ATLANTISZI KÜLDETÉS AKTIVÁLÁS - EGYLÉLEK FÉNYKAPU SZERTARTÁS SKYPON MA ESTE
2019. június 26. írta: Eszter 777

ATLANTISZI KÜLDETÉS AKTIVÁLÁS - EGYLÉLEK FÉNYKAPU SZERTARTÁS SKYPON MA ESTE

2019. JÚNIUS 26. 20.30 SKYPE

Atlantiszi Küldetés Aktiválás
Egylélek-Fénykapu Szertartás
MA ESTE 20.30
SKYPE
 
A szertartás a küldetést lépteti életbe a 3D-ben az orioni technika segítségével. A múlt héten a Fényszerződést aktiváltuk. Ez egy szép, fényteremtő szertartás lesz, amelyben a nemrég a belső Földből felhozott Atlantiszi Kristálykoponyával fogunk dolgozni. A fizikai síkra hozott küldetés azt jelenti ebben a kontextusban, hogy olyan eszközöket és felavatást kaptok a kezetekbe a mai szertartás alatt, amivel érvényesíteni tudjátok azt, amiért ide jöttetek.
Minden szertartás "Egylélek". Nem tudunk úgy dolgozni a felsőbb szférákban, hogy ne a teljes egységünk legyen jelen.
Ez a mai azonban abban különleges, hogy megnyomja a Start gombot. :) Nem lehet utána kikapcsolni. Akiknek itt az idő, azokat fog hívni ez a szertartás.
Nem mi irányítunk. Közvetítek a szertartás közben. Mint egy élő adás :)
Az Egylélek esetében sem tudunk hibázni. Az energia mint jin és jang van jelen, nem mint Gipsz Jakab. :) Ezt is tudjátok, de emlékeztetlek titeket rá :)
Az istenek pontosan meghatározott sorrendben, hihetetlenül logikusan építik egymásra a szertartásokat.
 
A mai szertartás megmozdítja a fizikai síkodat. Átrendezi úgy, ahogyan már megérettél rá, hogy megéld :) A rabságnak vége. Sokan küzdötök most a szabadságotokért, akik úgy érzik, nem jó most az életük úgy, ahogyan van, és változtatni szeretnének, erős belső indíttatásból. Ez a mai egy akkora erő, amit már tapasztaltunk, és a védelmezés miatt hallgattunk róla eddig, mert csak a múlt pénteki Jupiter Áldásai - Atlantiszi Egylélek Lehorgonyzás /bizony ez is volt benn... / Szertartáson tudtuk teljesen stabillá tenni.
 
Várok mindenkit szeretettel, aki szabad akar lenni :)
 
A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.
 
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
 
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz:
 
hajnalcsillagterranova@gmail.com
 
Áldás
E

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr5814912858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.