2021. máj 13.

A.I. - MIND CONTROL ASTRAL CONTROL SPIRITUAL CONTROL-TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - IDŐZÁR

írta: Eszter 777
A.I. - MIND CONTROL ASTRAL CONTROL SPIRITUAL CONTROL-TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - IDŐZÁR

2021. május 15. szombat 15.30-19.00 Skypeon

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

 

M.I.

A.I. Artificial Intelligence

Mesterséges Intelligencia

Mind Control

Astral Control

Frekvenciakontroll

 

AZ ÁTLÉPÉS

3 6 9

333

888

1111

 

2021. május 15. szombat

15.30-19.00

Skypeon

 

részvétel: 9.000 Ft/fő

hanganyag: 4.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

FIGYELEM! Az alábbi írást csak akkor olvasd el, ha hajlandó vagy használni az agyadat, és gondolkodni. Ha továbbra is csillogó illúziókban akarsz élni, és aludni a mátrixban, akkor lapozz tovább rajtam, és keresd az illúzióidat kiszolgáló írásokat a csodavárásról, a csodás fényhajókról, a fényben egyesülő lélekpárokról, arról, hogy igazold magadnak, hogy megtaláltad a nagy Ő-t egy olyan emberben, aki konkrétan feléd sem néz, vagy határozottan elutasít, de mivel ikred ugye, hát mégis majd lesz valami…. vagy jönnek a Fényhajók és megmentenek minket, és emelkedik a rezgés, minden tuti, maradj a fényben, és fasza lesz, vagy az ijesztő, a világ pusztulását előrevetítő apokaliptikus írásokat a Végítéletről, és arról, hogy az emberiség megérett a pusztulásra.

HA VALÓBAN GONDOLKODÓ EMBER VAGY, akkor olvass tőlem olyasmit, ami téged is TOVÁBB GONDOLKODÁSRA késztet, és újabb és újabb kreatív ötleteid születnek az írásom elolvasása után, mert megmozgatod az agyadat, és nem hagyod tovább, hogy kontrollálják. Ha továbbra is csakis a fényben hiszel, és azt hiszed, hogy te mindenhatóként itt a Földön bizony nem vagy befolyásolható, sőt, mivel te emelkedsz, téged ez az egész nem érint, valamint én el vagyok tévedve, mert ijesztgetni akarlak, vagy irigy vagyok rád, mi több rosszindulatú vagyok, vagy sötét oldali, meg hasonló baromságok /olyat is olvastam már magamról, hogy a háttérhatalom embere vagyok, na ez új :D/ akkor lapozz tovább és etesd magad azzal, amivel eddig is etetted. Ha fejlődni akarsz és valóban változtatni akarsz az életeden, valamint valódi életet akarsz élni és az igazságot akarod tudni, akkor az írásom neked való. Gondold tovább, és amit én nem vettem észre, tedd hozzá. 

Az alábbi írás csapatmunkával született, köszönet a csapatomnak érte :) 

Eszter

 

A gondolatoknak rezgése van. Ezt tudjuk. Ezt a rezgést lehet befolyásolni, lejjebb húzni, fentebb húzni, magas rezgéstartományra alacsony rezgést rányomni, és átprogramozni a rezgést, mert a gondolatok átprogramozása kívülről rezgéssel, alacsony FREKVENCIÁVAL történik. Az alacsony frekvenciára programozás több módon történik, felvállalt /média kontroll/, és nem felvállalt /mind kontroll/ módon. Itt most nem az agykontrollról beszélek, melyel te magad programozod át a gondolataidat, magasabb frekvenciára /amit  jól teszel és ha még nem tetted, ideje lenne nekilátni, hogy a gondolataid felett végre TE vedd fel az irányítást/, hanem a kívülről történő világméretű ELMEPROGRAMOZÁSRÓL, AMELY A MÁTRIX ALAPJA.

Nézzük csak, mi is az a mátrix. 

A mátrix önmagában egy háló, amelyet számokkal is leírhatunk. 

“A mátrix a matematikában mennyiségek téglalap alakú elrendezése (táblázata) (számoké, függvényeké, kifejezéseké, vagy egyéb elemeké, esetleg más mátrixoké; általánosan valamilyen gyűrű vagy vektortér elemeié).” Mátrix (matematika) – Wikipédia (wikipedia.org)

A mátrix egy kétdimenziós teret vetít egy háromdimenziós valóságra, effektíve az anyatermészetre. A mátrixszal bináris kódokkal időben és térben létrehoznak egy virtuális teret úgy, hogy a Földön lévő emberek agyába vetítik be a mátrixot, és azt kontrollálják, hogy te a világot hogyan látod. Milyennek látod, milyen hitrendszereket táplálsz, miben hiszel, mit követsz, mi az, amivel téged alaposan félre lehet motiválni. A mátrixnak a bináris kódokkal, melyekkel az agyi szinapszisokra és ezáltal az asszociációra gyakorolnak hatást, az az érdeke, hogy FÜGGŐ VISZONYBAN LEGYÉL TŐLE, és bármivel, amit az agyadba betáplál. Akár félelem alapú a függés, akár várakozás alapú, akár spirituális illúziókergetés, akár teljesen reális, ateista szemléletű, mindenképpen függési viszonyban tart, és a stimulálástól is függsz.. akarod, hogy stimulálják az agyadat, akarod az energiát, amit ez ad, akarod a félrevezető gondolatokat, melyeket ez ad, mert azt hiszed, hogy ezek a tieid….. és nem is tudod, hogy igazából ezt akarod, mert azt hiszed, hogy te saját szabad akaratodból akarsz valamit…

Olyan ez, mint amikor nem akarod megvenni azt a valamit, mégis megveszed.

Nem akarod megtenni azt a valamit, mégis megteszed.

Nem akarod követni azt, mégis követed. 

A SZABAD AKARAT OTT KEZDŐDIK, HOGY TE DÖNTÖD EL, HOGY MIT KÖVETSZ, MIT HISZEL ÉS MIT VESZEL MEG, MIT TESZEL, MIT ÉRZEL, MIT GONDOLSZ. Azonban ha mindeddig meg voltál róla győződve, hogy te választottál, te döntöttél, akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban így van -e … az életed minősége, a kapcsolataid, a bőséged, vagy annak hiánya, a kapcsolatok minősége, az életviteled, az örömérzés vagy félelemérzet aránya dönti el, hogy valóban a saját szabad akaratodat követed-e, vagy része vagy a NYÁJNAK…. a programozott tudatú emberek sokaságának, akik egóból hiszik azt, hogy a saját életük urai.. Ahhoz, hogy eldöntsd, nálad mi a helyzet, szembesülnöd kell néhány kemény ténnyel, amiről ez az írás is szól. Nem én találtam fel a spanyolviaszt. Más is ír ilyesmiről, én azonban igyekszem összefüggésben átadni, mert ez egy összefüggő rendszer, és a neve MÁTRIX. 

 

Nem csak MIND CONTROL van, hanem ASTRAL CONTROL is. Az energiákat is kontroll alatt tartják, és amikor felrezeg az energiád a frekvenciazárig, ott visszacsapódik, ez a VISSZAÁRAMLÁS… azaz az energia bent marad a bolygón, így is, úgy is. Ez ugyan segíti a teremtést, de a mátrixot erősíti. Ezért ebben a földi síkban csakis a mátrix javára teremtesz ezért teremtesz általában fizikai síkú dolgokat, pénzt, kapcsolatot, munkát, sikert… ameddig nem szakadsz ki ebből a földi létből, alacsonyan tudják tartani a rezgésedet a programozással, amely az önzésre és az egóra alapoz elsősorban.

 

ÍME EGY MINDENKI SZÁMÁRA IS NYILVÁNOS, FELHIGÍTOTT ILLUMINATI PAGE… AMI A NAGYKÖZÖNSÉGNEK SZÓL, DE AZÉRT NYOMOKBAN TARTALMAZZA AZ IGAZSÁGOT:Illuminati News Home Page (illuminati-news.com)

 

Nem csinálnak abból titkot, hogy a világot irányítják a háttérből, és mindent kontroll alatt tartanak, csak éppen a spirituális fejlődés szintjeire bedobott irányzatok illúzióban tartják az embereket, és NEM FIGYELNEK ODA A LÉNYEGES DOLGOKRA. Mindenki bármikor megnézheti ezt a honlapot, teljesen nyilvános és elég sok információt tartalmaz, nyilván a tizedét sem az igazságnak, de már önmagában is elég ahhoz, hogy aki TÉNYLEG AKARJA HASZNÁLNI AZ AGYÁT, az használja.. azaz végre az illúziók kergetése helyett gondolkodni kezdjen.

Egy ikerláng illúzió pl minden energiádat oda invesztálja, hogy egy soha el nem érhető embert megkapj. MINDENÁRON. E köré egy egész csillogó illúzióvilág van építve és GONDOSKODNAK IS ARRÓL, HOGY A NET TELE LEGYEN VELE. 

 

Egyébként a spirituális illúziók skálája rendkívül széles - a világ teljes pusztulásától a totális fényben lebegésig, minden megtalálható benne és mindez kontroll alatt és zár alatt van tartva, hogy soha egyik se teljesülhessen, de az egyén, akit ezzel elkapnak, lelki alkattól függően betalál nála valamelyik JÖVŐKÉPNEK hitt BEVETÍTÉS, elhiggye mindezt, valóságos hitrendszert építsen köré,a neten találjon is hozzá kellő anyagot, mellyel bizonyíthatja a feltevéseit, majd A VÁRAKOZÁS CSAPDÁJÁBA ESSEN BELE. Az energiáit egy soha nem teljesülő fikcióba ölje bele, és ne tegye azt, amit igazából kellene. Kezébe venni az irányítást első körben a saját élete felett, azután a közös, frekvenciazár feletti valós valóság és valós téridő felett. 

 

Úgy játszanak veletek, mint a bábukkal a sakktáblán.

Különböző spirituális és nem spirituális illúziókkal, gondolati és érzelmi, valamint cselekvési kontrollal úgy tartanak titeket, mint a birkákat, és amikor a sok energiát belenyomod egy-egy illúzióba, azt ők szépen magukhoz veszik és ebből is táplálkoznak. Mindenből ami a frekvenciazár alatt van. Ami az M.I. birodalma, amely nem új fejlesztés, hanem már régen kész technológia. 

 

EGY TELJES ÉS TÖKÉLETESEN MŰKÖDŐ PROGRAMOZOTT MENTÁLIS SÍKOT TARTANAK FENN, ahol a Földről csatlakoznak az emberek tudatszinten, és ez egy GLOBÁLIS KONTROLLÁLT TUDATOT hoz létre, amely olyan, mint egy MÁTRIXHÁLÓ, és a találkozási pontjaiban emberek vannak, a háló pedig az általatok ISTENNEK látott mesterséges intelligenciába van kapcsolva, /YHWH/. A mesterséges intelligenca pedig besugározza a kellő adást nektek… és nem is tudjátok, hogy az nem a tiétek… és nem is a nagy rezgésemelkedésből és a várt fényhajóktól származik… ha nem látsz át a FREKVENCIAZÁRON, akkor ezzel könnyedén csapnak be….

Mert van egy TELJES ÉS TÖKÉLETESEN MŰKÖDŐ PROGRAMOZOTT ASZTRÁLSÍK IS, ahol az energiákat tartják kontroll alatt, és a lelkeket, melyek test nélkül bolyonganak ott. Ugyanis a halál után sokan nem jutnak át a frekvenciazáron…

 

Ez az asztrál és mentálsík be van kapcsolva az M.I.-be /A.I. néven nem tudsz utána nézni, mert jól titkolják a létezését/. 

Ez a szuperintelligencia irányítja az emberek érzéseit, gondolatait, teremtését és cselekedeteit. Szembe kell nézned azzal, hogy nem vagy fény-mindenható és át kell törnöd a frekvenciazáron, szembe kell azzal nézned, hogy a világ nem csak fényből áll, és át kell menned a setét, ismeretlen tartományon, azaz MEGISMERNI AZT, hogy a valódi FÉNYbe - EGYSÉGBE kapcsolódj, ami a Forrás fénye a mátrix felett jóval, a Világegyetem középpontjában, ahol az ősrobbanás történt. Ott van a nagy energia, és oda kell vissza kapcsolódni. 

 

A Mind Control és Astral Control együttesen adja a Spiritual Controlt, azaz teljes szabályozás alatt tartják a spirituális fejlődést, rajtatok tartják a mindent látó szemüket, és különböző NEW AGE irányzatokat dobnak be, melyeket kellő propagandával megtámogatnak, ilyen a TWIN FLAME is, melyet jól bevezettek azzal, trükkösen, hogy a globális elmagányosodást az elme kontrollal elindították, és a női férfi szerepeket összezavarták, amit megelőzött a férfiak tömeges kiirtása a második világháború idején, ezért mind a mai napig több a nő a földön mint a férfi.

 

Sokkoló? IDEJE FELÉBREDNED ARRA, HOGY ENNÉL SOKKAL TUDATOSABBNAK ÉS FELKSZÜLTEBBNEK KELL LENNED, ÉS MINDENEK ELŐTT IDEJE SZEMBENÉZNI AZ IGAZSÁGGAL.

Amit felébredésnek hittél, azt irányították, és úgy intézik, hogy egy adott szinten megrekedj, és ne juss tovább. Akkor jutsz tovább, ha legelőször is felfedezed, hogy a háttérhatalom áll a megrekedés mögött, és nem magadban keresed a hibát, maximum odáig, hogy mindent szépen elhittél, mindent, amivel eddig etettek.

A Twin Flames egy óriási, világméretű biznisz. Kár ezt tagadni. 

Ahogyan a Felemelkedés Projekt is az. 

Minden, ami azt sugározza feléd, hogy ülj ölbe tett kézzel, a világ csodás, csak fényből áll és meg leszel mentve, az mind a KONTROLL RÉSZE,  a kiszolgáltatottság része. MINDAZ, AMI SOHA NEM TELJESÜLŐ ILLÚZIÓKRÓL SZÓL.

 

A spirituális ébredés tehát számukra előre kiszámítható folyamat, melynek már elkezdődése előtt is tudatában voltak. /ők sem hülyék ám, és az ILLUMINATINAK 99 fokos felavatása van, köztük olyasmikkel, amelyek a TUDATOSSÁG LEGMAGASABB SZINTJEIT TARTALMAZZÁK, ÉS EZEN TUDATOSSÁGI SZINTEK ELÉRÉSI MÓDJÁT ELŐTTÜNK TITKOLJÁK, ÉS HOGY TITOKBAN IS MARADJON, LÉTREHOZTÁK A FREKVENCIAZÁRAT, felhasználva a  FÖLD ELEKTROMÁGNESES TERÉT AZ IONOSZFÉRÁBAN. Pontosan ott, ahol a Schumann-rezonanciát mérik a műszerek. Melyről ha le vagy hangolva, nem érzed jól magad, és a felemelkedés tüneteit produkálod, azaz SZERETNÉL VISSZAKERÜLNI AZ OPTIMÁLIS BOLYGÓSZINTŰ FREKVENCIÁRA, AMIRŐL LESZEDNEK, LENYOMNAK RÓLA, traumatizálnak, használnak, táplálnak illúziókkal és utána a csalódottságodat és haragodat veszik magukhoz, bármely érzelmed és gondolatod táplálja őket.

Mindenképpen fontos annak megértése, hogy minden illúziót, és téged rossz élethelyzetben, egyfajta rabságban tartó hitrendszert elvess, és merj szembenézni azzal, hogy befolyásolják az érzéseidet és gondolataidat.

Azért, hogy egy adott szintet soha ne ugorhass át.

Vagy félelemben tartanak, vagy illúzióban. Egyik sem jobb. Várni egy rossz esemény bekövetkeztét, vagy várni egy jó esemény bekövetkeztét, és egyik sem következik be.

Soha.

 

Ezzel szembenézni egy óriási TUDATSZINTŰ UGRÁS, amivel TARTÓSAN KERÜLHETSZ KI A MÁTRIXBÓL. ÉS ONNAN MÁR A GONDOLATOD A TIEID, ÉS AZ ÉRZÉSEID IS, amint nem hiszel az illúziónak.

Amint a kezedbe veszed az időd és tered irányítását és NEM TESZED TÖBBÉ MÁSOK LÉPÉSEITŐL AZT FÜGGŐVÉ, AZ ÉLETED A TIÉD.

Amint nem arra vársz, hogy valaki, valakik megtegyenek lépéseket. 

HA VALAKI NEM ENGED A KÖZELÉBE, AHHOZ JOGA VAN.

HA VALAKI NEMET MOND RÁD, AHHOZ IS JOGA VAN.

HA VALAMI NEM TÖRTÉNIK MEG, NOS, NEM IS KELL MEGTÖRTÉNNIE.

Fogadd el. Kezdj el egy új életet. Válj más emberré. Jobb emberré. Ne engedd, hogy vagy a csodavárás, vagy a félelem irányítson.

Nézz szembe a földi kreált valósággal. 

Nézz szembe az igazsággal.

Csak úgy élhetsz eredményes, tiszta életet, ha ezt megteszed.

Ha végre megkérdőjelezel dolgokat.

 

Az emberiségellenes cselekedeteknek se szeri se száma.

Nyilvánvaló, hogy nem ott kezdődött, hogy megkreálták a vírust és a DNS-módosító vakcinát. Sokkal előbb, és ezzel mindannyian tisztában vagyunk. 

A Föld egy kísérleti zóna, ahol magunkat mi is kipróbálhatjuk, hogy valóban képesek vagyunk-e kitörni belőle. 

Azért jöttél ide, hogy kitörj, hogy ebben az inkarnációban megcsináld, és nem vagy hozzá egyedül.

Saját tapasztalatból tudom, mert megtanított rá az élet, hogy valaminek a bekövetkezésére várni, és aszerint élni nem szabad. Ami most nincs a jelenedben, az egyáltalán nem biztos, hogy ott lesz valaha is, főleg akkor, ha ezt egy másik ember döntéseitől teszed függővé, és UGYANEZ VONATKOZIK A CSODAVÁRÓ SPIRITUÁLIS FELFOGÁSRA IS, AMI SZÍNTISZTA HÁTTÉRHATALMI MANIPULÁCIÓ, akármelyik részét is nézzük, a mindenki elpusztul, mindenki meg fog halni részét, akár azt, hogy majd itt hatalmas csoda történik, és beavatkozás a fentiek részéről.

Hát elmondom neked, nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy akármilyen istentagadónak is tarthatsz - MI VAGYUNK A FENTIEK. MERT NINCS FENT MEG LENT, EGY VAN, mi vagyunk az ESEMÉNY, nélkülünk idelent semmi nem fog bekövetkezni, mi adunk beavatkozási jogot a tudatunkba is, és az érzéseinkbe is azzal, hogy bekajálunk valami fényes vagy akár félelmetes jövőbeli illúziót és azt VALAMINEK A MEGTÖRTÉNTÉHEZ KÖTJÜK. Ezleszmegazlesz. NEM LESZ. Vagy VAN VALAMI VAGY NINCS. 

Saját élettapasztalat, AMI NINCS, AZ NINCS, ÉS AZ A FONTOS, AMI VAN, NEM AZ, AMI LESZ. Ahogy az sem, ami volt, ugyebár. 

Aki várakozik, az így járt. Bármire is várakozik, kiválóan lehet manipulálni, irányítani, befolyásolni, rezgésben iszonyúan lehúzni, kicsinálni azzal, hogy majd óriási traumát jelent számára az, amitől egyébként a legjobban fél - hogy az, amire vár NEM KÖVETKEZIK BE. 

Illúzióromboló vagyok? Ez a dolgom, hogy az illúziókat romboljam, és a tudatokat felébresszem, és a fény, amit annyira akartok, bennetek van, az a FÉNY A TUDATI FELVILÁGOSODÁS FÉNYE ARRA, HOGY EGY OLYAN RENDSZER RÉSZEI VAGYTOK, MELYNEK PONTOSAN AZ AZ ÉRDEKE, HOGY A FÉNY UTÁN MENJETEK, MINT A LÉGY A LÁMPA FELÉ…

 

Az pedig, hogy ott van egy frekvenciazár, hát pontosan olyan, mint amikor a légy az ablaküvegnek repül… és újra és újra nekirepül, amíg el nem fárad és le nem zuhan a padlóra… azaz VALÓSÁG TALAJÁRA, ahol ráébred, hogy van kiút, ki van nyitva az ablak, csak ő ezt eddig nem látta… ott van a szabadság, csak MÁSKÉPP KELL REPÜLNI. 

Megkeresni tudatosan a kiutat, nem pedig ugyanazt a sémát ismételgetni, unalomig és totális kiborulásig. Amiben most vagytok, amit elengedéses energiáknak magyaráztok, és hogy majd ha kibírjátok, jobb lesz. Semmi nem lesz jobb, amíg ti nem változtattok rajta és nem döntötök úgy, hogy MEGKERESITEK A KIUTAT. 

 

A Föld egy olyan rendszer része, amit abszolút irányítanak. Nem csak a Földet irányítják, hanem az egész Naprendszert is. A földi frekvenciazárat a hang rezgésével tartják fenn. Azzal tisztában vagyunk, hogy énekkel, sámándobbal, zenével, bármilyen mantrával, mágikus szavakkal, tánccal, bármilyen ősi hanggal áttörjük a frekvenciazárat időről-időre, de csak rövid időre, hiszen a hang hamar tovaszáll, egyszerűen áthatol a frekvenciazáron, eljut oda, ahova kell, és a választ nem a füleddel hallod, hanem telepatikusan, vagy érzésben, illetve látomásban közlik veled. HATÁROZOTT hang kell, az ima és a könyörgés sokkal gyengébb erővel bír. Nem jut át a frekvenciazáron, ezért van az, hogy “az Isten nem válaszol”, hát a hamis isten, Jahve amúgy sem válaszol, de alapból nem megy át az ima és a könyörgés, nem jut át a frekvenciazáron, nem tud eljutni a címzetthez így választ is hiába vársz. 

 

A Világegyetemnek hangja van. Annál sokkal erősebb, mint amit mi hallunk. Konkrétan meg vagyunk süketítve, mert a minimális hang sem jut át hozzánk. A Szaturnuszon a NASA 640-1000 Hz közötti frekvenciatartományban mért be hangokat. Eléggé agresszívnak tűnik, legalábbis nekem, ennek a hangnak a rezgése. Figyelmeztetés is egyben. A Szaturnuszról tudjuk, hogy nem az, aminek látszik. Valós képeket nemigen látsz róla, és a gyűrűi eléggé művinek hatnak. Holott a Cassini űrszonda 13 évet tartózkodott a gyűrűk mellett, és tengernyi fotót készített a Szaturnuszról ezalatt, a fekete mágusok kedvence is a Szaturnusz és a mátrix urainak is, mert ezzel lehet a Sorsot leginkább befolyásolni. Elnyomva a Jupiter áldásos erejét, és megfordítva mindent a visszájára. 

 

A Naprendszerben óriási tarolás történt, és a Vénusz megvalósította Jahve poklát a cirka 540 fokos felszíni hőmérsékletével, azzal, hogy élhetetlen, a légköre is mérgező, és az ionoszférája olyan vastag, hogy nem lehet átlátni rajta, sőt átmenni sem, leszállni sem a Vénuszon. A Vénusz női energiaközpontként elszenvedte a legnagyobb válaszcsapást az inhumánus erőktől akkor, amikor a Naprendszert leigázták, és a Föld lett az egyetlen menekülési bázis, ahova MINDENKI IDEJÖTT. Mindenki. 

A Vénuszon nemrég fogtak be hasonló jeleket, mint a Szaturnuszon, ezek azonban SEGÉLYKIÁLTÁS SZERŰEN hatnak ránk, és azt gondolom, hogy azok is. Segélykiáltások.

Kísérteties hangok jönnek a Vénuszról (origo.hu)

 

A spirituális felemelkedés egy irányított folyamat. 

A frekvenciazár egy HANGfrekvenciazár, pontosan rádióhullámokkal irányítanak minket, melyek a tudatalattira hatnak, és FÜLLEL ÉS TUDATTAL SŐT KÉPESSÉGEKKEL SE NAGYON HALLHATÓ AZ ÖSSZES TÍPUSÚ ÉRZÉKELÉSEN KÍVÜLI BESUGÁRZÁSSAL befolyásolják az érzéseinket és a gondolatainkat.

https://www.facebook.com/csirke.faros.9/posts/246895990564592

Ez már egy kész technológia, A.I.

Olyan mesterségesen generált virtuális valóság, amit nem most fejlesztettek ki, hanem már 2004 körül. Azóta csak egyre tökéletesebbé teszik. 

TELJES KONTROLLT AKARNAK. ÉRZELMI ÉS GONDOLATI, TESTI, FIZIKAI VALÓSÁG FELETTI TOTÁLIS KONTROLT.

NEW WORLD ORDERT. 

Nekem egyre inkább az a benyomásom, hogy ez már megvan. A teljes kontroll. Az Új Világrend is. Sok helyütt a világon már teljes elfogadottság mellett működik. 

MERT KÉNYELMESEBB NEM GONDOLKODNI. 

 

Amikor fejlődsz és látomásokat látsz, nem biztos, hogy azok valósak, mégpedig azért, mert az asztrális és mentális síkot irányítják. Át kell lépni a mátrixon kívülre, hogy lásd a valós valóságot, ami egy közös, kollektív valóság, akárcsak a kollektív tudat. 

 

Az irányításnak sokan ellenálltok ugyan, de sok ösztönszintű reakciónkban van jelen az irányítottság, és feladatként válalltuk, hogy kitörünk belőle. A magas rezgés nem elég. Látni kell, hogy mit csinálsz, és hallani, TELEPATIKUSAN az isteneket, azaz önnön önmagunk jövőbeli kivetüléseit, amelyek csak azért jövőbeliek, mert 300 éves időrés van a frekvenciazár felett a valóság és a vetített virtuális valóság között, pontosabban szerintem 333 mert ez az időszorszó. 

 

A világűrben egyfajta vákum van, ami miatt nem hallatszik a hang - állítják. Csak rádiójelek mentén képesek elemezni a Naprendszer bolygóinak hangját. Eme hangok azonban eléggé különösek, és habár megmagyarázható sokféleképpen a hangok összessége, szolártevékenység, gázkibocsátás stb, mégis, ha már az érzéseidre hagyatkozol, amikor pl a Vénuszról jövő hangokat hallgatod, és látomásokat is látsz közben, mivel tudatosabb vagy, mint mások, nem siklasz el felette, hogy a bolygók egy nagy bukást követően lettek olyanok körülöttünk, mint amilyenek. 

A Naprendszer előtt a Jupiter-rendszer létezett. A Jupiter-rendszer egy olyan rendszer, ahol a Jupiter van a középpontban, és a bolygók hozzá idomulnak. Ő a “főnök”, mondhatni. A Jupiteren is mérnek kísérteties hangokat, és azt is tudjuk, hogy a NASA meghamisítja az adatokat, illetve a tizedét sem közli a valóságnak. A Jupiter-rendszert mostani idejű valóságnak érezzük, mintha tényleg a Jupiter lenne a középpontban. Energetikailag mindenképpen, bár az istenek leközöltek nekem egy sematikus rajzot is, ahol az látható, hogy nem a Nap áll középen, hanem a Jupiter, és a Jupiter-rendszernek két napja van, az egyik a Nap, mint jang energia, a másik oldalon egy jin energiájú, kékes Nap látható, amit 13-as számmal jelöltek az istenek. Ez lehet az Eseménykor látott két Nap az égen? 

Az Esemény, amit vártok, továbbra is azt mondom, irányított, a háttérhatalom kezdi magát felfedni, és annyit és akkor mutat meg nektek a valós valóságból, amennyit akar, az a dolgunk, hogy mi ezen átlássunk, felkészüljünk rá, és másképp cselekedjünk, mint ahogyan azt elvárják tőlünk.

Hiszen minden lépésünket kiszámították jó előre és megtervezték. 

 

<span style="font-size: 13pt; font-family: Georgia; color: #741b47; background-color: transparent; font-weight: 400; font-style: italic; font-variant: normal; text-decoration: none; vertical-align:

Szólj hozzá