜTÖRTÖK, 20.00-22.30

HETEDIK MÁTRIX KAPU

HAMIS SZERELEM

Aphrodité és Árész,

valamint a Hetek és az Ötök

vezetésével

2019.április 25. csütörtök

20.00-22.30

Skype

Hosszú menetelés Szaturnusz gyűrűiről

át Jupiter valóságból szőtt áldásaiba -

csak bátraknak, akik készek elengedi az

összes ikerláng-karmikus társ-lélektárs és egyéb

félrevezető igézeteket



Az igazán nehéz téma. Az igazi küszöb őre, melyet már kiveséztünk sok irányból, mondván, ha illúzió egy szerelem, akkor lebbentsük fel róla a fátylat, hiszen a Szerelem maga, melyet az emberiség így ismer, vak és süket, de főként birtokló, egós és önző, végtelenül telve fájdalommal és olyan, mint egy hisztisen toporzékoló kisgyermek, aki, ha nem kapja meg, amit akar, tör és zúz, képes bármire, vagy a sötét oldal ajtaján kopogtat, segíts, köss, alkoss, ronts, állj bosszút, üldözd el riválisaimat, segíts, hogy visszakapjam Őt, a szabad akarata vajmi kevéssé érdekel, képes vagyok bármire azért, hogy megkapjam, nem számítván bele gondolataimba, hogy Ő mit akar, mondja az, akit Szerelem kifordított önmagából, vagy a fény ajtaján dörömböl, engedj be, fény akarok lenni, csakis fény, és az aktuális bolygóállások és energiák mentén meg akarom lovagolni az aktuális ikerláng egyesülési hullámot, hátha mi is befutunk.. és segíts nekem, hogy megtaláljam ÖNMAGAM BENNE, csakis benne, ÉRTE TESZEK MINDENT, hogy elérjem őt, mert ő a Fény és én vagyok az, akinek érte fejlődnöm kell, következésképp magamat ostorozva, Szaturnusz végtelen köreit futom, de ez nem számít, a karma az karma, majd ha ledolgoztam, akkor végre boldog lehetek… és nem dolgozod le soha, mert a karma nem feltétlenül büntetés, hanem inkább tanulás, mely mint kör, addig ismétlődik, míg rá nem jössz, talán végre valamit másképp kellene csinálni, valami illúzió. Az illúziótól pedig oly nagyon félsz fénytetvérem, mert legnagyobb rettegésed tárgya, hogy ráébredsz, amibe annyi energiát fektettél, és közben hazudtad magadnak, hogy nem érte teszed, hanem magadért, azért mégis.. elég volt egyetlen rossz reakció részéről, máris összetörtél, mert törékeny angyal vagy a Földön, aki nem hiszi el, hogy a stabilitása az IGAZ VALÓSÁG TALAJÁN KEZDŐDIK, nem ott, ahol csak fény van és lebegés….

 

Nem vagy stabil mindaddig, amíg el nem fogadod, hogy a Valóság hol kezdődik az életedben, amíg meg nem látod azt a Pontot, amit mindig is kerestél, és a Pont, az bizony benned van. Ugyanis a Pont ott jön el, a végső pont, amikor ráébredsz, nem voltál sem olyan fényes, sem olyan erős, sem olyan önzetlen, sem olyan elvárások nélküli avagy feltétel nélküli, mint eddig gondoltad… a Pont, ami a Küszöb Őre, és mely megmutatja magát, és azt, hogy ha eddig illúziót kergettél egy láthatatlan vagy látható hamis társsal összefüggésben, hol keresd az igazságodat. Természetesen, mint mindent, ezt is benned, és a Hamis Szerelem Kapuja az Igazság Kapuval van összekapcsolva és az Igazság Dimenziójával.

A Hamis Szerelem Kapu azonban, mint mindegyik Mátrix Kapu, nem csak spirituális felhangú, hanem a múltadban feldogozatlan tévutakról is szól, ahol hamis szerelemként hamis párkapcsolatban éltél, és ennek hozadékait ma is őrlöd a “betonkeverődben”, melyben a fájdalmad, az újtól való félelmed, a rosszul huzalozott hitrendszereid, haragod nagy fekete kavicsai őrlik a lelkedet.

Ne őrölj tovább…

Lépj egy hatalmasat és LÁSD MEG AZ IGAZAT.

Ki az “igazi”.

Az Igazi a Fekete lovon jött hozzánk, és elmondta, ki ő. Aki nem úgy viselkedik, ahogyan elvárod tőle. Aki nem azt mondja, amit hallani akarsz. Aki szembesít önmagaddal, aki nem engedi, hogy birtokold és megfeleltesd, mint egy lóversenyen..Akit nem uralhatsz és nem ural le téged, aki nem zár hamisan csillogó börtönbe, aki mellett önmagad lehetsz, de önmagad megtanulása azzal kezdődik, hogy elfogadod önmagadat és őt, úgy, ahogyan van, mindennel együtt.

A SZERETET NEM KÉRDEZ ÉS NEM VÁR VÁLASZT.

Csak van.

A Szerelem úgyszintén. Nem azért van, hogy megragadd, és kapaszkodj bele, no de ezt már megtanultuk a Szerelem Kapunál.

A Szerelem áramló egység, benned és kívüled egyszerre, Szer-elem.

A Hamis Szerelem Kapu egy olyan áttörés az életedben, ahol az a bizonyos VÉGSŐ PONT eljön végre és felébredsz hosszú álmodból Neo.. mert akárkit vagy akárhogyan is szerettél eddig, a Hamis Szerelem vagy azért volt hamis, mert rossz emberre vetítetted ki, vagy azért volt hamis, mert nem hittél benne, hogy igaz lehet…

HOGY NE TÉRJ VISSZA A HAMIS SZERELEMMÁTRIX ÚTJÁRA, MELYET LEGUTOLJÁRA ATLANTISZBÓL INDÍTOTTAK EL, IDÉZNÉM TRINITY SZAVAIT A MÁTRIXBÓL: “jártál már azon az úton Neo, és tudom, hogy nem vezet sehova. Bízz bennem.”



A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Szólj hozzá

egység kétség valódi szerelem hamis szerelem