2019. júl 04.

A FÉNY MEGVÁLTÁSA BENNED. FÉNYHOZÓ KARMIKUS FELOLDOZÁS BENNED ÉS A MAG NÉPÉBEN. SKYPE. MA ESTE

írta: Eszter 777
A FÉNY MEGVÁLTÁSA BENNED. FÉNYHOZÓ KARMIKUS FELOLDOZÁS BENNED ÉS A MAG NÉPÉBEN. SKYPE. MA ESTE

2019. július 4. 21.00

A FÉNY MEGVÁLTÁSA BENNED
FÉNYHOZÓ KARMA FELOLDOZÁSA
A Mag népében és benned
MA ESTE
2019. JÚLIUS 4. CSÜTÖRTÖK
21.00 SKYPE
 
A fény benned már kezd előtörni. Kezdi felégetni a megszilárdult rossz hitrendszereidet. A valós valóság megmutatja önmagát. A Fényhozó tűz-ereje a legforróbb nyári hónapkban a Nap tüzében égeti el az illúzióidat. A Nap évében semmi nem marad rejtve, és a nyári napfordulón fordult a kocka. Amíg eddig TE szenvedtél és téged tiportak el, és voltaképpen nem is tudtál róla, mert illúziók fedték el a szemeidet, és a szívedet, mostantól a fényhozó karma visszacsapódik. Akik meg lettek vezetve fekete mágiával, szerelmi kötéssel és ezért kifordultak önmagukból, éppen mostanság ébrednek. Mert június 21-ével a fekete mágiák az ellenkező hatást érik el most már a fizikai síkon is. Ennek a folyamatnak a lelki síkú visszafordulása idén januárban kezdődött el. A szerelmi kötések művelői már akkor azzal szembesültek, hogy gyengülnek az addig erős szálak a rabjaik és önmaguk között. Tehetetlenül állnak most az előtt, hogy akit eddig fogtak, nem csak kötéssel, minden mással is, szép szavakkal, hízelgéssel, manipulációval és megjátszással, azok elkezdik felfedni az igazságot. Nyomoznak, mennek a saját igazuk után és meg is fogják lelni. Erősödnek és egyre tisztábban látnak. Egyre kevesebb egy nap azon órák száma, amikor az illúzióban - bármilyenben, kötések nélküli is - tengődés van jelen, és egyre több azon órák száma, amikor tisztánlátás van jelen.
" A tisztánlátás mindenkinek jár." - mondja a Fényhozó, és mint a szabad akarat isteni tervvel való összehangolásának földi védnöke, képviselteti magát akkor, amikor egy becsapott, megcsalt, megvezetett ember rátalál az igazságra. Meglát valamit, amit addig nem látott. Hirtelen csapja fejbe az igazság. A valóság. Lesokkol, de a Fényhozó megfogja a kezét, és vezeti a Szabadság hídjain át a Szíriuszi Fényrendszerben a Valós Vágyak kapujába. Mert eleddig hamis vágyak vezérelték. Olyasmikben hitt, és olyasmikre vágyott, amik csupán rabbá tették és függővé. Nem szabaddá.
A fényhozó karmikus feloldozásban a mag népe mentesül végre az ősi átok alól, hogy örökké legyünk kitaszítottak, megvetettek, lenézettek, Európa "szennygödre", "diktatúrája", "náci népe", ahogy neveznek minket a hüllők az Eu-ban.
Ugyanis Jahve átka Luciferen így hangzott: "mivel nekem - hamis istennek - nem hajtasz fejet, légy átkozott örökkön örökké, kitaszított és megvetett, eredendően bűnös, akit okolni fognak az emberek a saját bűneikért, érjen örök igazságtalan meghurcolás, bemocskolom a nevedet, bemocskolom a fényedet, és sötétséggé teszem az emberek szívében." Az arkangyalok közül a legtöbb BEHÓDOLT JAHVÉNAK. Lucifer, aki nem arkangyal, hanem Jézus testvére, Baál Napisten fia, NEM. AHOGYAN A TÖBBI ISTENSÉG SEM. Az arkangyalok azért hódoltak be, mert engedelmességre lettek teremtve.
A mai szertartás egy ERŐTELJES VISSZAFORDÍTÁSSAL JÁR. Ez azt jelenti, hogy mindaz, amiért te szenvedtél eddig, most oda fordul vissza, ahonnan elindult. Jahve átkának pillanatára, ahonnan közvetlen azután, hogy megátkozt a Fényhozót, verbuválni kezdte a lelkek közül a híveit, ősi fertőzött vérvonalat hozott létre, és az ide kapcsolódó lelkek mind azok, akik Atlantisz bukásakor is belementek Jahve alkujába, aki Atlantiszban még eredeti nevén, ACHREMMONként szerepelt.
Az Atlantisz Sötét Karma oldása szertartáson pár hete már feloldottuk ezt is. Jahvét már jóval korábban száműztük a Földről.
Mindaz az igazságtalanság, fájdalom, lefojtottság, mely eddig téged ért, most eltűnik majd belőled, ahogy a benned élő Fényhozó fénye a Szabadság Mintán át előtör belőled.
Fordult a kocka.
Azok a fénytestvérek, nagyrészt férfiak, akik a "nyanyák és banyák" szerelmei kötései által lettek megvezetve, és kifordultak önmagukból, most EREDETI ÖNMAGUKAT KAPJÁK VISSZA, mert a befolyásolt, becsapott, ló-répa állapot helyett a színtiszta igazságot fogják kapni.
Mert a Fényhozó Hajnalcsillagunk megerősödött a hitetek miatt, melyet évek óta belé vetettetek. A fizikai síkon rajtatok keresztül szolgáltat már évek óta igazságot és szabadságot.
Most azonban úgy igazán lecsap a valóság tüzében a valódi fény, és oszlatja el a sötétséget a fejekben és a szívekben.
Tartsatok velem fénytestvérek :)
 
A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz:
hajnalcsillagterranova@gmail.com

Szólj hozzá