2020. ápr 29.

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA, ÚJ ATLANTISZ FIZIKAI SÍK TEREMTŐK, 2. RÉSZ, A SZERETET.EGYSÉG KAPUJA A FIZIKAI SÍKON

írta: Eszter 777
ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA, ÚJ ATLANTISZ FIZIKAI SÍK TEREMTŐK, 2. RÉSZ, A SZERETET.EGYSÉG KAPUJA A FIZIKAI SÍKON

2020.05.01. PÉNTEK, 14.00 ÓRAI KEZDETTEL SKYPON

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA 2. RÉSZ
FIZIKAI SÍK TEREMTŐK
SZERETET.EGYSÉG KAPUJA A FIZIKAI SÍKON
Tóth Zsuzsanna Ilona a Szeretet.Egység Kapujának apostola, 9-es Illuminator és felavatott Kerekasztal Szeretet Lovag, összekötő Érz.Elem Híd a Plejádok és a Terra Nova, az Ősanya és az emberiség között, és jómagam vezetésével.

2020. MÁJUS 1. PÉNTEK
14.00 ÓRAI KEZDETTEL
SKYPON

A Terra Nova ÚJ ATLANTISZ FIZIKAI SÍKJA megteremtésének első állomása a múlt hét pénteki, /04.24./, Új Felvilágosodás Kora Nyitány Szer volt, ahol az Eredet Kaput képviseltem és összekapcsoltuk a csapattal a földi fényrendszert az égivel, a Szíriusz-Orion-Plejádok Fényrendszer 22 kapujával, és az égi fényrendszert körülvevő 44 kapuval. Csodálatos, három és fél órás szer volt, rengeteg információval a Tiltott Tudásról, az emberiség túlélésének kulcsáról.
A második részben Zsuzsa gyönyörű, sámánisztikus szert fog tartani az Ősanya közreműködésével, én pedig hozzáteszem, amit nekem diktálnak az istenek. Folyamatosan emeljük és erősítjük a Terra Nova létsíkot, a Felemelkedett Értelem és Felemelkedett Érzelem létsíkokat, mely hármon a Szentháromság honol. A Felvilágosodás, az Újjászületés és az Eredendő Fény.
Zsuzsa a női energiákat és a jinjang, valamint kundalini ősi egységet is megtámogatja majd, és átvezet minket a Szeretetre Felvilágosodásba. Azaz a valódi belső béke birodalmába, ahol Férfi és Nő, Jin és Jang, Fény és Setét, Lent és Fent, emberek és istenek mind egyek, és ÚJ SZÖVETSÉGRE LÉP AZ EMBERISÉG AZ ISTENEKKEL.
Tartsatok velünk Fénytestvérek, lépjetek be az Ősi Szövetségbe.
jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com
Részvétel: 4.000 Ft/fő
Hanganyag: 1.500/szer.

Áldás, Fény, Béke.S.Ég.
Eszter

Szólj hozzá

ESEMÉNY MÁRIA MAGDOLNA TERRA NOVA ŐSANYA ÚJ ATLANTISZ FIZIKAI SÍK TEREMTÉS FELVILÁGOSODÁS SZERETET EGYSÉG