2021. ápr 28.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - FÉNYES TŰZ IDEJE - PRÓFÉCIÁK - INKVIZÍCIÓ - IDEGENEK A FÖLDÖN - AZ EREDETI JÁTÉK

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - FÉNYES TŰZ IDEJE - PRÓFÉCIÁK - INKVIZÍCIÓ - IDEGENEK A FÖLDÖN - AZ EREDETI JÁTÉK

2021. május 1. szombat 15.00-19.00 Skypeon

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

VALÓS PRÓFÉCIÁK - ÜZENETEK A MÁTRIXON TÚLRÓL

 

FÉNYES TŰZ IDEJE 

MÁJUS 1

 

2021. május 1. szombat

15.00-19.00

Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

  1. Fényes Tűz - az Év és a Föld új korszaka - a Jupiter Rendszer ÉLET-be léptetése - az emberiség valódi jövője

TUDJUK MEG AZ IGAZSÁGOT 

AZ EREDETI TERV A FÖLDI JÁTÉKRA MÓDOSÍTÁSOK NÉLKÜL

 

Több lehetséges jövő is van, 

  1. MINDENKINEK VAN VÁLASZTÁSA, MELYIK JÖVŐBEN AKAR RÉSZT VENNI

Az öt sík közül oda lép be valaki, amit VÁLASZT.

/ Gyötrelem, TűrElem, ÉrtElem, ÉrzElem, SzerElem/

 

MÚLT? JELEN? JÖVŐ?

  1. PRÓFÉCIÁK? - vagy LÁTOMÁSOK

A játékot LÁTni és a játékon kívül LÁTni

A valóság leképezése a Földi játékra

A valóság leképezése a Földi játékon TÚLRA

AZ IGAZ PRÓFÉCIÁK 

 

  1. AZ INKVIZÍCIÓ NAPJAINKBAN - A MEGKÜLÖNBÖZTETÉS ÉS ÜLDÖZTETÉS - A MINDENKORI KITASZÍTÁS MEGÁLLÍTÁSA - A MÁTRIX VÉGLEGES MEGVÁLTOZTATÁSÁNAK KÖVETKEZŐ LÉPÉSE



  1. A Föld mint kísérleti telep - a Föld mint az ellenséges fajok börtöne - a Föld mint a lelkek börtöne - a Föld mint tesztpálya

“ Ezelőtt egy órával még azt hitted, hogy csak emberek élnek a Földön. Ezelőtt száz évvel még azt hitték, a Föld lapos. Mit fogsz hinni holnap? “ /MIB/



“Menj, követ, vidd hírül a császárnak:

A remekmívű szék darabjaira hullott,

Kiszáradt a szent babérfa,

Nem zenél többé a forrás,

A vizek hangja elnémult örökre.

Követ, mondd el a császárodnak:

Az új Isten elsöpörte a régi isteneket."

/A Delphoi jósda utolsó HIVATALOSAN FELJEGYZETT jóslata/

 

A hatalmas szentély egy király fölé magasodik. Már évszázadok óta áll romokban, mégis, még mindig tekintélyt parancsoló. Megremeg a halandó lába tőle, mert az energia odabent van. Egy olyan energia, amit JAHVE  nem támogat. Valami, ami megmutatja a jövőt, és felkészülni enged Jahve terveire. Valami, ami kellően időben figyelmeztethet arra, ami elkerülendő. Valami, ami az életedet is megkímélheti, ha figyelmesen hallgatod a jóslatot.

A király tudja, hogy odabent egy kitaszított várja. Egy boszorkány, akit bűnösnek bélyegzett az inkvizíció. A király ezen útja szigorúan titkos. Csupán néhány bennfentes tud róla, akik elkísérték, illetve legjobb barátja és főtanácsnoka egyben, aki a palotában falaz neki, a hollétét illetően. Hiszen ez az út hetekig tartott, amíg ideértek. Nem volt az út veszélyektől mentes, de a király tudni akarta a jövőt. Tudni, van-e esélye egy inkvizíció-ellenes királynak a máglyafüsttől terhes keresztény-katolikus Európában. Van - e esélye megvédeni a javasasszonyait, a gyógyítóit, a jövendőmondóit és a látnokait, mindazokat, akiket gyermekkora óta ismert. A legjobb barátait már tán csak nem juttatja máglyára, az istenit! 

Az ő birodalmában az ő uralkodása alatt tilos volt vadászni rájuk. Ezért háborúkat vívott szüntelenül, amióta a trónra került. A trónra lépésének napján persze erről hallgatott, bölcsen. A katolikus egyháznak azonban nem volt hajlandó felesküdni, mert akkor nem lehet elkerülni az inkvizítorok megjelenését az országban. A katolikus egyház ezért hadjáratot indított ellene, és nyíltan istenkáromlónak, az Ördöggel cimboráló kuruzslónak bélyegezték. Egyetlen szövetségese sem akadt Európában, se délen, se északon, se keleten, se nyugaton… Sem a határokon belül, sem kívül, egyetlen emberfia sem mert szembeszállni az inkvizícióval. Sem király, sem közember szavát nem merte emelni a vérengző és elvakult papság ellen, sem bérencei, az inkvizítor kutyák ellen, akik minden mondvacsinált okot felhoztak a “boszorkányok” ellen, és máglyára vetették őket, vagy így, vagy úgy. Mindenképpen. Mert a pápának kellettek A SZÁMOK. A halálozási adatok… ha úgy tetszik. 

Aki pedig szembeszállt velük, hát azt is kivégezték. A lehető leglátványosabb módon. A rettegés fonta körbe Európát. A király eldöntötte, hogy változtatni akar. 

Ezek nem boszorkányok. A boszorkány pejoratív jelző, és Jahvénak köszönhetően félelmet és iszonyatot keltett az emberekben már maga a szó is. Valójában mágikus képességű emberek, NŐK ÉS FÉRFIAK, és most a legjobb barátja volt tömlöcben idegen földön. Távol tőle, távol a palotától, távol mindentől, ami megvédhette volna. Még egy holdhónap múlva tárgyalják az ügyét - a tömlöcök tele vannak, és nem csak a nők és férfiak, hanem gyermekeik is kínvallatásnak vannak kitéve. Embertelen, véres kor ez, gondolta a király, és eldöntötte már régen, trónra lépése előtt, hogy változtatni fog. Egész életében eljátszotta, hogy az inkvizíció mellett van, mert apja, az azóta meghalt király támogatta az egyházat. Úgy hajbókolt nekik, mint a koldus - gondolta megvetően a király az apjáról. Ő is bólogatott az apjának, mert szent és tiszta cél lebegett a szeme előtt. Megmenteni több ezer életet a biztos máglyahaláltól. A legembertelenebb halálnemtől, amelynek ráadásul ezrek drukkolnak a kivégzés napján a nagy tereken. Azokon a történelmi tereken, ahol annak előtte istenek lépteitől döngött a föld… hogy történhetett ez? Tudta a király jól, JAHVE miért tiltotta be a jövendölést. Azért, hogy a jövőt, a Sorsot csakis a maga kezébe vegye. 

A kitaszított, akit üldözött az inkvizíció, egy falmélyedésből lépett elő. Már várta a király érkezését. Már jóval azelőtt tudott a király érkezéséről, még mielőtt a király hírnökei azt tudtául adták - hiszen égi hírnökei jóval előbb elmondták ezt neki. Meghajolt a király előtt. Mélységesen tisztelte ezt a bátor uralkodót, aki kiáll értük egy olyan korban, ahol Lucifer gyűlöletétől hangos a világ - mert minden jövendőmondó Lucifert hívta - mert Lucifer látja a jövőt, a múltat és a jelent is. 

Mindegy, hogy milyen eszközzel jósoltak. Látták, amit látniuk kellett. A király hitt Luciferben és abban az erőben, amit a Fényhozó képvisel. Az elme világosságában, a tudat szabadságában, a szabad döntés jogában és a szabad akaratban. Ezt tartotta a legfontosabb értéknek mind közül, amit a Teremtő embernek valaha is adhatott.

A kitaszított és a király leültek egy-egy kemény, kényelmetlen kőre. Nem számított, egyikük sem érezte kényelmetlennek. A cél lebegett előttük. A kitaszított hallott a király legjobb barátjával megesett szerencsétlenségről, arról, hogy hajtóvadászatot rendeltek el ellene, ezelőtt három holdhónappal, és végül elfogták - mint mindig, most is eljárt egy száj, aminek nem kellett volna. Mindig akadnak árulók, mindenütt, akik vagy hamis hitet táplálnak, vagy berezelnek. 

A kitaszított egy nő volt. Úgy ötvenes lehetett, őszülő fekete haja a vállára omlott. Piszkos, valaha fehér ruhában volt. A király bal kezét megfogva, mélyen a szemébe nézve a következőket mondta:

Rég nem mondtak jövendőt ezen a helyen. A tiltás hatott - az emberek még a közelébe se mernek menni ennek a helynek.  Éppen ezért lett ez a rejtekhelyem. Az emberek túlzottan babonásak lettek. Félnek még a saját árnyékuktól is. Azt gondolják, JAHVE megvédi őket. Megvédi, de éppen saját önnönmaguktól. Attól, hogy felfedezzék széles-e világot, olyannak, amilyen valójában. Te azért jöttél, hogy megváltoztasd ezt a világot. Új Jezuel vagy, akiben ott lobog a szabadság tüze. E tűz mindenkit megérint, aki hallgat téged. Az a küldetésed, hogy utat mutass, nem az, hogy háborúzz, de a háborút azért indítják ellened, hogy megállítsanak, hogy ne legyen időd fényes tűzként az éjben világítani. A tudat sötét éjszakájában, amely most már a félelemtől reszketve kérdések nélkül elfogad mindent. Minden ócska frázist, mely megalapozza JAHVE hitét. Bizony királyom, majdnem fél évezred még, mire itt változás áll be, ámde indulj el az úton, mert terved nem lesz hiábavaló. A népek nem állnak melléd - sok lúd disznót győzött. Egyedül vagy a harcodban, és az út során mindazok is elárulnak majd, akikben a legjobban bízol. 

  • Hát ez valóban olyan út, mnt amit Jezuel bejárt ezelőtt sok évszázaddal. - mondta a király. - Megnyerem-e a harcot?

  • Nem az a fontos, hogy nyerj, hanem az, hogy bejárd amit kijelöltél magadnak ebben a földi játszámban. - feleli a kitaszított.

  • De ha nem nyerek, mindenki velem együtt hal meg, akiket csatába viszek. 

  • Nem létezik halál.

  • Mondd ezt a katonáimnak.

  • Ebben az évszázadban, királyom, csatát áldozat nélkül nem nyerhetsz. Ezért mondom, nem fogsz nyerni, mert aki életeket áldoz fel, az nem nyer. Csupán veszít, minden holttal lelkének egy darabját.

  • Mit tegyek hát? - kérdi a király.

 

“Menj messzi földre,

Végy álruhát,

Rakd le a királyi címet,

Tégy úgy, mint bárki más,

Tégy úgy, mint tettél azelőtt,

Játszd el, hogy játszol,

Mert az igaz szónak nem hisz most senki,

Higgyenek hát annak, aminek látszol.

 

Ámde jól vigyázz,

Mások is felöltik álruhád,

Tetszetős lesz nekik álarcod,

Amögé bújva téged játszanak el,

Hazug ajkuk újabb hazugságra nyílik,

A valós szándékait a te álruhád mögé rejtik majd el.

 

Tedd őket megkülönböztetetté,

Tedd őket mássá, mint te magad,

Lássák a népek, ki a hazug, ki az igaz,

Tégy esküt azokkal, kikért eddig kardot rántottál,

Alapítsatok Testvéri Szövetséget, mint őseitek,

Akik a Napisten óvásában a magor földre léptek.

 

Ne félj attól, hogy felismernek,

Mert ellenfeleiket nem koldusok közt keresik,

Pengő arannyal akarják megvenni azt,

Aki velük lepaktál, elárulva népét,

Mert szentül hiszik, egy igazság van,

Az pedig a pénz.

 

Ne kelts feltűnést, de mégis szólj igazat,

Gyűjtsd magad köré ki olyan, mint tenmagad,

Mutass gyengeséget ott, hol más erős,

Nem a fényes páncéljáról ismerszik meg a hős.

 

Mutass igaz erőt, mutass igaz hitet,

Mert ötszáz év múltán majd felismernek,

Abban az időben az Új Isten még erősebb lesz,

Hamis magok kelnek majd ki a földeken,

Mégis, ki testvéred, kivel most megesküszöl,

Anélkül nyeri majd a háborút,

Hogy bárkit megöl. 

 

Háború jön hát, nagy király,

Magor mágusokat hívj a csatába,

A csatát nem karddal vívjátok majd,

Hanem az EMLÉKEZETTEL,

Az erő nem a karotokban rejlik,

Hanem a tenyérben, ott, ahová

Az istenek rejtették jeleiket a vonalak alá. 

 

Amikor itt az idő, felébrednek a Testvérek,

Ellenibe mennek a hamis másolatuknak,

Mert mindegyikőtöknek lesz egy 

Ál-másolata, különböztesd meg őket,

Tetteid mutatják ki vagy, 

Tetteik mutatják, kik ők. 

 

Amikor itt az idő, nem vér folyik majd

Hanem energia,

Magor mágusok a háttérben,

A nép mit sem tud majd róla,

Vesd el a magokat, tudd, kikelnek,

Nemesb a feladatod, mint a díszben

Pompában járó elitnek. 

 

A nagy háború nem a Földön zajlik majd,

A láthatatlan díszlet mögött csendben és nagy titokban,

Csak az látja, kinek tenyerében ébred majd az erő,

De ne feledd, mindaddig hamisan telik az idő.”



  • Ha jól értem, az eredményt nem ebben az életemben érem el. - mondja a király. 

  • Nem. Ötszáz évvel később, de mindaddig a Földre kell visszaszületned. Újra és újra. 

  • Ötszáz év múlva tehát learatjuk, amit most elvetünk. 

  • Így igaz, király, így igaz. Ötszáz év. Addig megtanultok EMLÉKEZNI. 

A király feljegyezte a talányos jóslatot. Megtette, amit a kitaszított javasolt, és eljátszották a halálát. Ő egy magyar király volt, aki után a trónon a Római Katolikus Egyház bérencei ültek azután, akiknek vérében egy csepp magyar vér sem folyt. 

A király messzi földön kiszabadította barátját, és azután senki sem hallott többé róluk. Mégis, ott voltak mindenhol, és beférkőztek a zárt szívekbe és suttogtak a zárt fülekbe. Ott voltak, ahol nem látni őket, csupán érezni - mágiával dolgoztak, hogy oszlassák a ködöt a tudat legsötétebb éjszakájában. 

 

Volt Magyarországon inkvizíció. A történelmi feljegyzések hiányosak, és egymásnak ellentmondóak. A magyar királyok tekintetében és II. Lajosra tippelek, akiről a fenti információkat súgták az istenek nekem, ő az, aki húsz évesen a mohácsi csatában életét vesztette. Akit a látomásban láttam, fiatal király volt, és gyökeresen különbözött eleitől és utódaitól is. Nem csoda, ha távoznia kellett idejekorán a trónról, mert az ország az 1500-as években már jócskán az egyház zsebében volt, bár az inkvizíciót Magyarország távolról sem olyan véresen valósította meg, mint a környező országok, és ez II. Lajos előtt és után is így volt. 

A sámánokat, gyógyítókat és mágusokat megkülönböztették a boszorkányoktól, és a javasasszonyokat is más kategóriába sorolták. Sokkal inkább folyt vallási harc nálunk, mint tömeges máglyán égetés. A javasasszonyok és sámánok álcázták magukat, a gyógyítók és a mágusok nemkülönben, és a mai napig számtalan szokásban és hagyományban fellelhetőek az ősmagyar hitvilág elemei, valamint a régi házak díszítőelemein, a ruhákon, a népmesékben…. megőriztük a Napvallást, és sokkal elevenebben él nálunk a többistenhit, nyelvezetünkben, szokásainkban, viselkedésünkben, hagyományainkban és ünnepeinken is, mint azt elsőre hinnéd. 

 

/ Magyarországon a 18. századig folytak boszorkányperek, de Európa nagy részétől eltérően itt a 16. századtól nem működött szervezetszerűen az inkvizíció. A boszorkánypereket éppolyan világi bíróságok tárgyalták, mint a köztörvényes ügyeket. A boszorkánypereket az inkvizícióhoz hasonlóan folytatták le, kínvallatással és máglya általi halálos ítéletekkel, de Magyarország perei alapvetően különböztek is attól, mivel a vádakban szinte sosem kapcsolták össze az istentagadást és a boszorkányságot. Világi jellegénél fogva is eltért az európai boszorkányperek többségétől abban, hogy a teljes történetében alig másfél tucatnyi közrendű vádlott akadt, és a Báthoriakat leszámítva egyetlen főrangú vádlott sem/

Inkvizíció – Wikipédia (wikipedia.org)

 

Az inkvizíció embertelensége felért a második világháborúéval, és ez nem túlzás. A feljegyzésekben sokkal kevesebb áldozatszámot  határoznak meg, mint amennyi Európa- és világszinten valójában volt. 

Nem minden boszorkányperről készült hivatalos feljegyzés, és nem is minden boszorkányper volt boszorkányper, sokszor a falusiak babonából, félelemből már maguk ítélkeztek a vádlott felett, és ők maguk égették meg. Elég volt egy apróság - fekete bárány született - szűk termés - rossz időjárás - járvány - rossz ÓMENEK.. és máris előcibálták a falu különcét, aki magának való volt, aki kitűnt a többiek közül, valamint sokszor estek áldozatul ennek nagyon szép leányok - a vörös haj és a zöld szem elég volt az élve elégetéshez. 

A falu asszonyai féltvén tőle a férjüket, koholt váddal bemocskolták és máris megvolt az ürügy a kegyetlen kivégzéshez. 

Oly mértékben rettegtek a rontásoktól, bűbájtól, és az árnyaktól, a láthatatlan, testetlen lényektől, akiket sokkal többen érzékeltek, mint manapság, hogy minden apró intő jelet rossz ómennek véltek, egyáltalán nem a valós jelentéstartalmat tulajdonították nekik, hanem valakinek a művét, gonosz szándékát látták benne. Még azok a falvak is tartottak ilyen per nélküli kivégzést, ahol a katolikus egyház alig hallatta a szavát, el sem jutott oda, mert tömeghisztéria volt jelen a Földön és ez magával vonzotta az emberi lélek legsötétebb oldalát. A kegyetlen kivégzéseket és embertelen kínzásokat pusztán azért, mert mások voltak az elítéltek, mint ők és ÉRTETTÉK AZ ISTENEK SZAVÁT ÉS JELEIT. 

Az inkvizíció mérhetetlen károkat okozott nemcsak a halálos áldozatok miatt, akik elevenen égtek el a démonizált, üvöltő sokaság szeme láttára, hanem hatalmas károkat okozott a hitrendszerben is, eltörölve a valós hitvilágot, amely TISZTELTE A FÖLDANYÁT ÉS TISZTELTE ANNAK EREJÉT, amely hitt a természet erejében és elfogadta azt, amely TÁMOGATTA A BOLYGÓT, AHOL ÉLÜNK.

Az inkvizíció a feljegyzések alapján az 1200-as évek elejétől egészen az 1900-as évek elejéig /!!/ tartott, ez gyerekek alsóhangon hétszáz év, de már a 4. századból is vannak feljegyzések boszorkányperekről és mágusok, gyógyítók, táltosok és sámánok elítéléséről, megkínzásáról, és változatos módon való embertelen kivégzéséről. 

Az ókorban is vallási harcok dúltak, és már jóval a kereszténység megjelenése előtt is végeztek ki sokakat azért, mert nem ugyanazt az istent támogatták, mint mások. 

Az inkvizíció azonban minden addiginál mélyebbre taszította az emberiséget, és eltörölte a TUDATÁT ÉS AZ EMLÉKEZETÉT a valós valóságról. 

Ahhoz, hogy ezt a hamis valóságot létrehozzák a Földön, KELLETT EGY TEREMTŐ ÁLTAL TEREMTETT ENTITÁS MEGTÁMOGATÁSA, ÉS Ő HA TETSZIK, HA NEM, MIHÁLY ARKANGYAL. Nem volt nehéz azonosítani, hogy ki az áruló, elég felnézni a katolikus templomok freskóira… ott van, és uralja a teret.. és az időt… de már csak ott, már csak bálvány ő, valós ereje nincs többé. 

 

Ő az arkangyalok és az emberiség árulója, és mind a mai napig düh fog el, ha valaki Mihály Arkangyaltól tesz közzé bármit, ugyanis tele van hamis istent támogató spiritális, elcsépelt frázisokkal, mert a mai spiritualitás éppoly egysíkú, mint maga Jahve, és  pontosan Jahve hitrendszerére épült. 

A mai szóhasználatban, a mai hitrendszerben, a mai szokásokban világszinten tetten érhető Jahve összes tanítása.

A próféciákat tekintve még most is csakis a BIBLIÁT tekintik az egyetlen valós forrásnak! Egy elhazudott, megcsonkított, hamis művet tekintenek a mai világ alapjának, és MINDEN MÁST ÉLBŐL ELUTASÍTANAK.

Nostradamus jóslatait például rendre megcáfolják, és kiforgatják, a Bibliát miért nem? A jelenések könyvét feltételek nélkül fogadják el, és az összes Evangéliumot is, amelyet önkényesen a Bibliában közzétettek, elhallgatva a valós Evangéliumokat. 

II. János Pál pápa volt az EGYETLEN, aki bocsánatot kért az egyház nevében az elkövetett bűnökért az emberiségtől, sem előtte, sem utána egyetlen pápa sem! 

Az inkvizíció 8 millió áldozatot követelt. Az inkvizíció előtt másféle inkvízició volt jelen, ugyanis HIT-VALLÁS A HATALOM ALAPJA.

“ Nem is gondolnánk, hogy a boszorkányság milyen nagy múltú kulturális mém, mennyire fontos előzményei vannak, s megszakítások nélküli története milyen komoly nyomokat hagyott gondolkodásunk struktúráiban! A XVIII. századi szabadkőműves irodalom ugyan sokat tett az európai boszorkányüldözés lényegének elfedéséért, ma már azonban szerencsére világosabban láthatunk. A boszorkányság elleni küzdelemnek persze vannak szociológiai, történeti és teológiai okai, és érdemes  több szempontból is megvizsgálni a jelenséget; azonban világos, hogy legalább kétezer éves története során egészen eltérő okok és motívumok miatt létezett a boszorkányság, és lángolt fel a harc ellene.

Boszorkány kis

Az illusztráció helye: Hartmann Scehedel: Liber chronicarum, 1493, Nürnberg, Koberger.

A zsidó kultúra természetesen keményen tiltotta, és halállal szankcionálta a boszorkányságot. Ez áll a Második Törvénykönyvben (5Móz18:10-11): „Ha bevonulsz arra földre, amelyet az Úr, a te Istened ad neked, ne tanuld el az ottani népektől az utálatos dolgokat. Ne akadjon közted senki, aki fiát vagy lányát arra készteti, hogy tűzön menjen át, aki jövendőmondásra, varázslásra, csillagjóslásra vagy boszorkányságra adja magát, aki bűbájosságot űz, szellemet vagy lelket kérdez, aki halottat idéz.”

Tiltotta a boszorkányságot a római jog is, és Szent István II. törvénykönyvének boszorkányságra vonatkozó legsúlyosabb, harmadik fokozata is valószínűleg a római jog érvényesítése volt. Ezt azonban felülírta Könyves Kálmán I. törvénykönyve, s legközelebb csak nagy járványok és természeti csapások idején vált akuttá a probléma. Egészen a XV. századig, amikor szinte az egész reneszánsz Európát hatalmába kerítette a boszorkányok elleni harc.

A boszorkányüldözés legfontosabb irodalmi forrása az elsőként 1486-ban megjelent Malleus maleficarum (Boszorkányok pörölye) című munka, Jacobus Sprenger és Henricus Institoris dominikánus szerzetesek írása. A protestantizmus első hulláma nem hogy enyhített volna a boszorkányüldözéseken, hanem inkább tovább rontotta ahelyzetet, egészen Johann Weyer protestáns orvos De praestigiis daemonum (A démonok szemfényvesztése) című, 1563-ban megjelent könyvének elterjedéséig. Weyer ugyanis elég határozottan az orvostudomány körébe utalt egy sereg olyan jelenséget, pszichés megbetegedést, amelyeket korábban a boszorkányság jelének tekintettek.

Persze a De praestigiis daemonum nem vetett véget a boszorkányüldözéseknek, és a boszorkányságot vizsgáló Malleus maleficarumot újból meg újból kiadták. Egyes becslések szerint nyolcmillió áldozatot követelt e veszélyes munka, amelynek még 1669-ben is volt új kiadása Lyonban, hogy utána végleg a történelem kacattárába kerüljön.

Malleus

A Malleus maleficarum gyöngyösi példányának címlapja.

A Boszorkányok pörölyének Magyarországon legalább félszáz különböző kiadása ismert, némelyik példányról biztosan tudni lehet, hogy használták is boszorkányok elleni eljárások lefolytatására, másokról csak sejthetjük ezt. Az egyik ilyen kötetet ma a Gyöngyösi Ferences Könyvtár őrzi, 1519-ben, Nürnbergben nyomtatta Friedrich Peypus protestáns nyomdász, aki 1524-ben például Luther bibliafordítását is kiadta. A gyöngyösi példányban három bejegyzés olvasható. Az elsőből kiderül, hogy egy Nyárádi nevű ember vásárolta, meg, meglehetősen olcsón, mindössze 40 dénárért, Nagyváradon. A második bejegyzésből kiderül, hogy a kötetet Révay László tisztelendő Rakschányi András tanár úrnak ajándékozza 1618. február 7-én. Kis nyomozással az is kideríthető, hogy Raksányi András alighanem azonos a körmöcbányai professzorral, akinek előkelő tanítványa volt Révay László, Révay Márton alispán fia. Körmöcbányán pedig akár használhatták is a jó állapotban fennmaradt kötetet, hiszen több boszorkányper is volt a városban. 1642. október 4-én például a városi magisztrátus le is fejeztette Ihraczi Struhar Andrásnét, aki nem volt hajlandó abbahagyni praktikáit, a varázslást és a boszorkányságot. Talán ez a kötet is ott volt kinyitva a vesztőhelyen.”

Magyar Nemzeti Digitális Archívum • Boszorkánypöröly (mandarchiv.hu)




Ne csak a kormányt okold, hanem magadban is nézd meg a hitrendszereidet, hogy mi az, ami egyistenhitre utal, mert ha tetszik, ha nem, az egyistenhit nárcisztikus, önkényes, háttérhatalmi kontrollon alapszik és a mai világ ALAPJA.

Inkvízició ma is van, az ÚJABB megkülönböztetettség felé haladunk. A mostani inkvizíció azért erősebb, mert az emberek teljesen elfogadottnak vélik azt. Nem tiltakoznak, nincs szükség keresztes hadjáratra, ÉS VILÁGHÁBORÚRA SINCS ahhoz, hogy megtörjék VÉGLEGESEN az emberiség akaratát. Emberek! Afelé haladunk, hogy MINDENKI SZÁMÁRA TELJESEN ELFOGADOTT NOVUS ORDO SECLORUM lépjen életbe. Ami ellen senki sem tiltakozik, mert még egyszer mondom, olyannyira meg van már most is törve a szabad akarat joga az emberekben, hogy nincs szükség háborúra, sem máglyahalál kilátásba helyezésére ahhoz, hogy valaki egyik napról a másikra simán megtagadja a belső önmagát, megtagadja a valós hitét és feltételek nélkül hinni kezdjen abban, amit MINDENKI HISZ.

Mert a tömeghisztéria most is jelen van, ugyanúgy, mint a középkorban. Ezért mondtam, IDŐHUROK volt jelen a Földön, és ebben visszafelé haladtunk. A tömeghisztériát soha nem volt annyira könnyű előidézni, mint napjainkban, ahol a média, az internet ontja magából a hisztéria felépítő elemeit, és mindenkit ugyanarra a rezgésre hangolnak rá. A TELJES KONTROLL ALATTI TOTÁLIS ELFOGADÁSÁRA ANNAK, HOGY EGYIKÜNK SEM A SORSUNK, IDŐNK, TERÜNK URA. 

Emberek! “Istenek vagytok, csak elfelejtettétek azt. Olyannyira jól játsszátok a szerepeteket a földi játékban, hogy elfeledkeztetek isteni önvalótokról. “ /Lucifer/

A teljes földi játék a Föld létezésétől számítva az inkvizíció, azaz a különbözőek üldöztetésén alapszik, azaz EZEN ALAPSZIK MAGA A JÁTÉK: megállítani, megölni, megalázni, elüldözni azokat, akik igazat szólnak. Akik látják azt, amit más nem lát. 

A módosított játék pontosabban, mert maga az inkvizíció, annak minden formájában, a mostaniban és a középkoriban is, egy módosítás. Csakhogy most senki nem fog ellenállni, mert nem érik a TÉT SÚLYÁT. Hát én, és mások, akik látják, amit kell, érzik. Érzik, mire MEGY KI A JÁTÉK. 

A mátrixot lépésről-lépésre lehet átvenni, és felette a hatalmat is csakis úgy, hogy azon kívül, a mátrixot tisztán látva haladunk az istenek útmutatásai alapján, nem eltérve az eredeti Tervtől. Ehhez látni kell az eredeti Tervet, és ez az Aranykor játék, melynek első lépéseit már elkezdtük, és melynek szerves részei a VALÓS JELENÉSEK, és a VALÓS PRÓFÉCIÁK, mert a próféciák a meghatározó szómágikus elemei a valóságteremtésnek, tele téridőkulcsokkal, a jelenések pedig a tényszerű bizonyítékok erre. 

 

A mátrixban továbbra is a szenvedés, félelem, fájdalom, harag alapú pusztító hitrendszer van jelen, amely napról-napra eszi meg a tudatot és a lelket, majd a testet is, és kollektíve a fizikai síkot is. Jahve módosítása a földi játékban eme négy illúzió: SZENVEDÉS, FÉLELEM, FÁJDALOM, HARAG - mentén alaposan fel lett építve, és a Bibliai próféciák döntő többsége is ezeken alapszik, mint ahogyan minden. Ha nem tesszük ezt és ezt, félni fogunk, szenvedni fogunk. Ha nem tesszük meg, amit akarnak, haragudni fognak, és fájdalmat fognak okozni. Ez a belső “morális” fék, ami nem morális, hanem gátlástalan nárcisztikus világuraló elmék szüleménye. NEM EMBERI ELMESZÜLEMÉNY, hanem azoké, akik a földi mátrixot eddig irányították. 

 

Az inkvizíció visszafordításánál átfordítjuk annak energiáját egy alkímai folyamattal, és az IDŐGÉPPEL az ott legrögzített Jahve hitrendszert globálisan feloldjuk. Könnyű már úgy, hogy felülről látjuk a játékot. Visszaírva azt eredeti állapotába. 

 

Amikor azt mondod nekem, mondjam meg a jövődet, én megmondom. Azt, amit a játékban írtál meg magadnak EREDETILEG és azt is, amit idelent a játékban - a mátrixban - MÓDOSÍTOTTAK, ami miatt EL VAGY AKADVA. Azért vagy elakadva főleg, mert MÓDOSÍTOTTAK- a játék MÓDOSÍTÁSAIBÓL való kioldozással, ami a lényege AZ OLDÁSNAK, és amit a segítők feloldanak benned, az a játékba való lekötözés feloldása, MINT HITRENDSZEREK, SÉMÁK, ELŐZŐ ÉLETBELI, ÉS EZÉLETBELI BLOKKOLÁSOK. A SORSMÓDOSÍTÁS az, amit nehéz meglátni, és az az előfeltétele a meglátásának, hogy ne a sors játékszerének tekintsük magunkat, ne egy kiszolgáltatott embernek, akit erre a bolygóra küldtek a hatalmas istenek, és nincs választása, se döntési joga - mert a mátrix egyébként ezt sugározza feléd: MAJD MI DÖNTÜNK A TE ÉLETEDRŐL, MAJD MI ELHATÁROZZUK, MI LESZ A JÖVŐD, HOGYAN FOGSZ ÉLNI, MIT FOGSZ ÉREZNI, MIT FOGSZ GONDOLNI, MIT FOGSZ TENNI. Ez persze nincs kimondva, nyíltan soha. Inkább a SZABADSÁGRÓL papol a mátrix, “ Együtt. Szabadon.” miközben egy telefon előfizetést reklámoznak ezzel a szlogennel… A mátrix csupa-csupa jövődet érintő hazugságot sugároz feléd. Korábban, mondjuk egy évtizede döntően a múltra koncentráltak, azt szajkózták, most a jövőről beszélnek. Mindenhol a jövőről van szó, és azt éreztetik veled, hogy nincs neked ebbe beleszólásod. Pedig az csak a politika, ami mentén a fejünk felett döntéseket hoznak, országot, világot érintő hétköznapi rutin életünket megváltoztató kérdésekben. DE ez csak a mátrix. A fizikai hamis sík, ami vajmi keveset számít, és amin nem szabadna ennyire felhúzni magadat.. Tudom, nehéz átlátni, hogy nem szabadna erre koncentrálnod, hanem kezedbe venni a teremtő erődet, mégis ez a helyzet. Ha nem teszed, kínlódni fogsz a fejed felett meghozott döntések garmadában, és el fogod hinni, hogy az életed tényleg azon múlik, hogy a mátrixban milyen döntéseket hoznak, és láthatóan hosszú évekre előre meghatározzák a jövőnket. Csakis az állandóan újra és újra módosított játékban. A saját játékodat akkor veszed a kezedbe, ha tudod, hogy játékban vagy. 

 

Fényes tűz ideje

 

Lásd hát a fényes tűz játékát, 

Lásd ahogy fellobban 

Az elveszett lelkek jajkiáltása után,

Az elveszett elmék zuhanása után,

A szabadság nemesb minden kósza szónál.

 

A tiszta erő, melyet elfojtottak,

A tiszta szó, melyet elhallgattatak,

A tiszta lélek, melyet szétszaggattak,

A tiszta elme, melyet meghasítottak,

Most visszaveszi erejét,

A Fényes tűz idejében 

Eggyé válik a magor vér.

 

Lásd a fényes tüzet május elején,

A virágzó kehely öleli a Földet,

Az eltiport Nő, a megcsonkított Férfi,

Új szövetségbe lép.

 

Beltaine tüze járja át a szíved, 

Figyeld, ahogy újra felbuzog a forrásod,

Figyeld, ahogy a vizek énekelnek neked,

Figyeld, ahogy a bolygók hírt hoznak neked.

 

Lásd az új királyokat, álruhák nélkül,

Kiknek nem hatalma van, hanem mágikus ereje,

Nők és Férfiak, tiprás nélkül, csonka lélek nélkül,

A vezetők új szövetsége Fényes tűz idejében.

 

Lásd a magor mágusokat, ahogy egyesülnek,

Lásd meg a valódi Világegyetemet,

A titkok szentélyét elméddel nyisd meg,

Kövesd a Próféciát, kérd a Jelenést.

 

Lásd a Birodalmat, ott, ahol más nem látja,

Lásd az erődet, lásd a hitedet,

Fényes tűz kísérje lépteidet,

Fényes tűz világítja meg 

Az igaz isteneket.

 

Eszter

/Fényhozó/

 

Szólj hozzá