2019. ápr 22.

INDIÁNTÁNC - MAYA.INKA.ŐSMAGOR SZAKRÁLIS EGYSÉGBEHÍVÁS ÉS BEAVATÁS. AZ ŐSI ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPE.

írta: Eszter 777
INDIÁNTÁNC - MAYA.INKA.ŐSMAGOR SZAKRÁLIS EGYSÉGBEHÍVÁS ÉS BEAVATÁS. AZ ŐSI ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPE.

2019. ÁPRILIS 26. PÉNTEK 20.30-22.00

INDIÁNTÁNC

Maya-inka-ősmagor szakrális

egységbehívás és BEAVATÁS

Az ősi istenek vezetésével

2019. április 26. péntek

20.30-22.00

Skype

Csodálatos újrakezdés.

Mert az “indiánok” várnak. Nem

hiába. :)

 

Az Indiántánc, mely Ákos után szabadon áramlik :)

A névegyezés véletlen egyébként, csupán névegyezés, bár Ákos minden eddigiek közül legnagyobb albuma volt az Indiántánc.

Sokkal inkább egy ősi szakrális szertartás, melyet indián ősök kértek tőlünk, mivel egyesítenünk kell az újjászülető Föld SZAKRÁLIS ERŐVONALAIT.

Az indiánok várakozása valóban nem hiábavaló. Jól tudjuk, az emberi faj mint pusztító faj természetes “evolúciója” a régi szakrális népek eltörlése és az ő földjüknek vérrel, erőszakkal való elfoglalása. Ez a fejlődés velejárója szerintük. Nem csak a földfoglalás a baj, az energia foglalás sokkal inkább. Az indiánok alázattal tűrik, hogy saját földjükön kiközösítik és megvetik őket. Éheznek, munkát nem nagyon kapnak, és mégis, bölcs szemmel nézik a munkába rohanó fehéreket, a dugót NEW YORK utcáin, ahol valaha az ő egyik megszentelt helyük volt, és tudják, hamarosan vége.. ennek a világnak, mely őket is letaszította eredeti helyéről, akárcsak a magyarságot, és még számtalan szakrális népet. Ne feledjétek, nem csak a magyarság van sújtva, Trianon és társai.. ne essetek abba a hibába, hogy “nagymagyarkodtok”, de elfeledkeztek az egységről. Az Egység értelmében az összes szakrális nép újraegyesítés alatt van, fizikailag is, mely nem a mi részünk ugyan, de látjuk a folyamatot.

Az Indiántánc nem csak szakrális újraegyesítés lesz, hanem INDIÁN ŐSEID EREJÉNEK FELÉBRESZTÉSE BENNED. Nem véletlen a többféle hitvilágot érintő szertartássorozat, hiszen EGYSÉGBEHÍVÁS VAN.

Az a fekete hajú leány/fiú, a sötétbarna lovon a szikla tetején, aki az ősök szellemeit hívta, aki tudta és értette mindazt, amit most tanulunk a fény-sötétség egyensúly szereken, te voltál. Az, aki tudta Ősanyát és Ősatyát értelmezni önmagában, akinek az Egység természetes létállapot volt, a sámánisztikus tudást nemzedékről nemzedékre adták át, akinek számára a szerelem szabad volt, a szexualitás tabuk nélküli volt, a varázslat gyógyítás volt, a jövő biztos volt. TE, aki most keresed önmagad elfeledett részeit, gyere velem az indiánok völgyébe, és keresd meg velem legnagyobb kincseid egyikét. A sámánisztikus tudásod fontos részét, indián őseid előre kijelölt ösvénye mentén.

 

A maya és inka energetikát is előhozzuk rejtett föld alatti barlangrendszerekből... nem a föld felszínén látható romokból, távolról sem... ott már mindent letaroltak és elraboltak. A föld mélyére megyünk az indián istenek vezetésével, hogy az ősmagyarságot érintő fontos tudást és erőt előhozzuk, melyet a mayák korában bennük élve ősmagorokként rejtettünk el, gondolván a jövő nemzedékére.

Az ősmagor és maya-inka testvériségről Univerzális Teremtő szintről KAPUNK BEAVATÁST.

 

AZ INDIÁNTÁNC TŰZ LESZ ÉS TÁNC, ÖNMAGAD BENSŐJÉVEL EGGYÉVÁLVA, MEGTALÁLVA ELVESZETT LEÁNYODAT, FIADAT MAGADBAN, KIK EDDIG ARRA VÁRTAK, HOGY FELFEDEZD ŐKET. A szelíd, a tiszta és az alázatos, a kitörő, a bátor és a szilaj, melyek ismét fény-sötétség egyensúlyban válnak veled eggyé, megértetve veled végre, hogy IGAZÁBÓL KI IS VAGY :)

Tartsatok velünk fénytestvérek :) Ismerjük meg a világot :)



A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Szólj hozzá

indián maya inka egységbehívás ősmagor szakrális beavatás