2021. már 03.

HALÁLOS TAVASZ VAGY FÜGGETLENSÉG

írta: Eszter 777
HALÁLOS TAVASZ VAGY FÜGGETLENSÉG

2021. MÁRCIUS 5. PÉNTEK 17.00-18.30-IG SKYPEON

A FÜGGETLENSÉG SZERZŐDÉSE ÖNMAGADDAL

 

MEGVÁLTÓ - AZ EGYSÉG SZERZŐDÉS

MENTÁLIS TISZTASÁG

LELKI ÚJJÁSZÜLETÉS

TESTI REHABILITÁCIÓ

FIZIKAI SÍK TEREMTÉS

 

VAGY

 

“HALÁLOS TAVASZ”

 CSENDES, REJTETT HÁBORÚ. MEGFÉLEMLÍTÉS. ÜZLET. DEEP STATE. MODERNKORI LELKI-TESTI-MENTÁLIS ÉS FIZIKAI SÍK FÜGGÉS A RENDSZERTŐL, A NOVUS ORDO SECLORUM A FÖLDI FIZIKAI MÁTRIXBAN

 

“ A magyarok istenére esküszünk, hogy rabok tovább nem leszünk.” 

BAÁL SEREGE

A LÉGIÓ 

AKTIVÁLÁSA 



2021. március 5. péntek

17.00-18.30

Skype 

 

részvétel: 4.000 Ft/fő

hanganyag: 2.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Te is Fényhozó vagy. Mindenki az. Mindenkiben ott lakozik az elme világossága, és a lélek ereje, melyet nem vehet el tőle semmi és senki. Válassz. Álomban akarsz-e élni, vagy az életedben az álmaidat megvalósítani. Te döntesz arról, hogy alszol-e tovább, vagy éber vagy, és tiszta tudattal, nyugalomban és egységben haladsz tovább. Te döntesz arról, hogy meddig adsz energiát a lehúzó negatív érzéseknek és gondolatoknak, és mikor váltasz át a valóságra, amely csak az önmagaddal való szembenézés után fog megvalósulni. 

Te is Napisten vagy. Mindenki az. Mindenkiben ott lakozik az életöröm, a hála és a boldogság elfogadása, befogadása és megélése. Dönthetsz arról, hogyan szeretnél élni, és ha elhiszed, hogy nem, akkor tévedsz. Nem a mindenkori hatalom uralkodik, hanem te, a saját életed felett. 

Nem tüntetéssel, forradalommal fogunk győzni, hanem önmagunk felett fogunk győzni, afelett az énünk felett, amelyik EDDIG ÚGY FÜGGÖTT A RENDSZERTŐL, MINT AZ EMPATA A NÁRCITÓL, AKI MINDENBEN SZABAD KEZET ADOTT, ÁTENGEDTE AZ IRÁNYÍTÁST, ÉS MINDEN FÖLDI SZERZŐDÉST ALÁÍRT, HOGY NEHOGY FÖLDI VESZTESÉG ÉRJE.. valójában a legnagyobb veszteség érte, ahogyan az lenni szokott minden bántalmazó kapcsolatban, és egyúttal a legnagyobb nyereség is, amennyiben átlendül a küszöb őrén. 

Mert minden rosszból lesz valami jó. Mindig. Rajtad áll, hogy mikor, és az isteneken, hogy hogyan.

A munkám során számtalan sikeres emberrel találkozom, akik önmaguk mernek lenni, és megvalósítják, amit akarnak, ami pedig a legfontosabb, tudják, mit akarnak. 

A földi háttérhatalom számára mi egy szám vagyunk, egy ADAT, EGY ELEKTRONIKUS JELHALMAZ, ÉS EGY BIZNISZ.

 

A mi számunkra az élet bőség, a számukra pénz.

A mi számunkra az élet boldogság, a számukra kontroll.

A mi számunkra az élet szabadság, a számukra állandó készültség.

A mi számunkra az élet egység, a számukra tervek halmaza.

A mi számunkra az élet teremtés, a számukra kényszer.

A mi számunkra a szerződés fény, a számukra a szerződés hamisság.

A mi számunkra az élet utazás, számukra a hatalom megtartása.

A mi számunkra a házasság öröm, a számukra előre eltervezett belterjes szekta.

A mi számunkra az Ördög barát, a számukra az Ördög ellenség.

A mi számunkra a félelem nem létezik, a számukra a félelem eszköz, fegyver, melynek rabjává váltak.

A mi számunkra a szeretet a legfontosabb, számukra a szeretet híján, melyet elérni nem tudnak, a hatalom a legfontosabb.

A mi számunkra a fegyver szer-elem, a számukra a fegyver a látszat.

A mi számunkra a látszat érdektelen, számukra a látszat az egyetlen valóság.

A mi számunkra a gyermek áldás, a számukra a gyermek eszköz.

A mi számunkra a család bőség, a számukra a család teher.

A mi számunkra az istenek bennünk élnek, a számukra az istenek elérhetetlenek.

Mi mosolygunk akkor is, ha el akarják takarni a mosolyunkat.

Az ő mosolyuk kényszerű, erőltetett, és lassan saját rendszerük áldozatai lesznek. 

 

“Aki a boldogságra hallgat, annak megnyílnak ajtók ott, ahol eddig falak álltak.” / The Secret/.



Halálos tavasz… sokasodnak a problémák a mátrixban. Látszólag te vagy bajban, te nem jutsz előre, kivették alólad a munkádat, a jövedelmedet, és ennek a családod, párkapcsolatod, minden emberi kapcsolatod látja kárát, akárcsak a megfélemlítő világhatalmi propagandának, amely nem enged kiteljesedni, LÁTSZÓLAG te vagy mélyen, téged zárnak el, távolítanak el másoktól, látszólag te viselsz maszkot, és te nem foghatsz kezet másokkal. Valójában ők félnek, és nem te. Attól tartanak, hogy túl sokan leszünk hamarosan, azok, akik nem foglalkoznak ezzel, nem fecsérelnek erre szájtépést, nem ez tölti ki a mindennapjaikat, nem ez a legfontosabb, és NEM PROBLÉMAKÉNT gondolnak az életükre, hanem ÖRÖMTELI UTAZÁSKÉNT, AMELY TELE VAN KIHÍVÁSOKKAL. Akik megtanulnak teremteni, magukat gyógyítani, tisztítani, védeni a háttérhatalmi kontrolltól. Akik megszűnnek FÜGGENI A RENDSZERTŐL. Akik nem adnak energiát annak, amit a tévében látnak, a hírekben olvasnak, sem dühös, ellen-energiát, sem támogató, bólogató birka energiát.. egyiket sem. Egyszerűen elvonatkoztatnak tőle, mert VÉGRE ELHISZIK, A MÁTRIX CSAK ADDIG TUD URALKODNI RAJTUK, AMÍG MEGENGEDIK. 

Minden egyes rabszolga elvesztésével sok energiát veszítenek. 

Az is függés a rendszertől, ha állandóan a rendszerrel foglalkozol, és azon morfondírozol, hányféle módon mérgeznek minket, vernek át minket, néznek hülyének minket. Kit érdekel, hogy nekik hányféle eszközük van, melyek közül mindegyik - hidd el - zéró ahhoz képest, amit te tudsz, ha aktívak a képességeid, aktív az elméd, azt teremtésre és nem agyalásra használod, aktív a lélek magja benned, és azt energia-erő koncentrálásra használod, a tudatodat pedig a tudás előhívására és átadására, a dolgok összefüggéseinek meglátására használod, de nem a mátrix dolgainak, hanem a te dolgaidnak, és az ébredő emberiség dolgainak megfejtésére használod. 

Mert a Szfinx csak találós kérdések megfejtése után enged át a piramis bejáratánál. 

Mert Anubis csak talányok megoldása után enged át az Élet kapuján.

Mert Baál Napisten csak újratett esküvel enged be a seregbe, mely nem harcolni kíván, hanem emelni. 

Legyen ez a tavasz élettel teli a számodra, olyan, amilyennek lennie kell, nem olyan, amilyet rád akarnak erőltetni kívülről, és amelyet vagy beengedsz, ha még mindig függesz, vagy nem. 

Legyen ez az élet olyan, amilyet te szeretnél, merj nagyot alkotni, 

Te döntesz arról, hogy mit szeretnél az élettől. Az élet pedig azt teszi, amit kérsz tőle. Amit gondolsz róla. Amit érzel iránta. Mintha ez egy szerelem lenne, igaz, avagy hamis szerelem. Illúzió, vagy valóság. 

 

A téged körülvevő világ pontosan olyan eszközökkel operál, mintha egy nárcisztikus-empata bántalmazó kapcsolatban lennél. Félelmet kelt. Elhiteti, hogy ő itt az úr. Elhiteti, hogy mindenről te tehetsz. Elhiteti, hogy mindenben neki van igaza. Elhiteti veled, hogy kevés vagy, ő több nálad. Elhiteti veled, hogy nem érsz semmit, nem jutsz semmire, nem találod meg önmagad, amíg ő nem mutatja meg neked, hogy nem létezik önmagad, az van, amit ő megalkot belőled. Pontosan ugyanúgy büntet a mátrix, ha ellenállsz, mint ahogyan a nárci bünteti az empatát. 

Én azt mondom, ezzel szemben: a téged körülvevő világ, a mátrix, egy nárcisztikus energia, lévén Jahve hamis isten irányítja, te pedig mint hiperempata, aki túlérzékeny erre, úgy tud ebből kimászni, ha megszűnsz annak egy csepp figyelmet is szentelni. 

Nem te tehetsz mindenről, de nem is a világ. Az igazság, mint mindig, a kettő között van. Amíg te beengeded az életedbe a mátrixot, addig az operálni fog, sebészi pontossággal, még energiák, érzések és gondolatok szintjén is. Úgy irányít, ahogyan ő akar, amíg ezt engeded, és hiszel annak, ahogy ő, a mátrix több nálad, és amíg elhiszed, hogy valóban függsz tőle, mert mint minden nárci, úgy alakította, hogy függési viszonyban, elszigetelve legyél. 

Nincs mindenben igazad, ahogyan nekem sem, de a mátrixban olyannyira nincs jelen az igazság, hogy SEMMI NEM AZ, AMINEK LÁTSZIK, MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ. Ezt szó szerint vedd. Ez nem egy metafora. 

A saját igazságod ott kezdődik, hogy önmagadra találsz, ehhez le kell vágni magadat a mátrixról, lemondani az ottani hamis előjogokról, amiket “élveztél”, mert “nem tehettél mást.”

A lélek halhatatlan, a tudat örök és stabil létező, határtalan, a test egy szentélye mindennek, és a képességek és az energia végtelen tárháza, egy hatalmas lehetőség. Senkis sem több, vagy kevesebb a másiknál, mindenki elérhet bármit, ha rájön arra, hogy valóban elérheti.

Ne hagyd, hogy a mátrix olyanná formáljon, ami megfelel neki, és a NOVUS ORDO SECLORUMNAK, az Új Világrendnek, amelynek ahogy én látom, szerves része az állandó félelem, az állandó távolságtartás és virtuális valóság mentén élt, elzárt, bezárt életvitel. 

Ne hagyd, hogy elhitessék veled, magyarnak lenni szégyen, önmagadnak lenni nevetséges, és mindent jobban tudnak nálad. Te TUDD, amit tudnod kell, ne ők mondják meg. 

 

Magadra hallgass, és a benned lakozó erőre. 

Baál serege és a Légió egyesül a szerben, azaz az emberiség-magorság és a fentiek serege azért, hogy felszabadítsa e világot a szorító, fojtogató, mindent állandóan manipuláló nárcisztikus hatalom rémuralma alól. 

A világ egy hazugság körülötted, és minden eleme az, minden eleme a profiton, egy nagy bizniszen alapszik. A Föld egy nagy üzlet annak, ami irányítja, egy nagy intergalaktikus üzlet, egy alku tárgya. Bontsuk fel. 

Bontsuk fel a te alkuidat is a mátrixszal, és térj magadhoz a hosszú álomból, az utolsó illúziókat is kidörzsölve a már látó szemedből, és halló füledből a hamis visszhangját a világnak, amely vagy fejet hajt, vagy ellenharcol, egyik sem jó. Téged ez ne érdekeljen. Az érdekeljen, hogy miután te már a valós utadat járod, minél több lelket és elmét ébressz fel. 

Legyél VELÜNK. 

 

Áldás

Eszter 

/Fényhozó/

 

Szólj hozzá

MÁTRIX FÉNYHOZÓ